Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Hürrem cnm takvimi kaldırmışsın sanırım yanlış anlamadı isem regl oldun
malesef Can'ım geçen hafta normalden 2 gün önce oldum geçti şimdi yeni döneme hazırlanırlanıyorum inşallah bu ay olur ne diyeyim sağlıklı olsunda çok dua ettim zaten yine aynı şeyler olacaksa hiç kalmayayım dedim sen nasılsın ? Bir An önce kürtaj ol bitsin arkadaşım böyle beklemek çok zor biliyorum Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın

Rabbim Hakkımızda hayırlısını versin kanamam var ama çok az sanki Haran boşalıverecekmiş gibi hissediyorum ama henüz Düşen bir şey yok yarın ne diyecek bakalım dr

Rabbim Hakkımızda hayırlısını versin kanamam var ama çok az sanki Haran boşalıverecekmiş gibi hissediyorum ama henüz Düşen bir şey yok yarın ne diyecek bakalım dr
Aslında kendi gitmesi daha iyi tabii ama düşecek gibi değilse Dr alır zaten bence süreci uzatıp üzülme bir an önce sonuçlansın ki sende rahatla insan çok zorlanıyor ya tam atlattım derken aklına geliyor işte nasip arkadaşım yeni aylar yeni umutlar tam vazgeçecek oluyorum oğlum öyle bir laf ediyor ki vazgeçme sansın yok diyorum Rabbim versin inşallah en kısa zamanda

seninle aynı fikirdeyim arkadaşım...eğer ümit yoksa beklemenin bir manası yok...ama artık hayatta okadar aceleci davrandım ki bakaıyorum da arkama bir ay kaçırdım mı ne kadar sinir olurdum eyvah gitti bir ay derdim şimdi koskoca 3 yıl bitti..4.yıldayım elde var sıfır..ne acele bir işe yaradı ne sabırsızlık...

Allah bize kolaylık versin Veson. senin SAT ne zaman? Rabbim yarın seni hayırlara çıkarsın inşallah. birde sana bir şey soracam. senin bulantın var mı? benim üç beş gündür kesilmişti. bugün tekrar başladı. bilemiyorum belki psikolojiktir. işyerinde güçlü durmaya çalışıyorum. çok sıktım belki de kendimi

Cnm benim baştan beri hiçbir belirti yoktu hala da yok.sat 27 Eylül bugün muayene oldum kalp atışları duyulmadı Beta 7000 den bir haftada ancak 8000 e çıkmış arada bir de 5000 e düşmüştü yani kafasına göre takılıyor kürtaj yolu gözüktü senin sat ne zaman dı senin kontrol ne zaman

Veson ferb canlar rabbim kolaylıklar versin ikinizede inşaallah tekrar yaşamaz tez vakitte yeniden sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsınız... Ben de geçen yıl bu zamanlar aynı durumdaydım sizleri çok iyi anlıyorum..

Veson , ferb Rabbim yardımcınız olsun, çok sıkıntılı bir süreç, inşallah kolaylıkla atlatıp geçirirsiniz... İzi kalıyor ama ben inanıyorum ki yeni bebek gelince hiç iz falan kalmayacak dün gibi yaşadıklarım daha 3 ay oldu bile tam iyiyim toparlandım derken yine aklıma geliyor. Rabbim bizleri bu yolda artık oyalamasın, tez zamanda gelsin ikinci meleklerimiz...

aynen canım günlerdir aynı konu var kafamda ha Temmuz ha Ağustos ne farkı var dedim bu yıl olsunda diye geçirdim içimden, dr a gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım. Serophene için son iki kullanımım acaba gitsem de yine iğne mi yapsak daha öncekilerde serophene yetmiyordu bana OFff kafam karıştı gerçekten sen ne yaptın ? senin yumurtlama erken oluyor gittin mi dr?

Hürrem sen kaç haftaya kadar beklemiştin

8+4 ;( ama olmayınca olmuyor benim bhcg 30 bin civarıydı en son 6+0 da kalmıştı hem Hcg hemde bebeğin gelişimi sizler yaşayınca bu durumu daha çok taze olduğunu hatırladım
Cnm Ümit olduğundan değil ümidim zaten yok sadece bebek bana zarar vermeden ne kadar süre daha bekleyebilirim düşsün diye onun için sordum.hatırladığım kadarı ile seninki iyi tutunmuştu düşme riski yoktu o Yüzden kürtaj ettiler.benimki öyle değil baştan beri düşük riski var içerisi kanama alanı ile dolu o Yüzden bekleyip kendisi düşsün istiyorum

yok canım ya daha gitmedim cuma günü gel dedi doktor bakalım yumurta oluşmuş mu..meraktayım ama o günde misafirim gelecek yatılı nasıl gidecem bilmiyorum... bence sende git doktora en azından ne durumdasın bilmiş olursun... biz çalışmaları bu sefer sıkı tutuyoruz bir gün boş bir gün dolu şeklinde devam ediyoruz bakalım ne kadar dayanırız...

üç ay ne kadar uzun sürüyor değil mi benimde bir sene oldu onu elime aldım ve bir kabın içene koyup hastaneye götürdüm çok acı gerçekten yeni bir hamilelik olmadan acısı geçmiyor umarım siz benim kadar beklemezsiniz.. o zaman çabucak unutulur bunlar... inşallah hatta bazen diyorum bu sayfa bana uğurlu gelmedi.. yeni bir sayfa mı açsak oradan konuşsak diye kimseye umut olamıyorum keşke olabilseydim... umarım moralinizi bozmuyorumdur...

kızlar perşembe çatlatma iğnesi oldum reglimi haftaya çarşamba bekliyorum ama sabırsızım tabi..bazen erken test yapıp çıkanlar oluyormuş var mı erken test yapan aranızda

o Benimde aklıma geldi, yeni sayfa açmak Bir çocuğu olup ikinci için umutla bekleyenler diyelim adına da, inşallah bu ay artık son olur bu uğraşlarımız canım, hayırlısı olur inşallah...

Evet düşündüm de gitsem daha iyi olacak bence de yarın giderim herhalde birde bir konu oldu dikkatimi çeken bende gün aşırı şeklinde devam edeceğim bu ay bir aksilik olmazsa bakalım inşallah tutar, misarifin gelmeden git hemen ben ilaç kullandım zaten ama iğne için gitmeyi düşünüyorum bana sadece ilaç yetmiyor takviye iğne de gerekiyor, Rabbime yalvarıyorum bu ay sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah

kızlar perşembe çatlatma iğnesi oldum reglimi haftaya çarşamba bekliyorum ama sabırsızım tabi..bazen erken test yapıp çıkanlar oluyormuş var mı erken test yapan aranızda
İğnenin 12. günü test yapabilirsin canım, öncesinde çıkan çizgiler gerçek değil iğnenin etkisi ile çıkıyor. İğneyi olduğun günün ertesi gününden itibaren 12. gün yaptığında varsa silikte olsa çıkar, inşallah vardır.

Anladım canım, keşke ümit olsa, benim düşük riski olmadığından bekledim bekledim bekledim, ama sonu hüsran sen daha bekleyebilirsin, bu arada benimde içeride büyük bir kanama alanı vardı ama dışarıda hiç kanama yoktu süreç uzaması da zor dr un ne diyor bekleyelim mi diyor ? Birde benim dr kürtaj öncesi bir fitil koymuştu içeriye o etki edince epey güçlü kasık ağrım oldu ama operasyondan önce hafif hafif kanama başlamıştı, o içeride parça falan kalmasın diye veriliyormuş, rahimi yumuşatıp kolay sökülsün diye...Adını bilmiyorum ama sorarım istersen adını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…