• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaptığı aldatmaya girer mi ben mi abartıyorum!

Ben tepkini koy derim eşin hiç bir şey olmamış gibi davranıyorsa ya bir süre konuşma ya da bir iki günlüğüne ailenin yanına git ne kadar incindiğini anlasın msjları silip duruyorsa belliki birşeyler var

eşiniz büyük ihtimalle seviyesiz bir kızla beraber.kendi seviyesinden ödün vermekte..eşinizin bir zaman sonra kişilik parçalanması yaşaması muhtemel sonrası ise artık sevdiğiniz insanla alakası olmayan ne toplum tarafından saygı duyulan ne de kendisine saygı duyan bir insan profili..

bu yalan bile bunun başlangıcını gösteriyor.iş bağlamak için bunu yapanlar ancak karaktersiz insanları bağlarlar sonra kendileri de karaktersiz olurlar

bence eşinizle tekrar konuşun dürüst,seviyeli bir kişiliğe sahipse yaptıklarından pişman olup durumunu düzeltir

sakın herşey normalmiş gibi davranmayın aksine bu büyük bir problem eğer üstüne toprak atarsanız baharda yeni filizler verebilir

söyledikleriniz beni kırmaz emin olun. ben bu duyguları çoktan aştım sildim kafamda.

ben zaten ona dedim. "bu şekilde iş bağlamak şerefsizlik değil de nedir ?"
haklısın çok pişmanım. hatalı davrandım dedi.
ama artık elden bişi gelmez . boşanmak kafamda olan bişi değil. ama flört ediyor ya da nişanlı olsaydık kesin ayrılmıştım bu bir gerçek.
güvenmiyorum hiçbir erkeğe . benim eşim gibi eşine evine aşırı düşkün biri olan biri bile böyle yapıyorsa (onca kokteyller gösteri sonrası kutlamaların hiçbirine katılmaz direkt eve döner. ya da ben geliceksem gider . ) başka erkekleri düşünemiyorum

canım sana ve evliliğine aşırı güveniyor...eğer için soğusun istiyosan sakın şeytana uyup
o bahsi geçen kızla irtibata geçme...sonuçta bunlar mantar gibi ,türüyorlar hangi birini koparıp fılatıcaksın çöpe..senin öncelikle eşinle bu durumu çözmen gerekiyor..öyle bir tartışmayla herşeyin normale dönmesi hiç normal değil..mümkünse burnunu sürt eşinin...bikaç konuda ambargo uygula..
canı sıkılsın...
öyle camı kırdım özür dilerim yaşlarını geçmiş eşiniz...

okkalı bir gönül almaya çalışmalı ve bir daha böyle bir olayın yaşanma ihtimalinden bile korkmalı ve asla yeltenmemeli...ona bu korkuyu vermelisiniz..

bide nacizane tavsiyem...bu konularda güveninizi tekrar kazanana kadar bir çocuk sahibi olmamaya bakın..

şimdi diyorsunuz ki nişanlı olsaydık kesin ayrılırdım..ama Allah korusun ilerde yine olursa böyle durumlar
bu sefer çocuğum olmasa kesin boşanırdır dersiniz..

hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah eşiniz sizin değerinizi bilir ve yaptığının ezikliğiyle ömür boyu aşkına sahip çıkar...

sakın o kadınla görüşüp kendini küçük düşürme canım.senin asıl hesap soracağın kişi eşin.sende tepkini vermişsin zaten.bundan sonra eşin seni gerçekten seviyorsa böyle birşeye kolay kolay cesaret etmez bence:50:sen her zaman uyarılarını yap bu durumu normal görmediğini bilsin.umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın canım:31:

eşinız sizi o durumda yakalasa nasıl tepki gösterırdı peki
kendılerı yapınca bişey yok,ama kadın yapınca oooooooo ,dayanamıyorum kadınların bu şekılde 2. planda olmasınaaaa !!!!

bana bişeyler oluyor artık dayanamayacagım bu ne yaaaa insanın kendını hayattan ınsanlardan izole edesı gelıyor ıssız bi adada yasamak ıstıyorummmm...:47:

sıkı denetım yapın ewde nasılsa sewgılısı deılsınız eşisiniz özelıne ıstedıgınız gıbı kasısırsınız telı calınca wer bakıyım de bas tokadı ay cok sınırlendım:47:
benımde insanlardan kaçasım var aynen:46:

Son düzenleme:
eşin şansını denemiş çekirge hesabı bir zıplar 3 te yakalanır...
ki daha öncede yaptı diyorsun...niyeti varsa yapar engelleyemezsin ama kocanın gözü açık diye de bütün camia dediğin şeyi genellemek biraz abartılı olmuş...

bence pusuya yat yapacaksa yapacaktır.iz peşinde olduğunu belli edersen yakalayamazsın...

bir an eşinizin bunu işi için yaptığını düşünelim. ilk kez ve cıvık bir kıza sadece tatlım demek seviyesinde kalmışsa olay, bu aldatma değil, göz kaymasıdır bana göre. hani sokakta çekici bir kadın görür de bir anda ağzından "güzelliğe bak" gibi bir söz çıkar ama gidip o kadınla flört etmez. bu aldatma mıdır? bence değildir.

eşinizle hislerinizi açık bir şekilde paylaşın. kırmadan, ağlamadan ifade edin kendinizi. ve ona kendisini affettirmesi, yanlışını düzeltmesi için fırsat verin.

eğer olayın aslı facebook düzeyinden cep telefonlarından mesajlaşmaya, dışarda buluşmaya vb şekle dönmüşse o zaman maalesef aldatılıyorsunuz demektir.

eğer bir anlık hata ise, bir kevaşe için eşinizden vazgeçmeyin.

Son düzenleme:
aa neden böyle söylüyorsunuz içini dökmüş küçük mü düşüyor çok tuhafsınız

ben buraya yazmakla küçük düştünüz demedim dikkatli okuyun. o bayana mesaj atmayın sakın dedim çünkü evet mesaj atması küçük düşürür arkadaşı

eşin şansını denemiş çekirge hesabı bir zıplar 3 te yakalanır...
ki daha öncede yaptı diyorsun...niyeti varsa yapar engelleyemezsin ama kocanın gözü açık diye de bütün camia dediğin şeyi genellemek biraz abartılı olmuş...

bence pusuya yat yapacaksa yapacaktır.iz peşinde olduğunu belli edersen yakalayamazsın...

pusudayım zaten bir hareketini daha göreyim çok kötü olacak gerçekten. karşındaki insanı gerizekalı yerine koymak bu. hiçe saymak. onda aradığın neydi bana da söyle ben de yapayım di mi. dans ediyor olması mı. göpüsleri kalçaları ortada olması mı.
ben azıcık dekolte giysem sorun oluyor.

camiayı genelliyorum çünkü ortamlarına girip çıktım eşim dolayısıyla. toplu görüşmeler kutlamalar falan. hepsi ortada. kızlar inanılmaz düşük seviyede.

canım sana ve evliliğine aşırı güveniyor...eğer için soğusun istiyosan sakın şeytana uyup
o bahsi geçen kızla irtibata geçme...sonuçta bunlar mantar gibi ,türüyorlar hangi birini koparıp fılatıcaksın çöpe..senin öncelikle eşinle bu durumu çözmen gerekiyor..öyle bir tartışmayla herşeyin normale dönmesi hiç normal değil..mümkünse burnunu sürt eşinin...bikaç konuda ambargo uygula..
canı sıkılsın...
öyle camı kırdım özür dilerim yaşlarını geçmiş eşiniz...

okkalı bir gönül almaya çalışmalı ve bir daha böyle bir olayın yaşanma ihtimalinden bile korkmalı ve asla yeltenmemeli...ona bu korkuyu vermelisiniz..

bide nacizane tavsiyem...bu konularda güveninizi tekrar kazanana kadar bir çocuk sahibi olmamaya bakın..

şimdi diyorsunuz ki nişanlı olsaydık kesin ayrılırdım..ama Allah korusun ilerde yine olursa böyle durumlar
bu sefer çocuğum olmasa kesin boşanırdır dersiniz..

hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah eşiniz sizin değerinizi bilir ve yaptığının ezikliğiyle ömür boyu aşkına sahip çıkar...

çocuk sahibi olmayı uzunca süre düşünmüyorum zaten.
.....
bayağı biş yazdım ama sildim. ne yazsam anlamsız kalıyor bir cümle eksik kalıyor. benm bu olayı eşimin yakını birine anlatmam lazım. en yakın arkdaşı ya da ailesi olablir. rezil olsun istiyorum.. otursun ağlasın saatlerce. kafasını vursun ama neyi nasıl yapacağmı kestiremiyorum şuanda. akşam eve gelmesi yemek yememiz bana ilgisi TV izlememiz herşey olağan.sanki o olay önemsiz birşeydi ve kapandı. bi rüzgar esmeli ama nasıl.

canım bak diyorum ki önce sakin olmalısın.
eşinle sakin bir konuşma yap.
evli bir erkeğin karşısındaki bayanla konuşmasına dikkat etmesi gerektiğini, senin bu tarz cümlelerden hoşlanmadığını, sadece senin özel olduğunu ve bu cümleleri sana kullanması gerektiğini anlat.
bayanlar ile arasına masafe koyması gerektiğini bu tarz konuşursa yalnış anlayacaklarını anlat.
tabi yine face sini kontrol et.
benimde eşim iş gereği face hesabı var. ben girip bakıyorum arada.
müşterisi ile oradan haberleşiyor filan.
hoş telefon diye birşey var ama...
yazına bir daha baktım aldatması ile ilgli birşey görmedim.
hitap şekli yanlış bunu değiştirsin kouşmalarına dikkat etsin.

canım bak diyorum ki önce sakin olmalısın.
eşinle sakin bir konuşma yap.
evli bir erkeğin karşısındaki bayanla konuşmasına dikkat etmesi gerektiğini, senin bu tarz cümlelerden hoşlanmadığını, sadece senin özel olduğunu ve bu cümleleri sana kullanması gerektiğini anlat.
bayanlar ile arasına masafe koyması gerektiğini bu tarz konuşursa yalnış anlayacaklarını anlat.
tabi yine face sini kontrol et.
benimde eşim iş gereği face hesabı var. ben girip bakıyorum arada.
müşterisi ile oradan haberleşiyor filan.
hoş telefon diye birşey var ama...
yazına bir daha baktım aldatması ile ilgli birşey görmedim.
hitap şekli yanlış bunu değiştirsin kouşmalarına dikkat etsin.

bu tarz cümlelerden hoşlanmaığımı biliyor. telefon görüşmelerini benden gizli yapmaz hayatım canım der herkese.

hatta bu yazıştığı kızdan bahsetmişti önceden.. "dans okulu açmış ayarlayabilirsem ben de bir kaç çalışmamı orda yaparım" diye. yani savunma olarak söyledi bana yakaladığımda. iş ayarlayacaktım sadece karşımda iş yapacağım insanı tanımaya çalışıyordum dedi.
hep işle ilgili makul olduğunu düşündüğü açıklamalar yapıyor.
sürekli onun işi ile ilgili sanatsal çalışmalarına karşı çıkacağımı bildiğinden söylemek istemiyormuş bir çok şeyi. akademik bir çalışma için bir bayan dansçının fotoğraflarını çekmişti. bilgim var. ama demişler ki hocaları "kızı neden mayolu çekmedin kas hareketleri iyi görülmüyor" bana onu anlatıyor. ben o kızı mayolu çeksydim ne olacaktı. seni düşünerek tayt ve askılı bluzla çektim dedi.

merhaba. eşim spor/dans hocası .etrafında sayısız dansçı öğrenci ve arkadaşı var. çalışmalar organizasyonlar falan telefonu hiç susmaz.
geçen ay fa......k hesabına girip mesajlarını okuyordum. o esnada kendisi arka odada kitap okuyordu ve sürekli telefonu ötüp duruyordu. iş maillerine, f....k hesabına, özel mailine mesaj ya da e mail gelince sürekli telefon ötüyor.
telefonu öttükçe ben de mesajlarını görüyordum. girip karşılıklı yazışmalarını okudum. eşim dansçı bi kıza resmen yazılıyordu. normal bi konu hakkında konuşuyorlardı ama eşimin konuşma biçimi bana pek normal sınırlarda gelmedi.
"tüh ya ilk fırçamı yedim"
"doğruları konuşmayacakmıydık hani"
"çok tatlısın"
gibi insanın arkdaşıyla ya da öğrencisiyle konuşmayacağı ifadeler/atışmalar.
tatlısın cümlesinden sonra dayanamadım yanına gittim
sen napıyosun diye. kitap okuyorum dedi.
e dedim telefonun ötüyor sürekli ? bilmiyorum ki falan dedi.
ben de dedim ki. ben salonda internetten yazışmalarının tamamını okudum nedir bu tatlısınlar falan
sonra sinir krizi geçirdim çığlıklar attım. aldatıyosun ihanettir bu.
bin defa özür diledi. tamam ileri gittim ama devamı olmayacaktı falan..maksadım dans salonu için iş bağlamaktı . ıvır zıvırlar.

normalde evliliğimiz kıskanılcak cinsten. bana aşırı düşkündür. işten geç çıktığımda eve geldiğimde yemek yapmış olur. sesini asla yükseltmez bana. aşırı kibardır. sahte tavırlar değil yani. içten sıcak. ama bu kaçamak huylarına benzer şeyleri bir iki kere daha yaptı. ama bu sonuncu beni çok yaraladı. çok ağır geldi. ben durdurmasaydım yazışmanın devamında neler olacaktı acaba keşke cesaret edip dursaydım ama yüreğim kaldırmadı.
sevgim aşkım sonsuz. şimdi herşey normale döndü görünüyor. o, hiçbirşey olmamış gibi davranıyor. bana hala çok düşkün üzerime titriyor. ilk çıkmaya başladığımız gün nasılsa hep öyle. ama ben bu olayı nasıl unutacağımı bilmiyorum. bundan sonra da böyle tavırları olacak kesin. belki daha başka şeyler de oluyor ben gördüklerim kadar inciniyorum.
kendimi enayi gibi hissediyorum. o kıza eşimin fa....k hesabından mesaj yazıp"yazışmalarınızı okudum kocam size resmen sarkmış.haddini aştığını da kabul ediyor. işte ben o kişinin ezik eşiyim."
diyesim var.
normal başka öğrencileri ile yazışmalarını biliyorum bu çok farklı.
psikolojim çok bozuk
kocalarınıza sahip çıkın.sanat camiası iğrenç bir seviyede. ilişkiler çok bozuk. kimin eli kimin cebinde bilmiyorsunuz.bu camiadan birileriyle evlenmeyin sakın. eğer benim gibi azıcık mahremiyet azıcık edep istiyorsanız. onlarda bu yok.

syg.

sakın böyle bişey yapmayın aksine dik durun onun yaptığı ahlaksızlık siz kocanıza güvenmişseniz bu eziklik değildir ama onun yaptığına başka bişey derler neyse bence kocanızı uyarın tekrarı olursa bedelini ödersin diyin :47:

Esinizin meslegi gercekten sizin icin zor olmali. Ben kiskanirim esimi. Bu meslekten biriyle evlenen kisinin kiskanc, kuruntulu vs. Olmamasi lazim.

Esiniz, nazar degmesin size karsi cok hassas. Guvenmek zorundasiniz bir yerde tabi tetikte olarak.

Simdi genckizlar maalesef o kadar rahatlar ki, evli olsun bekar olsun farketmiyor tek dertleri ilgiyi kendi uzerlerine cekmek.

Herkes ayni degil tabi ama bu tarz kisilikler asiri yogunlasti son yillarda.

Hepimiz eslerimize karsi dikkatli olmak zorundayiz.

merhaba. eşim spor/dans hocası .etrafında sayısız dansçı öğrenci ve arkadaşı var. çalışmalar organizasyonlar falan telefonu hiç susmaz.
geçen ay fa......k hesabına girip mesajlarını okuyordum. o esnada kendisi arka odada kitap okuyordu ve sürekli telefonu ötüp duruyordu. iş maillerine, f....k hesabına, özel mailine mesaj ya da e mail gelince sürekli telefon ötüyor.
telefonu öttükçe ben de mesajlarını görüyordum. girip karşılıklı yazışmalarını okudum. eşim dansçı bi kıza resmen yazılıyordu. normal bi konu hakkında konuşuyorlardı ama eşimin konuşma biçimi bana pek normal sınırlarda gelmedi.
"tüh ya ilk fırçamı yedim"
"doğruları konuşmayacakmıydık hani"
"çok tatlısın"
gibi insanın arkdaşıyla ya da öğrencisiyle konuşmayacağı ifadeler/atışmalar.
tatlısın cümlesinden sonra dayanamadım yanına gittim
sen napıyosun diye. kitap okuyorum dedi.
e dedim telefonun ötüyor sürekli ? bilmiyorum ki falan dedi.
ben de dedim ki. ben salonda internetten yazışmalarının tamamını okudum nedir bu tatlısınlar falan
sonra sinir krizi geçirdim çığlıklar attım. aldatıyosun ihanettir bu.
bin defa özür diledi. tamam ileri gittim ama devamı olmayacaktı falan..maksadım dans salonu için iş bağlamaktı . ıvır zıvırlar.

normalde evliliğimiz kıskanılcak cinsten. bana aşırı düşkündür. işten geç çıktığımda eve geldiğimde yemek yapmış olur. sesini asla yükseltmez bana. aşırı kibardır. sahte tavırlar değil yani. içten sıcak. ama bu kaçamak huylarına benzer şeyleri bir iki kere daha yaptı. ama bu sonuncu beni çok yaraladı. çok ağır geldi. ben durdurmasaydım yazışmanın devamında neler olacaktı acaba keşke cesaret edip dursaydım ama yüreğim kaldırmadı.
sevgim aşkım sonsuz. şimdi herşey normale döndü görünüyor. o, hiçbirşey olmamış gibi davranıyor. bana hala çok düşkün üzerime titriyor. ilk çıkmaya başladığımız gün nasılsa hep öyle. ama ben bu olayı nasıl unutacağımı bilmiyorum. bundan sonra da böyle tavırları olacak kesin. belki daha başka şeyler de oluyor ben gördüklerim kadar inciniyorum.
kendimi enayi gibi hissediyorum. o kıza eşimin fa....k hesabından mesaj yazıp"yazışmalarınızı okudum kocam size resmen sarkmış.haddini aştığını da kabul ediyor. işte ben o kişinin ezik eşiyim."
diyesim var.
normal başka öğrencileri ile yazışmalarını biliyorum bu çok farklı.
psikolojim çok bozuk
kocalarınıza sahip çıkın.sanat camiası iğrenç bir seviyede. ilişkiler çok bozuk. kimin eli kimin cebinde bilmiyorsunuz.bu camiadan birileriyle evlenmeyin sakın. eğer benim gibi azıcık mahremiyet azıcık edep istiyorsanız. onlarda bu yok.

syg.

kimseye mesaj atmayın ...şimdilik normal davranmaya calısın zor olabılr belkı ama hareketlerini gözlemleyın bakalım bi ona göre bişiyler yaparsınz

Neden kendini Ezik güçsüz hissediyorsun eşine karşı . . Sanırım çalışmıyorsun .Kendine güvenin gelmesi için bence biran önce kollarını sıvaman lazım yerinde oturmanla olmaz. . Bir sirkelen ben bu adamı neden bu şekilde kabul ediyorum diye sor .Kimse vazgeçilmez değil arkadaşım .Bu hayatta senden değerlide kimse yok unutma. . Sen gözyaşı dökerken sinirlenirken bağırıp çağırırken adamın kılı bile kıpırdamıyorsa bence sevgisini sorgula. . Kendini sevginide tabi . .Hakediyormu Sence !

bu tarz cümlelerden hoşlanmaığımı biliyor. telefon görüşmelerini benden gizli yapmaz hayatım canım der herkese.

hatta bu yazıştığı kızdan bahsetmişti önceden.. "dans okulu açmış ayarlayabilirsem ben de bir kaç çalışmamı orda yaparım" diye. yani savunma olarak söyledi bana yakaladığımda. iş ayarlayacaktım sadece karşımda iş yapacağım insanı tanımaya çalışıyordum dedi.
hep işle ilgili makul olduğunu düşündüğü açıklamalar yapıyor.
sürekli onun işi ile ilgili sanatsal çalışmalarına karşı çıkacağımı bildiğinden söylemek istemiyormuş bir çok şeyi. akademik bir çalışma için bir bayan dansçının fotoğraflarını çekmişti. bilgim var. ama demişler ki hocaları "kızı neden mayolu çekmedin kas hareketleri iyi görülmüyor" bana onu anlatıyor. ben o kızı mayolu çeksydim ne olacaktı. seni düşünerek tayt ve askılı bluzla çektim dedi.

bazen erkelere bildiği şeyleri hatırlatmak lazım tekrar tekrar.
ben 8,5 yıllık evliliyim sık sık hatırlatırım.
ben kötü düşünmek istemiyorum iş için olabilir ama cümlelerine dikkat etmesini tekrarla.
aksine sana karşı açık olmalı ve anlatmalı.
anlatmadığında ve sen bunu öğrendiğinde farklı yerlere gidebilir.
benim eşim herşeyi bana anlatır.
birde erkeklere çok yakışıklı çok beğenilen biri imajını verip kıskandığımızı belli etmemek lazım.
sen kendini ön plana çıkar onu kıskandığını belli etme.
sana kısa bişey anlatayım.
bir güzellik yarışması için eşimde görev almıştı.
yarışma burda yapılmıyor bir ilçede.
oraya çalıştığı yerdeki kişilerle gitti. (3 kişiydiler)
neyse yarışma akşam oluyor haliyle dönmesi gecikecek.
bende annemdeyim ama eve gelince beni ara dedim.
geldğinde 4 oluyordu.
yarışma sonrası belediye başkanı herkesi yemeğe davet etmiş.
bana anlattı. yarışmadaki türk güzelle dans etmiş.
tabi bunu duyunca ben çıldırdım.
bağırdım kızdım çimdirdim vurdum.
hiçbişey yapamadı haklısın dedi.
dedim sakın bir daha bunu yapma aynısını bende sana yaparım dedim.
diyeceğim o ki erkekler bazı şeyleri düz mantık düşünüyor.
benimki gelip bana anlattı. anlatmasaydı ve ben bunu duysaydım sonunu düşünemiyorum.

Back