- 27 Ağustos 2022
- 4.655
- 7.826
- 88
Tabi canımSevmek böyle birsey demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canımSevmek böyle birsey demekki
Kendime sövdürecek demek istedin herhalde konu acemice ama biraz daha pratik yaparsan ilerde bakarsın imza gününe geliriz, içerik yalan dolan olacağı için kitabının ismi hazır bile " Yalandan kim ölmüş? " Tarciniko gururla sunar, lütfen kitapçınızdan ısrarla istemeyi unutmayın !Evet sevineyim ilk defa geldim ilk defa yazıyorum buraya normal degil mi güzel bir konu seçtim kabul et . Sohbet edecek iki insan buldum kendime bak
Okumadım ama bu konuyu açma amacın nedir?Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Sen sor diyeOkumadım ama bu konuyu açma amacın nedir?
Mide ameliyatı olmayı düşündünüz mü ya da omurga ameliyatı .Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Bravo.Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor.
uzaklaşmak için yapman gereken ARAMAMAK, ENGELLEMEKNe yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum.
aynennnn kankaKızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik.
Yaşadığı ahlaksızlığı aşk sanan biri için normal değil miAltı üstü 20 tane mesaj yazılmış. Ben okuyup amaaan troll işte deyip geçmiştim. Çoğu kişi de böyle yapmış. Sen bunu ilgi görmek mi sanıyorsun?