Merhaba. Nerden ve nasıl başlayacağım inanın çıkmazdayım. 24 yaşında 10 aylık evli bir bayanım. Eşimle severek evlendik evliliğimiz için bütün masrafları eşim kendisi üstlendi. Ailemin maddi imkanı yok tek yapmaya çalışcam olabildiği kadar dedi, tabiki dedim ailemle konuştum sorun dahi olmadı. Daha ilk baştan bir ablası beni istemedi sözümüze gelmedi psikolojisi bozuk dedi eşim kıskançlıkta yapmış olabilir dedi.Bu arada bekar ablası. Düzeltmek için aradım çay hazırladım gel diye bahaneler buldu gelmedi tüm gün evde old.halde, yanına gittim benim sorunm sen değilsin dedi o günü iyi geçirdi sonrasında yine aynı gördüğü yerde yüz çevirdi benden. Hepsi çok üzülmeme neden oldu takma dedi eşim sen bir meleksin diyordu. Sıkıntılı bir nişanlılık dönemi geçirdim ailesi çok yakın olmamıza rağmen önemseyip görmeye falan gelmiyolardı tek geliyodu benimki. Ben bu kadar mı değersizim neden ele güne karşı bi yücelmiyorum dediğimde, beni sevmiyolar dediğimde hep bana benim sevgim sana yeter sen onlarla mı evleniyosun diyodu .... gelgelelim şimdiki zamana altlı üstlü oturuyoruz eşim eve gelmeden önce oraya koşar alel acele, kapıyı açınca yüzüme ufak bi gülümseme bazen oda yok doğru mutfağa koşup yemeğe bakar. Hızlıca yenir yemek ağız ucu az bi muhabbet bidaha koşar annesinin yanına. O kadar sinirlerim yıprandı ki hop aşağıda hop yukarıda eve gelince şöyle bi ayaklarını uzatıp arkana yaslan eve bi huzur bi güven gelsin diyorum huzursuz oluyorum diyorum anlamıyo. Lafını bile ettirmiyo ben asla ona kota koyamazmışım. Gezmeye gideriz haftasonu içeri girer girmez oraya gider eve gelmez saatlerce, ben sorun yaptığımda da ufacık şeyleri büyütüyo olurum, sende gelseydin der. Eşimin ailesi çok soğuk hala ilk günki gibi devam ediyorr gittiğimde huzurlu bi ortam olsa bunalmasam tamam kadın sofra açar eşim tek varmış gibi ne yersin sen şunu seversin sana getireyim de ye der. Bu erkekler neden bu kadar değişir hiç anlamış değilim.5.ayımız da bi büyük kavga olmuştu ben gidiyorum dedim bırakmadı bunu söylerken bile utanıyorum bari 6.ay dolsun diye espri yapıyomuşcasına pişkin pişkin yüzsüzleşti karşımda allem etti kallem etti şakaydı dedi durdurdu. Geçtiğimiz tatil gününde bi uyandım saat 10 ve eşim yanımda yok aşağı inmiş sen misin dedim böyle yapan ben de hazırlanıp çıktım annemlere kahvaltıya geldim gittiğimde hala gelmemiş eve ,ordaydı eve gel diye mesaj attım ben zaten evimdeyim diyor.
Sinirli bi yapısı var ailece de öyleler. Ben de tam tersi yumuşak sakinlikle halletmek isterim her şeyi ama ne mümkün dediği olmayınca isteği olmayınca bağırmaya başlıyor. Benm hiç bi söz hakkım olamaz gbi davranıyor. Çok yıprandım kızlar daha neler neler. Cimriliği had safhadadır nişanlılığımızda sna bir şeyler alamıyorum gönlümce gezdiremiyorum ama biliyorsun masraflar var eşya şu bu ev de yapılmamıştı yaptırıyodu. Hiç bi önemi yok dedim ailem zaten gözümün kaldığı her şeyi alıyordu bana. Ama bi evlenelim düyayı ayaklarına sercem diyordu güvendim. şimdi ne mi oldu bi yerde gezerken gözüm bir şeye takılıp dursam dahi önden önden gider baka kalırım. Para bırak demeden bırakmaz düşünmez bi yerden sonrada denmiyo artık toplu olarak bırak dedim onu da yapmadı kaç kez hayretler içerisinde bırakan şeyler yaptı bana. çıkmadan akşama bi şey lazım mı der söylerim ama hiç bir zaman gelmez o şey. hep unutulur. yazamadığım daha bir çok şey işte en son o kahvaltıları annelerin evinde yaptığımız gün neden yanımda durmuyosun dediğim de şeytan durmaz senin yanında dedi kalkıp hazırlandım ben de madem öylese böyle dedim ve ilk kez burama kadar geldi evlilik cüzdanını da fırlattım çıktım evden peşimden geldi yolda kolumdan tuttu sakin bi yere gidip konuşalım diye ne senin sorunun diye. Ya ben istiyorum ki yalnız kalmayayım ben zaten yalnız yaşıyodum hayatıma sen girdin ne hayaller kurdum birlikte vakit geçiririz kitap okuruz vs diye yapamıyosun hiç birini dedim oysa neler vaadetmişti 1 dakika yanımdan ayrılmayacaktı ben onun aşkından daha büyük bir aşk görmemiştim... Yine barıştık ertesi gün oldu hızlı bi şekilde yemek yedi ki ben çok hastayım şuan çaya annemlere inelim neden dedim nasıl neden diyor sonra bi dergi okumaya koyuldu sesli oku ben de çay koyayım dedim koyma dedi devam etti annesi geldi bişey istedi çayı koydun mu anne biz birazdan geliyoruz haberin olsun. Ben de çok kızdım yzüne bakmadım surat yaptım daha bi önceki gün kavga ettik kendi kararlarını kendi yaşıyomuş gibi tek başına veremessin dedim ben rahatsızım dedim anlamıyo kızlar ne yapsam anlamıyo ordan giriyorum olmuyo bu taraftan deniyorum yine olmuyo şaştım kaldım kızdı bana evimizde oturalım deyince nerdeyim ben zaten evdeyim dedi kaldırıp laptopu yere attı ve kırdı korktum... Evden çıktı 1 2 saat sonra geldi başka odada yattı yanıma gelmedi sinirlerim çok bozuk. Uzun oldusa ve anlatamadıysam kusuruma bakmayın kafam çok dağınık yaşlandım bir sene dolmadan resmen