Bir çaresi bulunur mu?

merhaba canim cok uzldum yasadiklarina yeni evli olman siddet anlamini degistirmez lutfen kayin kababana yada kayinvalidene soramisin senin kizin bu sebeplerden dolayi bu siddete maruz kalsa naparsiniz?erkekler neden hep böyle hep bana rabbena olmaz anlamis degilim sonucta benim annem de babam da var senin kiler nasil kiymeli ise benim kilerde bana kiymetli yani bu 2*2estir 4 bunu anladiklarini kapsiteleri cok genis degil galiba bazi erkeklerin bencilliklerinden dumm duz bakiyolar hayata önune arkasina sagina soluna bakmadan yururler bakmadan yurudukleri icinde takilip defalarca duserler dustuklerin de kendi ailesi kaldir tamam ama nerye kadar en sonunda nasil dustuysen öyle kalk derler ozaman o fedakar eslerini ararlar ama bulamazlar bazilarida yaninda olur ama gururlarina ydiremeyip eslerini yine ayni seyi defalarca yaparlar.kendi kiz kardesi nin dayak yedigini duysa kocan napar hesery ordatada yazmama gerek yok ben hep herzaman kiz tarafi her konudu erkek tarafina karsi pasif kalmamali ne gelirse basimiza hep sahipsizlikten aman rezil olmayilim aman söyle böyle derken alttan alan taraf hep kiz tarafi böyle olmamali bence kizmmi hatali ozurler tamam bidaha olmaz faln kizm hataliysa hatali ne olmus demek ortada bisey var tek tarafli degil demesini de bilmek lazim ne demis atalar en basitinden cuvaldizi kendine batir igneyi baskasina yani sende esinde sonunda bi anne baba evladisiniz herkezin evladi kendine degil o laf iste sonunda kizcagiz annesini babasini birakip uzaklara gelmis hemde el oglu icin ne buyuk fedakarlik bence bunu anlyanaa zaten hersey guzel olur hersey tektarafli olmaz bence gokten zenbille inmedik canim bence guzelce konus zaten sen konurken gelecekte neler olur diye belli olur hersey beni anneme gitigimde 2 4 gun yollarladi esime senin bacin geliyo 2hafta kaliyo anan mutlu baban mutlu oluyo oooh ne ala memeleket dedim bundan sonra böyle onun kocasi kaynanasi izin verisa ben napiyim dedi ben zaten fak burda baya bi baristik ben aklimdan geceni öldurcegini bilsem söylerim

kpederini ara canım durumu anlat ben boşanıcam şimdi ailemi arıyorum oğlunuza söyleyin evimi de boşaltsın. ailem gelicek bir süre kalıcak sonra toparlanıp gidicem de. bilsinler kararlı olduğunu ALlah yardımcın olsun canım...

çok üzüldüm canım yaşadıklarınaaa eşinn çok kötü birisi bencee şiddete egilimliii ve kabaa sen elinden gelenin fazlasıyla yapmısınn ne diye efeleniyor sanaa !!! çok ayıp ama yeni evlisin galibaa eşin seni eziyor resmen severekmi evlendiniz acabaa çoçuk felan yapmaa sakınn haaa işin varmış senin bir karar ver bu çileyi çekmee hiç sen kıymetlisin bu dünyayaa afedersin eşek gibi dayak yemege gelmesinnn ezdirme kendiniiii

Ben evli değilim ama Allah yaşatmasında böyle bır durumda kesınlıkle o ınsanla evli kalamazdım çalışıyorsun ailen arkanda ne düşünüyorsun belki çoğu kişi yanlış bulabilir cevabımı ama bir erkeğin bir bayana şiddet uygulamasını kesınlıkle kaldıramam gururum kırılır hala o ınsanla aynı evde olduğumda ya resmen burnumu kırdı dıyorsun odaya kadar dövmüş seni nasıl sevgi kalır bu ınsana kararını etkılemek ıstemem ama olmaz bu ınsanla olmaz çok sinirlendim sanırım kendim yaşamış gibi oldum

canım öncelikle geçmiş olsun..bence hiç kimseye birşey anlatmana gerek yok..sanki annesine babasına anlatsan nolcak? değişcekmi eşin:? birde üstüne sen bunları anlatınca aa bak oğlum benım evımı temızlemedı dıye eşine neler yapmış deyip böbürlenmicekleri ne malum? onları değerli kılmak için seni küçültecek bence..gururun kırılacak..aşağlancaksın..bence hemen gidip darp raporu al geç kalmadan şikayetçi ol eve giremesin..ve boşanma davası aç..bence düzelmez..adama bak ya..sokakta ekmekle vuruyor,basıp gidiyor,telli duvara itiyor,evde cam cerceve iniyor,burnun kanıyor...Allah askına bukadar ileri giden biri değişirmi sence?

öyle bir not yazdıysan , ....bir daha beni geremeyeceksin, diye
o zama gitmek zorundasın.
yeni evlisiniz ve çok ciddi bir sorun yaşanmış.
eğer bu yazdıklarını yapmazsan bir daha hiç bir dediğinin kıymeti olmaz.
sen gideceksin o da gelip özür dileyecek. sen de sonrasında bir kere bile olsun bu konuyu açmayacaksın.

bir de eve önden gidip kapıları kitlemek ne demek.. ne kadar çocukça şeyler bunlar. ne yapmasını bekliyordun ki. sabaha kadar paspasın üstünde mi yatacaktı.
yangına körükle gidilmez.
böyle şeyleri okudukça bu gençlerin canı sıkılıyor eğlence arıyorlar galiba diyorum. yani bile bile kapı kitlenir mi be kardeşim. be ne cüret bu ne meydan okuma...

bu konunuzu ve eski konularınızı hayretler içinde şaşkınlıkla okudum. nasıl kendinize bu eziyeti yapabiliyorsunuz. aşk, sevgi demeyin sakın. bu ne aşk ne de sevgi....

aileni ara canım olanları anlat eşinide sil. bekara boşamak kolay derler ama bir kere yapan bir daha yapar bunu unutma..

Bence aklin karisik ve galiba kabullenmek istemiyorsun aslinda bilincaltinda esinin siddet uygulamasini,sevip evlendin iyi güzel...

ama bu durum ileride belkide öyle bir hal alacak ki birak sevgi kelimesini her yanin nefret ve caresizlik dolacak...boyun eydigin sürece sen sen olmiyacaksin cünki asil pollyan dövülmek istemiyor esim dedigi bir insan bir erkek bir fiziken güclü olan cinsten olan kisi tarafindan.

ne demek ya nasil olur ya siddet uygulanir...

Allahim güzel Allahim suan burada büyük konusmuyorum ama siddeti annemin cok cektigini biliyorum

ne olur izin vermeyelim hayir diyelim...hayat o öküzsüz son mu bulacak?

kendini niye öldürecekmissin ki...hadi kendini düsünmüyorsun peki ya ailen?yazik degil mi onlara,esin annesine bi ev süpürmemissin diye sana bunlari yapiyorsa sen niye o sana bunlari yapti diye aileni düsünüp demiyorsun- dur bakalim,ben niye ölecekmisim ki?ben niye kendime siddetin en büyügünü uygulayacakmisim ki.

Zor bir durum...

Eşini öyle çok seviyor ki..
Hiçbirşeyi görmüyor ve herşeye bahane bulabiliyor.
Sanırım eşi ikna etmiştir.
Öfkesini kontrol edeceğine dair sözler vermiştir.
Konusahibinin ailesini çağırmamasının sebebi ailesinin alma götürme korkusundan olduğunu düşünüyorum.
Henüz buna hazır değil.
Birşeylerin değişeceği umudunda.
İnşallah istediği gibi eşi bu problemi halledebilir.
Çünkü tek sorunları eşinin öfke anında şuurunu kaybetmesi.
Tedavi edilmezse bu şekilde yaşanılmaz..

Merhaba arkadaslar dün iş çıkısı kayınpederimi.Kayınpederim bana telefon almıstı gitmeden onuda veririm hem diye düsündüm.Aradım kayınpederimi baba ben oğlunla anlaşamıyorum ailemin yanına gitmeye karar verdim dedim.Sakin ol kızım nerdesin şimdi hemen yanına geliyorum dedi geldi sonra 10 dk içinde.Sahile dogru arabayla indik anlat kızım ne oldu dedi.Bende bastan sona anlattım öküzz bu ya resmen öküz dedi.O neymiş süpürmekten Allahım ya.Onun iyi bi derse ihtiyacı var dedi.Sonra kayınvalidemi aradı orada mı o dedi.Kayınvalidemin hiç bişeyden haberi yokmus,kim dedi sonra baba da anlattı telefonda böyle böyle olmus diye.Annede Allahım ne sacmalamıs o dedi.Kız ögleden sonra dört döndü burada dedi.Bbam da bana sen bizde kalacaksın kafana topla otur düsün o da ne hali varsa görsün dedi sonra babam beni onlara eve bıraktı.Sonra bizim eve gitti onunla konusmus falan.otur sabaha kadar düsün o kızın yaptıklarını ve kendi yaptıklarını demiş.
Kayınvalidemde kaldım gece sabah eve gittim.İşe gidecem üstümü değiştireyim diye.Yatak odasında 2 sayfa not yazmıs bırakmıstı eşim.
Şimdi iş yerindeyim arkadaslar.

ne yazmıs pekı aklı basına gelmıstır umarım

saat saat yazmıs hep hiç uyumamıs yalnızım sensizim cok soguk üsüyorum sende orada yalnızsın mutsuzsun cünkü eşin yanında degil niye böyle olduk neden ben öfkemi kontrol edemiyorum keske o aksam üstüme gelmeseydn kapıları kilitlemeseydn daha cok sinirlendm öyle yapınca.
Biz bu günlere cok zor geldik ne için sadece mutlu bi yuva için. Bunun gibi seyler yazmıs kızlar.

Daha önce de yazdım ya.
Sizin tek sorununuz eşinizin öfkesini kontrol edememesi.
Yazdığım kadar basit değil ama bundan vazgeçirmek. Çok çok zor.
Önce buna kendisinin inanması gerekiyor.
Ve mutlaka acilen tedavi sürecine geçilmeli.
Sadece size kendini affettirmek için bunu söylüyor.
Aslında kendisi durumun farkında değil.
Tek şartınız olsun eğer barışacaksanız.
Derhal tedaviye başlama şartı.
Bir süre ayrı yerde kalmak, uzaklaşmak sorununuzu çözümlemeyecek. Hatasını anlayacak diye beklemeyin.
Mutlaka bu sorun halledilmeli. Ve artık bu konuda yumruğunuzu masaya vurun

kayınvalidenle kayınpederinin tutumunu çok beğendim...

ama pollyn iyi düşün canım...

epey sürttür burnunu...

bir daha sana el kaldırmasın..

peki sabah gittiğinde karşılaştınız mı ? bence eşini mutlaka tedavi olmaya ikna et canım mutlaka ve bu kez kararlı olduğunu görsün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…