Burada sana karşı kötü cümle kullanan kimse olmamış.Allaha havale etmekte ne demek?
kötü cümle söylemek miiii?
konuyu açtın yorum bekledin,
darp raporu allllllll dedik ,almam dedin,
karakola git uzaklaştırma çıkart dedik,gitmem dedin,
annenlere söyle dedik,söylemem dedin,
evi terk et dedik,benim evim orası dedin,
o zaman kilidi değiştir "öküzü "sokma dedik,gelip kapıda bağırır dedin,
işten izin al babanın evine git dedik,işten izin alamam dedin.....dedin oğlu dedin.....
eeeee geriye bir tek barışın o zaman dememizi bekledin
BARIŞ CANIM,KOCAN DEĞİL Mİ DÖVER DE SEVER DE........
Bazı arkadsların cok kötü cümleleri olmus.Onları Allaha havale ediyorum.
Kusura bakma arkadasım da kimse kimseye eşin seni sümük gibi duvara yapıstırsın diyemez bu cümle cok ayıp.
ebrucum genelde siniri geçen insanlar kkda hemen savunmaya geçiyorlar.kimse hanım efendiye hakaret etmedi hep eşine ettiler.şuandada her denilene alınıyor.çünkü eşiyle arası düzeldi ve evine döndü ve bunu söyleyemiyor burada tepki alırım die...hepimiz destekken iyiydik.hala desteğiz ama bu tepki niye?burada bi çelişki yokmu sizce?
Evine döndüysende kimse sana kızamaz pollyannn bu senin kararın zaten.yuva yıkmak çok kolay ama toparlamak zor.onu yazan arkadaşta eşin seni duvara dayayıp hayvanca dövdüğü için yazmıştır.
Neden anlatmıyorsunki haftasonu yaşadıklarını.valizi hazırlıcam gözünün önünde demiştin yaptınmı?eşin ne yaptı neden bu suskunluk?
Bence de eleştirinin dozunu kaçırmış bazı arkadaşlar hatalı olarak görülen noktalar bu kadar sert dile getirilmek zorunda mı? Insan böyle zor zamanlarda ne yapacağını bilemez hale gelebiliyor saçmalayabiliyor hatta inşallah hiç kimse bunları yaşamak zorunda kalmaz...
Ebrucum genelde siniri geçen insanlar kkda hemen savunmaya geçiyorlar.Kimse hanım efendiye hakaret etmedi hep eşine ettiler.Şuandada her denilene alınıyor.Çünkü eşiyle arası düzeldi ve evine döndü ve bunu söyleyemiyor burada tepki alırım die...Hepimiz destekken iyiydik.Hala desteğiz ama bu tepki niye?Burada bi çelişki yokmu sizce?
Evine döndüysende kimse sana kızamaz pollyannn bu senin kararın zaten.Yuva yıkmak çok kolay ama toparlamak zor.Onu yazan arkadaşta eşin seni duvara dayayıp hayvanca dövdüğü için yazmıştır.
Neden anlatmıyorsunki haftasonu yaşadıklarını.Valizi hazırlıcam gözünün önünde demiştin yaptınmı?Eşin ne yaptı neden bu suskunluk?
Ferihacım hepimiz evliliğimizde belki şiddet olmasada büyük tartışmalar yaşıyoruz.Yaşamayan insan yoktur diye düşünüyorum.Ama kimse hakaret etmedi.Hatta eşine kendisi sürekli öküz sıfatını kullandı ve bi çok bayandanda tepki aldı?yanlışmıyım?Buraya konu açıldı ve herkes zaten destek oldu.Ama şuanda açtığı konuyu takip edip merak edenleri aydınlatmak yerine susmayı tercih ediyor.
Ben de en başında aynısını düşündüm ve yazdım zaten.
Bu iş eşimin öfke kontrolünde problem var diyecek ve geri dönüş olacak diye.
Hatta ben ileri gidip arkadaşıyla lgili bir konusunu anlattığında, arkadaşınızın eşiyle sizinki ne kadar benziyormuş diye yorum yapmıştım.
Sebebi de buradaki tepkilerden çekinip kendi yaşadıklarını arkadaşanınkiymiş gibi yazarak alacağı tepkilerden kaçış olarak düşünmüştüm.
Konu sahibi bir öfkeyle burada paylaşıyor, ve eminim o an gerçekten de eşinden enfret ediyor.
Ama eşini çok seviyor bence ve ondan ayrılmamak için affetmeye razı oluyor.
Sanırım eşinin ağzı çok iyi laf yapıyor ve nereden vuracağını biliyor.
Ama dediğim gibi eleştiriler de çok sert ve acımasız. Konu sahibi eşini affedibelecek diye onu aşağılamak gerekmiyor. Söylemek istediğim bu sadece
aynen öyle ebru hemen hemen aynı şeyleri konuşuyoruz.
pollyannn evinede döner dayakta yer kabulde eder affederde.biz sadece yorum yaparız hayat onun hayatı kimse evine döndü die hakaret edemez.boşanda diyemez
Ben de en başında aynısını düşündüm ve yazdım zaten.
Bu iş eşimin öfke kontrolünde problem var diyecek ve geri dönüş olacak diye.
Hatta ben ileri gidip arkadaşıyla lgili bir konusunu anlattığında, arkadaşınızın eşiyle sizinki ne kadar benziyormuş diye yorum yapmıştım.
Sebebi de buradaki tepkilerden çekinip kendi yaşadıklarını arkadaşanınkiymiş gibi yazarak alacağı tepkilerden kaçış olarak düşünmüştüm.
Konu sahibi bir öfkeyle burada paylaşıyor, ve eminim o an gerçekten de eşinden enfret ediyor.
Ama eşini çok seviyor bence ve ondan ayrılmamak için affetmeye razı oluyor.
Sanırım eşinin ağzı çok iyi laf yapıyor ve nereden vuracağını biliyor.
Ama dediğim gibi eleştiriler de çok sert ve acımasız. Konu sahibi eşini affedibelecek diye onu aşağılamak gerekmiyor. Söylemek istediğim bu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?