- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi minikgelin
Bügünde ikinci kan testini yaptık KiZlar iki kat artması gerekiyor demişti doktor benimki 3 kat artmiş:))))) ikiz olabilir belki böle arttığı icin:))) bakalım 10 gun sonra ins öğreneceğiz Allah nasip ederse...
Korkularım cok wc ye her gittiğimde kan gorcem diye korkuyorum bu korkularım sanırım hiç bitmiycek kucağıma alana kdr:)))
Hayat garip 4 ay once basıma ikilin dunya şimdi benim icin yeniden doğdu 9 Ağustos dogum gunum yeni doğdum ben:)
Rabbim herkese nasip..annemle babam bilmiyorlardı tup bebek yaptırdığımızı cok üzülürler eşimde söyleme körü olurlar demişti bugun sonuc kesinlesince annemi aradım annane oluyorsun dedim ağladı o ağladı ben ağladım :) bilse tup bebek yaptırdığımızı nekdr uzulurdu:) sonunda anneme babama torun verebilcem ..
Anne Olcam anne :) söylerken bile inanamıyorum...
Rabbim su iki gunluk dünyada kimseyi korktuğu şeylerle sinamasin kimseyi darda bırakmasın yüce Rabbim..yuvayı yuva yapan evlattan kimseyi mahrum bırakmasın :)
Hepinizi seviyorum destekleriniz dualarınız olmazsa neyapardim:)
Esim akrabaları arkadaşları aradı ilk öğrendiğimiz an benze hemen pc yı aldım sizlere yazdım ...herkeslerden once sizlere :)))
ah minikgelin ah :) şu topiği her açtığımda boğazım düğümlendi, önce üzüntüden şimdi sevinçten :)
ne güzel bir cümledir o öyle, Anne olcam Anne... Rabbim sağlıkla taşımanı bebeğini ve ardından sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. hayırlı, sağlıklı evlat olmasını nasip etsin inşallah
darısı başımıza...