tünaydın canım hoşgeldin kusura baklma işlerim vardı geç gördüm ne var ne yok
merhaba arkadaşım hoşgeldin yasmin doğum kontrol hapıdır ve eğer çocuk istemiyorsan adet düzenini sağlamak için vermiştir ama doğum kontrol hapı yumurtlamayı baskılayarak tedavi eder bende bu tarzda ilaç kullandım bekarken ama inan bırakır bırakmaz adet düzenim tekrar şaştı ben doğum kontrol hapına karşıyım bir dr var polikistikover merkezi var ben sitesine üye olduğum için bir yazı gelmişti oda karşı olduğunu yazıyordu çocuk istemiyorsan bile başka şekilde korun adet düzeninide başka şekilde sağla dışardan hormon almaya çok karşıyım bir sürü sıkıntısını yaşadım ben çünki bitkisel şeylerle adet düzenini sağla hem korunma neden korunuyorsun ki arkadaşım 3 yıllık evliyim hiç korunmadım hala çocuğum olmadı ve doğum kontrol hapıyola korunan bir çok kişi pişman eğer pko luysan glucophage glifor veya glikofen yani metformin içerikli ilaç iste dr undan hangisini uygun görürse her dr pko konusunda çok iyi değil bira lüks bi hastalık gibi anlayacağın sana ben bu zmaana kadar ki hikayelerimi bi anlatsam anlarsın ne demek istediğimi ama çok uzun olacak şu an liste yapmak için mesaj yollamadığım kimse kalmadı kimse yardımcı olamıyor onun la uğraşıyorum ve yemeğe çıkıcam vaktim yok canım konuşalım yine
saol canım yani luteny adlı ilacıda değiştirtmi diyosun o ilaç hakkında bir fikrin varmı