Bir çaresi bulunur mu?

Merhaba arkadaslar,
Barıştı eşiyle diyenler olmus bunu nerden cıkardılar anlamadım ama kendi kafalarına göre insanlar bilip bilmeden yorum yapmasın lütfen.
Cumartesi günü annemlere gectim eşime zaman verdm gercekten düzelebilmesi için annemlerin evinde internet yok bi kac günlügüne teyzemde kalacam.Burada internet oldugu için yazayım demiş.
Bazı arkadsların cok kötü cümleleri olmus.Onları Allaha havale ediyorum.
Bu arada dün kayınpederimle görüştüm cumartesi günkü seansa gitmiş.

Burada sana karşı kötü cümle kullanan kimse olmamış.Allaha havale etmekte ne demek?

Burada sana karşı kötü cümle kullanan kimse olmamış.Allaha havale etmekte ne demek?

kötü cümle söylemek miiii?
konuyu açtın yorum bekledin,
darp raporu allllllll dedik ,almam dedin,
karakola git uzaklaştırma çıkart dedik,gitmem dedin,
annenlere söyle dedik,söylemem dedin,
evi terk et dedik,benim evim orası dedin,
o zaman kilidi değiştir "öküzü "sokma dedik,gelip kapıda bağırır dedin,
işten izin al babanın evine git dedik,işten izin alamam dedin.....dedin oğlu dedin.....

eeeee geriye bir tek barışın o zaman dememizi bekledin
BARIŞ CANIM,KOCAN DEĞİL Mİ DÖVER DE SEVER DE........

yukarıda yazdıklarımı okumadın herhalde su an ailemleym bi kac günlügüne teyzemde kalacagım hava değişimi iyi gelir düsündüm. bişey bilmeden siz nasıl eşiyle barıstı arkadas cocuk bile yaptı dersiniz?
Çok yalnıs

polemiğe girmeye gerek yok arkadaşlar. kızcağız zaten kötü durumda ve yuvasını yıkmak istemiyor.konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyorum... ben de buna benzer şeyler yaşadım... inanki dışardan şöyle yap böyle yap demek o kadar kolay ki...ama herkesin kendi hayatı herkes kendi kararını kendi versin.Allah yardımcısı olsun inşallah umarım düzelir.

Kusura bakma arkadasım da kimse kimseye eşin seni sümük gibi duvara yapıstırsın diyemez bu cümle cok ayıp.

Kusura bakma arkadasım da kimse kimseye eşin seni sümük gibi duvara yapıstırsın diyemez bu cümle cok ayıp.

Haklısınız. Ve üstelik kimse kimsenin yaşadıklarını bilmiyor. Uzaktan söylemek herkes için, hepimiz için kolay.
Onu söyleyenler emin ol seni kendine getirmek için söylüyorlardır.
Bu tür eleştirilere cevap vermemek ya da bu şekilde konuşanın sizi yaraladığını, incittiğini söylemek daha güzel olurdu fikrim. Beddua etmek yerine.

Ebrucum genelde siniri geçen insanlar kkda hemen savunmaya geçiyorlar.Kimse hanım efendiye hakaret etmedi hep eşine ettiler.Şuandada her denilene alınıyor.Çünkü eşiyle arası düzeldi ve evine döndü ve bunu söyleyemiyor burada tepki alırım die...Hepimiz destekken iyiydik.Hala desteğiz ama bu tepki niye?Burada bi çelişki yokmu sizce?
Evine döndüysende kimse sana kızamaz pollyannn bu senin kararın zaten.Yuva yıkmak çok kolay ama toparlamak zor.Onu yazan arkadaşta eşin seni duvara dayayıp hayvanca dövdüğü için yazmıştır.
Neden anlatmıyorsunki haftasonu yaşadıklarını.Valizi hazırlıcam gözünün önünde demiştin yaptınmı?Eşin ne yaptı neden bu suskunluk?

Son düzenleme:
Bence de eleştirinin dozunu kaçırmış bazı arkadaşlar hatalı olarak görülen noktalar bu kadar sert dile getirilmek zorunda mı? Insan böyle zor zamanlarda ne yapacağını bilemez hale gelebiliyor saçmalayabiliyor hatta inşallah hiç kimse bunları yaşamak zorunda kalmaz...

polyann ne yaptın nasıl gittin haftasonu?

büyük konuşmak istemem ama böyle bir adamla yaşanmaz. sizin ne mecburiyetiniz var ki işten izin alıp gittiniz. çok biliyorsa eşiniz izin alsaydı annenize bir yardımcı tutsaydı. evini temizletip yemeğini yaptırsaydı. onun annesi, o bakmak zorunda. tabi siz de bakarsınız Allah rızası için, ama karşılığı bu olmamalı. siz iyiliğinizden bakmışsınız ama eşiniz sizin bakmak zorunda olduğunuzu düşünüyor.

iyilikten maraz doğuyor. önceliğin kendinizde olduğunu görsün ne sanıyor kendini bulunmaz hint kumaşımı kusura bakma da burnundan fitil fitil getir. ya adam olsun gelsin ya da onun tüm kabalıklarına rıza gösterecek birini bulsun (bulabiliyorsa!). ama o kişi siz olmayın.

Ferihacım hepimiz evliliğimizde belki şiddet olmasada büyük tartışmalar yaşıyoruz.Yaşamayan insan yoktur diye düşünüyorum.Ama kimse hakaret etmedi.Hatta eşine kendisi sürekli öküz sıfatını kullandı ve bi çok bayandanda tepki aldı?yanlışmıyım?Buraya konu açıldı ve herkes zaten destek oldu.Ama şuanda açtığı konuyu takip edip merak edenleri aydınlatmak yerine susmayı tercih ediyor.

Ben de en başında aynısını düşündüm ve yazdım zaten.
Bu iş eşimin öfke kontrolünde problem var diyecek ve geri dönüş olacak diye.
Hatta ben ileri gidip arkadaşıyla lgili bir konusunu anlattığında, arkadaşınızın eşiyle sizinki ne kadar benziyormuş diye yorum yapmıştım.
Sebebi de buradaki tepkilerden çekinip kendi yaşadıklarını arkadaşanınkiymiş gibi yazarak alacağı tepkilerden kaçış olarak düşünmüştüm.
Konu sahibi bir öfkeyle burada paylaşıyor, ve eminim o an gerçekten de eşinden enfret ediyor.
Ama eşini çok seviyor bence ve ondan ayrılmamak için affetmeye razı oluyor.
Sanırım eşinin ağzı çok iyi laf yapıyor ve nereden vuracağını biliyor.
Ama dediğim gibi eleştiriler de çok sert ve acımasız. Konu sahibi eşini affedibelecek diye onu aşağılamak gerekmiyor. Söylemek istediğim bu sadece

birirciğim ben polyann ı savunmuyorum hatalı olduğu konular var savunmaya geçtiği de doğru söylediklerinin hepsi doğru ama ben kendimi onun yerine koyduğumda sana bol dayaklı günler diliyorum falan kimse diyemez dememeli ben olsam bende üzülürdüm bunu söylemek istedim...

aynen katılıyorum

aynen öyle ebru hemen hemen aynı şeyleri konuşuyoruz.
pollyannn evinede döner dayakta yer kabulde eder affederde.biz sadece yorum yaparız hayat onun hayatı kimse evine döndü die hakaret edemez.boşanda diyemez

aynen öyle ebru hemen hemen aynı şeyleri konuşuyoruz.
pollyannn evinede döner dayakta yer kabulde eder affederde.biz sadece yorum yaparız hayat onun hayatı kimse evine döndü die hakaret edemez.boşanda diyemez

Evet maalesef bu bir süre daha böyle gidecek gibi görünüyor. Dilerim tedavi olur ve bir daha tekrarlanmaz.
Dedim ya eğer birileri sert yorumlar yapıyorsa verdikleri mesaj artık kendine gel. Kendine saygı duy. Duymazsan bunlar olacak diye silkeliyor onu.
Ve konusahibi aslında ne olduğunu bildiği için, bunları yaşamaktan çok büyük sıkıntılar duyduğu için, ve kusura bakmasın ama haklılıklara verecek cevap bulamadığı için böyle yapıyor.
Öncelikle başarabilmesi için içindeki sevginin bitmesi gerek.
Böyle giderse o da olacak zaten.

Biz burda kafa patlatırken polyann hangi tavuk yemeğini yapsam diye karar vermeye çalışıyor Canım çerkes tavuğunu denemelisin !.. Sana hayatta başarılar...

burada tartışmak istediğim en son konu bu olur herhalde...ama konu sahibesi hanım,her seferinde bir hışımla konu açıyor...sonrasında ben ne yapayım kızlar yardım edin diyor...onun o anki ruh halinin bozukluğunu düşünerek,sağlıklı karar veremeyeceği için,en doğru yolu göstermeye çalışıyoruz...niyeyse hepsini olumsuz karşılıyor...her seferinde nefes almaksızın bu öküze dayanamıyorum diyor...bizden ne bekliyor anlamadım ki...barışırsa barışsın bize ne?bu kadar çabuk affedebilme özelliğine sahip madem sıcağı sıcağına gelip konu açmasın...küsken gelsin öküz gitsin manda,barışınca oh ne ala,kk bayanları tü kaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…