Bir çaresi bulunur mu?

kararlı olmanız gerekiyor. eğer şimdi evi terkedip bir kaç gün sonra geri döner gelirseniz o özür dilediğinde affederseniz sizi yine döver çünkü nasıl olsa özür dileyince geliyor diye sizi ciddiye almaz böyle bir insanla yaşanmaz bence kendiniz için iyi bir şey yapın o adamda kurtulun bir an önce. sen ona bile yemek yapmak mecburiyetinde değilsin hayat müşterektir gitmiş annesine yardım etmişsiniz ve kızı akşam gelmiş ama siz işinize rağmen izin alıp gitmişsiniz buna rağmen ödülünüz dayak yanı burda ne yapacağım diye sormanız bile beni şaşırttı.. intihar asla bir kurtuluş olamaz seni döven senin hiç kıymet vermeyen biri için mi intihar edeceksiniz siz ölseniz ne yapar sanıyorsunuz iki gün ağlar vahlanır sonrada hayatına devam eder sanki siz hiç hayatında olmamış gibi lütfen biraz kendinize değer verin lütfen.

Bence mantıklı olmak gerek bir insan sevildiği değer gördüğü ölçüde sevebilir ; değer verebilir karşısındakine. Ekonomik anlamda özgürsün ayakların yere basıyor; sana şiddet uygulamasının karşılığında ailenden ultimatomu almalı.

Canım benim merak ettiğim şey şu: Neden darp raporu almamakta ısrarcısın, arkadaşın biri ses kaydı kabul edilmiyor demiş.Neden göz ardı ettin ki?
Şu an ilk yapman gerekeen o raporu almak merak etme raporu aldın diye şikayet etmek zorunda değilsin elinde bulunsa yeter yeri geldi mi kullanırsın
.

eve gitmek istemiyorum arkadasım izin de alamam ki dün ögleden sonra aldım vermezler bu sefer

Allaha havale ediyorum onu.Benm hakkım helal degil ama bu kesin. Öküzzz yaaa baska bişi degil.

allahım ne diyeceğimi bilemedim .of çok üzücü..sanırım eşiniz sinirini konntrol edemeyenlerden..
bencede ailenize gidin ..bakalım arayıp soracakmı özür dileyecekmi...
bncede burnu sürtsün biraz .o kadar kolay değil bizlerde ana kuzusuyuz anamız o öüküzler bizleri dövsün diye doğurmadı..

özür dilemesiyle düzelecek bi durum degil bu aklıma baska bisey daha geldi kayınpederimi arayacam böle böle dicem en azından bilsin dogruyu ben gidince oglu baska bişeyler uyduramasın.

özür dilemesiyle düzelecek bi durum degil bu aklıma baska bisey daha geldi kayınpederimi arayacam böle böle dicem en azından bilsin dogruyu ben gidince oglu baska bişeyler uyduramasın.

evet canım bence de ara söyle durumu onlarda bilsin...

hayır arkadasım göz ardı etmedim aklımda o da cumartesi günü öglen cıkıyorum raporumu alıp gidecem annemlere.

benm annem için daha zor tek kızıyım o kadr uzagım ben bu öküz için ne kadar kırdım oysa onları off yarabbim.

Şiddet bir kere başladı mı sonu gelmiyor malesef.Kararlı bir şekilde dik durun.Susmak bir çözüm olmuyor neticede.Bizde ana kuzusuyduk(hala daha öyle görüyorum kendmi o ayrı konu),bizimkilerde ana..Onlarda hasta oluyor,onlarda bakıma muhtaç oluyor.Ama erkekler anneleri konusunda bizden daha hassaslar.

Şiddet konusunda darp raporu almanızı öneririm.Alamam diyorsunuz ama bu gerekli.Üzülerek söylemem gerekirse bu konuda pasif kaldığınız sürece daha çoook şiddet görürsünüz.Sizin canınızı acıtmaktan kaçınmayan birinin gözü ne kadar kararabilir tahmin edemezsiniz.En kötüsünü söylemek istemem ama sebepsizce ölümünüze neden olur böyle biri.Ne olur kendinize daha fazla işkence çektirmeyin.Allah'a havale edin ve onu yanlızlığıyla başbaşa bırakın.

hayır arkadasım göz ardı etmedim aklımda o da cumartesi günü öglen cıkıyorum raporumu alıp gidecem annemlere.

Aman ihmal etme arkadaşım, darp izleri silinmeden hemen al,cumartesiye sarkıtma bence.Dün severek evlendiğin, bugünse seni duvara çarpıp burnunu kanatan,şiddet uygulayan, hizmetçi muamelesi eden eşin yarın da "iftira ediyor, ben şiddet uygulamadım" derse elinde kanıtların olsun ki için içini yemesin.Hayatta ne olacağı belli olmaz

Son düzenleme:
of deli oluyorum bu erkeklerin saçma huylarına..işleri olana kadar kul köle olurlar nişandı sözdü.geçer evliilik olur aynı evde yaşamaya başlayınca herşey rutine bağlar kadın evi temizler yemek yapar çocuk bakar ve yinede yaranamaz .erkek eve ekmemk getirir tek görevi odur çünki evdekinin yüzüne bile bakmaz ne kadar kırıcı şey varsa söyler ..erkek ya hep onlar haklıdır..of ne zaman öğrenecekler ellerindekinin kıymetini...yada bilen hiç çıkmayacakmı..

kesin alıcam merak etme zaten beyaz tenligim dizime kadar bacagıma görsen mor mor.

kızlar şimdi cıkıcam işten yarım saat erken işim var dedm arkadaslara kayınpederimi arıcam sonra ne yapmalıyım?

ben cıkıyorum
merak ederız ne yaptıgınızı yazın bıze

birde sizin mizacınız cok farklı :) daha rahatsıznız anladıgım kadarıyla
birde şu adama öküz diyip durmayın yahu

Darp raporu üzerinden 3 gün geçtikten sonra alınamayabilir. Bence önce kayınvalidenize sonra kayınpederinize ve sonrada kendi annenize olanları anlatın. Anneniz babanıza söylemesin. Kayınpederinizdende rica edin birkaç gece oğlullarına sahip çıksınlar eve gelmesin. Siz kendi evinizde kalın ama o gelmesin. Bunu kayınpederiniz ve kayınvalidenizle halledin. Eğer bunu başaramıyorlarsa siz onlarda kalın oğulları evinizde kalsın. Bu süre içerisinde de kararınızı verin.Bu adamla devem edecekmsiniz yoksa boşanacakmısınız. Bu sizin kararınız. Ayrıca şuanda boşanmak istemediğinizde oldukça aşikar. Boşanmak isteyen insan darp raporunu çoktan almıştı. Ayrıca o yazdığınız nottada resmen intihar edeceğiniz ima etmişsiniz. İstediğiniz notu görünce üzülüp aklına sizin kendinize kötü birşey yaptığınızın gelmesiydi. Pişman olacağını zannettiniz. Ama inanın bukadar düşüncesizce davranan bir eş bu şekilde pişman olmaz zaten sizin canınıza değer vermedi ortada. Birdaha böyle saçma şeyleri düşünmeyin bile. Bir çaresi bulunrmu demişsiniz ya maalesef bulunmaz. Sizin eşiniz düzelmez. İşinden izin alıp annesine bakacak kadar düşünceli bir geline teşekkür edeceğine böyle davranan adamı hiçbir doktor tedavi edemez bence. Benim eşim hafta sonu alt tarafı ablalarını ve yeğenlerini evime yemeğe çağırdım onları ağırladım diye bin kez teşekkür etti ki hiç gereği yokken. Sizin yaptığınız gibi bir hareket yapsam ayaklarıma kapanır herhalde. Çok ayıpladım eşinizi. Nacizane bir tavsiyem daha var ikide bir öküz sıfatını eşinize yakıştırmayın. Bu durumda sizde öküzün eşi oluyorsunuz. Tamam yaptığı gerçekten affedilir değil ama bu sıfatlar kendinize hakaret olur

rahat deyip durmayın arkadaslar yaa degilim olsa evet derim dobra dobra yazıyorm surada rahatlıgımı nerden cıkardın anlamadım ayrıca öküz o baska ne diyeym.

tsk ederim yorumunuz için evet ogulları onlarda kalsın bencede. hatasını anlar mı bilmem zaten anlamı da kalmadı gibi.

Yahu tüm sayfaları okumadım ama akşam vakti görümcenin ev süpürme muhabbeti beni şaşırttı...Akşaşm akşam ne süpürgesi yavvvvv, bi kere komşular rahatsız olur...Amannnn görümceninki yaptığı da dostlar beni iş başında görsünnn...Ne ahmakça....
Canım...Benim eşim de çok hassastır bu konularda..Görümcem 10 yaş küçük benden sen yorulma kardeşim falan der iş yapıldığında...Hele ilk yıl pek coşkundu bu konularda..Şimdi 6 yıl oldu kalmadı o kadar..Ha ben de kayınvalidemin evini süpürmüş kul değilim,kendiminkini zor süpürüyorum ayol,çalışıyorum..Sen çok fevri davranmışsın,kapıyı kilitlesen nolcak,adam çıldırmış hepten..Böylesi insan evladıyla konuşarak iletişim kurmayı deneyeceksin ki ilerde pişman olmayacaksın...hani boşarsan acaba mı deme diye..Yok olmadı, hadeeeeee canım yallahhhh diyceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…