canım arkadaşım uygun bir kürün derken bende yaşadıklarım ve araştırdıklarım doğrultusunda paylaşmaya çalışlıyorum ama sperm sayısı ve hareketliliğini artırmak için keçiboynuzu kürü çakşır otu suyu kullanılıyor ve iyi beslenmek gerekiyor e vitamini almak gerekiyor l-carnitim almalı arginmax diye bir ilaç vardı bitkisel onuda duydum bitkisel ve çilek muz bu tür yiyecekler tüketmesi gerekiyor ve şunuda duydum bal fındık ve yayıktan yeni çıkmış tuzsuz yağı 1 er kilo robotta çektirip yiyorlar ve günlük taze yumurta süte karıştırılıp içiliyor yani protein vitamin ve enerjhi bakımından zengin beslemek gerekiyor eşleri ve birde aktarlarda bu anlamda özel karışımlar hazırlıyabiliyor diye duymuştum canım senin maddi gücünle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum yani eşine iyi baklmalısın keçi boynuzu kürü ile ve çakşır otu kürü ile sonuç alanları gördüm benim eşiminde sperm sayısı 27 milyon çıkmıştı çokta iyi değil ama normal ama bende bu ay onunlada ilgilenmem lazım ikimizide besiye çekeceğim bu ay ama herşeyin başı sağlık bunu unutmamak lazım
cevabın için teşekkürler