Başka bir Dr a gittim ama hala kafam Karışık.kalp atışları duyulmadı bebek var ama içerde büyük bir kanama alanı var o Görülen pıhtı da olabilir bizi yanıltıyor olabilir dedi.sabırlı isen bekle dedi ama lop diye Heran düşebilir gibi duruyor bu akşam bile düşebilir ama görüntü bizi yanıltabilir bu daha uzun bir süre de sürebilir dedi.betayı söyledim sanki betanın hiçbir Önemi yok gibi davrandı hatta buna benzer bir cümle kullandı.biraz koku da Başlamış enfeksiyon da var antibiyotik kullan dedi.parça kaldı enfeksiyon yaptı uğraşacağına cumaya aldır dedi. Diğer Dr dediklerini söyleyince bu seferde ben baştan beri durumunu bilmediğim için kesin birşey söyleyemem dedi.yani yine kafam karışıkAnladım canım, keşke ümit olsa, benim düşük riski olmadığından bekledim bekledim bekledim, ama sonu hüsran sen daha bekleyebilirsin, bu arada benimde içeride büyük bir kanama alanı vardı ama dışarıda hiç kanama yoktusüreç uzaması da zor dr un ne diyor bekleyelim mi diyor ? Birde benim dr kürtaj öncesi bir fitil koymuştu içeriye o etki edince epey güçlü kasık ağrım oldu ama operasyondan önce hafif hafif kanama başlamıştı, o içeride parça falan kalmasın diye veriliyormuş, rahimi yumuşatıp kolay sökülsün diye...Adını bilmiyorum ama sorarım istersen adını.
Evet cano Benimde aklıma geldi, yeni sayfa açmak Bir çocuğu olup ikinci için umutla bekleyenler diyelim adına da, inşallah bu ay artık son olur bu uğraşlarımız canım, hayırlısı olur inşallah...
evet canım bence de böyle bişey açalım inşaallah daha uğurlu gelir... Çünkü tedavi olmuyoruz mesela... Bu arada evet git yarın kafan rahat etsin hem çatlama problemi var dedin iğne verir belki... Ben bişey kullanmıyorum ama sadece kaç yumurta var ve yumurta nerede diye merak ediyorum zaten dedim ya bu ay düzenli olma kararı aldık bir gün boş bir gün dolu haftaya cumaya dinlenmeye geçerim artık bu arada günde bir dilim ananas yemek bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş... Aklınızda bulunsuno Benimde aklıma geldi, yeni sayfa açmak Bir çocuğu olup ikinci için umutla bekleyenler diyelim adına da, inşallah bu ay artık son olur bu uğraşlarımız canım, hayırlısı olur inşallah...
Ah be güzelim kendini bu kadar üzme, hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz her ayNasılsınız kızlar buraya umudu olanların umudunu kırmak istemediğim için girmiyim diyorum ama sizden başkada dertleşecek kimsem yok mağlum yine olmadı hatta erken adet oldum sabahtan beri bulduğum her kuytuda her köşede ağlıyorum oğlum görmesin die işin garip tarafı tam ben adet oldum ve yengemin hamile olduğunu öğrendim hemde daha bu ay korunmayı bırakmıştı üçüncü bebeği yapmaya karar vermişlerdi ve oldu bilmiyorum neyin bedelini ödüyorum ama sanki dünya omuzumda ve ben ayakta durmaya çalışıyorum yıllarca aralıksız ağlayabilirim yani yine hastane yolu göründü anlayacağınız cuma gitcem bklm ben size bunları yazarkenalt komşumun bebeği ağlıyor ne kadarda özlemişim Allahım bebek sesini bebek emzirmeyi giydirmeyi her zerresini o kadar cok özlemişimki anlatamam offffff yine çok zor bi kaç gün beni bekliyor buda geçecek biliyorum ama bi sonraki ay tekrar baştan bu anları yaşayacağımdan da eminim sizinde canınızı sıkktım biliyorum ama ne yapim kimseye anlatamam anlamazlar anlattığım herkes bi çocuğun var ya hiç olmayanlar ne yapsn diyip geçiyo iyiki varsnz Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun
Evet can
evet canım bence de böyle bişey açalım inşaallah daha uğurlu gelir... Çünkü tedavi olmuyoruz mesela... Bu arada evet git yarın kafan rahat etsin hem çatlama problemi var dedin iğne verir belki... Ben bişey kullanmıyorum ama sadece kaç yumurta var ve yumurta nerede diye merak ediyorum zaten dedim ya bu ay düzenli olma kararı aldık bir gün boş bir gün dolu haftaya cumaya dinlenmeye geçerim artık bu arada günde bir dilim ananas yemek bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş... Aklınızda bulunsun
günaydın arkadaşlar... hepimiz regl döneminde öyle oluyoruz sonra çok şükür çabuk silkeklenip atıyoruz o ümitsizliği.. çümnkü başka çaremiz yok yeni aydan umutlu olmak zorundayız evlatlarımız için... yarına doktor randevumu aldım ben mesela... burdan yazrım yumurtaların durumunu iki hafta sonra yine adet günü yaklaşırken umutla umutsuzluk arası bişeyler başlar... benim bu gün sivilcem çıktı genelde yumurtllama günü olur sanırım bu ay yine erken yumurtladım çaışmaları da yaptık ama bilmiyorum ki
Bence de canım bir kaç gün daha bekle sonra aldır. Böyle beklemek hem daha çok yorar hemde üzer insanı bilmez miyimBaşka bir Dr a gittim ama hala kafam Karışık.kalp atışları duyulmadı bebek var ama içerde büyük bir kanama alanı var o Görülen pıhtı da olabilir bizi yanıltıyor olabilir dedi.sabırlı isen bekle dedi ama lop diye Heran düşebilir gibi duruyor bu akşam bile düşebilir ama görüntü bizi yanıltabilir bu daha uzun bir süre de sürebilir dedi.betayı söyledim sanki betanın hiçbir Önemi yok gibi davrandı hatta buna benzer bir cümle kullandı.biraz koku da Başlamış enfeksiyon da var antibiyotik kullan dedi.parça kaldı enfeksiyon yaptı uğraşacağına cumaya aldır dedi. Diğer Dr dediklerini söyleyince bu seferde ben baştan beri durumunu bilmediğim için kesin birşey söyleyemem dedi.yani yine kafam karışık
Ay cnm geçmiş olsun dikkat et temiz tut ihmal etme Dr a git ne diyecek bakalımBence de canım bir kaç gün daha bekle sonra aldır. Böyle beklemek hem daha çok yorar hemde üzer insanı bilmez miyimKeseden sonra beta yı önemsemiyorlar zaten, enfeksiyon bende de oldu galiba, bugün gideceğim bende değişik su gibi bir akıntı var ama hafif kahve rengi, birazda yanma var Off ya ne bitmez kadınlığın derdi
Benim geçen hafta cumartesi 1300 küsürdü. SAT 5 ekim. yarın kontrol var. bende hala ara ara hafif bir bulantı oluyor. beta hcg ve stres yapıyor sanırımCnm benim baştan beri hiçbir belirti yoktu hala da yok.sat 27 Eylül bugün muayene oldum kalp atışları duyulmadı Beta 7000 den bir haftada ancak 8000 e çıkmış arada bir de 5000 e düşmüştü yani kafasına göre takılıyor kürtaj yolu gözüktü senin sat ne zaman dı senin kontrol ne zaman
doğru söylüyorsun arkadaşım. senin yaşadıklarının yanında bizim ki ne ki. Allah'ın izniyle bu sefer yüzün gülecek inşallah :)Bebegini aldirmak zorunda kalan arkadaslar,inanin beterin beteri var ben oglumu dogduktan 2 gun sonra kaybettim hep diyorum keske kalbi atmasaydi da kurtaj olsaydim
O aci bambaskaAllahim sizi sevmis demek ki o acının en hafifini vermis size lutfen boyle seylerle teselli edin kendinizi
CNm ya me guzel bir başarı oykusu sonu guzel bitmiş ya Cook cok guzel Rabb'im bize de nasip etsin ikinci yavruMuzu ins :)Kizlar ben 5 yildir bebek icin ugrasiyorum
Ama benim kendiligindenolan 8 yasinda bi kizim oldu
2 cocugu cok istedim
Maddi manevi butun zorluklarla basladim
Genis bi aile olak icin yaslandigimda bile kizima birakabilecegim en buyuk miras kardes hicyilmadim bu tedavilerin hepsini borclayaptirdim en son tup icin kredi karti cikarttik ve takside boldurdum yani keyfe yaptirmadim yastik alti ne altin ne birikim yoktu.butunsartlarimi zorladim .bu yil icinde 2 cat.ignesi
1 asi
3.tup denemem oldu
Bu tuplerin son 2 sini. Ank baskenthast.Gogsen hocada yaptirdim.
Bu son sansimdi dedim ki Allahim verendesensin alanda. Hayirlisiyla emekletimi bosacikarma vermiyeceksende bi bildigin vardir .
Ben cok saglikli 5 yil once gecrirdigim kist ve dis gebelik ameliyatinda FSH 27 CIKTI VE ERKEN MENOPOZ BASLANGICI dediler daha 29 yasindaydim.simdi 34 :)
Ama gogsen hocaya inandim cok icten ve basarili ve beni ilk olarak psikolojikolarakrahatlatti gittigimde babami yeni kaybetmistim senin kadinin ortadi neden catik deyince goz yaslarimi o silmisti.
G. Hoca nin sayesinde bu gunlere geldim.
Allah bana verecek siz vesile olacaksinizdedimhep.ozlem hemsirede hep destekcimdi.
Benim yumurtamin cikmasinda ilaclardan deha ve co enzimin etkisi cok.
Yumurta rezervem dusuk .
En son tupde 5 yumurta toplandi
4 u isleme girdi
3 u dollendi
2 tanesi 8 hucreli( a kalite)kaldi.
Bunlari enjekte ederkende istemsiz sip sipagladim cunku ilaclarda sizi duygusal yapiyor.
Transferimin 7. Gunu idrar testimin 2. Cizgisi silik cikti mutlu oldum.
8. Gun cizgi hayalet gibi varla yok arasi .
Yine kimyasal geciriyorum diye ilaclaribiraktim.
9. Gunu poliklinligine kan verdim 40cikti.ilaclara devam
12.gun kendi hastanemde verdim.65 cikti sok oldum .3 gunde katlanma rezaletti. G.hoca dedigi hep bu baska labaratuvar ordaki baska ben bizim hastanedeki sonucla hamile oldugunu soylerim lutfen hamileligin tadini cikar.icimrahatladi ama su 14.gun kan sonucunuda bi gorsem rahatliyacaktim.
Bu arada belirtilerim idrarin rengi koyulasti ayaklarim cok usudu goguslerim cok hassas ve acidi.
14. Gun kan sonucum tam istenilen sonuc 141 cikti. Cok mutlu olduk insallah devami gelir.
(diğer topiklerede koplayaliyacagim bu yazımı)
Rabbim sağlıcakla kucağına versin bebeğini bende ankaradayım yaza kadar beklicem yazın tüp bebek deniycem inşallah gerek kalmazda ne kadara mall oldu tüp bebek birde dediğiniz doktor nerde ya aşılama yada tüp bebek deniycem kararszm amh degerim düşük benimde Allah hepimizin yardımcısı olsunKizlar ben 5 yildir bebek icin ugrasiyorum
Ama benim kendiligindenolan 8 yasinda bi kizim oldu
2 cocugu cok istedim
Maddi manevi butun zorluklarla basladim
Genis bi aile olak icin yaslandigimda bile kizima birakabilecegim en buyuk miras kardes hicyilmadim bu tedavilerin hepsini borclayaptirdim en son tup icin kredi karti cikarttik ve takside boldurdum yani keyfe yaptirmadim yastik alti ne altin ne birikim yoktu.butunsartlarimi zorladim .bu yil icinde 2 cat.ignesi
1 asi
3.tup denemem oldu
Bu tuplerin son 2 sini. Ank baskenthast.Gogsen hocada yaptirdim.
Bu son sansimdi dedim ki Allahim verendesensin alanda. Hayirlisiyla emekletimi bosacikarma vermiyeceksende bi bildigin vardir .
Ben cok saglikli 5 yil once gecrirdigim kist ve dis gebelik ameliyatinda FSH 27 CIKTI VE ERKEN MENOPOZ BASLANGICI dediler daha 29 yasindaydim.simdi 34 :)
Ama gogsen hocaya inandim cok icten ve basarili ve beni ilk olarak psikolojikolarakrahatlatti gittigimde babami yeni kaybetmistim senin kadinin ortadi neden catik deyince goz yaslarimi o silmisti.
G. Hoca nin sayesinde bu gunlere geldim.
Allah bana verecek siz vesile olacaksinizdedimhep.ozlem hemsirede hep destekcimdi.
Benim yumurtamin cikmasinda ilaclardan deha ve co enzimin etkisi cok.
Yumurta rezervem dusuk .
En son tupde 5 yumurta toplandi
4 u isleme girdi
3 u dollendi
2 tanesi 8 hucreli( a kalite)kaldi.
Bunlari enjekte ederkende istemsiz sip sipagladim cunku ilaclarda sizi duygusal yapiyor.
Transferimin 7. Gunu idrar testimin 2. Cizgisi silik cikti mutlu oldum.
8. Gun cizgi hayalet gibi varla yok arasi .
Yine kimyasal geciriyorum diye ilaclaribiraktim.
9. Gunu poliklinligine kan verdim 40cikti.ilaclara devam
12.gun kendi hastanemde verdim.65 cikti sok oldum .3 gunde katlanma rezaletti. G.hoca dedigi hep bu baska labaratuvar ordaki baska ben bizim hastanedeki sonucla hamile oldugunu soylerim lutfen hamileligin tadini cikar.icimrahatladi ama su 14.gun kan sonucunuda bi gorsem rahatliyacaktim.
Bu arada belirtilerim idrarin rengi koyulasti ayaklarim cok usudu goguslerim cok hassas ve acidi.
14. Gun kan sonucum tam istenilen sonuc 141 cikti. Cok mutlu olduk insallah devami gelir.
(diğer topiklerede koplayaliyacagim bu yazımı)
kızzz hürreem canımsınn hamile olmuşssun kaç zamandır topiğe girmiyorum aklıma geldin bir bakayım dedim ay ne mutlu olduuuuum rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah çok istiyordun canım Allah ım diğer bekleyen arkadaşlara da nasip etsin kızz8+4 ;( ama olmayınca olmuyor benim bhcg 30 bin civarıydı en son 6+0 da kalmıştı hem Hcg hemde bebeğin gelişimisizler yaşayınca bu durumu daha çok taze olduğunu hatırladım
Cnm evet Hürrem sonunda Muradına erdi Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.aslında seni sıkı takipteyim ama Hürrems Söylemek nedense aklıma gelmedi.bebişleri ve seni çok merak ediyorum Azerin üçüzleri doğurdu biliyorsun sen de kendine çok dikkat et inşallah durabildikleri kadar dururlar darısı sana inşallah bebişlerini Sağlıcakla kucağına almak nasip olsunkızzz hürreem canımsınn hamile olmuşssun kaç zamandır topiğe girmiyorum aklıma geldin bir bakayım dedim ay ne mutlu olduuuuum rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah çok istiyordun canım Allah ım diğer bekleyen arkadaşlara da nasip etsin kızzVeson sana da aşkolsun hiç de demiyon burda tanışmıştık senle hatırlıosan neysem tekrar tebrik ediyorum hürremim rabbim sana bağıişasın
evet cnm biliyorum azerini geçen @Enyalios etiketlemşti dua için ordan biliyorum yoksa ondan da haberim yoktu bebeğinin britanesinin durumu iyi değildi ama şimdi iyi olmuş şükür eve geçmişler inşallah canım benimkiler de en az iki hafta daha dayanabilseler sıkıntı olmicak da bakalım hayılrısı olsun..Cnm evet Hürrem sonunda Muradına erdi Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.aslında seni sıkı takipteyim ama Hürrems Söylemek nedense aklıma gelmedi.bebişleri ve seni çok merak ediyorum Azerin üçüzleri doğurdu biliyorsun sen de kendine çok dikkat et inşallah durabildikleri kadar dururlar darısı sana inşallah bebişlerini Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Canım, evet çok şükür hamileyim canımkızzz hürreem canımsınn hamile olmuşssun kaç zamandır topiğe girmiyorum aklıma geldin bir bakayım dedim ay ne mutlu olduuuuum rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah çok istiyordun canım Allah ım diğer bekleyen arkadaşlara da nasip etsin kızzVeson sana da aşkolsun hiç de demiyon burda tanışmıştık senle hatırlıosan neysem tekrar tebrik ediyorum hürremim rabbim sana bağıişasın
Aminnn canim inşallah cok şükür 30 a eristik rabbim sağlıkla kucağimiza almayi da nasip etsin hayirlisiyla 2 kiz 1 erkek 4. Sü Muallak yeri dar cnm bacaklarını acamiyor bekliyoruz şimdilik seninkinin cinsiyeti belli oldu muCanım, evet çok şükür hamileyim canımİnşallah canım benim Rabbim hepimize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin, Çok istiyordum oğlum çok istiyordu, Rabbim yüzümüze güldü çok şükür inşallah kucağımıza da alırız Sen nasılsın canım, kuzucukların nasil ? Maşallah 30. haftaya gelmişsiniz, İnşallah sağlıkla alırsın yavrularını, cinsiyetleri nasıl?