Bir çaresi bulunur mu?

çok geçmiş olsun ya :53:

ne öküz insanlar var bu dünyada ya... :19:

ASLA boşanmaktan yana değilim,sonuna kadar çare ararım,iyi niyet gözetirim amaaaaa;canım geçmiş konularını da okudum,çok üzüldüm...her kavgada sana tekme tokat vurması,ailene ettiği hakaretler,kayınvalidenle aran iyiymiş ama güvenme derim çünkü arkandan iş çeviriyor olabilir,gizli gizli oğluyla konuşmalar falan...düzelicek diye beklersen daha çok şiddet görürsün,çocuğunun olmaması büyük nimet....

1.hemen iş çıkışı darp raporu al,
2.evin kilidini değiştir,onu da mahkeme kararıyla uzaklaştır,
3.asla arama sorma konuşma,
4.ailene de şimdiye kadar sustuğun herşeyi anlat,
5.onun ailesine de hiçbirşey açıklamak zorunda değilsin,çok istiyorlarsa ayağına gelsinler noldu diye...

eğer ki düzelmeye niyeti varsa zaman gösterir zaten..yok düzelmezsede kendi bilir.daha çok gençsin ne İNSANLAR çıkar karşına...(bu arada ilk başlarda eser kükrer,yiğitliğine b.k sürdürmez,ama niyeti varsa eninde sonunda burnu sürtülür,zor bir süreç tatlım A llah yardımcın olsun)

aramadım aramam aileme anlatırsam gel derler hemen.ses kaydı var.ailesi gelir duyarsa ama ben kimseyle konusmak istemiyorum onlardan.
Allah razı olsun Tesekkür ederim.

canım sokak ortasında yaşadığın şey çok kırıcı
affetme yok eve alma diye yorum yapamıycam
çünkü seni,n evliliğin senin kocan
neler yaşadın öncesinde sonrasında sen biliyosun bize karanlık
fakat sana bugün bunu yapan burnunu kıran
yaptığın şeyleri görmeyip yapmadığına kafayı takan bi adamdan merhamet bekleme
hemen affetmen demek bidahaki olaylara zemin hazırlamak olur
burnunu sürtmen şart

merhameti olsa bunu yapmaz zaten.
sürtecem kararlıyım kesinlikle

öküz öküz bagırdıgına göre sinirlidir ne olur ne olmaz diye kayıt yaptım yolda da vurmustu ya yine vurur belki die düsündüm

keşke sinir/leriniz geçene kadar uzak dursaydınız eşinizden,
soğutsaydınız olayı.
adamın şiddete eğilimi var siz kapı kilitleyince iyice cozutmuş.
arenaya çıkan boğalar gibi salmışsınız üzerinize.
bir de doktora gidip rapor alsaydınız, iyi olurdu.
tekrarlama durumunda bi süre hapiste yatardı en azından.

kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum
ama ben çok sinirli ve fevri davranıyorum o yüzden sen bana aldırma ama ben kesin o gece onu eve alıp canını alırdım, yada en azından canını çok acıtırdım

Daha öncede eşin ailene ve sana siz çingenesiniz demişti dimi yanılmıyosam?
eşinin yaptığı son olmayacak demiştik sanırım size...
maalesef buda son olmayacak ama siz neden kapıyı kitlediniz ben orayı anlayamadım ..
yada neden kapıyı açtınız..bide sokak ortasında demirlere dayıyo seni ş....siz
Madem not yazdınız yazdığınızıda uygulayın arkadaşım.Gerçe evden gitsen gene gelir döver seni o gittiğin kişide.Ama madem o notu yazdın evine gitme.Gideceksende yazmaman gerekirdi.
Eşinizide bi doktora götürmenizi tavsiye ediyorum.
gerçe götürmenize gerekte yok.geçen sefer nasıl telefonla arayıp özür diledi sizde hemen affettiniz yine öyle olur sakin olun

Okadar haklısın ki canım.Evden gitsem nereye gittigimi bilemez ama ailemi arar biliyorum bu sefer ailem telaslanıcak onlara ne diyecem dövdü desem buraya nie gelmiyosn diyecekler
gecen seferle bu seferki aynı mı arkadasım?

kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum
ama ben çok sinirli ve fevri davranıyorum o yüzden sen bana aldırma ama ben kesin o gece onu eve alıp canını alırdım, yada en azından canını çok acıtırdım

benm onun canını acıtman yapı olark pek bi mümkün degil komandoymus asker düsün. gücüm yetmez.

ben sana birşey diyeyim mi;sen zaten ayrılmak niyetinde değilsin!:19: buraya kızgınlıklarını yazıp deşarj olmak istiyorsun sadece,biz de sana vah tüh deyip,haklısın dedikçe kendini tatmin ediyorsun...senin asıl istediğin,ailen duymadan -ki duyarlarsa herşey biter,o köpekler gibi pişman olup gelip ayaklarına kapansın,sen de onu affedesin,mutlu mesut evinize dönesiniz....taaaa ki seni yeniden dövene dek...

ben bütün işimi bıraktım sinirden,sana üzüldüğümden,sen benden daha rahatsın çok garip :53: Allah yardımcın olsun ne diyeyim:19:

cerensevda seninle konuşmak istiyorum mümkünse msj atamıyorum sana

Son düzenleme:
benm onun canını acıtman yapı olark pek bi mümkün degil komandoymus asker düsün. gücüm yetmez.

ona bakarsan bende öyleyim
benim boyum 1.66 55 kiloyum eşimde 1.90 100 kilo ama canını acıtıyorum istediğim zaman
yeni teknikler geliştirdim

Okadar haklısın ki canım.Evden gitsem nereye gittigimi bilemez ama ailemi arar biliyorum bu sefer ailem telaslanıcak onlara ne diyecem dövdü desem buraya nie gelmiyosn diyecekler
gecen seferle bu seferki aynı mı arkadasım?

Anladığım kadarıyla ayrılmayı düşünmüyorsun, o zaman şiddetle yaşamaya kendini alıştıracaksın, acı ama gerçek. Bir kez şiddet uygulayan erkek bunu -çok istisna olmadıkça- ömrü boyunca sürdürür. Ben işim gereği şiddete uğrayan onlarca kadınla karşılaştım. Hepsi her şiddete uğradığında kocasının "bu sefer son, çok pişmanım, bir daha olmaz" sözlerine kanmıştı. Ve kimi zaman sonuç ölüme kadar gitmişti. Oysa kanunlar kadına çok önemli haklar veriyor artık.
Bilmiyorum, diğer konunda sana boşan diyenlere çok ters cevap vermişsin ama yaşadığın şiddetin de sonu olmamış. O yüzden ters cevap vereceğini göze alarak yine söylüyorum, boşanmak dışında bir çözüm göremiyorum ben.

ben sana birşey diyeyim mi;sen zaten ayrılmak niyetinde değilsin!:19: buraya kızgınlıklarını yazıp deşarj olmak istiyorsun sadece,biz de sana vah tüh deyip,haklısın dedikçe kendini tatmin ediyorsun...senin asıl istediğin,ailen duymadan -ki duyarlarsa herşey biter,o köpekler gibi pişman olup gelip ayaklarına kapansın,sen de onu affedesin,mutlu mesut evinize dönesiniz....taaaa ki seni yeniden dövene dek...

ben bütün işimi bıraktım sinirden,sana üzüldüğümden,sen benden daha rahatsın çok garip :53: Allah yardımcın olsun ne diyeyim:19:

ailem duyarsa hersey biter degil üzülürler bnm babamı ara sıra kriz tutuyo kalpten o yüzden benden duymalı sakin sakin öküzden degil.rahat mıyım ? emin misin sinirden elim ayagım titriyo ama sen nerden bileceksin. yanımda olsaydınız acırdınız halime.
saolun.

bende meraktan otekı konulara baktım
bence hıc bır konunuz bu kadar sarsıcı degıl
bana abes gelen ney bılıyormusunuz?
hanı yuzun dusmus surat astın dedıgınde hayır uzgunum demıssınız.. Pohpohlanmak ıstemıssınız dıle getırmıssınız erkeklere bu yontemler sokmuyor
müthiş yüz göz olmuşsunuz
bitmesinide istemiyorsunuz
başkasının evinde kaldıgınıda degerını anlayıp yalvarsın istiyorsunuz
umarım bunun sonunda şiddet görmezsiniz
kapıları kilitlemende sinir edici ayrı bir mevzu madem acacaktın ne diye kilitledin

Anladığım kadarıyla ayrılmayı düşünmüyorsun, o zaman şiddetle yaşamaya kendini alıştıracaksın, acı ama gerçek. Bir kez şiddet uygulayan erkek bunu -çok istisna olmadıkça- ömrü boyunca sürdürür. Ben işim gereği şiddete uğrayan onlarca kadınla karşılaştım. Hepsi her şiddete uğradığında kocasının "bu sefer son, çok pişmanım, bir daha olmaz" sözlerine kanmıştı. Ve kimi zaman sonuç ölüme kadar gitmişti. Oysa kanunlar kadına çok önemli haklar veriyor artık.
Bilmiyorum, diğer konunda sana boşan diyenlere çok ters cevap vermişsin ama yaşadığın şiddetin de sonu olmamış. O yüzden ters cevap vereceğini göze alarak yine söylüyorum, boşanmak dışında bir çözüm göremiyorum ben.

Her konu birbirinden farklıdır arkadasım yasananlar farklı farklı su an kime tepki verdim ki ben? söyler misin

nasıl acıtıyosn ? yolu ne

aaa YOK ARTIK !
kocanız sizi dövsün
siz kocanızı dövün oklavayla falan
ayrılmayında
sonra aşkla tutkuyla şehvetle bir evlilik gecirmeyi hayal edin
------------
erkek olsam kadın dırdırı asla cekemezdim

Back