• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

Bügünde ikinci kan testini yaptık KiZlar iki kat artması gerekiyor demişti doktor benimki 3 kat artmiş:))))) ikiz olabilir belki böle arttığı icin:))) bakalım 10 gun sonra ins öğreneceğiz Allah nasip ederse...
Korkularım cok wc ye her gittiğimde kan gorcem diye korkuyorum bu korkularım sanırım hiç bitmiycek kucağıma alana kdr:)))
Hayat garip 4 ay once basıma ikilin dunya şimdi benim icin yeniden doğdu 9 Ağustos dogum gunum yeni doğdum ben:)
Rabbim herkese nasip..annemle babam bilmiyorlardı tup bebek yaptırdığımızı cok üzülürler eşimde söyleme körü olurlar demişti bugun sonuc kesinlesince annemi aradım annane oluyorsun dedim ağladı o ağladı ben ağladım :) bilse tup bebek yaptırdığımızı nekdr uzulurdu:) sonunda anneme babama torun verebilcem ..
Anne Olcam anne :) söylerken bile inanamıyorum...
Rabbim su iki gunluk dünyada kimseyi korktuğu şeylerle sinamasin kimseyi darda bırakmasın yüce Rabbim..yuvayı yuva yapan evlattan kimseyi mahrum bırakmasın :)
Hepinizi seviyorum destekleriniz dualarınız olmazsa neyapardim:)
Esim akrabaları arkadaşları aradı ilk öğrendiğimiz an benze hemen pc yı aldım sizlere yazdım ...herkeslerden once sizlere :)))

ah minikgelin ah :) şu topiği her açtığımda boğazım düğümlendi, önce üzüntüden şimdi sevinçten :)
ne güzel bir cümledir o öyle, Anne olcam Anne... Rabbim sağlıkla taşımanı bebeğini ve ardından sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. hayırlı, sağlıklı evlat olmasını nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:
darısı başımıza...

Bügünde ikinci kan testini yaptık KiZlar iki kat artması gerekiyor demişti doktor benimki 3 kat artmiş:))))) ikiz olabilir belki böle arttığı icin:))) bakalım 10 gun sonra ins öğreneceğiz Allah nasip ederse...
Korkularım cok wc ye her gittiğimde kan gorcem diye korkuyorum bu korkularım sanırım hiç bitmiycek kucağıma alana kdr:)))
Hayat garip 4 ay once basıma ikilin dunya şimdi benim icin yeniden doğdu 9 Ağustos dogum gunum yeni doğdum ben:)
Rabbim herkese nasip..annemle babam bilmiyorlardı tup bebek yaptırdığımızı cok üzülürler eşimde söyleme körü olurlar demişti bugun sonuc kesinlesince annemi aradım annane oluyorsun dedim ağladı o ağladı ben ağladım :) bilse tup bebek yaptırdığımızı nekdr uzulurdu:) sonunda anneme babama torun verebilcem ..
anne Olcam anne :) söylerken bile inanamıyorum...
Rabbim su iki gunluk dünyada kimseyi korktuğu şeylerle sinamasin kimseyi darda bırakmasın yüce Rabbim..yuvayı yuva yapan evlattan kimseyi mahrum bırakmasın :)
Esim akrabaları arkadaşları aradı ilk öğrendiğimiz an benze hemen pc yı aldım sizlere yazdım ...herkeslerden once sizlere :)))

ALLAH tamamina erdirsin.insaallah saglikli ve hayirli bir evlata sahip olursun.:nazar::emir_bebek:insaallah rabbim ben ve benim gibi evlat hasreti ile yananlarada saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder.(En son bes gün önce dördüncü düsügümü yasadim:14::14:.Allahim sabrini versin .insaallah bu imtihanlari basaririm.)

hikayenizi okuduğumda çok üzülmüş size dua etmştim.
çok sevindim hayırlısıyla bebiğinizi almak nasip olsun.

Anne Olcam anne :) söylerken bile inanamıyorum...

cok ama cok sevindim canım hamileliğin tadını cıkar.

tebrik ederiimm..İnşallaahhh sağlıkla, mutlulukla kucağına alırsınnn bebişleriniii...:16::16::16::16:

kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Allah'ım nazarlardan saklasın ve sağlıkla yavru(ları)na kavuşmayı nasip etsin inş :nazar: :nazar: :nazar: Hep olumlu düşün kötü şeyleri getirme aklına Allah'ın izniyle sağlıkla kucağınada alacaksın o güzel haberide merakla bekliyor olucaz dualarımız seninle :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

minikgelin hep dua ettim senin için kendim için tüm isteyenler için çok şükür bende hamileyim 6 haftalık senin de haberini alınca çook mutlu oldum Allaha binlerce kez şükür.hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallah.

neden yazmıyon kaç gündür bakıyom senden tık yok
Allah korusun kötü bişey olmasında canım arada yaz yaaaaaaaaaaa
meraklandırtma bizi
Rabbim korusunnnnnnnnnnnn

kızlar muayeneden geldim keseyi gördük çok şükür:)ben ikiz istiyordum bukdr eziyete bikrede dogurup kurtulayım diyordum kısmet olmadı çok şükür tek kese gördük..15 gün sonra kalp atısını duydukmu tam anlamıyla hamile olcam inş..kalp atısını görmessen rahat yok bana:)garip bi duygu ilk kez kadın dogu servisinde hamileleri görmek üzmedi benii hepsine tebbesümle baktım eskiden olsa başımı bile kaldıramasdım üzüldügüm için..cok şükür rabbim bugunude gösterdi bana:)
buda teyzeleri için ilk resmi bebişimin:)darısı hepnize inş:)

hayırlı olsun canım bende bebeğimin kalp atışlarını dün gördüm ve duydum çok şükür Allah isteyen herkese versin rahat ol dua et :) Allah bebeklerimizzi bize bağışlasın sağlıkl:49:a...

kızlar muayeneden geldim keseyi gördük çok şükür:)ben ikiz istiyordum bukdr eziyete bikrede dogurup kurtulayım diyordum kısmet olmadı çok şükür tek kese gördük..15 gün sonra kalp atısını duydukmu tam anlamıyla hamile olcam inş..kalp atısını görmessen rahat yok bana:)garip bi duygu ilk kez kadın dogu servisinde hamileleri görmek üzmedi benii hepsine tebbesümle baktım eskiden olsa başımı bile kaldıramasdım üzüldügüm için..cok şükür rabbim bugunude gösterdi bana:)
buda teyzeleri için ilk resmi bebişimin:)darısı hepnize inş:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

masallahhhh cnmmmmmmm
ALLAH kucaginada saglikla almayi nasip etsin insalahhhhhhhhh

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhh
hiç önemli değil ikiz olmaması sonra tekrar doğurursun inşallah kızzzzzzzzzzzzz
hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn

çok sevindim minikgelin gözlerimi doldurdun.inş senınde bızımde bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza gelir aminnn

senın adına cok sevındım rabbım cok sukur gönlüne göre verdı saglıklı bı seklıde bebegını dunyaya getırırsın eeee artık yenı ev bakma zmanı geldı ;)

tebrik ederim canım.konunu yeni gördüm ve o kadar üzüldüm ki son sayfaya da bi bakayım dedim ki meğer hamileymişsin.rabbim kucağına almayı da nasip etsin.darısı başıma inşallah:49:

En başta başlığı görünce olumsuz olmamak adına okumak istemedim (şuan öyle bir umut doldurdun ki içime Allah binlerce kez razı olsun sana) ama birşey dürttü resmen gittim geldim ve topiğine girdim ve mucizeni öyle sarsılarak okudum ki -şuan işyerinde olmasam böğürereeeekkk ağlayacağım...Rabbimmm sen çok büyüksün şükürler olsun demekten başka bir kelime bulamadım bu mucizeye :nazar::nazar::nazar:

Allah'ım sağsalim sıhhatle kucağına almayı nasip etsin güzel anne :nazar::nazar:
Bizim içinde dua et canım Rabbim kimsenin elini kolunu boş bırakmasın.

yaşadıgın kolay bişey deyil ama sınav dünyasındayız sabırlı ol bence vardır bundada bir hayır rabbim herşeyin hayırlısını verir farklı acılardan düşün ne olursun ama buna inanıyorum ALLAHNA SIGINIR SABREDERSEN MUHAKKAK BİR KAPI ACILIR SADECE SABIR

Back