• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaptığı aldatmaya girer mi ben mi abartıyorum!

ya o kıza mesaj atıp eşimi rezil etmek istedim ben açıkçası.
bu camida herşey duyulur öğrenilir. birinden birinin kulağına gider belki de aklı başına gelir.
işini prestijini kaybetmesi umrumda bile değil inanın.
aşırı bitik vaziyetteyim
benim korkularla zorluklarla mücadele konusunda dayanıklılığım yok. o yüzden yazışmaları yarıda kestim ama keşke diyorum kesmeseydim de dvm etseydim.
eşim benimle de böyle tanıştı. (sevgili bulma sitelerinde değil. bir araştırma çalışması için tesadüfen tanıştık) biri ile sorunlu bir ilişkisi varken internetten benle yazışmaya başladı , o kızdan ayrıldı. sonra çıkmaya başladık ve birkaç sene sonra evlendik. aynı olayı başkasına yapıyor işte.

Biriyle birlikte olduğunun biliyor muydunuz o zaman konuşurken ?

.............

Eşiniz biraz ileriye gitmiş kendisininde dediği gibi..
Yaptığıda hoş değil ama aldatma olduğunu düşünmüyorum bunun.. Yıkıcı olduğu aşikar.
Belki bu konuşmalar bu şekilde ilerlerse sonu o olur Allah korusun ama şuan öyle görünmüyor anlattıklarınızla.

Sizin tepkiniz çok fevri olmuş.
Biliyorum elinizde değildi ama bu kadar yüksek tepki verip sonunda yine aynı evlilikte kalırsa insan,
daha büyük olaylarda verilecek tepki bulunmaz ya da karşıdaki bu durumu çok umursamaz.

İnşaallah içinizdeki bu sıkıntılar biran önce biter..

Neden kendini Ezik güçsüz hissediyorsun eşine karşı . . Sanırım çalışmıyorsun .Kendine güvenin gelmesi için bence biran önce kollarını sıvaman lazım yerinde oturmanla olmaz. . Bir sirkelen ben bu adamı neden bu şekilde kabul ediyorum diye sor .Kimse vazgeçilmez değil arkadaşım .Bu hayatta senden değerlide kimse yok unutma. . Sen gözyaşı dökerken sinirlenirken bağırıp çağırırken adamın kılı bile kıpırdamıyorsa bence sevgisini sorgula. . Kendini sevginide tabi . .Hakediyormu Sence !

çalışmaz olur muyum çok yoğun çalışan bir bankacıyım. şuanda izindeyim böyle rahat yazıyorum.
olay günü çağıra çığıra ağladım çok korktu ambulans çağırmaya falan kalktı. yüzü gözü korkudan kıpkırmızı oldu. gözleri doldu hatta beni öyle görünce.
sevgisinden hiç ama hiç şüphem yok. üzerime nasıl düştüğünü görseniz.yemek bile yapmasam o gün canın sağolsun boşver yorulma der. hep böyle .
kaçamaklarına engel olamıyor işte. bunu vazgeçirmek lazım.

Biriyle birlikte olduğunun biliyor muydunuz o zaman konuşurken ?

.............

Eşiniz biraz ileriye gitmiş kendisininde dediği gibi..
Yaptığıda hoş değil ama aldatma olduğunu düşünmüyorum bunun.. Yıkıcı olduğu aşikar.
Belki bu konuşmalar bu şekilde ilerlerse sonu o olur Allah korusun ama şuan öyle görünmüyor anlattıklarınızla.

Sizin tepkiniz çok fevri olmuş.
Biliyorum elinizde değildi ama bu kadar yüksek tepki verip sonunda yine aynı evlilikte kalırsa insan,
daha büyük olaylarda verilecek tepki bulunmaz ya da karşıdaki bu durumu çok umursamaz.

İnşaallah içinizdeki bu sıkıntılar biran önce biter..

biriyle birliktelik değil bu. öğrencisi ya da arkadaşı. yüzlerce var bunlardan.
her birinin gösterisi şovu bilmem nesi oluyo her birinden bahsediyo her gün. hatta her gösteriye beni de çağırıyor. akşam çıkışta gel bilmem ne ?
ama ben gidemiyorum işti güçtü derken.
belli ki kız hoşuna gitmiş. ilerleseydi belki gerisi gelecekti. çok pişmanım keşke durdurmasaydım devam etseydim ama inanın yüreğim kaldırmadı.

Evet bu bence Aldatmaya girer, hiç bir şey yokmuş gibi de yapamazdım..Eşiniz yanlış yolda Allah yardımcınız olsun..

keşke hemen müdahale etmeyip devamını bekleseydiniz.
eşiniz hiçte iş bağlıyor gibi bir durumda değilmiş. ben daha çok kendine bağlamaya çalıştığını fark ettim.
kusura bakmayın ama eşiniz sağlam papuç değil gibi.

Allah yardımcınız olsun .bır kuafor eslerıne bır de danscı/sporcu eslerın durumlarına cok uzulurum .
hep kadınların ıcındeler ,saglam adamın bıle huyu suyu degısır dıye dusunuyorum .
hele bır de turk erkeklerı....
ama esınızın bahanesı ınandırıcı gıbı de.
sonucta kuafor bıle musterısını ıltıfat yagmuruna tutar kı ayagı alıssın dıye .
esınız de o kızı ıs ıcın baglamaya calısmıs olabılır .
örnek ;'' vucudun cok guzel bu dans ıcın cok uygunsun kesın bu dansı yapmalısın'' gıbı baglama cumlelerı kullanırlar .
ben de dans kursuna bır donem gıtmıstım ,hoca ıltıfat yagmuruna tutardı ama kotu nıyetten degıldı .
bu ısler de ınsan ılıskılerı cok onemlı .sosyal ve aktıflık cok onemlı .
genellıkle kadın ruhundan anlamaları kacınılmaz bır kuraldır.
musterıler genel de sıcaklıgı samımıyetı arar .
o yuzden sızın sabır gostermenız sart .
sahsı fıkrım ben sabır gosteremezdım o ayrı :1:

Bu formda kendine güvensiz cok insan var
Arkadaşım öncelikle sen bu adamla evlisin ve eşin
Sen başta bunun mesleğini biliyormuydun evet
Hemen aldattı
Şöyle böyle diyen bayanlar
Geçmişte ne yaşadığınızı merak ediyorum
Yada evli olup olmadığınız?

Burdaki yorumları dikkate alırsan konu sahibi
Adamı boşatır bunlar sana
ahh be eskiler emektar analarımız
Sizleri arar olduk..
Burda olumsuzluklar yazılıyor
Kendi fikrim konunun kapanması iste etkilenir eşinin hoşuna gitmeyecek baskılar bile yapabilrsin
Ona güven
Güvendiğini sevdiğini hisettir.

Son düzenleme:
dans hocalarının konuşmaları flörtleşircesine olabiliyor. ama o şekilde onlarca kişi gelip geçiyor. bence işyerinde sahte davranıoyrlar. yalnız bu dans hocaları ve bayan kuafösleri samimi ve fazla ilgili gibi davranmazsa iş bulmaları zor. bir çok bayan kendini bu yüzden iyi hissettiği için bu kişilere gitmeye devam ediyor. eşinizde onlarda bunun farkında. ve emin olun eşiniz sizden başkasını gözü görse gidip face .. de yazışmaz. bence güvenini ve eşinize inanın. elbette takibi elden bırakmayın. sizde kursa gidin. derslerine katılın.

biriyle birliktelik değil bu. öğrencisi ya da arkadaşı. yüzlerce var bunlardan.
her birinin gösterisi şovu bilmem nesi oluyo her birinden bahsediyo her gün. hatta her gösteriye beni de çağırıyor. akşam çıkışta gel bilmem ne ?
ama ben gidemiyorum işti güçtü derken.
belli ki kız hoşuna gitmiş. ilerleseydi belki gerisi gelecekti. çok pişmanım keşke durdurmasaydım devam etseydim ama inanın yüreğim kaldırmadı.

Hayır sorduğum o değildi..Siz daha yeni tanışırken o biryle birlikteymişya, onu sordum..
Sözde sorunlu (yeni biriyle tanışınca ilki hep sorunlu olur!) o eski sevgilisini sordum.

Bu formda kendine güvensiz cok insan var
Arkadaşım öncelikle sen bu adamla evlisin ve eşin
Sen başta bunun mesleğini biliyormuydun evet
Hemen aldattı
Şöyle böyle diyen bayanlar
Geçmişte ne yaşadığınızı merak ediyorum
Yada evli olup olmadığınız?

Burdaki yorumları dikkate alırsan konu sahibi
Adamı boşatır bunlar sana
ahh be eskiler emektar analarımız
Sizleri arar olduk..
Burda olumsuzluklar yazılıyor
Kendi fikrim konunun kapanması iste etkilenir eşinin hoşuna gitmeyecek baskılar bile yapabilrsin
Ona güven
Güvendiğini sevdiğini hisettir.

Kendine güvenleriyle değil, yaşadıklarıyla şekilleniyor konuları burada ki bayanların..

belliki korkmuşşş ama yinede yüz vermeyin tetikte olun kendinizi de üzmeyinn aglayıp yıpratmak esinize bir sey yapar nede o konuşmaya prim veren hatunlaraa her kız edepli olsa zaten dünya güzel olur üzüldüm dorusu ama cevremizde neler var gerci hatanın büyüğü küçükğü olmaz özür dilemiş fln diyosunuz bence unutmaya çalışın yinede eşinizle konuşup ara ara sinyaller verin bir daha olursaa fln farklı olun diyin gözü korsksun dediğim gibi üzmeyin tatlı canınızı biz hanımlar ın tırnagı bile olamaz erkekler kib

evet elşinin boyle davranması hiç hoş değil ,,iş için bile olsa araya mesafe koymak iyidir her zaman...ama sonuçta buyuk boyutta bir şey gercekleşmemiş belkide bunun yanlış olduğunun farkında değildir,,bundan sonra yaparsa affetmek zor tabii,,sonuçta ilk uyarıyı aldı,,,,seviye seviye seviye derim ben,,eger kısmetinde varsa gelen zaTEN GELİR

Hayır sorduğum o değildi..Siz daha yeni tanışırken o biryle birlikteymişya, onu sordum..
Sözde sorunlu (yeni biriyle tanışınca ilki hep sorunlu olur!) o eski sevgilisini sordum.

hım anladım. biz görüşmeye başladığmzda söylemişti. çıkmaya başlamadan hemen önce de ayrılmıştı.

şu durumda çok radikal bir tepki vermeyin tabi ama,
karşıdaki kızın "hani doğruları konuşacaktık" cümlesi
daha önceden de aralarında böyle bir samimi konuşma geçtiğini gösterir.
Allah akıl fikir versin ikisine de.

hım anladım. biz görüşmeye başladığmzda söylemişti. çıkmaya başlamadan hemen önce de ayrılmıştı.

sonuçta eski sevgilisi varkende senle görüşmüş huy yani bu adamda hazırlıklı ol aldatılcaksın enınde sonunda...

eski sevgili olan o kız ne hıssetmış bence iyi anlamışsındır.

sevgili climeros bende senin durumuna yakın bi durum yaşadım hayatımdaki insan ki hala hayatımda son derece sevimli,şirin tam bu şeytan tüyü var denilen cinsten biri senin eşinnde biraz öyle olduğu kanısına vardım ben... karşı cinsle hep iyi anlaşan, hep talep gören biri gibi benim ki öyleydi ve ben bu duruma sinir oluyodum.. bana hep bana güven,ben seni seçtim onlar iş arkadaşım vs. diyodu ama insan dayanamıyo işte:( hep bi açık arıyodum aslnda korkuyodum başkasına gönlü kayacak diye ki gerçekten güzel bi kızım herkes de bende kendimi çok beğenirim ama işte bunlar yetmiyo insan böle karşı cinsle iyi olan bi adamlayken özgüven falan kalmıyo:( seninkine benzer mesajlar ,f k mesajları yakaladım maalesef :( az biraz araştırınca taa 5 yıl önceki hoşlandığı kız çıktı... şimdi ne zaman benim yaşadığıma benzer bi durum yaşayan bi hemcinsimi görsem geçmişini bi yokla diyesim geliyo...ona o kızı sorduğumda onu başka sevmiştim dedi tabi neye uğradığımı şaşırdım ve biliyorum ki bilinçaltında o kız var ... umarım seninkide böle unutulamamış bi aşk yoktur bişekilde bunu öğrenmeye çalış... ve emin ol çoğu bayan bu durumu yaşıyoruz ben de okuyunca yalnız olmadığımı anladım... umarım en kısa zamanda bu durumu aşıp içini rahatlatırsın ...

sonuçta eski sevgilisi varkende senle görüşmüş huy yani bu adamda hazırlıklı ol aldatılcaksın enınde sonunda...

eski sevgili olan o kız ne hıssetmış bence iyi anlamışsındır.

Ay çok zalimce olmamış mı bu cümle ? İnşaallah yaşamaz böyle bir durum.

İnsanın düşmanı olsa, o bile aldatılsa üzülür insan.

...

Evet o kızda sonuçta yeni biri için terk edilmiş.. Ama içeriği tam bilmiyoruz.

Ben tepkini koy derim eşin hiç bir şey olmamış gibi davranıyorsa ya bir süre konuşma ya da bir iki günlüğüne ailenin yanına git ne kadar incindiğini anlasın msjları silip duruyorsa belliki birşeyler var
Sana katılıyorum arkadaşım...Ben şöyle düşünüyorum,zaten bu "tatlısın "filan mesajını yakalamışsınız,şimdi de sizden gizli nasıl silebiliyor..:20:yani güvenini kırdığı için ben olsam hani en azından olayın üstüne bu gelen mesajları göstermesini isterdim..Ayrıca da artık göstermek zorunda bence gizlemek gibi bir hakkı zaten kalmamış artık...:22:

Yani bir dala tutunmadan diğer dalı bırakmamış vatandaş ,bir dönem adı konulmamış flört yaşanmış eşini garantileyincede ayrılmış türkçesi bu ,valla ilahi adalet tecelli eder kaçış yok...

bana pek masum gelmedi. onların sektörde kızları tavlayarak tatlım diyerek mi iş bağlanıyormuş. elin kızlarına tatlım diye diye bağladığı işlerin kazançlarını mı yedirecekmiş yuvasına eşine. hiç bağlanmasın o işler daha onurlu

Back