• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki size bu yalanlari soyleyip her aksam karisi ile uyumasi yemek yemesi evine ekmek fln almasi cay icmeleri gercegi :)))
Size de ancak teselliler, kesin sorunlu evliliktir hatta adamin gazozuna ilac asdfhghh

Evet sevineyim ilk defa geldim ilk defa yazıyorum buraya normal degil mi güzel bir konu seçtim kabul et . Sohbet edecek iki insan buldum kendime bak
Kendime sövdürecek demek istedin herhalde 🤣 konu acemice ama biraz daha pratik yaparsan ilerde bakarsın imza gününe geliriz, içerik yalan dolan olacağı için kitabının ismi hazır bile " Yalandan kim ölmüş? " Tarciniko gururla sunar, lütfen kitapçınızdan ısrarla istemeyi unutmayın !

Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Okumadım ama bu konuyu açma amacın nedir?

Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Mide ameliyatı olmayı düşündünüz mü ya da omurga ameliyatı .

Bravo.

Herif imam olursa vay o cemaatin haline pavyondan cumaya giderler artik 🤣 Ar damariniz catlamis herhalde, insan cekinir esi ögrendi bana yakismaz diyip görüşmez ama sen masallah.Öyle herife Ayse Fatma farketmez sen gidersin öbürü gelir karakteri bu serefsizin ama sen kendine nasil yakistirip devam edebiliyorsun ?

Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor.

Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum.
uzaklaşmak için yapman gereken ARAMAMAK, ENGELLEMEK

adamın umrunda değilsin cinsellik için geliyordur yapılan ahlaksızlığı geçtim kendine bu kötülüğü yapma. Genelde bu durumlarda kaybeden hep oyalanan senin gibi ''ikinci kadınlar'' oluyor. Adamlar ilk eşlerini asla boşamıyor (keşke kadın boşayıp adamın donuna kadar alsa keşke).

Altı üstü 20 tane mesaj yazılmış. Ben okuyup amaaan troll işte deyip geçmiştim. Çoğu kişi de böyle yapmış. Sen bunu ilgi görmek mi sanıyorsun?
Yaşadığı ahlaksızlığı aşk sanan biri için normal değil mi🙄🙄

Zina suç mu ki davası olsun ? :işsiz:

Önce araştırın bilgilenin, sonra konu (senaryo) yazın.. :KK14:

gav-cross-santa.gif

Arkadaşı sütünü içirip uyuttuk:anne:

Sağlıklı huzurlu bereketli ve umut dolu bir yıl olsun :KK15:

~The End~

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back