Ben zaten karşı değilim ama fikirlere de ihtiyacım var tecrübesizlik sanırım, ne yapacağını bilmiyor insan . Teşekkür ederimVerirdim tabiki sonuçta o borçta ikinizin borcu sayılır. Ben evlendikten 1 ay sonra altınlarımı bozdurduk araba aldık yani bence sizde yardımcı olabilirsiniz.
Ben verdim 50 binlik altinim vardı 30 bini eşime lazımdı .ailesinden isteyemezdi çünkü ailesi bize daire almıştı o ara. Bende eşimin borcuna Verdim.Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?
Tabii ki bence verilmeli, siz zorda kalsanız ve eşiniz size teklif etmese üzülmez misiniz? Bir hayat paylaşılıyor sonuçta daha öncede almış ve geri ödemiş, ayrıca şimdi sizden istemiyor ve zorlanıyormuş ödemekte. Ayrıca borçlar evlenirken yapılan borçlarmış, ikiniz için yapılmış. Bence varsa gücünüz borçların tamamını kapatın, hayat bu bugün sana yarın ona. Şahsen ben elimde para varken eşimin borçlar yüzünden daralmasına müsaade etmezdim. Umarım kısa zamanda çözülür sorununuz...Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuda tecrübe yaşamış olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Eşinizin evlenmek için yaptığı borçlara altınlarınızın bir kısmını satarak destek olur muydunuz? Borçları ödemek için elinden geleni yapıyorsa ama çok sıkışmışsa sizden de isteyemiyorsa kendi rızanızla bozup verir misiniz? Daha sonradan yüklü bir miktar eline geçecek biliyorum hatta kesin ama o zaman biraz ileride (6 ay kadar) o gelen paraya dokunmaz bana da verir daha önceden yaptığı için biliyorum . Ama borçlar beklemiyor maalesef acil ödenmesi gerekiyor bunu bilerek verir miydiniz?
Teşekkür ederim, haklısınız inşallah çözülecekTabii ki bence verilmeli, siz zorda kalsanız ve eşiniz size teklif etmese üzülmez misiniz? Bir hayat paylaşılıyor sonuçta daha öncede almış ve geri ödemiş, ayrıca şimdi sizden istemiyor ve zorlanıyormuş ödemekte. Ayrıca borçlar evlenirken yapılan borçlarmış, ikiniz için yapılmış. Bence varsa gücünüz borçların tamamını kapatın, hayat bu bugün sana yarın ona. Şahsen ben elimde para varken eşimin borçlar yüzünden daralmasına müsaade etmezdim. Umarım kısa zamanda çözülür sorununuz...
Tabii çözülür, zaman biraz kötü işler vs anlamında. Bugünler de geçecek elbet. Siz de bugünler geçerken kötü zamanında eşinizin yanında olursanız hem içiniz rahat olur hem de huzurunuzu, para varken para yüzünden bozmamış olursunuz. Naçizane fikrim. Mutluluklar dilerim.Teşekkür ederim, haklısınız inşallah çözülecek
Bende o kafada değildim aslında hiç. Sanırım hayat kaygısı tutuyor biraz. Teşekkür ederimAltınlarımı asla vermem, gizli altın para biriktiririm vb anlayışlar bana göre değil
Kesinlikle verirdim
Hele ki sizinki gibi bir profil çiziyorsa eşim