• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Muhafazakarım diyen en yalancı adama kendini çıtır meze etmişsin. Heralde yani karısı kızını seçecek, sana da karımla anlaşamıyorum ühü ühü mutsuzum evladım için boşanamam ama sevişecek çöpsüz hastalıksız üzüm arıyorum. Aaaa o da sen işte, bingo
Güzel keklenmişsiniz

Bu metres hikayeleri baydı ayrıca, ne meraklı millet metres olmaya

Evet herkes sırada bekliyormuş boyle ilgi göreceğini sanmıyordum 🤣
Sen linç görmemişsin şekerim. 20 sayfa linç edilen gördük buralarda. Altı üstü vasat bir metres konusu. Konu da bayat ve klişe. Yılbaşı gecesi bu vasat hikayedeki metres için kendimi yoramam valla. Sen kendi kendini linç ediver, yorma bizi.

Evet sevineyim ilk defa geldim ilk defa yazıyorum buraya normal degil mi güzel bir konu seçtim kabul et . Sohbet edecek iki insan buldum kendime bak
Aşkım güzel bie dünya şey var, salla bunları baydı bizi böylesi.

Sen linç görmemişsin şekerim. 20 sayfa linç edilen gördük buralarda. Altı üstü vasat bir metres konusu. Konu da bayat ve klişe. Yılbaşı gecesi bu vasat hikayedeki metres için kendimi yoramam valla. Sen kendi kendini linç ediver, yorma bizi.
Ah nerde o kaoslar, vasat bu aralar dutluk buralar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back