- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi teacherr82
Ne vicdani ya bırak bunları donuna kadar al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartışmalarda derdimki ne olur bana deki şu is olmamış surasini beğenmedim kalkar şu evi baştan aşağı boyar yıkar ne istersen yapayım ama ne olur beni gecmisimle yargilayip durma ona çözümüm yok.gecmisi nasıl gidip duzelteyim. Birkaç defa babamın ödemesini teklif ettim. Memur emeklisi babam birsekilde oderdi. Yeterki huzur ver artık bana dedim kabul etmedi. Psikolojimi altüst etti.ayrilmak istediğimde kızımı vermeyeceğini söylüyordu korktum. Derken bitti ama bu parayı bende yara haline getirdi. Şimdi bir kurusunu almak istemiyorum. Sonrada kızımın hakkı var diyorum.
Ayrıca ödemeseymiş madem zorla mı ödemiş kendisi kendi isteğiyle ödemiş ben olsam odemeseydin madem zorla mı odettik derdim. Adam kendi özgür hür iradesiyle ödemişözellikle bir öğretmenin bu zamana kadr bunları yasayıp susmasına ekstra uzuldum....
bunları hangı kadın yasarsa üzülürüm o ayrı.. ama okumus etmıs kendı ayakları duran bırılerı olunca daha farklı
o senın borclarını odedı ama sen de 4 yıl calıstın heray o eve 3-4 bın lira para getırdın
kımse kusura bakmasın
cocugunun gozunun önunde sana yaptıkları.....
elinden geleni yap. cocugunla anne evıne gıttgınde de nafakayı adam gıbı ödemeyecek
Vicdan derken arkadaşlar benim borçlu hissetmem için elinden geleni yaptı. Beni bu konuda hasta etti.sirf para konusu acilmasin diye ihtiyaclarimi soylemezdim ertelerdim yada en az haliyle en ucuzuyla karsilamaya calisirdim.Şimdide ailesi oglumuzun elini yemiş parayla ilgili bir sürü dedikodu çıkarmış.
Bastan kimsenin eline koz da maas kartini da vermeyeceksin. Ben mezun oldum, ise girdigimde direkt ogrenim kredimi kapattim, kendime ne telefon ne kiyafet almadim, maasimi direkt o borca ayirarak pesin odedim ilk 2 yil icinde. Esimle de o zaman beraberdik. Cok dedi bosver odeme evlenince taksitle oderiz vs. Bu dunyada iyiyken herkes iyidir. Kotuyken iyi olabilecek kisi de azdir. Ben kendime bile guvenemem