Bir boşanma meselesi ; vicdanimla mantığım arasında kaldım :(

Tamam maddi borçlar ödenir ya manevi olan? İnanmış güvenmiş bu adamdan çocuk yapmışsınız onların karşılığını kim ödeyecek?
Parayı biri değilim ama bu adam haketmiş,sizden yana başka bir hata yoksa avukatı dinleyin bence.

Avukatına güven alabildiğini al zira pisman olacaksın .Ve maaşınla zaten hiç psikolojini bozmadan ödeyebilirdin bu borclarını ve bu evlilikteki hakaretlerinin bir bedeli olmalı.Bunca yılına az bile .

Donuna dek al, maddi manevi tazminat al, düğün videosundaki takıları da kaydettirip al. Boğazını sıkarken bayağı vicdan yapmış sen de yap.

Vicdanınızı susturun. Hakkınız neyse alın. Siz zorla ödetmemişsiniz paşa kendisi ısrar etmiş. Öğrenim kredisi ödemesi 4 5 yıl sürüyo kim bekliyo ki ödenmesini? Böyle saçmalık mı olur? Adam olsa yapmazdı bunları. Acımayın. Kendinizi kötü hissetmeyin. Bi kez daha evlenirseniz lütfen kartınızı vermeyin.

Tum haklarınızı alin asla birakmayin. Odediklerinin hic biri size uyguladigi siddetin bindenbiri etmez. Asla birakmayin vicdaninizda rahat etsin. Bileziklere kadar alin asla birakmayin derim.

Canım yaşadıklarının hiçbir bedeli yok farkındasın değilmi???
Çocuğunun önünde seni döven adamın donuna kadar alacaksın tabikiii ayrıca bilezikler zaten senin hertürlü alırsın alacağını al kızınla rahat bir hayat sür

Avukatini dinle. Kizin icin. Tum hakkini al. Zsten ne nafaka ne de tazminat aman aman degerler degil. Kizinin gelecegi icin hakkindan vazgecme.
Vazgectin diye sana madalya vermez eski esin merak etme. Kizin ilerde buyudukce masraflari da artacak. 500 tl nafaka kizinin tum ihtiyacini karsilamaz. Ilerde pisman olursun vazgecersen.

Üzüldüm ya ne diyeyim. İnsanın bazen gözü görmüyor gerçekten.. Tuhaf..

Hakkınız olanı alın derim..

Öğretmenim yeterince susup sessiz kalmışsınız. Artık koca bi "yeter be" çekip hakkınız neyse hepsini alın. Heba ettiğiniz 4 yıl için, yavrunuz için, alt-üst olan psikolojiniz için...

Alah yardimcin olsun canim bu saatten sonra kizinla beraber guzel bir hayat icin ugraş ve vicdan yapma inan erkek milleti vicdanimizi hak etmiyor ve sen içini rahat et elinden geleni yapip hakkin olani al

Size verdiği psikolojik ve fiziksel zararın maddi bir karşıılığı olabilirmi?Yaşamadan ahkam kesmemek gerek ne hisseder ne yapardım bilmiyorum ama yazdıklarınızı okuyunca açıkca sizin borcunuzu falan ödemediğini anlayabiliyorum.O ödeseydi sizin maaşınızın olmaması gerekirdi.Sizin zaten bir geliriniz var.Ona muhtaç değilmişsiniz ki.Lütfen kendinize haksızlık etmeyin kime hangi borcu ödemek şiddet gösterme hakaret etme hakkı verebilir.Rabbim yardımzınız olsun.Hakkınızı kimsede bırakmayın.

Arabanızı evlendikten sonra aldıysanız zaten yarısı sizin bu yasal hakkınız. Yargıtay'da zaten düğünde takılan altınları kadına ait olduğunu söylüyor. Evliliğiniz süresince ettiği hakaret,attığı dayakda zaten manevi tazminat sebebi.
Neden vicdan azabı çekiyorsunuz ki ruhunuzda açtığı yaralara karşı bunlar az bile.

hayır bu sana vurabileceği başına kalkabileceği de birşey değil. Embesilde şizofren de baba olmayan da koca olamayan da kendisi. Pislik herif! Birçok hatun yazmış ama lütfennn tazminat hakkınızdan geçmeyin maximum ne alabiliyorsanız alın. Başına silah dayamadınız borcu öde diye, kendisi tek başına bile ödememiş. Bir gitsin adi herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…