Benim eşim evlenmeden once bayağı borcu varmış ben tüm bileziklerini satmıştım çalışır kazanırız ki kazandımda huzur olsun stres olmaktansa ben dedimMerhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?
Verirdim.Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?
Ne saçma konu ya ne demek altınları verirmiydiniz adam seninde yaşadığın ev için borç yapmış sen altının lafını yapıyorsun ne kadar ayıp o zaman evde paranı verip almadığın hiç bir şeyi kullanma saçmalığa bak. Kağıt üstünde evlenmişsin ama beyin olarak evlenememişsin.Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?
Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?
Veririm tabi, verdim de zaten. Eşinizle aranızda olan ilişkiye, muhabbete bağlı.Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?
Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?