Evlenirken her şeyi ikimiz ortak aldık. Altınları da birlikte aldık. Tek başına diye bişey olmadı. Evlenmemiz hızlı oldu diye borçlanmak zorunda kaldık yoksa çoğu şeyi ikimiz hallettik kolay olmadı. Kimsenin yardımı da olmadı. Buradaki sorma amacım aslında etrafımda bu tür kötü olaylar olduğu için fikir almak istedim. Soru sorarken de asla vermem demedim aslında ama herkes gerginBu nasıl soru ki? Borç ikinizin değil mi? Hem evlenirken yapılmış. Borca ortak değilsiniz ama kazandığı paraya ortaksiniz sanırım. Öderken zorlandığını da gördüğünüz halde bunu düşünmeniz burda sormanız falan ne kadar abes
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Ben hiç gerilmeden hayır vermem dedim...tek ben demişim zaten.Evlenirken her şeyi ikimiz ortak aldık. Altınları da birlikte aldık. Tek başına diye bişey olmadı. Evlenmemiz hızlı oldu diye borçlanmak zorunda kaldık yoksa çoğu şeyi ikimiz hallettik kolay olmadı. Kimsenin yardımı da olmadı. Buradaki sorma amacım aslında etrafımda bu tür kötü olaylar olduğu için fikir almak istedim. Soru sorarken de asla vermem demedim aslında ama herkes gergin
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
Bunu düşünmenize bile şaşırdım. Evlilik sizin borç sizin. Tabii ki vermelisiniz, siz bir ailesiniz.Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?
- 24 Ağustos 2020
- 2.985
- 7.489
- 108
Sorman bile saçmalık. Evde herkes kendi parasıyla aldığı şeyleri kullansın o zaman. Eşininde çalışıp kazandığı parayıda yeme sakın. Aklıma bile gelmez versemmi vermesemmi diye. Zaten benim değil ikimizin altınlar al hepsini derim.Evlenirken her şeyi ikimiz ortak aldık. Altınları da birlikte aldık. Tek başına diye bişey olmadı. Evlenmemiz hızlı oldu diye borçlanmak zorunda kaldık yoksa çoğu şeyi ikimiz hallettik kolay olmadı. Kimsenin yardımı da olmadı. Buradaki sorma amacım aslında etrafımda bu tür kötü olaylar olduğu için fikir almak istedim. Soru sorarken de asla vermem demedim aslında ama herkes gergin
- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.046
- 53
Hem de istemeye çekinen, kendisi ödemek için çırpınan bir eş! Elbette veririm, o çırpınırken ben altın mı saklayacağım çocuk gibi. Güzelce kırmadan söz alırdım. Hepsini geri ödesin diye. Ve seve seve yanağına da bir öpücük kondurur öyle verirdimMerhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?
- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.111
- 748
Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?
Bizde tam tersi oldu, altın ve takılan nakit paralarla benim düğün öncesi borçlarımı kapattık, evlilikte doğru eşe ayrı gayrı para muhabbeti yapılmaz.