Bir çaresi bulunur mu?

iyi madem ben fikrimi söyliyeyim
onun ailesine duyursanız siz boşanmak istemiyorsunuz sizi oracıkta terk edebilir
keza siz ailenize duyursanız aynı..
eve gidin
yemek yapcanız mı yapmıcanızmı arkadaslar daha ıyı bılır
yada kaynanaıza gıdın zaten hastaymıs
konusmayın
surat asmayın kapı carpmayın
dırdır etmeyın laf sokuşturmayın oyllee bekleyın

kayınvalideme gitmek istemiyorum yaa onun ailesine sıkıntımı belli etmek istemiyorm

canım seni etkilemek istemem ama bana en mantıklısı bu olur gibi geldi. en azından eşiniz bu defa gerçekten sizi kaybedeceğini anlar.senin ailenin duymasından korktuğunu biliyor ve nasıl olsa gidemez diye düşünüyor anlaşılan. seni sahipsiz mi sanıyor canım. bi işin ve ekonomik özgürlüğün var.ona muhtaç değilsin. hem anladığım kadarıyla eşin ve ailesine karşı tavırların senin ne kadar saygılı ve düzgün-değerli bi insan olduğunu gösteriyor. önce sen kendinin farkına var lütfen. eşinin sana böyle davranmaya hiç hakkı yok... rabbim güzel hayırlı insanlarla karşılaştırsın yazık etme kendine..

Tsk ederim haklısın. Cumartesi aileme gitmeliyim cumartesiye kadar napacam peki?

Eger kesin ayrilmaya kararli degilseniz o tehditleri yazmasaydiniz...Ama artik yazmissiniz...Bir arkadasiniza gitmek bence isleri iyice sarpa sardirabilir... Ailenizin yanina gitme sansiniz yokmu en azindan birkac günlügüne...Ama sunu söylemeliyimki esinizin yaptigi gercekten büyük ayip ve günah..Siz ailesine hizmetci olarak gitmediniz..Hasta olan kayinvalidenizede yapacaginiz insanligi yapmissiniz...size karsi yapilan nankörlüktür...

arkadaşım olay zaten ondan sonra kopuyor siz eşinizi tanımıyormusunuz ? ben size suc bulmuyorum ama konularınızı harmanlarsak sizde sabırsızlık ve fevrı davranma var
yok birde burada öküz deyipte akşam eve gidip aşkım deme çok tezat bu..
yani biraz daha yavaş altan sakin.
şiddet görmenizi asla kabul etmiyorum .
birde söylediklerinizi yapın eve git filan dedimde attıgın notta boşu boşuna olacak
cıkamadım

aksam eve gidip askım demek ki?
eve gitmeyecem bırak askım demeyi....

ben sana birşey diyeyim mi;sen zaten ayrılmak niyetinde değilsin!:19: buraya kızgınlıklarını yazıp deşarj olmak istiyorsun sadece,biz de sana vah tüh deyip,haklısın dedikçe kendini tatmin ediyorsun...senin asıl istediğin,ailen duymadan -ki duyarlarsa herşey biter,o köpekler gibi pişman olup gelip ayaklarına kapansın,sen de onu affedesin,mutlu mesut evinize dönesiniz....taaaa ki seni yeniden dövene dek...

ben bütün işimi bıraktım sinirden,sana üzüldüğümden,sen benden daha rahatsın çok garip :53: Allah yardımcın olsun ne diyeyim:19:

ne güzel de özetlemişsin ağzına sağlık...akşama barışırlar,burdaki herkes de üzüldüğüyle kalır :))

ay çok yaşa sen ya nasıl bide masum masum ben dövmüyorum ki sadece canını acıtıyorum demiş ya :1::29:

zaten öyle değil mi, acıtmak istedikten sonra tekme tokat girişmeye gerek yok, bi hareket çekerim canı açır, pişman olur, arkasını kollar :24:

Tsk ederim haklısın. Cumartesi aileme gitmeliyim cumartesiye kadar napacam peki?

önce ailene harşeyi uygun bi dille anlatıp cumartesiye kadar yakın bi arkadaşında kalabilirsin belki.. :26:
ama eşinin şiddeti de korkutuyo hani allah korusun evi terkettin diyede kızıp kaldığın yeri basıp hır gür çıkarmasın..sen en iyisi ailenin yanına git bi an önce.. uuuf ne insanlar var dünyada allah yardımcın olsun canım gerçekten zor..:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım bunları yaşamayı kimse istemez... Ailene gideceksin dallanıp budaklanacak şimdi olaylar evliliğin bitsin de istemezsin bunları yaşamakta ama eşin çok ileri gitmiş... Bence de ailene git başka bi yerde kalma...

e diyelim ziyarete gittim sonra nereye gidecem?

evinee
hiç bişi olmamış gibi
pişman etmez istiyosun adamı
sordugunda cevap versenmı vermesenmı sen duruma göre bak işte
ama ben cok denedım boyle bır guzel pişman oluyor konusan dır dır eden laf sokuısturan kavga sonrası bır kadın cok ıtıcı oluyor :32:

Eger kesin ayrilmaya kararli degilseniz o tehditleri yazmasaydiniz...Ama artik yazmissiniz...Bir arkadasiniza gitmek bence isleri iyice sarpa sardirabilir... Ailenizin yanina gitme sansiniz yokmu en azindan birkac günlügüne...Ama sunu söylemeliyimki esinizin yaptigi gercekten büyük ayip ve günah..Siz ailesine hizmetci olarak gitmediniz..Hasta olan kayinvalidenizede yapacaginiz insanligi yapmissiniz...size karsi yapilan nankörlüktür...

tehdit mi?
tehdit degildi yazdıklarım sadece canı yanan bi insanın gönlünden gecenler.
cok dogru söylüyosn Allah razı olsn.

Yamayayım diyorum, susayım diyorum yok olmuyor...
Hanımefendi amacınız nedir...
Eşiniz sizi dövdü...Çok perişansınız...Bunu ilk kez yapmıyor siz şimdiye kadar affettiniz ama artık istemiyorsunuz...
İstemediğiniz eşiniz değil ama, dayak yemek istemiyorsunuz...
Evden uzaklaşarak onu yola getireceğinizi mi zannediyorsunuz...
pardon ama yaşınız kaç???
Adam size yol ortasında vurmaya başladı, sizi duvara yapıştırdı...
Adama babanızın evinin kapılarını kapattınız sonra açtınız...Çocukça bir oyun...
Adam içeri girdi aynayı kırdı burnunuzdan kan boşaldı...Adam hiçbiyerine takmadı bu durumunuzu...
Adama not yazdınız ama yazarken de biliyordunuz blöf olduğunu...çocukça bir oyun daha...
Şimdi bir süre uzaklaşıp adamın düzelmesini hayal etmeye başlayacaksınız...pöffff....
Kendinize gelin hanımefendi...
Bir insanın kocayı boşayacağı daha ağır ne olabilir...
Bir insanın anne babasına haber vereceği daha ne olabilir...
Bir insan böyle yapan bir adama nasıl kocam diyebilir...
Aaaa pardon siz öküz diyordunuz değilmi...
Komik...hatta trajikomik...

beni bir daha göremeyeceksin dedin,bu saat oldu aramadı mı daha?bir de meraklanır aileme haber verir diyorsun!!!bana demişsin ya sen nerden bileceksin sinirden titriyorum ben diye...ben de zamanında şiddet gördüm hem de senin gibi salakça sebeplerden,ailme hiç duyurmadım,komşularım herşeyi duyuyordu tabi,ailene anlat dedikleri zaman olmaz,annem hasta babam yaşlı kaldıramazlar der dururdum,ama içten içe onlar duyarsa geri dönüşü olmaz diye düşündüğümden hiç söylemezdim...ben bunları yaşarken kızım vardı,onun için,sevdiğim için sabrettim.ama çocuk olmasaydı 1 sn bile düşünmeden boşanırdım...şimdi çok iyiyiz çok şükür ama çok da çektim,çektirdim...o yüzden diyorum sana ya ailene anlat kurtul ya da affedeceksen sakin sakin düşün,evden falan ayrılma ipleri daha da koparma

küçük bir not ekliyeyim;ben affettim herşey düzeldi ama geriye dönüp baktığımda en güzel yıllarımın boşa geçtiğini görüyorum kısacık ömürde...

önce ailene harşeyi uygun bi dille anlatıp cumartesiye kadar yakın bi arkadaşında kalabilirsin belki.. :26:
ama eşinin şiddeti de korkutuyo hani allah korusun evi terkettin diyede kızıp kaldığın yeri basıp hır gür çıkarmasın..sen en iyisi ailenin yanına git bi an önce.. uuuf ne insanlar var dünyada allah yardımcın olsun canım gerçekten zor..:50:

kaldıgım yeri ögrenemezde canım benm korkum su işe gitmeyip iş yerime gelirse yarın:(

durumuna çok üzüldüm...

olumsuz bişey yazmak istemiyorum hayat senin hayatın.... çok sabırlıymışsın....allah yardımcın olsunda sence bu adamdan koca olur mu, herşeyi unutabilir misin, af dilese hayatına devam edip kadınlık yapabilir misin? sonra bu adam seni ve ilerde baba olmayı hak ediyor mu?
bunları düşün pollyan aklını başına topla...karar senin hayat senin...

Back