Artarsa da takipedilecek iki günde iki katına çıkarsa ve sonra 2000i geçince kese görülürse sorun yok... Ama düZensiz bir artış olursa ya kimyasal yada boş gebelik oluşmuş denektir kimyasal kendiliğinden atar..Peki sıfırlanmaasa artarsa ne olcak
çocuklar bir travma karşısında tepkisiz kaldıklarında çocuk açısından tehlike sinyalleri çalar. sonrasında davranış sorunları geliştirmeleri muhtemeldir. ona durumumu açıkça anlattık aslında ama üzüntüsünü bizimle paylaşmasını sağlayacak kadar ne vaktimiz, ne de ortamımız oldu. açıkçası psikolojimde kaldırmadı. o da hiç sorun yokmuş gibi davrandı ve sonrasında kursta yapacağını yaptı. onunla en kısa zamanda konuşacağım. bu şekilde öğrenmesini gerçekten istemezdim.Can'ım ya nolur üzülme Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin. Oğlunun gelmesi kötü olmuşbir süre etkisi devam edecek ama bence açık ol onunla geçen yıl kimyasal gebelik geçirdiğimde oğluma söylemiştim sonra Dr lar yanlış bakmış yokmuş aslında dedik baştan hiç tepki vermedi 1-2 kez olsaydı keşke falan dedi ama 2-3 ay sonra filmde gördüğü düşük yapan bir kadının ağlama sahnesine denk geldi o anda içinde tuttuğu herşeyi döktü 1 saat kadar ağladı bir sürü hayal kurmuş onları anlattı bende onunla ağladım sonra benimde çok istediğimi çok üzüldüğümü anlattım ona ama elimde olmadığını anlattım evet hala çok istiyor üzülüyor ama en azından bunun için uğraş verdiğimi biliyor sende açıkça anlat bence içine dönmesin ben kendime çok kızdım o kadar istediği kardeşi yokmuş dediğimde verdiği tepkinin çok az oluşundan anlayamadığım için çok kızdım. Ama geçiyor insan kendi derdine düşüyor zaten inşallah dış gebelik değildir Can'ım inşallah kendiliğinden gider kürtaj da olsa 1-2 ay içinde yeniden başlayabilirsin zaten hayırlısı Can'ım. Belki de böylesi hayırlı bilemiyoruz ki
Ah be güzelim ya diyorum ya neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz hiç sıkıntılar sağlıklı bir Bebek geldiğinde geçecek inşallah belki de senin işaretin budur yanlış hatırlamıyorsam oğlundan önce de böyle bir durum olmuştu inşallah bir sonrakiler gerçek hamileliğimiz olur rabbime duam bu sağlıklı gerçek bir hamilelik olsun olmazsa da yapacak bir şey yok biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta gerisi Allah a kalmış Can'ım benim oğlunda atlatacaktır. Sen biraz toparlan konuşursun onunla en önemli sağlıklı olmaları Rabbim onları kötülüklerden esirgesin elbet olacak arkadasım elbet olacak bir günçocuklar bir travma karşısında tepkisiz kaldıklarında çocuk açısından tehlike sinyalleri çalar. sonrasında davranış sorunları geliştirmeleri muhtemeldir. ona durumumu açıkça anlattık aslında ama üzüntüsünü bizimle paylaşmasını sağlayacak kadar ne vaktimiz, ne de ortamımız oldu. açıkçası psikolojimde kaldırmadı. o da hiç sorun yokmuş gibi davrandı ve sonrasında kursta yapacağını yaptı. onunla en kısa zamanda konuşacağım. bu şekilde öğrenmesini gerçekten istemezdim.
gebeliğe gelince kendi doktorum dış gebelik olmadığını net bir dille söyledi. o konuda artık içim rahat. tek istediğim biran önce içinde bulunduğum şu cendereli durumdan kurtulup normal hayatıma tekrar adapte olmak.
Hakkımızda hayırlısı olsun Hürrem. Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin en önemlisi bu. şuan yaşayadığımız sıkıntıları da atlatırız Allah ın izniyle...
Aynen arkadasım çok şükür bir tane evladımız var Allahım korusun onları bende inanıyorum elbet bir gün olacak Dr a bu ay gitmeyeceğim zaten reglin 3. Günü ilaç başladım zaten çatlarsa anlıyorum nasip artık inşallah olur bu ay Can'ım incir yiyemiyorum prolaktin i yükseltiyor diye okumuştum bende onu zaten zor düşürmüştük ilaçla korkuyorum bir daha yükselir diyeBence de doktor hiç önemli değil bu uğurda bizi maddi manevi yıpratıyor sadece.. Bu ay olacak inşaallah.... Olmasa da napalım vardır rabbimin bir bildiği... Dua edelim bol bol evlat hasretiyle yanıp tutuşanların yüzünü güldürsün önce Rabbim sonra bizim gibi kardeş hasretiyle yanan evlatlarımızın yüzü gülsün inşallah... Çoksaya güçlü hissediyorum kendimi...hani bir laf varya Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer... Tamda bu olacak inanıyorum.... Sen bolbol incir ye bence... Sonra belki yumurtlama Zaman'ında doktora gidersin takip yaptırmak istiyorum dersin.. En azından yumurta oluşmuş mu onu anlarsın..ben öyle yapmayı düşünüyorum mesela...
Çok saol canim içimi rahatlattin bugün kanamam durdu ama kahve rengi lekelenme var oda normal bi durum sanırım ilk defa çektirdim için kanama devam edince telaslandim ama neyse ki geçti şükür. Inşallah bu ay hamile kalırım hayirlisiyla. Rabbim dualarimizi kabul eder ve inşallah bebislerimiz aliriz kucagimiza.Can'ım ben iki defa çektirdim ilkinde kanama oldu doktor adet olmam için müdahale ettiğini söyledi bu yüzden kanama devam etti ikinci de bir damla bile kanamam olmadı yani ben ikisini de yaşadım.. Hiç telaşlanma sen çok şiddetli ağrı ve adet döneminden uzun süren kanaman olursa tekrar gidersin doktora
Aynen arkadasım çok şükür bir tane evladımız var Allahım korusun onları bende inanıyorum elbet bir gün olacak Dr a bu ay gitmeyeceğim zaten reglin 3. Günü ilaç başladım zaten çatlarsa anlıyorum nasip artık inşallah olur bu ay Can'ım incir yiyemiyorum prolaktin i yükseltiyor diye okumuştum bende onu zaten zor düşürmüştük ilaçla korkuyorum bir daha yükselir diyebu ay müjdemizi alırız inşallah Can'ım hayırlısı olur inşallah hepimiz için [/QUOTE
Arkadaşım naçizane hayıt tohumu mucizevi bir bitkiymiş bu hormonları düzenlemede... Belki duymuşsundur geçenlerde uzun bir yazı okudum çok etkili olduğu tüp bebek tedavisinden önce kullananların bile sonuç aldığı yazıyordu.. Ben pek tadını sevmedim ama adetim başladıktan sonra çok şiddetli ağrım olunca belki onada fayda eder diye içtim gerçekten geçirdi...bi arkadaşım ilaçsız adet olmuyordu kız henüz bekar bende sen de bir dene dedim iki gün içti üçüncü gün adeti geldi şok olduk bizde gerçekten dedikleri gibi hormonları dengeliyor demek ki.. Ben bıraktım devam etmedim ama düzenli kullanmak lazım... Ümit dünyası işte...
Kıyamam! Ne duygulu bir evlat. Maşallah. İçini acıtsa da evladın en sağlıklısını yapıyor. Hiç paylaşmasa daha çok sorun yaşar. Benim oğlum hiç birşey olmamış gibi davranıyor. Ama için için üzüldüğüne eminim. Bugün konuşmaya çalıştım ama konuşturmadı. Bende üstüne varmadım.Off Off içim şişti yine Oğlum bu akşam anne kardeşim olacağını baba mı yoksa bana mı önce söyleyeceksin dedi bende aynı anda söylerim annecim dedim, ben çok sevinmeyeceğim hatta üzüleceğim dedineden oğlum dedim Nazar değmesin diye anne nazar değer birşey olur diye çok korkuyorum da ondan dedi ya Rabbim ne olur bizim evlatlarımızın yüzüne baksın onu kardeş hasretinde daha fazla bekletmesin, tez vakitte tez saatte versin inşallah. Amin
Ne güzel Can'ım en azından içine atmıyor benim oğlum gibi hayatta böyle konuşmalar yapmaz benim oğlum duygularını hep gizler ama ayda yılda bir söyleyince de çok dolduğunu hissederim. Ben de oturur ağlarım... Boş ver söylesin içine atmasın... Bu arada sanki onlara istemiyormuşuz gibi yapmak daha mı iyi gelecek bilemedim...Off Off içim şişti yine Oğlum bu akşam anne kardeşim olacağını baba mı yoksa bana mı önce söyleyeceksin dedi bende aynı anda söylerim annecim dedim, ben çok sevinmeyeceğim hatta üzüleceğim dedineden oğlum dedim Nazar değmesin diye anne nazar değer birşey olur diye çok korkuyorum da ondan dedi ya Rabbim ne olur bizim evlatlarımızın yüzüne baksın onu kardeş hasretinde daha fazla bekletmesin, tez vakitte tez saatte versin inşallah. Amin
İnşaallah güzel şeyler olur bu ay herkes için... Yorgun hissediyorum kendimi.. Ama o haberi alınca geçecek biliyorum...Çok saol canim içimi rahatlattin bugün kanamam durdu ama kahve rengi lekelenme var oda normal bi durum sanırım ilk defa çektirdim için kanama devam edince telaslandim ama neyse ki geçti şükür. Inşallah bu ay hamile kalırım hayirlisiyla. Rabbim dualarimizi kabul eder ve inşallah bebislerimiz aliriz kucagimiza.
benim oğlumda aynı. önemsemez gibi davranış. sonra bir lafıyla eşimi beni dağıtırNe güzel Can'ım en azından içine atmıyor benim oğlum gibi hayatta böyle konuşmalar yapmaz benim oğlum duygularını hep gizler ama ayda yılda bir söyleyince de çok dolduğunu hissederim. Ben de oturur ağlarım... Boş ver söylesin içine atmasın... Bu arada sanki onlara istemiyormuşuz gibi yapmak daha mı iyi gelecek bilemedim...
Inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun...İnşaallah güzel şeyler olur bu ay herkes için... Yorgun hissediyorum kendimi.. Ama o haberi alınca geçecek biliyorum...
Çok hassas Can'ım tabi benimle paylaşması çok iyi ama bu durumda beni strese sokuyor. Rabbim onların yüzüne gülsün inşallah tez Zaman'daKıyamam! Ne duygulu bir evlat. Maşallah. İçini acıtsa da evladın en sağlıklısını yapıyor. Hiç paylaşmasa daha çok sorun yaşar. Benim oğlum hiç birşey olmamış gibi davranıyor. Ama için için üzüldüğüne eminim. Bugün konuşmaya çalıştım ama konuşturmadı. Bende üstüne varmadım.
Elimizden birşey gelmez. Onlarda bu eksiklikle başetmeyi öğrenecek. Umarım birgün kardeşleri olur ancak olmaz ise bu da onların kaderi...
Can'ım mıhtemelen Dr un alalım der. Kürtaj genel olarak basit ama psikolojik olarak zor bir süreçya kızlar bana ne olacak şimdi. sancı yok, kanama yok, bulantıda kesildi. öyle kaderini bekleyen kurbanlık koyun gibiyim
bebekten geçtim. devam etmeyeceğini bildiğim bir gebeliğin devamı ruhuma bedenime işkence gibi. kürtaj veya düşük hiç yaşamadım. ne yaşayacağımı da bilemiyorum. ama ne olacaksa olsun bitsin
Evet canım içine atmıyor ama ben çok stres oluyorum. Artık konuşmalarımı olmayacak gibi yönlendirmeye çalışıyorum. Tek çocuk olan arkadaşlarından örnek gösteriyorum. İşte bir şekilde en az etkilenerek atlatmasını sağlamaya çalışıyorum. Nasip artık canım inşallah b u ay son olur inşallah...Ne güzel Can'ım en azından içine atmıyor benim oğlum gibi hayatta böyle konuşmalar yapmaz benim oğlum duygularını hep gizler ama ayda yılda bir söyleyince de çok dolduğunu hissederim. Ben de oturur ağlarım... Boş ver söylesin içine atmasın... Bu arada sanki onlara istemiyormuşuz gibi yapmak daha mı iyi gelecek bilemedim...
canım eğer duramıyacaksan başka bir doktora daha git onunda teşhisi aynıysa hiç beklemeden sonlandırılmasını istediğini söyle çünkü eğer ümit yoksa boşuna zaman kaybı gerçekten. bir an önce adet olur yeniden denemeye başlarsın o yüzden ben böyle düşünüyorum... bazıları hiç kanamasız olabiliyor o yüzden kürtaj gerekiyor.. benim gerekmedi çok şükür..ya kızlar bana ne olacak şimdi. sancı yok, kanama yok, bulantıda kesildi. öyle kaderini bekleyen kurbanlık koyun gibiyim
bebekten geçtim. devam etmeyeceğini bildiğim bir gebeliğin devamı ruhuma bedenime işkence gibi. kürtaj veya düşük hiç yaşamadım. ne yaşayacağımı da bilemiyorum. ama ne olacaksa olsun bitsin
inşallah arkadaşım ben ümitliyim ama bu ümitli halimi ne eşime ne de oğluma yansıtmıyorum hatta beni en çok bu konuda annem üzüyor her ay sanki hamileymişim gibi davranıyor kendisi gibi isteğinde hamile kalacağımı zannediyor... ama bazen çok doluyorum.. yeter artık diyorum hamile falan değilim olmuyor işte kabul et ben istemiyormuyum zannediyorsun..aslında bütün bunların sorumlusu kendisi oğluma biraz daha hevesli baksaydı hiç düşünmez iki sene sonra tekrar yapardım ama söylendi durdu ikincilere herkes kendisi baksın işimi yapamıyorum gezmeye gidemiyorum diye bende zaten şimdi olsa yine ona baktırmam ücretsiz izin alırım ama o zaman öyle bir şansım yoktu atanmıştım.. çok doluyum arkadaşım şimdide diyor yap bidaha geç kaldın yapmakta sanki keyfimden geciktim...Can'ım mıhtemelen Dr un alalım der. Kürtaj genel olarak basit ama psikolojik olarak zor bir süreçAğrı sızı duymazsın uyursun uyandığında herşey bitmiş olur Düşüğü yaşamadım ama beklemek daha zor olur gibi, zaten hamilelik bitince belirtilerin bir anda kesiliyor. Dr un en uygun olanı söyleyecektir. Böyle beklemek çok zor biliyorum. Ama sabır işte bizde bu sınavları bu şekilde atlacağız inşallah
Evet canım içine atmıyor ama ben çok stres oluyorum. Artık konuşmalarımı olmayacak gibi yönlendirmeye çalışıyorum. Tek çocuk olan arkadaşlarından örnek gösteriyorum. İşte bir şekilde en az etkilenerek atlatmasını sağlamaya çalışıyorum. Nasip artık canım inşallah b u ay son olur inşallah...
Ya aynı durum bende de vardı benim kayınvalidem baktı ama aynı senin annen gibi yaptı öyle olunca ben erteledim erteledim son 2 yıldır da böyle işte, keşke o zaman yapsaymışım şimdide bakıcı bakacak o zamanda bakıcı olacaktıinşallah arkadaşım ben ümitliyim ama bu ümitli halimi ne eşime ne de oğluma yansıtmıyorum hatta beni en çok bu konuda annem üzüyor her ay sanki hamileymişim gibi davranıyor kendisi gibi isteğinde hamile kalacağımı zannediyor... ama bazen çok doluyorum.. yeter artık diyorum hamile falan değilim olmuyor işte kabul et ben istemiyormuyum zannediyorsun..aslında bütün bunların sorumlusu kendisi oğluma biraz daha hevesli baksaydı hiç düşünmez iki sene sonra tekrar yapardım ama söylendi durdu ikincilere herkes kendisi baksın işimi yapamıyorum gezmeye gidemiyorum diye bende zaten şimdi olsa yine ona baktırmam ücretsiz izin alırım ama o zaman öyle bir şansım yoktu atanmıştım.. çok doluyum arkadaşım şimdide diyor yap bidaha geç kaldın yapmakta sanki keyfimden geciktim...
Cnm benim Mesajlarını yeni okudum çok geçmiş olsun cnm ben de seninle aynı durumdayım bir haftadır düşük olsun diye bekliyorum ama sanırım kürtaj edecek Dr.içeride boş bir kese var Rabbim bize sabır versin ben de aynı senin gibi biran önce bu Cendereden çıkıp normal hayatıma geri dönmek istiyorum benim kontrol yarın üç gibi dua edin kızlarçocuklar bir travma karşısında tepkisiz kaldıklarında çocuk açısından tehlike sinyalleri çalar. sonrasında davranış sorunları geliştirmeleri muhtemeldir. ona durumumu açıkça anlattık aslında ama üzüntüsünü bizimle paylaşmasını sağlayacak kadar ne vaktimiz, ne de ortamımız oldu. açıkçası psikolojimde kaldırmadı. o da hiç sorun yokmuş gibi davrandı ve sonrasında kursta yapacağını yaptı. onunla en kısa zamanda konuşacağım. bu şekilde öğrenmesini gerçekten istemezdim.
gebeliğe gelince kendi doktorum dış gebelik olmadığını net bir dille söyledi. o konuda artık içim rahat. tek istediğim biran önce içinde bulunduğum şu cendereli durumdan kurtulup normal hayatıma tekrar adapte olmak.
Hakkımızda hayırlısı olsun Hürrem. Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin en önemlisi bu. şuan yaşayadığımız sıkıntıları da atlatırız Allah ın izniyle...
Hürrem cnm takvimi kaldırmışsın sanırım yanlış anlamadı isem regl oldunYa aynı durum bende de vardı benim kayınvalidem baktı ama aynı senin annen gibi yaptı öyle olunca ben erteledim erteledim son 2 yıldır da böyle işte, keşke o zaman yapsaymışım şimdide bakıcı bakacak o zamanda bakıcı olacaktıİşte bende kızıyorum bazen, ama birde şu var belki o zaman da aynı şeyleri yaşayacaktık bilemiyoruz ki belki şimdi ben 6-7 yıldır uğraşıyorum diyebilirdim. Bilemiyor insan hiç olacağını işte inşallah bu ay güzel olur. Her aydan umutlanıyoruz zaten umut olmadan yaşanmaz ki of nasip be güzelim inşallah bu ay tutar gerçekten tek duam bu inan bana...