- Konu Sahibi axsxk hamalxix
kesinlikle katılıyorum iyilik rekabet halinde olursanız ters teper ve sizde böyle yaparak gözünde farklı bir yere oturursunuz özellikle sıkıntılı anlarda yaptığınız şeyler daha çok görünür...Ben bazen cidden anlam veremiyorum eğer ki isteseniz kocalarınızı parmağınız da oynatırsınız bu biraz sabır ve uraşmakla alakalı sanırım sürekli bu hal için de olamam diyen birinin işi olamaz.Evet bazı yorumları okuyorum inanılmaz güzel akıl veriyor hanımlar . Ama bu iş sen şunu yaptın ben bunu yaptım ,sen şunu yaptıysan ben bunu yaparıma gidiyor.Bakın görümceniz size suratmı asıyor inadına iner aşağıda çay demlerim kek yapar götürürüm güler yüzlü olurum .Bırakın bazı şeyleri eşiniz görsün hak versin size ruh hastası değilse zamanla yanınızda olur. Kayınvalideniz bir şey mi yaptı siz savunun onu sizin annesiyle rekabet halin de olduğunuzu düşünmesin. Ablası surat mı asıyor böyle başkasının bir hareketine kafasını takacak bir insanı kim dinlemek ister ki şahsen eşim gelip bana ablan suratıma bakmıyor dese sürekli sıkılırım.Siz öyle mükemmel olun ki ezilsin ailesinin karşısın da. Odun değilse ailesi bile sizi sever yaptıklarından pişman olurlar.Siz sabır ve biraz da kadınlığınızı kullanarak ki bence bir kadın bu fedakarlığı yapmalı.Eşinizi çok rahat yanınıza çekersiniz.