• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili akıllı k.k. üyeleri yardımcı olun

Canım ya boşuna cicim ayları demiyorlar ki.. İlk günlerdeki gibi olmanızı beklemek seni büyük bir beklenti içine sokar buda pek mümkün değil.Bi arkadaş demiş o gittiğin de siz de gidin tek gitmeye alışmasın öyle olsun ki hatta sizsiz gittiğin de bir eksiklik hissetsin böyle şeyler alışkanlıktır biliyorsunuzdur.E siz peki şimdiden böylesiniz çocuk olunca kim bilir nasıl olursunuz.Bak bi arkadaşda konu açmış eşinin kankası kızdan kurtulamıyor canım tek derdin bu olsun allah beterinden saklasın.Ben sizin yeriniz de olsam kayınvalidemi yanıma çekerim .

evet doğru zaten son zamanlarda bu aşağı inme durumu çok arttı tahammül ondan edemiyorum önce böyle değildi akşama kadar yatak odasından çıkmazdık durmadan öperdi yemek aralarında olsun çay içerken olsun tatil günlerinde kahvaltıdan sonra hiç affetmezdi zaten, akşamında yine aynı.. son iki aydır yemek yer yemez hadi demeye başlıyor inmek için benm de zoruma gidiyo

işte bunun nedeni son 2 aydır eşinle aranız iyi değil, ve oda sığınacak liman annesini gördü..annesiyle sıkı fıkı olunca deşarj oluyor hala anlamadınızmı, siz ancak sabırla ve sevgiyle eşinizi yola getireceksiniz,

arkadasım Allah yardımcın olsun..
en yakın akrabalarını A şahsını, B şahsını bu kadar rahat çekiştiren kişi senin için kımbılır neler dıyordur kocana... bunu bı dusun. senı cekıstırmesıne ızın verme, yanı mahal verme de dıyebılırım.. ben olsam öyle kek börek çörek yapıp, çay demleyıp yanlarına ınıp goturemezdım yada onları cagıramazdım. bende az gıcık degılımdır... yapamıyorum da zaten... ama senın durumunda olsam, eşimi camda bekler geldıgı gıbı bende onunla asagı ınerdim kiiii kaynanam maynanam benı cekıstıremesın kocamın yanında. az cekınsın benden. sen fazla yumusak yuzlusun. el insanıyla kötu olmadan ıyı olamazsın demişti bı arkadasımın annesı..
gitmemek ıcın kadınlıgını kullanıosun falan demesi çok çirkin yaaa... işi inada bindirmek istesen bindirirsin ne var, sende gıdersın annenlere yer ıcer yatarsn gece o aramadan da gelmezsın. hatta burda kalcam dersin... yaparsın yani ama inada bıner o da orda yatmaya baslar falan fılan koparsınız ıyıce.
hasta numarası falan yapsan, ama bayagı hastaymıs gıbı davransan basit bı nezle falan değil.
ve mutlaka kocan geldıgınde sende onun yanıda ol ki sana karsı dolduramasınlar eşini.

benden baska gönderen varmi bilmiyorum ama rica ederim umarim işe yarar eviniz işiniz size bagli olur ben onu ne zamn yapsam eşimin beni gunden gune daha cok sevdiğini hissediyorum allah bizi bu şekilde sınıyorsa bunun duzelmesi içinde bi yol vermiştir her zamn

o nedir banada yazarmısın lütfen :5::5:

Back