Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canım görmemişim mesajını kusura bakma yok bizimde cinsiyet belli değil henüz bekliyoruz bakalım. Perşembe kontrol var, belki ozaman söyler 17 haftaya girmiş olacağız inşallah ya sağlıklı olsun da hem çok zorlukla geldi hem de bir sürü badere atlattı kuzucuk o yüzden inan takılmıyorum. Ne gelirse kabulüm inan ki, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin, senin çoğu bitti azı kaldı. İnşallah sağlıkla tamamlarız canım...

Epeydir yazmadım ben buraya çok sıkta yazmamıştım bende sabırla beklerken eşime azospermi dedi doktor ....Prof.dr a yönlendireceğim eşimi .... Tüp bebek tedavisi olur muyuz bilmiyorum şimdilik.....Kızım için istiyorum çok istiyor kardeşi olmasını.bugun anne rüyamda karnında Bebek varmış çıksrmamışlar ama erkek olacakmış dedi....Umutlandırmamaya çalışıyorum onu. Sizlerin adına çok sevindim....Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.....

Slmm
Bende 2. Çocuğu istiyorum Bi tane 3,5 yasında oğlum var tedavisiz ve fazla bekletmeden gelmişti
Sol yumurtalığımda kist var zararsız oldugunu söylüyorlar
Rahim ağzı yarasi yaktırdım
Ve eşimin testinde morfoloji %2 ama sayısı cok iyi
Beklemekten sabretmekten Başka çare yok

Hürrem senin normal yollardan mı oldu gebeliğin....

Hem çalışıyorum hem kızım 1. Sınıf çok zaman olmadı okudum ama yazamadım.Geçen yıldan beri iki kez doktora gittim bi ara klomen kullandım araya tatil vs girdi.ara verdim.eşime bi de sen Dr git dedim.Eşim sende bi şey yokmuş bak bende sorun herhalde diyordu bende kendi kendine teşhis koyma nerden biliyorsun diyordum.Eşim haklı çıktı spermiogram da sıfır sperm bulunmuş.Çok kırmamaya çalışarak bi Dr.la yetinme diyorum.Ama tüp bebek olur olmaz.bilmiyorum.çok zamanımız yok çünkü...

Canım merak ettim ilki tüp bebek miydi peki.onceden de sperm azlıgı varmıydı.çünkü sonradan azosperm olanı hiç duymamıştım.çok şaşırdım.İnşallah twz zamanda sizinde yuzunuz guler
Bende ilki için 27 aydır ugrasıyorum.
Bir tanede olsa o guzel duyguyu yasatmıs Rabbim.inş tekrar yaşatır.

Selam aranıza benide bende katıldım bi kızım 7 yaşında 9 aydır kardeş olması uğraşıyoruz ama olmuyo eşimin spermi azmış yada hiç yokmuş bakıcaz bi ırolojiye gidicez bari tüp bebek olsa

Selam aranıza benide bende katıldım bi kızım 7 yaşında 9 aydır kardeş olması uğraşıyoruz ama olmuyo eşimin spermi azmış yada hiç yokmuş bakıcaz bi ırolojiye gidicez bari tüp bebek olsa
Aleyküm selam canım hoşgeldin olur inşallah benim 3 yıl olmadı hiç ummadığım anda geldi meleğim rabbim isteyen herkese içinde de sana naasip etsin hayırlı sağlıklı imanli evlat...

Aleyküm selam canım hoşgeldin olur inşallah benim 3 yıl olmadı hiç ummadığım anda geldi meleğim rabbim isteyen herkese içinde de sana naasip etsin hayırlı sağlıklı imanli evlat...
Ayy ne güzel maşaAllah nasıl oldu peki tedaviylemi normal mi sorun varmıydı?

Saol canım amin klomen demişsin bende bi problem yokmuş eşimdeymiş yinede klomeni ben yapıcakmıymıyım fazla bilgim yok henüz

Can'lar neredesiniz hiç sesiniz çıkmıyor merak ediyorum sizleri hamile kaldı gitti diye düşünmeyin sakın bu sıralar sınavlarım var ders çalışıyorum o yüzden yazamadım Pazartesi gittim kontrole yeni oluşan kanama gitmiş çok şükür bebişi iyi gördü Dr 4 lü test yapıldı. Aslında ikili sonrası yaptırmak istemiyordum ama Dr ille yapalım dedi yarın sonucu alacağım inşallah güzel sonuçlar gelir dualarınızı bizden esirgemeyin Dr un ille yapalım demesi çok huzursuz etti beni Rabbim sağlıklı olduğu haberini duymayı nasip eder inşallah... Onun dışında hareketleri çok az hissediyorum gibi sanki oğlumda daha güçlü hissediyordum narin demek ki hala kesin kız diyemedi Dr bu seferde eliyle kapattı nasip işte Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağımıza abisine gelmeyi nasip eder inşallah... Sizden ne var ne yok buraları sessiz bırakmayın... Özlüyor insan birbirimize dert ortağıyız tek başımıza değiliz herşeyin üstesinden Rabbimin izni ile geliriz inşallah :) Yeni gelen arkadaşların hepsine hoş geldiniz diyorum Umudunuzu yitirmeyin öyle hikayeler varki Rabbim doğru Zaman'da verecektir bizim için hayırlı olanı hiç bilemiyoruz... Allah hepimize Mutlu sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

bana göre daha şanslısın inşallah rabbim yeniden anne olmayı nasip eder....
İlk çocuğum korunmayı bıraktığımız 2. Ayda. Normal yoldan olmuştu.bizde şaşırdık demek ki oluyormuş....sonradan da.... Eşimle tek tesellimiz kızımız.zaten ikinciyi de onun için çok istiyorum .her akşam sıkıldım siz ikiniz konuşuyorsunuz ben yalnızım.Dua ettim ama kardeşim olmuyor olmayacak demeye başladı mı bu derdin dermanı var mı diye araştırmakla geçiyor zamanım....Hamile bayanlar hepimize dua eder misiniz ne de olsa dualarınız daha tez Zaman'da kabul olur ...

Merhaba, 8 yaşında oğlum var. Yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz. Bunca zamandır ben ilaç, spiral vs. kullanmadım. Eşim korundu. Fakat şuan hamile kalamıyorum. 3-4 kere kadın doğuma gittim. Hiç bir problemim yok. Eşim gitti sprem sayısı biraz az çıktı ama hamile kalmaya engel değilmiş. Doktorumuz öyle söyledi. Benim durumumda olan var mı? Çok üzülüyorum. günden güne umudum azalıyor...(((

selam benimde ayniydi 9 yasinda kizim var ikinci olmadi 4 sene istedik esimde sperm az cikti beklemekte istemedik tup bebekle hamileyim az kaldi dogumuma esine bo vitaminli yedir keci boynuzu findik bizimki bunlar ve bi ilac kullandik sperm arttirici onunla 3 ay da cogaldi normal olur dedi ama yasimiz geciyor diye beklemek istemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…