Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin sana ilk yaptığı terbiyesizlik ve kıymet bilmezlik; son yaptığı ise caps-hayvanlık-caps!
Sen madem kapıyı acacaksın neden kitliyosun? Hadi actın ne diye not falan yazıp bırakıyorsun?
Eğer gideceksen çantanı topla ve git. Şehir dışındaysan da ailenin yanına git.
Derdin yediğin dayağı sineye cekip onun burnunu sürtmekse valla kocanın kalkan eli bir daha inmez.
Bana boşyere kızma, yazdıklarım gerçekler
Şuanda canınız çok yanıyor bundan dolayı yazıyorsunuz ama ne olursa olsun bu bakış açısıyla bakmayın olur mu ? Ve asla dillendirmeyin.
yanlış hatırlamıyorsam daha öncede eşiniz yine buna benzer bi sebebten size şiddet uygulamıştı. bence eşinizin alttan alınacak tarafı yok. belki bi süre uzak kalmanız daha mantıklı. değerinizi anlar en azından. evi terketmek çözüm değil diyenlere de katılmıyorum ne yani adam şiddet uygularken aynı evin içinde nasıl yaşayacaksınız. bi süre uzak kal. eğer pişman olursa ne ala ama olmassa da kendisi kaybeder arkadaşım hiç üzülme.. eğer eşin pişman olur ve barışırsanız da eşinizi bi psikoloğa gitmeye ikna edin önce..
Siz eşinizi defalarca affettiniz. Affetmenize birşey demiyorum da, o yaptıklarının farkına varmadan yaptınız bunu.
Sabah geldiniz burada konu açtınız, sonra eşiniz telefon etti barıştınız.
Üstelik burada sizin iyiliğiniz için konuşan insanlara eşinizle ilgili ettikleri sözler için kızdınız.
Bunu göze alarak yeniden söylüyorum size.
Lütfen bu sefer bu yaptıkları için kolay bağışlamayın onu.
Öyle sıradan ki eşiniz için bu durum. Yapıyor ediyor ve hayatınıza sonrasında aynen devam ediyorsunuz.
Biraz da onun canı yansın.
Yaptığınız hiçbirşeyin karşılığını almıyorsunuz. Kaç gelin sizin gibi gidip bu saydıklarınızı yapar ki?
Teşekkürü de geçtim hiç olmazsa sinirlerine hakim olsun.
Öfke kontrolü probleminden sözetmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.
Bunun arkasına sığınmasına izin vermeyin.
Onurunuza, gururunuza sahip çıkın.
cnm nolur kusura bakma ama diğer konularını okudum hemen hemen aynı tarzda seyler. eşin belli cok sinirli. sen uzatmadığın arkasında durmadığın içinde ipi eline almış istediğini yapıyor buna izin verme derim. 1 yılda nasıl böyle seyler olabilir
Kızlar ben ne yapacagımı ne edecegimi şaşırmış durumdayım.Buralarda dertleşecek kimsem yok o yüzdn size danışmak fikir almak istedim iyi ya da kötü lütfen yardımcı olun.
Dün hersey normaldi öglen kayınvalidemin dükkanına gittim,dükkanda ortagı var kayınvalidem yok. X teyzeye annem yok mu dedim hastaymıs yatıyo dedi.İstersen ara buradaki telefondan dedi ardından kayınvalidemin evini aradım.Kayınvalidemin kolunun omuz kısmında kireçlenme çıkmış,kolumu bile kıpırdatamıyorum dedi,yanında da kimse yokmus,evde tekmiş sesi de bayagı kötü gelince işten izin aldım 1de kayınvalideme gittim neyse işte akşam yemeği için çorba ve bamya yemegi yaptım bizede yiyecek bişeyler hazırladık yedik,topladım sofrayı ,yıkadım fln çay koydm annemin arkadası geldi çay servis ettim fln sonra eşim,kayınpederim ve kaynım işten geldi.
Sofrayı hazırladım yemek yedik,bulaşıgı yıkadm o sırada görümcem geldi annesine bakmaya neyse anne yarına yemek yapalım mı dedim yok kızım bugün yapılanlarda yeriz dedi
Bende oturdum koltuga sonra görümcem süpürgeyi açayım anne dedi ,anne de dinlen biraz sonra süpürürsün dedi.Bende eşimin yanındaydım,o sırada eşim bana baktı fısıldayarak sen bugün evi süpürmedin mi dedi. Yok yemek yaptım o bu fln derken süpürmedim dedm Şimdi süpür dedi görümcemle ortak süpürdük evi.Ama eşimin bu lafına çok içerledim neyse tekrar çay yaptım servis falan saat 22.20 haliyle uykum geldi yüzüm düşmüş.22.30 gibi kalktık yolda eve giderken eşim niye surat astın dedi bende surat asmadm dedim sadece üzüldüm dedm.Neden dedi. senin süpürmedin mi demene dedim ,Sonuçta yemek hazırladm bulaşık falan sanki hiç bişi yapmamısım gibi konusuyosn dedim.
Sonra teller vardı duvarda eşim beni duvara yasladı.Çok mu zormus dedi süpürge cekmek nolmus dedi cektiysen görmüyo musun dedi kadın kolunu kullanamıyor hem ben yemek saymayı kadınlıktan saymıyorum dedi,iki yumurta kırarsın al sana yemek dedi önemli olan temizliktir dedi.Bende dedm neyse yürüyelim falan ama eşim cok sinirlenmişti öküzz ya.Sonra elinde ekmek vardı onunla vurdu bana yolda 2 defa sonra arkasına bakmadan yürümeye başlad. Bende peşinden gitmedim başka bi yoldan eve gittim ondan önce varmısım.
Bizim ev bahçe katı bi binadan giriliyo bi bahçe kapısından demirli bahçe kapısından girince amerikan camlı kapı ve mutfak var. Neyse eve girdim hemen apartmandan girilen çelik kapıyı kilitledim bahçe kapısını kilitledim ve mutfagın kapısını da kilitledim.
10 dk geçti eşim denen o öküz geldi çelik kapı kilitli olunca açamadı (arkada da anahtar vardı çünkü). Sonra bahçe kapısına geldi kilidi açtı mutfaga girdi ama bu sefer mutfagın kapısı kilitli oldugu için kaldı orada.Yaklasık bi 5 dk uğrastı ac su kapıyı diye en son öküz öküz bagırmasın diye gittim açtım kapıyı .Kapıyı açmamla hızlı şekilde içeri girdi. Kapının tam karsısında pormanto var beni oraya itti cam tuz buz bana vura vura yatak odasına kadar getirdi bi baktım burnum kanıyo ( cama vurdugunda oldu sanırım)
ama nasıl kan oluk oluk sonra gördü kanadıgı falan bıktım senden,senle evlendigim güne lanet olsn fln dedi.Hiç bişi demedm acıdan sonra kendisini salona kilitleyip orada yattı ben 1e kadar uyuymadm
Ardından bi kagıda not yazdım.( Sen benim burnumu kırdın ya bu akşam artık biz bittik, bana son şiddetindi bu.artık beni sevmedigini çok iyi anladım.Ben işten izin alıp gitmiştim senin bana teşekkür etmen gerekirken bunları yapman adaletsizlik yazdım. En alta da beni bir daha göremeyeceksin hoşcakal!) yazdım kapıya koydum sabah kalktıgımda gitmişti kagıt da yerinde yoktu büyük ihtimalle okumus kağıdımı.
Kızlar ben bu öküzle napacam? Yeter bu yaptıkları.Ben ben olmaktan çıktım artık.Burada çok sevdigim bir ablam var.Bu akşam onda mı kalsam acaba?
Eve gitmek istemiyorum.Onu görmek istemiyorum.Çok mutsuzum inanın intiharı bile düsünüyorum ama ailem yıkılır.
Canım babanın evinde mi oturuyorsunuz?
Eşin bunu hazmedez ki, bi şekilde acısını çıkarır.
Başka eve geçme ihtimaliniz yok mu?
Yaşadıkların çok acı ayna parçalandı demişsin ya orda çok kötü oldum, ne demek!
Galiba seni annesine hizmetçi olarak almış.![]()
Iyi de düzelecegini düsünüyor musun? Seni sevmedigini simdi mi anladin canim benim? Bu sözlerinden de anlasiliyor ki ilk defa siddet uygulamamis sana.
"bana son şiddetindi bu." Yani seni dövüyordu ama seviyordu ve sen simdi senin burnunu kanatmasiyla seni sevmedigini mi anladin? Pes yani?
Hem kocani tanidigin halde ne yapacagini tahmin edebilecegin halde bir de zemin hazirlamissin. Kapiyi kitlemeler filan. Ne bekliyordun ki "özür dilerim askim lütfen kapiyi ac " diyecegini mi ?
Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin sözü tam sana göre canim kusura bakma ama.
Istedigin kadar o ablanda kal istersen eve hic gitme ama maalesef sonuc degismeyecek .
Daha bir yil olmadan nasil bu hale geldiniz onu da anlamis degilim.
Ya oturup cekeceksin ya da gideceksin. Sakin düzelecegini filan düsünüp kendini kandirma.
Keske sordugun gibi bir caresi olsa ama maalesef![]()
ailenizin olanlardan yada daha önceki sorunlardan haberleri varmı. ben sorunların ailelere yansımasına karşıyım ama bu gibi sorunlarda yansımalı sahipsiz olmadığınızı anlamalı
ben olsam ailemin ynina giderdim , sizin boyle bir durumunuz yoksa , hani uzak bir sehirdelerse , sizinle ayni sehirde olan bir arkadasinizin , yakininizin yanina gidin , ve o bir kac gun sizden haber alamasin ki anlasin kiymetinizi ,
ASLA boşanmaktan yana değilim,sonuna kadar çare ararım,iyi niyet gözetirim amaaaaa;canım geçmiş konularını da okudum,çok üzüldüm...her kavgada sana tekme tokat vurması,ailene ettiği hakaretler,kayınvalidenle aran iyiymiş ama güvenme derim çünkü arkandan iş çeviriyor olabilir,gizli gizli oğluyla konuşmalar falan...düzelicek diye beklersen daha çok şiddet görürsün,çocuğunun olmaması büyük nimet....
1.hemen iş çıkışı darp raporu al,
2.evin kilidini değiştir,onu da mahkeme kararıyla uzaklaştır,
3.asla arama sorma konuşma,
4.ailene de şimdiye kadar sustuğun herşeyi anlat,
5.onun ailesine de hiçbirşey açıklamak zorunda değilsin,çok istiyorlarsa ayağına gelsinler noldu diye...
eğer ki düzelmeye niyeti varsa zaman gösterir zaten..yok düzelmezsede kendi bilir.daha çok gençsin ne İNSANLAR çıkar karşına...(bu arada ilk başlarda eser kükrer,yiğitliğine b.k sürdürmez,ama niyeti varsa eninde sonunda burnu sürtülür,zor bir süreç tatlım A llah yardımcın olsun)
Off yaa bu nebiçim iş yaa çok sıkıldım canım
sen kararını vermişsin geçenlerde ünlü bir evlilik terapisti şöyle demişti "evlilik içinde şiddet gören kadın boşanma fikrini
ilk geçirdiği günden sonra geçen süre ;sadece mahkemeye giden yolu uzatmak için gereksiz bir çaba"demişti.
Çok iyi niyetli bi insansın eminim kalbinde öyle umarım hayatta bundan sonra sana iyi davranır
Durumuna çok üzüldüm geçmiş olsun ancak ben evden gitmeye korktuğunu düşünüyorum. Gidersen eşinle her şey bitecek diye korkuyorsun ve gidemiyorsun sanırım...