Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Dr. bizi tüp bebek bölümüne sevk etti. İkinci sprem testinde dahada düşük çıktım ama az önce öyle bir haber aldım ki bütün çektiklerime değdi. 2 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMM:):):)

Dr. bizi tüp bebek bölümüne sevk etti. İkinci sprem testinde dahada düşük çıktım ama az önce öyle bir haber aldım ki bütün çektiklerime değdi. 2 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMM:):):)
Yaaa hadi gozun aydin canim nw guzel ya suprizle ogreniyorsn :) Rabbim.saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah :)

Neler yaptigini bir kere daha anlat da bizede moral olsn

Neler yaptigini bir kere daha anlat da bizede moral olsn

Aslında bişey yapmadık. 1 yıldır ne yapıyorsan aynısı:) Ben 3-4 kere kadın doğuma gittim. Hiç bir sıkıntı yok dedi.Sonrasında eşime sende git baktır dedim. İşte 2 kere sprem testi yapıldı ilkinde düşüktü zaten ikincisinde daha da düşük çıktı. Tabi bu arada ben hamile kalmışım bilmiyoruz. P.tesi tüp bebek bölümüne gidecektik. Reglim gecikti ama hiç heveslenmedim. Neyse yinede dayanamıyrak dün evde test yaptım çift çizgi çıktı, bugün hemen kan testi yaptırdım. İnternetten baktım anladım pozitif olduğunu ama yinede duymak dr. dan duymak istedim. Gözün aydın hamilesin dedi. Çok şükür dedim. Test sonucunu aldım hastanenin kapısına zor çıktım. Oturdum ağla ağla içimi boşalttım. Eşimin daha haberi yok. Babalar gününde sürpriz yapıcam. O hala bilmiyor:):):):)

Ayy canim yaa hamile olmak cok guzel bir duygu gercekten.. Doya doya tadini cikar :) bende aglayacam simdi :) kiizz ne zaman babalar günü cok bekletme bari adam strese girmesin :) üçüncüyüde hemen pesine yap bari :)

Ayy çok sevindim Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Ayy canim yaa hamile olmak cok guzel bir duygu gercekten.. Doya doya tadini cikar :) bende aglayacam simdi :) kiizz ne zaman babalar günü cok bekletme bari adam strese girmesin :) üçüncüyüde hemen pesine yap bari :)
İlkinde acemiydim. Şimdi deneyimli ve çok özledim.Valla tadını çıkaracağım.Önümüzdeki pazar babalar günü, yarın kadın doğuma gidicem. Ultrason resmi alıp zarf içinde onu vermeyi düşünüyorum. O hala yok sanıyor. Bayramdan sonra tedaviye gideceğiz biliyor. Yazık yaaa:) ama çok iyi bir sürpriz olacak. Üçüncü içinde şuan düşünmüyorum ama belkide bebeğim ikizdir:):)

İkiz olma ihtimali var mi canim ? Cok heyecanli ya Rabbim bixede tekrar tatdirir insallah o duyguyu :)

Bir test neden böyle olur ya delircem artık of dünkü bembeyazdı Akşama kadar bekledi aynın
Merhaba bende ikinci istiyor8m siz yıllar önce istemişsiniz iki gündür okuyorum ancak bu sayfaya gelebildim sizin ikinci oldumu ayyy ınslaah olmuştur yaa

Merhaba bende ikinci istiyor8m siz yıllar önce istemişsiniz iki gündür okuyorum ancak bu sayfaya gelebildim sizin ikinci oldumu ayyy ınslaah olmuştur yaa
Oldu canım ikinci 16 aylık şimdi üçüncü geliyor bile

Oldu canım ikinci 16 aylık şimdi üçüncü geliyor bile
Ayyy gerçekten mi yaaa cok sevindim yaa 91 inci sayfaya falan geldim genellikle aynı kişler konuşmuş siz hürrem sultan guru diye biirisı onların oldumu peki ikinci tedaviyle mi oldu 3. Nasıl oldu lütfen banada dua edermisniz siz bu konuşmaları yaparken ben oğluma hamileymişim kasım 2015 de doğdu şimdi 15 aydır ikinci istiyoruz olmuyo sebep yok eşimde bende bisey yok hatta bu ay rahim filmi de çektirdim ama sanırım adet olucam belirtiler var ve canım çok sıkkın sanki ikinci hiç olmayacak ilk ı 9 ayda oldi her ay stres yaptım ama bin şükür oldu e şimdi bi kere olmuşken ikinci neden 15 aydır olmuyo belki de tek çocuk kaderimiz . Boğazım düğüm düğüm kafamdan atamıyorum son aylar daha çok takar oldum oğlum 26 aylık oldu bi gün bende bu yazdıklarıma bakar gulermiyom acaba yaa

Canım seni çok iyi anlıyoruz Hürrem bu grubu kurdu biz başka bir gruptan buraya geçtik çok güzel dost olduk birbirimize destek olduk o günlerde ilaç olduk hürremin de oldu ikinci çocuğu benim ki tedavisiz oldu ama tabi öncesinde iki kez düşük yaptım sonra ümidi kestim ve yaşadığım şehirde göbek çeken bir teyze var oraya gittim dört arkadaş gittik ve şuan ben o ay hamile kaldım belki sebep o belki değil ama diğer arkadaşlarımın da oldu bebeklerimiz arka arkaya kasım 2016 da geldi şükür sebebim oğlumu abi yaptı iki oğlan annesi oldum ve hiç ummadığımız bir anda bizim ufaklık da abi olacak inşaallah çok güzel bir duygu kalabalık aile ... tedavi ile veya değil önemli olan inancını yitirme ve duaya sarıl daha ilk çocuğun küçük hiç dert etme mutlaka bir zamanı vardır inanıyorum sende İnan rabbim sana ve bekleyen bütün kardeşlerine @Veson a en kısa zamanda nasip etsin bizim o zamanlar bir hattım grubumuz vardı birbirimize dua ettiğimiz birde ateş ölçme topiği hamile kaldığımı öyle anlamışım öyle tecrübe kazanmışım ki bu hamileliğimde de şüpheleniniz hemen dereceyi elime aldım Allah yardımcın olsun inşaallah

CNm benim Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallah.sen hamile kalınca gruba pek katılamadın.hala grup aktif devam ediyor.sonradan birçok kez hatim yapıldı ve hepsinin duası kutsal topraklarda yapıldı.liste olduğu gibi o topraklara gitti.rabbim kabul etsin inşallah senin adın da hep listede mevcuttu:))hiçbir hatmimiz boş dönmedi.hepsinde mutlaka hamile arkadaşlar oldu.birçoğu da doğurdu.rabbim diğer uğraşanlara da nasip etsin inşallah.

Bu arada Enfal97 bu ilk topikti Hürrem'in topiği bu.tüm arkadaşlar burdan oraya geçiş yapmıştık :))

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/55010233/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…