Bir bakabilir misiniz?

Ruya1992

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
933
1.809
113
Hanımlar merhaba. Şimdi bizim evden bir böcek çıkıyor ama o kadar aramaya rağmen ne böceği olduğunu bulamadık. Geçen sene yazın çıkıyordu. Bu sene 1 hafta öncesine kadar hiç yoktu. Şimdi yine çıkmaya başladı. Kaynağını bulamıyoruz. Evin çeşitli odalarında denk gelebiliyoruz. 2-3 günde 1 tane denk geliyor. Böyle bir canlı hakkında bilgisi olan, denk gelen, adını bilen var mı?

Bizim yazlık evde bunlardan çok var sizde kırsal kesimde mi yaşıyorsunuz acaba? Geçen yaz yemek yerken son kasıkta yemeğin içinde bundan olduğunu farketmiştim of yine midem bulandı keşke hatirlamasaydim
O oraya nasıl girmiş ki ya ııyyyyy.

Bu arada kırsal alanlarda çok olduğu doğru, köyde çok görmüştüm bu böceklerden.

Ahhh çözüm bulursan banada banada. Trabzon'da çok fazla. Bıktım kendilerinden ne yapsam yok heryerdeler.
Hani o kadar dert etmiyordum ama gecen banyoda kucuk bir ivir zivir sepetim var ,onun icinden resmen besilisi cikti ilk kez gordum buyugunu.Midem kalkiyor kuzum bi de bu meretler astıma yol aciyorlar.Bu eve geldim geleli kutu kutu alerji hapı bitirdim hep okusuruyorum.

Islak yerleri severler bunlar kuvet banyo lavabo altı ne bileyim odalari da geziyorlar iste..

Ne oda kalıyor ne mutfak. Birde hızlıca bir geçiyor elimde terlik peşinden koşuyorum deli gibi gece gece. Alt katımdaki teyze birgün bu saatte horon mu tepiyon napıyon kızım diye gelecek ödüm kopuyor.
Ev zaten ayrı terane. Kıyafetlerim bile küfleniyor. Ne işi bitmez memleketmiş burası anlamadım gitti.

Astıma yol açar ı bilemiyorum ama evin rutubetli olmasa çıkmaz bence senin evde benimkisi gibi rutubetli. Banada diz ağrısı olarak geri dönüyor.
Ama cidden korkudan çok mide bulantısı bu haşereler. Allah sabır versin bize.

Deme ya ondan benim de kemikler agriyor romatizma var saniyorum.Ay olucem adam zar zor bi ev aldi sat desem bosar beni.Bahce katim ben bir de ondan.

Karadeniz normaldir yagisli havasi.Nemli olur nereye gidersen orda ayni olur.Annemde karadenizde gitti gideli iflah olmadi saci bile tuy tuy.Ev mustakil ama rutubet hemde mis gibi orman yani yoresi assagisi deniz.Cennet kimine gore ama nem berbat.

Benim yatak odam az rutubetli evet.Ama ben evi silmeye korkar oldum nem olucak diye.Rutubet engelleyici cihazlar satiliyor bak netten istersen.Butceye gore fiyatlari olmadi bende bakicam

Ben 1 seneye kalmam büyük ihtimal ondan girmiyorum nem alıcılara 400 civarı yazıyordu en son. 1 sene bile kullanmıyacağım şeye vermiyim dedim. Sonra gideceğim şehirde ne çıkacak bilemiyorum. Kısmet. Ama sizin için gerekli. Eşinizede hak veriyorum yeni alınan eve hatun çıkalım dese ben olsam bende çıldırırım :)
Karadeniz herkese cennet bana eziyet vallaha. Birde Akdenizden geldim. Neme alışkınım ama böyle böcüklü, rutubetli değildi benim memleket. En fazla yapış ter :)
Bende ev silmeye korkar oldum senin gibi. Sık sık havalandırıyorum. Birde elektrikli ısıtıcı alasım var o kurutur havayı genelde. Her memlekettede işime yarar sonuçta. Varsa o odada yakmaya çalış belki senin işine yarar.

Evde börtü böcek zor şahsen Eşgalden çıkaramadım ama sosyal hayatıni takip et kuzum nerelere takiliyor arkadasi esi dostu var mi?sosyal böcekler zordur fakaat sevimli bir tip
Esgal diyor ya

Ah ah o nem kurutucular cok pahalanmis evet ama almam lazım.Klima aciyorum arada ama yetersiz.Banyo yapiliyor yeterli cam acmadigimdan belki de nem kurumuyor.Bu azgın dogurgan bocukler cogaliyor haliyle.

Tasinmaz bacım.Bosar evi boler yine tasinmaz.Rutubetlerin ne hastaliklara sebep oldugunu onemsese durmaz da hep kulak arkası ediyor.

Merhaba
Bu bocegin sebebini bulabildiniz mi aynisi evimizde mevcut sebebini bulamiyoruz (

Merhaba
Bu bocegin sebebini bulabildiniz mi aynisi evimizde mevcut sebebini bulamiyoruz (
Malesef sebebini bulamadık ama detaylı bir temizlik üstüne ilaçlatarak çözümü bulduk. Bu sene hiç olmadı. Adı halı böceğiymiş bu arada. Halıyla da alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…