Bir bakıcı meselesi/ ben mi fazla takıntılıyım?

temennizniz icin tesekkurler ,herkes kazansin.
ama tanidik diye daha fazla para vermeniz bile sacma olmus .
ben is yerinde is yaparken ay bu niye boyle kim dedi diyemiyorum .
muhtemelen araniza mesafe koyamiyorsunuz .
o her dediginizi yaomak zorunda degil tabiki isle alakasiz seyler istenmez . ama sizin istedikleriniz cok makul . cocugun ne yiyecegine ne izleyecegine nasil bakilacagina tabiki siz karar vereceksiniz . muhtemelen tanidik diye fazla para verdiginiz gibi calisan is veren dengesinide saglayamiyorsunuz.
kadinin ise ihtiyaci olsa isini daha titiz ve duzgun yapar .
boyle is begenmez tipleri beslemeyin .
niye bu boyle dediginde de bikere sananeyi yapistirin .
yada ben annesiyim oyle uygun gordum diyeceksiniz .bu kadinin onunu alamazsiniz .
o fiyata yeni mezun cocuk gelismi falan okumus birini bulursunuz veya daha genc ve dinamik .kadinin tavri beni burda sinir etti .

Benimle bu şekilde konuştuğunda asla diyaloga girmiyorum. Mesela geçen gün gelmiş bugün bime gidelim çocuğu alıp tencere alıcam dedi. Hayır sadece parka gidicez diyp odadan çıktım. Sürekli böyle terslemem gerekiyor. Normal bir insan olsa bime de giderim a101e de. 😂 ama bir tuhaf ya. Mecburen kuralları aşırı katılaştırdım. Kadın sanane hayır anlamıyor o an yaşıyor ne yaşıyorsa unutuyor. Iq su çocuk gibi. Konuşmalarını falan anneme anlattığımda şu an bana hak vermeye başladı. Gönül isterdi ki aklı başında bir kadın olsun. Çocuğuma iyi baksın. Ben daha fazla vereyim market alışverişini yapayım. Yazın tatile yanımda götüreyim yazlığa götüreyim. Fazla mesaisini ödeyeyim. Bırakayım bazen evinde baksın. Çocuk büyüyene kadar yanımızda olsun. Akraba diye böyle bir güven ortamı kuracağımızı düşündük. Maalesef olmadı.
Profesyonel biri bulamadım ben bu paralara benim çalışma saatlerime uyum sağlayacak. Büyük para gözüküyor da asgari olmuş 4200.

Üzgünüm, ev temizliğine gelenler de, duyduğum kadarıyla bakıcılar da profesyonel değilse çalışıyorum, burası iş yerim, bu kadın patronum kafasına giremiyor.
Gün kafasındalar sanki.
Umarım içinize sinen biriyle karşılaşırsınız.
Hiç abartmıyorsunuz.

Evet çok haklısınız. İçim hiç rahat etmeyecek bu şekilde. artık şöyle bir çözüme vardık. Kadın da bize bel bağladı. Hayal kırıklığı yaratmak istemiyoruz. Hazirana kadar kadın bakacak. Annem ve halam dönüşümlü gelecekler kontrole başında duracaklar. Haziranda bebeği babaannesine göndereceğiz yazı köyde geçirsin gibi bir bahane söyleyip göndereceğiz. Bu arada haziran itibariyle bakması için birini aramaya başlayacağım artık. 😑
Bu arada ben emziriyorum ama ne yesem kakada kan bitmiyor alerji riski az olan besin neler var acaba denesem 😔

Bu arada ben emziriyorum ama ne yesem kakada kan bitmiyor alerji riski az olan besin neler var acaba denesem 😔

Biz böyle durumda çok agresif şekilde tüm yiyecekleri kestik. Bence alerji uzmanına danışın mutlaka. Kuzu eti patates pilav ekmek bakliyat kçkuzu kıymadan yumurtasız köfte kahvaltıda zeytin avokado ile beslendim bir süre.
bu şekilde beslenirken yeterli kuzu eti ve bakliyat tüketimine dikkat ettim sütün kalitesi azalmaması için ve osteocare kullandım. Sonra kan bitince yavaş yavaş düzenledik diyetmi.

Evet çok haklısınız. İçim hiç rahat etmeyecek

Biz böyle durumda çok agresif şekilde tüm yiyecekleri kestik. Bence alerji uzmanına danışın mutlaka. Kuzu eti patates pilav ekmek bakliyat kçkuzu kıymadan yumurtasız köfte kahvaltıda zeytin avokado ile beslendim bir süre.
bu şekilde beslenirken yeterli kuzu eti ve bakliyat tüketimine dikkat ettim sütün kalitesi azalmaması için ve osteocare kullandım. Sonra kan bitince yavaş yavaş düzenledik diyetmi.
Tşk bizde ayın 11inde doktora gidicez

Ben 4-5 aydır bu saydıklarımı tüketmiyorum. 2 ay önce alerji testi yapıldı. Sonuca göre yavaş yavaş açmaya başladık.
Mukusumuz geçmiyor diyetle. Doktor artık onu önemsemiyor da evet kakada kan deri döküntüsü geniz akıntısı yaralı pişik fışkırtarak kusma vs oluyor.
Kilo alımı azdı bu sebeplerle toparladık sanki 6. Aydan sonra değişim var.
Buğday zorluyor bizi. Ben yiyince bir şey olmuyor ama bebişe direkt irmik unuyla falan muhallebi deniyorum arada. Her seferinde yoğun pişik yaşıyoruz.
Yumurta çıkmadı alerji testinde bebek de yiyor şu an bir şey olmuyor.
Dana etini ben yiyorum denedim bir şey olmadı işte.
Balık alerjisi çıktı testte. Ben yiyince bir şey olmadı. Dün bebeğe somon balığı denedik. Şiddetli bir kusma oldu.
İşte böyle sürekli deneye yanıla gidiyoruz.
Ben üzerinde durunca sürekli değişik şeyler deneyerek gelişim gösterebiliyoruz.
Ama bakıcıya bir şey denetmeyeceğim tabi ki. Mecburen dikkatli olacak. Anaflaksi ile korkuttum bayağı. Ama değişik menüler hazırlama konusu maalesef sadece hafta sonları olacak. Ya da arada annem gelip yapacak istediklerimi.
🤷🏻‍♀️
Allah yardimciniz olsun gececek bu gunler insallah ani olarak tecrube olarak kalacak. Sizin bayagi agir geciyor anladigim yasiyla birlikte umarim cogunu atlatmis olursunuz .

Allah yardimciniz olsun gececek bu gunler insallah ani olarak tecrube olarak kalacak. Sizin bayagi agir geciyor anladigim yasiyla birlikte umarim cogunu atlatmis olursunuz .

Çok teşekkür ederim umarım geçer. Kardeşim de benzer süreçlerden geçti bebekken. Bayağı yaş farkı var hatırlıyorum. ama onun alerji olduğunu bilmiyorduk. Reflü tedavisi görüyordu sadece. Besin alerjisi araştırılmıyordu. 3 yaş gibi tamamen düzelmişti kardeşim. Ama biz sebebi çözdüğümüz ve kontrollü ilerlediğimiz için bence de yaşıyla birlikte rahatlarız gibime geliyor. Azıcık sıkacağız dişimizi 🙏🏻🙏🏻😊

Tabi ki var. Bakıcı ayarlayamadım gelemem derim. Ama gitmeyi tercih ettiğim durumlar da olabilir. İşim konusunda da hassasım. Kendi işimi başkasına bırakmak istemem.
Suan son durum ne bilmiyorum yorumları okuyarak geliyorum.bi yorumunda maximum marta kadar evde durabilirim yazmışsın.sen bu bakıcıya da anne babana da ben bakcam çocuğa izin aldım diyip bakıcıya yol ver bence.bu şekilde bakıcından kurtulmuş olursun.o vakte kadar da başka bi bakıcı bulup ailene de bana ihtiyaç var pozisyonumu kaybedebilirim geri dönmem lazım diyebilirsin.
Ben burdan sinir oldum o kadına ya.o parayı sokaktan toplamiyorsunuz.Bu tarz işlerde kesinlikle akrabaya bulasmamak lazım bunu bi kere daha anlamış olduk.
Ayrıca alerji hafife alınacak bisey degil.arkadasimin cocugu alerjik bir çocuktu ve neler yaşadılar.cocuk bigun bakkalda babasıyla alışveriş yaparken babasının arkadaşı kucuk bi tane bisküvi vermiş eline.Tabi çocuğun alerjik durumunu bilmeden vermis .baba farkettiginde cocuk yarısını yemiş.korkudan kac saat hastanenin önünde beklediklerini bilirim.cocuga bisey olursa en azindan hemen müdahale edilsin diye.ki başkasına göre ne olacak bi ısıriktan.yasamayan bilmez.o gün o yaşadıkları korkuyu tarif bile edemem.

keske çalışmama imkanın olsa da kendin baksan çocuğuna. Bu durumda ne anneye ne de bakiciya güvenmezdim ben.hele ikisi bi araya gelir birbirlerini gazlarlarsa daha da kötü .çünkü zaten abarttıgini düşünüyorlar cocuga yememesi gereken şeyleri yedirirler Allah korusun.

Suan son durum ne bilmiyorum yorumları okuyarak geliyorum.bi yorumunda maximum marta kadar evde durabilirim yazmışsın.sen bu bakıcıya da anne babana da ben bakcam çocuğa izin aldım diyip bakıcıya yol ver bence.bu şekilde bakıcından kurtulmuş olursun.o vakte kadar da başka bi bakıcı bulup ailene de bana ihtiyaç var pozisyonumu kaybedebilirim geri dönmem lazım diyebilirsin.
Ben burdan sinir oldum o kadına ya.o parayı sokaktan toplamiyorsunuz.Bu tarz işlerde kesinlikle akrabaya bulasmamak lazım bunu bi kere daha anlamış olduk.
Ayrıca alerji hafife alınacak bisey degil.arkadasimin cocugu alerjik bir çocuktu ve neler yaşadılar.cocuk bigun bakkalda babasıyla alışveriş yaparken babasının arkadaşı kucuk bi tane bisküvi vermiş eline.Tabi çocuğun alerjik durumunu bilmeden vermis .baba farkettiginde cocuk yarısını yemiş.korkudan kac saat hastanenin önünde beklediklerini bilirim.cocuga bisey olursa en azindan hemen müdahale edilsin diye.ki başkasına göre ne olacak bi ısıriktan.yasamayan bilmez.o gün o yaşadıkları korkuyu tarif bile edemem.

keske çalışmama imkanın olsa da kendin baksan çocuğuna. Bu durumda ne anneye ne de bakiciya güvenmezdim ben.hele ikisi bi araya gelir birbirlerini gazlarlarsa daha da kötü .çünkü zaten abarttıgini düşünüyorlar cocuga yememesi gereken şeyleri yedirirler Allah korusun.

Bakıcıyla devam etme kararı aldık. İznimi 2 hafta daha uzattım. İznimi marta kadar uzattığımda çocuk 9 aylık olacak ve ayrılması en zor döneme gireceğiz. Ayrılık kaygısı ve yabancılama tavan yapıyor o ara. O yüzden oraya bırakmak istemedim konuyu. Bu kadının iyi tarafı çocuğu çok seviyor. Yaza kadar kadar devam edeceğim.

Kendimi ifade edemedim sanırım bir konuda. Bakıcının alerjen bir şey yedireceğine dair bir şüphem yok. Sadece bir şeyin yedirilmemesi gerektğini çok zor öğretiyorum. Veya diyet açmaya karar verdiğimizde deneme yapabilecek kadar zekası yok. Yani çocuğa mücver yap içine bir kaşık yoğurt koy bakalım bir şey olacak mı diyeceğim ama bunu beceremeyecek. Deneme sırasında reaksiyon gösterdiğinde müdahale edemeyecek. Sürekli üstünde durup sabit şeyler yedirebilir. Denemeleri ben hafta sonu yapacağım.
Yoksa pisliğine gidip cici bebe alıp yediremez. Evden ceviz getirip yediremez. Alerjen her şey yazılı buzdolabımda.

Halbuki genç dinamik zeki olsa birlikte epey yol kat ederdik. Ama kısmet denk gelmedi bulamadım aradığımı. Bununla idare edeceğim. Verdiğim para büyük gözüküyor herkese. Ama benim aradığımı bulmama yetmedi 😞

Bir de bir konuya açıklık getirelim. çalışmama imkanım olması güzel bir şey değil ki. Şükürler olsun ki çok güzel bir işim var. Çok iyi okullarda eğitim aldım. Çocuğuma da bu sayede çok güzel imkanlar sunacağım.

Son düzenleme:
Bakıcıyla devam etme kararı aldık. İznimi 2 hafta daha uzattım. İznimi marta kadar uzattığımda çocuk 9 aylık olacak ve ayrılması en zor döneme gireceğiz. Ayrılık kaygısı ve yabancılama tavan yapıyor o ara. O yüzden oraya bırakmak istemedim konuyu. Bu kadının iyi tarafı çocuğu çok seviyor. Yaza kadar kadar devam edeceğim.

Kendimi ifade edemedim sanırım bir konuda. Bakıcının alerjen bir şey yedireceğine dair bir şüphem yok. Sadece bir şeyin yedirilmemesi gerektğini çok zor öğretiyorum. Veya diyet açmaya karar verdiğimizde deneme yapabilecek kadar zekası yok. Yani çocuğa mücver yap içine bir kaşık yoğurt koy bakalım bir şey olacak mı diyeceğim ama bunu beceremeyecek. Deneme sırasında reaksiyon gösterdiğinde müdahale edemeyecek. Sürekli üstünde durup sabit şeyler yedirebilir. Denemeleri ben hafta sonu yapacağım.
Yoksa pisliğine gidip cici bebe alıp yediremez. Evden ceviz getirip yediremez. Alerjen her şey yazılı buzdolabımda.

Halbuki genç dinamik zeki olsa birlikte epey yol kat ederdik. Ama kısmet denk gelmedi bulamadım aradığımı. Bununla idare edeceğim. Verdiğim para büyük gözüküyor herkese. Ama benim aradığımı bulmama yetmedi 😞
Benim takildigim şey ,çocuklar belirli bir aydan sonra çok hareketli oluyorlar. Hele de yürüme evresinde. O zaman yetebilecek mi bebeğinize

Benim takildigim şey ,çocuklar belirli bir aydan sonra çok hareketli oluyorlar. Hele de yürüme evresinde. O zaman yetebilecek mi bebeğinize

Haziranda 1 yaşında olacak. O zamana kadar devam edeceğiz. Sonra kreş + eve yardımcı bir abla ile devam edeceğiz. Ayaklanana kadar bu kadınla yetineceğim 🤷🏻‍♀️

Bir de bir konuya açıklık getirelim. çalışmama imkanım olması güzel bir şey değil ki. Şükürler olsun ki çok güzel bir işim var. Çok iyi okullarda eğitim aldım. Çocuğuma da bu sayede çok güzel imkanlar sunacağım.
Çalışmamaktan kastım tabiki çocuğun bu zorlu alerjik döneminin bi nebze olsun atlatilmis olması içindi. Yoksa tabiki herkes çocuğuna iyi bir gelecek sunabilmek adına çalışmak ister.

Ama okuduklarım karşısında ben bu kadına cidden güvenemezdim.
Ayrica oyle cocuk uyuduğunda başını beklemek nedir.yok uyanınca geri uyutmak hemen.cocuk kendi kendine yatakta oynayıp gerekirse geri uyuyabilmeli.bu şekilde alıştırmak hiç hoş değil ilerde sıkıntısını yine siz yaşarsınız.gozunu açar açmaz sürekli etrafında birilerini görmek isteyecek.tamam suan kucuk ama ilerde cidden zorlar bu durum.

"Bir işi ehline emanet ediniz" Hz. Muhammed (sas)
Bu hadis geldi aklıma okuyunca. 2 alerjik yavrum var. Oğlumda kv me uydum alışır bünyesi dedi inandim hata ettim. 4.5 yaşında hala alerjik.önlem almak zamanımı aldı.doktor teşhisi geç koydu.o sürede bağırsak dokusu bozulmuştu.benden gizli biseyler veriyorlardı kv kp. Bal verdiklerini gördüğüm an sabrimin taşması bir oldu.ayni kafa yapısı; eskiden alerji mi vardı?
Eskiden gdo da yoktu hormonlanmış tavuk da ilaclanmis tarım da..bu kadar herseyin kötüleştiği bir dünyada yeni sağlık sorunları ortaya çıkıyor.2. Cocugumda doktoru bile dinlemedim alerjisi var deyip hızlı diyete başladım.doktor bekle 1 2 ay gecsin belki intoleranstır dedi ama alerjide cok hızlı önlem almak gerek.anneyi de bebegi de yoran bir dönem.
Kulagi duymuyor demişsiniz.isitme cihazı vs kullanabiliyorsa kullansin.aksi takdirde zor is. Duymama ihtimalinden dolayı her an teyakkuzda olmalı. Cocuklar tv severler demis. Cici bebe demiş. Cici bebe nedir ya? 7 aylik bebege icinde palm yagi olan gida verilir mi?verenler kusuruma bakmasin ama yavrunun parmak kadar karacigerine bobregine yazik degil mi ya 😔
Neyse uzun yazmayacagim dedim uzun oldu. Alerjik bebeginiz var..herkes gibi sizin bakmanızdan yanayım.hakkinizda hayırlısı olsun yavrunuzu güzelliklerle büyütün inşAllah💕

Çalışmamaktan kastım tabiki çocuğun bu zorlu alerjik döneminin bi nebze olsun atlatilmis olması içindi. Yoksa tabiki herkes çocuğuna iyi bir gelecek sunabilmek adına çalışmak ister.

Ama okuduklarım karşısında ben bu kadına cidden güvenemezdim.
Ayrica oyle cocuk uyuduğunda başını beklemek nedir.yok uyanınca geri uyutmak hemen.cocuk kendi kendine yatakta oynayıp gerekirse geri uyuyabilmeli.bu şekilde alıştırmak hiç hoş değil ilerde sıkıntısını yine siz yaşarsınız.gozunu açar açmaz sürekli etrafında birilerini görmek isteyecek.tamam suan kucuk ama ilerde cidden zorlar bu durum.

Bu konu beslenmeden daha çok üzüyor beni zaten. Ama denediğim hiçbir bakıcı benim gibi uyutmayı beceremedi. Uyutabilen olsa diğerleri arasından sanırım diğer özelliklerini görmeyecektim.
Tavşan uykusu var çocukta o konuda bir şey yapamıyorum. Tam 30. Dakika uyanıyor. Eğer uykuya çevirmezsem bir daha uyumuyor. Ama tabi benim yöntemlerim farklıydı bu konuda. Başında beklemiyordum. 2dk da uyutup hemen çıkıyordum uyanacağı dakikayı biliyordum koşup uyuya çeviriyorum. Hemen geri ayrılıyorum. Böyle böyle 1.5 saati buluyordum.
Kucakta pış pış yatağına koy hemen uyuyor. Ama bu kadınlar neden beceremiyor yoksa çocuk mu benden başkasının kucağında uyumak istemiyor bilmiyorum. Şu an ayakta sallama olayına alıştırdık. Neyse ki bu şekilde uyudu en azından diye seviniyordum. Geceleri de sallanmak istemeye başladı. Dün akşam sinirimden ağladım yatağına koyup uyumayınca.eşim de diyor ki her çocuk böyle uyuyor zaten neden abartıyorsun.
Bu işler bu kadar komplike mi.
Bu kadar insan nasıl bırakıyor çocuğunu anlamıyorum. Ben mi takıntılıyım derken bunu kast ediyorum. Herkes kolaycana annesine kaynanasına bırakıyor. Alerji meselesine çok fazla takılma oldu ama sorun alerji değil. Sorun benim yöntemlerimi başkasının yapamaması.
Anneme bile bu ayakta sallama yüzünden bırakmadım hiç. Uyutamıyor o da. Max 2 saat bırakıp kuaföre gitmişimdir.
İşte duymadığı için kamerayı kullanamadığı için başında beklemesi ayrı bir olay. Ama uyanmadan uykusunu tamamlatabiliyor en azından tabi.
Şu an geldi çocukla oynuyor mesela. Bana sesleniyor mendil getirir misin.
Ben yokmuşum gibi davran bu hafta olmayacaktım normalde dedim. Sürpriz oldu ona da çünkü bugün evde olmam. Öyle diyince kalktı aldı. Çocuk mama sandalyesinde oturuyor mutfakta. O da yanına oturmuş konuşuyor onunla. Yani çocuk çok sakin mesela. Mutfakta çocuğun sabah muhallebisinin hazırlandığı bulaşıklar pis. Asla kalkıp toplamaya yeltenmiyor. Çocukla konuşa konuşa mutfağı toplayabilir. Çocuk alışkın zaten buna. Çünkü ben yalnız büyüttüm bu çocuğu. İşte emziği yere düşmüş bana sesleniyor emzik yere düşmüş kaynatmak lazım onu dikkat et diyor. Abla sen dikkat et ben bugün yokum beni görme dedim. Her yapacağı işi böyle gözüme sokması çok garip değil mi yani. Kalk işin ucundan tut.
Fıttıracak gibi oluyorum ama başka insanlarla da yaşadım aynı şeyleri o yüzden kendimi tutuyorum. Bu yüzden annem bana ayrıntıları kafanda büyütüp kendini dolduruyorsun diyor. Ama gözüme gözüme sokuluyor yani ne yapayım.
Offf uykudan girdin dolmuşum 🥲😂

"Bir işi ehline emanet ediniz" Hz. Muhammed (sas)
Bu hadis geldi aklıma okuyunca. 2 alerjik yavrum var. Oğlumda kv me uydum alışır bünyesi dedi inandim hata ettim. 4.5 yaşında hala alerjik.önlem almak zamanımı aldı.doktor teşhisi geç koydu.o sürede bağırsak dokusu bozulmuştu.benden gizli biseyler veriyorlardı kv kp. Bal verdiklerini gördüğüm an sabrimin taşması bir oldu.ayni kafa yapısı; eskiden alerji mi vardı?
Eskiden gdo da yoktu hormonlanmış tavuk da ilaclanmis tarım da..bu kadar herseyin kötüleştiği bir dünyada yeni sağlık sorunları ortaya çıkıyor.2. Cocugumda doktoru bile dinlemedim alerjisi var deyip hızlı diyete başladım.doktor bekle 1 2 ay gecsin belki intoleranstır dedi ama alerjide cok hızlı önlem almak gerek.anneyi de bebegi de yoran bir dönem.
Kulagi duymuyor demişsiniz.isitme cihazı vs kullanabiliyorsa kullansin.aksi takdirde zor is. Duymama ihtimalinden dolayı her an teyakkuzda olmalı. Cocuklar tv severler demis. Cici bebe demiş. Cici bebe nedir ya? 7 aylik bebege icinde palm yagi olan gida verilir mi?verenler kusuruma bakmasin ama yavrunun parmak kadar karacigerine bobregine yazik degil mi ya 😔
Neyse uzun yazmayacagim dedim uzun oldu. Alerjik bebeginiz var..herkes gibi sizin bakmanızdan yanayım.hakkinizda hayırlısı olsun yavrunuzu güzelliklerle büyütün inşAllah💕

Maalesef benim bakmam pek mümkün değil. Hepsi sağlıklı mutlu büyüsün inşallah ❤️

Patates zeytin bolca yeşillik dereotu roka marul maydanoz elma rezene çayı ile başlayın.kaka bi iyilessin sonra önce kuzu etini fırında pişirip yiyin.fırında alerjik özelliğini kaybediyor.sonra sıra ile tavuk eti deneyin.dokunmazsa yumurta baklagil deneyin. Ama bu surecte yediginiz herseye dikkat edin. Susuam kuruyemis balik bal gibi asiri alerjen gidalardan uzak durun.mutlaka osteocare gibi bir ilaci doktorunuza danışıp baslayin.aklima gelenelr bunlar. 2 cocuğum da alerjikti. Yesil kabak bile alerji yapmıştı düşünün 🤷‍♀️ esinizle ortak salata falan kaşiklamayin.onun kasiginda yogurtlu veya baska bir alerjik gida olur dilinize degse çocuga dokunur.ciddi dikkat gerektiriyor alerjji olayi.

Bir sorununuz olursa çekinmeden mesaj atabilirsiniz elimden geldigince destek olurum.

Kadinin bu kadar anlayaşsiz olmasini normal karşiliyorsun. Kadin cocuk bakimindan anlamiyor işte. Korkutmak istemem, ama kadin çocuğu komşuya götürür, kendisi dediği gibi bime götürur, evden getirir, yine çocuğa yedirir.

Yani duymuyor da, çocuğun uyuduğunda bir sıkıntisi olsa anlamaz. Ateşi çiksa, calpolu fazla verir yada veremez.

Hani korkutmak istemem ama yazdiklarini tekrar oku istersen. Nasil daha devam edebilirsin bu kadin ile anlam veremiyorum. Diyorsun ki kadina tahamül edemiyorum ama çocuğu emanet ediyorsun.

Gercekten umarim ben yanilirim ama bu kadin cocuga bakacak kapasitede değil. Değil yani. Ben olsam marta kadar bekler, kreşe yollardim. Ayrilmaya alişir çocuk fakat hasta kalirsa ve müdahale olmazsa, çok daha kötü sonuçlari olur.

Kadinin bu kadar anlayaşsiz olmasini normal karşiliyorsun. Kadin cocuk bakimindan anlamiyor işte. Korkutmak istemem, ama kadin çocuğu komşuya götürür, kendisi dediği gibi bime götürur, evden getirir, yine çocuğa yedirir.

Yani duymuyor da, çocuğun uyuduğunda bir sıkıntisi olsa anlamaz. Ateşi çiksa, calpolu fazla verir yada veremez.

Hani korkutmak istemem ama yazdiklarini tekrar oku istersen. Nasil daha devam edebilirsin bu kadin ile anlam veremiyorum. Diyorsun ki kadina tahamül edemiyorum ama çocuğu emanet ediyorsun.

Gercekten umarim ben yanilirim ama bu kadin cocuga bakacak kapasitede değil. Değil yani. Ben olsam marta kadar bekler, kreşe yollardim. Ayrilmaya alişir çocuk fakat hasta kalirsa ve müdahale olmazsa, çok daha kötü sonuçlari olur.

Siz yanlış anlamışsınız tamamen ☺️

X