• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4e kadar hakki var imam beyin. ikna etsin kuma olarak gidin. niye kopmaya çalışıyorsunuz ki hihh 😒😒😒

Mademki olayın sahte olduğunu söylediniz, ben de size bu konuyla ilgili gerçek bir olay anlatayım. Kadın, evli bir erkekle yasak aşk yaşıyor. Bu arada kadın da evli. Hatta kadın, erkeğin eşiyle kavga ediyor ve erkek de eşini sindirmiş. Eşi iş yerlerine bile gelemiyordu. Kadın da kendi eşini eve almıyor, ona soğuk davranıyordu. Kadının çocukları sürekli "Babam neden eve gelmiyor?" diye soruyorlardı. Kadın, "İş yerine benim onay verdiğim kadın elemanları alabilirsin, yoksa dükkanının camını çerçevesini indiririm" diyordu. Erkek de "Bisiklete binemezsin, yolda seni görüyorlar" diye kadına karışıyordu 🤦🏻‍♀️

Bende bayılıyorum ve gelecek yorumları merakla bekliyorum ama çok ağır konuşuyorlar

Hep öyle konuşuyorlar da kim oluyo bu ikinci kadın onu da merak ediyorum.Daha hiç kuma giderim diyen duymadım kuma giden de benim üstüme gelemez diyor. 😂

Mademki olayın sahte olduğunu söylediniz, ben de size bu konuyla ilgili gerçek bir olay anlatayım. Kadın, evli bir erkekle yasak aşk yaşıyor. Bu arada kadın da evli. Hatta kadın, erkeğin eşiyle kavga ediyor ve erkek de eşini sindirmiş. Eşi iş yerlerine bile gelemiyordu. Kadın da kendi eşini eve almıyor, ona soğuk davranıyordu. Kadının çocukları sürekli "Babam neden eve gelmiyor?" diye soruyorlardı. Kadın, "İş yerine benim onay verdiğim kadın elemanları alabilirsin, yoksa dükkanının camını çerçevesini indiririm" diyordu. Erkek de "Bisiklete binemezsin, yolda seni görüyorlar" diye kadına karışıyordu 🤦🏻‍♀️

Benim de var bi hikayem babişkomun vardı konuştuğu bi kadın şey demişti babam tebliğ yapıyormuş. Beş vakit namazında hanım ablamız. Kadın evli dört beş çocuğu falan vardı. Ben yanlış anlamışım ama anneme biri tebliğ yapamazdı tabi. Kadını buldum dedim ben de dertlerimi senin kocana anlatcam. Uzak durmamı istemişti. 😂😂

Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Ay yediğiniz haltları sevgi kisvesi altında aklamaya çalışmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz! İyi gitmeyen evlilikte boşanır yoluna bakardı. İyi gitmeyen evlilikteyim, eşim ilgisiz , ayrılmak istiyorum ama kendine zarar vermesinden korkuyorum... iğrençsiniz ikiniz de . Allah sizi de sınavın bu şekilde amin .

Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Onlar bağnaz değil, sen ahlaki olarak çok eksiksin canım.

Hala ne diye çağırıyorsun, bekar adam mı kalmadı dünyada.

Aferim sana 👏👏👏👏👏

Sonsuza kadar sır olarak kalacağını mı sanıyordun. Çıkacak bütün rezilliklere hazır ol. Zahmet olmazsa arama adamı. Ayrıca çocuk her koşulda annenin, ne bekliyor ki adam. Başına ne gelse hakediyorsun şu an. Aklın varsa şehir falan değiştir kaybol ortadan

Ondan imam olma ihtimali var ise beni bugün yarın gök yüzüne ışıklar içinde çıkarken görebilirsiniz arkadaşlar, şimdiden cennet ehlinden olduğumu ilan edebilirim sanırım sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ondan imam olma ihtimali var ise beni bugün yarın gök yüzüne ışıklar içinde çıkarken görebilirsiniz arkadaşlar, şimdiden cennet ehlinden olduğumu ilan edebilirim sanırım sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ayyyy ilahi çok beğendim bu yorumu en çok güldüğüm bu yorum oldu 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back