Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

anlamadığım şey rahim filmini,dr neden istiyor tamam iki sezeryan olunca yapışıklık mı oluyor hormonlarım normal ultrason normal yumurtlamamam normal belirtide vermiyormuş bu yapışıklık
Canım yapışıklığın tek belirtisi regl olmama yada az olmaymış. Ultrasonda belli olmuyor, film çekiliyor ya da histeroskopi yapılıyor

Peki bu arada sen bir şey kullanıyor muydun ? coraspirin falan yanıltıcı olur değil mi gidene kadar kullanmayayım.
Hamile kalmadan bir kaç ay önce coraspirin kullanmaya başlıyorsun ben bu ay ümitli olmadığım için iki haftadır kullanmadım şimdi başlamam lazım aslında ama Nasıl olsa olmaz yine diye kullanmıyorum.. Birde hamile kalınca iğneye başlıyorsun... Bence tahlillerini yaptır en kısa zamanda coraspirin zararlı bir ilaç değil kan sulandırıcı bence kullanabilirsin

Can'ım ya haftaya salı diyordun kontrolü yanlış mı hatırlıyorum neler oluyor dur bakalım gün doğmadan neler doğar.. Neden ama bu kadar çoğaldı bu durum anlayamıyorum çok üzüldüm

Slm kızlar Nasılsıniz ya size bişey sorcam şimdi ben perşembe günü rahim filmi çektirdim ilk gün olmasi gerektiği kadar kanamam oldu 2. Gün lekelenme tarzında oldu ama bu gün 3 gün adet kanaması gibi yani adet oluyo musum gibi agri ve kanamam var sizce bu durum normalmi yoksa dr gitmelimiyim lütfen cvp yazın olurmu

Ahh hürremcim yaa sizi takip ediyorum hep merak etmeyin çok üzüldüm arkadaşım biraz oluruna bırakmak lazım bazı şeyleri sadece sizi yalnız bırakmak istemedeiğim icin girip okuyorum...

Can'ım onu kullanıyorum hatta yumurtlamadan itibaren iğne de ama sormak istediğim bunlar testi yanıltmaz mı gerçek durumu ortaya koymaz ki bırakıp ilacı öyle mi yaptırmak lazım anlamında sordum

Canim telas yapma bende rahim filmi cekildim hic kanamasi olmayanlari okuyup telaslanmistim cunku benimde kanamam olmustu 3 4 gun kadar ama yogun degildi.Sonra 2 ay adetim gecikti yani adet duzenimi dahi etkiledi bunlar normal diye dusunuyorum panik olmani gerektiren durum siddetli agri ve kanama haa buarada benim rahim filmi sonrasi tam 1, 5 ay kasik ve bel agrim olmustu isimi gucumu yapmami etkileyecek kadar demekki bunyeden bunyeye farkediyor telas yapma

Slm kızlar bana yardımcı olun lütfen catlatma iğnesi olalı bugün 17. Gün ve kan testi verdim 6.48 çıktı bhcg ama normalde 0.60 larda cikiodu tam sevinecektimki adet oldum doktorum bugun izinliydi ona da gosteremedim ne yapmalıyım sizce hamilemiyim

Can'ım onu kullanıyorum hatta yumurtlamadan itibaren iğne de ama sormak istediğim bunlar testi yanıltmaz mı gerçek durumu ortaya koymaz ki bırakıp ilacı öyle mi yaptırmak lazım anlamında sordum
inan o konu Hakkı'nda hiç bir fikrim yok aslında bir hafta ara verip kan verdikten sonra tekrar başlayabilirsin.. Bu çözüm olur bence.. Çünkü bu ilaçlar günlük kullanılıyor. Ben mesela şuan ara verdim yumurtlama gününden sonra başlamayı düşünüyorum çünkü hamile kalmak garanti değil..attık moral olarak daha iyi hissediyorum... Çok şükür toparlandım ama arkadaşların buradan gebeliklerinin devam etmediğini öğrenince çok kötü oluyorum... Eskiye oranla sanki gün geçtikçe daha da arttı bu düşükler.. Rabbim korusun saklasın herkesin bebeklerini

Can'ım adet olduysan büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşamışsın ve vücut kendi kendine atmış.... Aslında bu durumda yapacak bişey yok doktor sıfırlanıp sıfırlanmadığını görmek için iki gün sonra tekrar beta isteyecektir..

Can'ım ben iki defa çektirdim ilkinde kanama oldu doktor adet olmam için müdahale ettiğini söyledi bu yüzden kanama devam etti ikinci de bir damla bile kanamam olmadı yani ben ikisini de yaşadım.. Hiç telaşlanma sen çok şiddetli ağrı ve adet döneminden uzun süren kanaman olursa tekrar gidersin doktora

Peki sıfırlanmaasa artarsa ne olcak

Ya sorma insan çok üzülüyor neden diye hamile kalmamak daha iyi kaybetmek daha fena Rabbim hayırlısını versin inşallah bende daha iyi hissediyorum yeni ay yeni umutlar belki bu ay okur diye umut ediyorum sadece hayırlısı artık inşallah bu ay olur gerçi ben Dr a gitmedim ama olsun Rabbim ol dedikten sonra olur zaten

Can'ım ya haftaya salı diyordun kontrolü yanlış mı hatırlıyorum neler oluyor dur bakalım gün doğmadan neler doğar.. Neden ama bu kadar çoğaldı bu durum anlayamıyorum çok üzüldüm
Enfal kan tahlilleri yaptırarak hcg yi kontrol ediyordum. cuma günü sonucun hiç yükselmediğini görünce acil eve yakın bir doktora gittim. sıra beklerken gözyaşlarımdan inen yaşlara hakim olamadım. doktorun asistanı beni fazla bekletmeyeceğini söyledi. bana acıdı sanırım. doktora tahlil sonuçlarını söyledim. alttan ultrasonla baktı. kan odakları var, bunlardan biri kese olabilir dedi. keseyi gördüğünüze göre bu dış gebelik değildir sanırım dedim. dış gebelik ihtimali maalesef yüksek dedi. takip edeceğiz dedi. ben üzüntü ve şokla doktora çelişkili konuştuğunu ima edemedim. bu sabah tekrar hcg yaptırdım. iki gün öncesine göre çok az yükselmiş. hemen kendi doktoruma gittim. o da ultrasonla baktı. kesinlikle dış gebelik olmadığını, keseyi gördüğünü söyledi. ancak hsg değerlerine göre sağlıklı bir gebelik olmama ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi. gelecek cumaya kadar beklemedeyiz. düşük olabilir. tekrar değerlendirip, gerekirse kürtaj yapılacak.
bugün çok daha iyiyim.hamileliği kafamda bitirdim sanırım. ben iyiyim ama oğlum da benimle hastaneye gelmek zorunda kalınca herşeyi öğrendi. bize bir tepki vermedi ama bugün kursta hep sorun çıkarmış
ENFALCİM BİZİMDE SINAVIMIZ BU HERHALDE. RABBİM EVLATLARIMIZIN ACISINI GÖSTERMESİN. HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH

Hürrem Enfal a cevap olarak yazdım başımdan geçenleri
Can'ım ya nolur üzülme Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin. Oğlunun gelmesi kötü olmuş bir süre etkisi devam edecek ama bence açık ol onunla geçen yıl kimyasal gebelik geçirdiğimde oğluma söylemiştim sonra Dr lar yanlış bakmış yokmuş aslında dedik baştan hiç tepki vermedi 1-2 kez olsaydı keşke falan dedi ama 2-3 ay sonra filmde gördüğü düşük yapan bir kadının ağlama sahnesine denk geldi o anda içinde tuttuğu herşeyi döktü 1 saat kadar ağladı bir sürü hayal kurmuş onları anlattı bende onunla ağladım sonra benimde çok istediğimi çok üzüldüğümü anlattım ona ama elimde olmadığını anlattım evet hala çok istiyor üzülüyor ama en azından bunun için uğraş verdiğimi biliyor sende açıkça anlat bence içine dönmesin ben kendime çok kızdım o kadar istediği kardeşi yokmuş dediğimde verdiği tepkinin çok az oluşundan anlayamadığım için çok kızdım. Ama geçiyor insan kendi derdine düşüyor zaten inşallah dış gebelik değildir Can'ım inşallah kendiliğinden gider kürtaj da olsa 1-2 ay içinde yeniden başlayabilirsin zaten hayırlısı Can'ım. Belki de böylesi hayırlı bilemiyoruz ki

Canım inan aynı şeyleri yaşıyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz... İnşaallah en kolay şekilde benim gibi kürtajsız atlatırsın.. Bende üşük yaptığımda oğlumla gitmiştim karnım çok ağrıyor doktora gidiyoruz dedik... Ağlayamadım bile hep güldüm yolda... Serum takılınca da güldüm... Sonra anneler geldi aldılar onu eve götürdüler o gittikten sonra öyle bir ağaladım ki eve gidene kadar... Evde bana yatak hazırlamış... Meyve hazırlamış...onu görünce şükrettim halime.. Birde ilk gebelikte böyle bişey yaşamak var dedim... Evladını hastanede bırakıp eve yalnız dönmek... Çok şükür evde bizi bekleyen evlatlarımız var... Hiç ara vermeden tekrar başla adet olduktan sonra... Sakın pes etme... Bak daha bu gün geçen ay düşük yapan arkadaşımın tekrar hamile olduğunu duydum... Düştüğün bir ayağı içerde derler bizim buralarda... İnanıyorum tekrar kalacaksın... Ve bu sefer sonu kötü bitmeyecek...bizi haberdar et olur mu... Dualarımızdasın...

Bence de doktor hiç önemli değil bu uğurda bizi maddi manevi yıpratıyor sadece.. Bu ay olacak inşaallah.... Olmasa da napalım vardır rabbimin bir bildiği... Dua edelim bol bol evlat hasretiyle yanıp tutuşanların yüzünü güldürsün önce Rabbim sonra bizim gibi kardeş hasretiyle yanan evlatlarımızın yüzü gülsün inşallah... Çoksaya güçlü hissediyorum kendimi...hani bir laf varya Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer... Tamda bu olacak inanıyorum.... Sen bolbol incir ye bence... Sonra belki yumurtlama Zaman'ında doktora gidersin takip yaptırmak istiyorum dersin.. En azından yumurta oluşmuş mu onu anlarsın..ben öyle yapmayı düşünüyorum mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…