Bir borç meselesi.

Benim eşim evlenmeden once bayağı borcu varmış ben tüm bileziklerini satmıştım çalışır kazanırız ki kazandımda huzur olsun stres olmaktansa ben dedim

Verirdim.

Ne saçma konu ya ne demek altınları verirmiydiniz adam seninde yaşadığın ev için borç yapmış sen altının lafını yapıyorsun ne kadar ayıp o zaman evde paranı verip almadığın hiç bir şeyi kullanma saçmalığa bak. Kağıt üstünde evlenmişsin ama beyin olarak evlenememişsin.

artık evlenmişsiniz. sizden önceki borcu kumar vs değilse sonuçta bu adamı geçmişiyle geleceği ile kabul etmişsiniz. bu soruyu sormanıza bile gerek yok. kesinlikle destek olmalısınız..

Bizde senin paran benim param yok. Evlilik oncesi kendime aldigim altinlar da dahil olmak uzere verdim esime ben. Vermemeyi ancak hirsiz ugursuz,alkolik,uyusturucu ve kumar bagimlisi bir kocaniz varsa normal karsilarim ben.

Veririm tabi, verdim de zaten. Eşinizle aranızda olan ilişkiye, muhabbete bağlı.

evet yardımcı olurdum

Bu nasıl soru ki? Borç ikinizin değil mi? Hem evlenirken yapılmış. Borca ortak değilsiniz ama kazandığı paraya ortaksiniz sanırım. Öderken zorlandığını da gördüğünüz halde bunu düşünmeniz burda sormanız falan ne kadar abes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…