inşallah cnm hepimizinkini.
cnm sende ank daymıssın hangi dr a gidiyosun?? memnunmusun?? senin akıntında üşütmekten olabilir çok soğuk çünkü dikkat et ben akşamları sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma bayramda hasta oldum çünkü aynı gün hem adet oldum hem grip evlerin içi çok soğuk bu aralar. soğuğun yumurtlamaya çok etkisi var. sıcağı sever.
şeffaf akıntının 2 sebebi vardır canım eğer çooookk aşırı değil ve eline aldığında iki parmağının arasında uzuyorsa yumurtlama akıntısıdır ama eğer çok aşırı su gibi ve devamlı geliyorsa rahim ağzı yarası (erozyon) dır
inşallah güzel bir şeyin habercisidir esengül :))))
ayyyy sorma cnmcm nasıl soğudu havalr ya ankaraya kış erken geldi:) ben doç.dr serdar oğuza gidiyorum cnm ben çok memnunum...sen kime gidiyorsun?
cnm ben akayda gül savcı var ona gidiyorum. şimdilik iyi gidiyoruz yani benim mantığıma cok uygun hareket ediyor mesela hsg sonucumu görmeden klomene başlamadı. tüpler tıkalıysa ilaç yüklemeyelim dedi. hsg temiz çıktı sonra klomene basladık. ilk ay boş geçti şimdi ikinci tura geçtik bakalım pazartesi yumurta boyutu için gidicem.o gün eşimin sonucunuda götürcem onada aynı anda bakalım dedi. eğer onda bi düşüklük çıkarsa en azından ona göre hareket edelim. eşimin daha önceki sonuclarında sadece morfoloji % 2 cıktı ama o zamanki dr a ve labarotuvara güvenmedik. şimdi tekrar bakıcaz allahtan inşallah bi sorun çıkmazda bu ay bebişe kavusuruz.:1hug:
inşallah iyi çıkar cnm bnm eşimin de morfolojisi %3 dü sayı 20 milyondu hareketlilikte düşüktü bizim dr hiç takip fln yapmadan aşılama deniyelim dedi hsg bnde çektiridm açık çok şükür d eişte değerler 3 aydır keçibonuzu kürü yaptım bakalım etkiledimi....bndede pko vr nasıl olcak bilmy.cnm işte hayırllısı herşeyin:1hug:
Meraba arkadaŞlar nasılsınız bende bu ay umutla beklİyorum hamİle kalmayı adetİme cok az kaldı bakalım bazı belİrtİler var ama
eşiminde sayı 100 milyonlarda hareketlilikde % 50 nin üstünde cok şükür ama morfoloji % 2 çıkmıstı onun üzerine hazirana kadar dr vitamin e vitamini falan vermişti onları kullandı keçiboynuzu tozu ve pekmezini veriyorum eşime bide kara üzüm çekirdeği tozu sonrada gitmedik tekrar eşim için benim yumurtlama problemi olunca allahım inşallah yükselmiştir. şimdi çam kabuğu ekstresi alıcam eşime şu anda yeryüzündeki en iyi antioksidanmış
günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
ozge_nur Mrb kızlar bende PKO luymuşum suan yasmin kullanıyorum çocuk istemediğimiz sürece doktor bunun yeterli olucagını çocuk istediğimizdede folik asit ve lutenyl adlı ilacı yazacağını söyledi bu ilaç adet dongusunu saglıyomuş bu ilacı kullanıp bir yıl çocuk olmazsa eşinize falan tahlil yapar çocuk tedavisine o zaman başlarız bu ilaç adet olmanı saglayacak ve adet olan her normal kadından farkın yok çocuk sahibi olabilmek için dedi bilmiyorum dogrumu sizede boyle diyen doktorlar oldumu doktorum dogru yoldamı birde sizce ben yasmini bırakıp bu ay artık çocuk düşünmeye başlayımmı 1,5 yıllık evliyim yasmini yada lutenyl yi kulanırken böğürtlen kökü veya hayıt tohumunu denesem yan etki olurmu nasıl bir yol izleyim sizce
kafam çok karışık
slm kızlar,
Kuzunaz bu böğürtlen kökü varya ona adetin en geç 5.gününde başlayıp ne kadar devam etmek gerekiyor?
Ben de 1.aşılamada hüsrana uğrayan ve yılmayanlardanım :) güzel bir topic hayırlı olsun canım.
ve sondakiyazınısı siliyorsun
sonra kendi msjından alıntı yapmak içinde aynı işlemi tekrarlıyorsun
Herkese kocaman merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!allah bu gunumuzu hayırlara vesıle etsın İnŞŞŞŞallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?