- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
Başka bir Dr a gittim ama hala kafam Karışık.kalp atışları duyulmadı bebek var ama içerde büyük bir kanama alanı var o Görülen pıhtı da olabilir bizi yanıltıyor olabilir dedi.sabırlı isen bekle dedi ama lop diye Heran düşebilir gibi duruyor bu akşam bile düşebilir ama görüntü bizi yanıltabilir bu daha uzun bir süre de sürebilir dedi.betayı söyledim sanki betanın hiçbir Önemi yok gibi davrandı hatta buna benzer bir cümle kullandı.biraz koku da Başlamış enfeksiyon da var antibiyotik kullan dedi.parça kaldı enfeksiyon yaptı uğraşacağına cumaya aldır dedi. Diğer Dr dediklerini söyleyince bu seferde ben baştan beri durumunu bilmediğim için kesin birşey söyleyemem dedi.yani yine kafam karışıkAnladım canım, keşke ümit olsa, benim düşük riski olmadığından bekledim bekledim bekledim, ama sonu hüsran sen daha bekleyebilirsin, bu arada benimde içeride büyük bir kanama alanı vardı ama dışarıda hiç kanama yoktu süreç uzaması da zor dr un ne diyor bekleyelim mi diyor ? Birde benim dr kürtaj öncesi bir fitil koymuştu içeriye o etki edince epey güçlü kasık ağrım oldu ama operasyondan önce hafif hafif kanama başlamıştı, o içeride parça falan kalmasın diye veriliyormuş, rahimi yumuşatıp kolay sökülsün diye...Adını bilmiyorum ama sorarım istersen adını.