• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar mısınız?

Bence bu çocuk meselesini konuşup rafa kaldıracaksanız kaldırın ki adamın kafasındaki içten içe istiyor, ben de istemeliyim düşüncesi ortadan kaybolsun. Sonrasında da onu istediğinizi, özlediğinizi söyleyip korunma yöntemine birlikte karar verin. Bence böyle yaparsanız düzelir gibi geliyor.

siz çocuk isterken o neden istemedi de uzak durdu? sordunuz mu?
Ona sorsam istiyorum diyor. Ben onun da istediğinden emin olduktan sonra bıraktım hap kullanmayı. Ama eşim cinsel anlamda değişmeye başladı. Normalde 2-3 günde bir olurken ben hapı bırakınca bir hafta 10 günlere çıktı . Bende kendi kendime İstiyorum diyor ama demek ki içten içe istemiyor dedim. 5 ay oldu sorsan hala istiyorum der.

Ona sorsam istiyorum diyor. Ben onun da istediğinden emin olduktan sonra bıraktım hap kullanmayı. Ama eşim cinsel anlamda değişmeye başladı. Normalde 2-3 günde bir olurken ben hapı bırakınca bir hafta 10 günlere çıktı . Bende kendi kendime İstiyorum diyor ama demek ki içten içe istemiyor dedim. 5 ay oldu sorsan hala istiyorum der.

bence çocuk istemediği için çekmiştir kendini. ama çok mantıksız yani bunu size söyleyebilir.

Back