- Konu Sahibi calimeros_82
hesabından mesaj yazıp"yazışmalarınızı okudum kocam size resmen sarkmış.haddini aştığını da kabul ediyor. işte ben o kişinin ezik eşiyim."
diyesim var.
syg.
sakın böyle bir şey yazma, çok yanlış yaparsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hesabından mesaj yazıp"yazışmalarınızı okudum kocam size resmen sarkmış.haddini aştığını da kabul ediyor. işte ben o kişinin ezik eşiyim."
diyesim var.
syg.
Yani bir dala tutunmadan diğer dalı bırakmamış vatandaş ,bir dönem adı konulmamış flört yaşanmış eşini garantileyincede ayrılmış türkçesi bu ,valla ilahi adalet tecelli eder kaçış yok...
sevgili climeros bende senin durumuna yakın bi durum yaşadım hayatımdaki insan ki hala hayatımda son derece sevimli,şirin tam bu şeytan tüyü var denilen cinsten biri senin eşinnde biraz öyle olduğu kanısına vardım ben... karşı cinsle hep iyi anlaşan, hep talep gören biri gibi benim ki öyleydi ve ben bu duruma sinir oluyodum.. bana hep bana güven,ben seni seçtim onlar iş arkadaşım vs. diyodu ama insan dayanamıyo iştehep bi açık arıyodum aslnda korkuyodum başkasına gönlü kayacak diye ki gerçekten güzel bi kızım herkes de bende kendimi çok beğenirim ama işte bunlar yetmiyo insan böle karşı cinsle iyi olan bi adamlayken özgüven falan kalmıyo
seninkine benzer mesajlar ,f k mesajları yakaladım maalesef
az biraz araştırınca taa 5 yıl önceki hoşlandığı kız çıktı... şimdi ne zaman benim yaşadığıma benzer bi durum yaşayan bi hemcinsimi görsem geçmişini bi yokla diyesim geliyo...ona o kızı sorduğumda onu başka sevmiştim dedi tabi neye uğradığımı şaşırdım ve biliyorum ki bilinçaltında o kız var ... umarım seninkide böle unutulamamış bi aşk yoktur bişekilde bunu öğrenmeye çalış... ve emin ol çoğu bayan bu durumu yaşıyoruz ben de okuyunca yalnız olmadığımı anladım... umarım en kısa zamanda bu durumu aşıp içini rahatlatırsın ...
sevgili calimeros direkt senin yorumuna senin bana alıntı yapıp yazdığın gibi cevap yazmak istedim ama başaramadım nasıl yapıldığını bilemediğimden(
bi kızı ki kendine güvenen güzel bi kızı bitiren özgüven bırakmayan söz""onu başka sevmiştim" bu söz tabiki çok yaralamıştı seni ama sonrasını senin eşin gibi bağladı seviyorum seni seçtim o bitti geride kaldı vs... böyle şirinlik yapan her kadınla kur yapar gibi konuşan erkeklerden hep nefret ederdim ama işte öyle biriyle evlendim.... pişman mıyım bilmiyorum ama harika giden hayatımda sorunlarımdan biri evet hep bi korku.. benim eşim öğretmen ört arkadaşları,mektup yazan iş atan velileri.öğrencilerinin teyzeleri nelerle uğraşıyorum bilemezsin .... kadınlar gözümün önünde yazıyolar eşime düşün millette ar namus kalmamış.... eşimin okuluna atama dönemlerinde yaşadığım korkuyu anlatamam genç güzel öğretmen kızlar mı atanacak diye...sık sık giderim okuluna napiim korkuyorum bi bakarım ...bide bizimki güzel sever biliyorum ... yaptığım belki ayıp,komik ama napiiim içim içimi yiyo(( ki ben ondan 7 yaş küçüğüm çıtırım güzelim hatta evlendiğimizde herkes şok oldu onu bana layık görmediler ama napcaksın insan sevince .... yalan yok o olaydan sonra başka açğını yakalamadım ama hoş adam karzmatik enretesan bişey ben çok aşık olup evlendim oda deliridi benim için ki çok hayranı olan burnu havada biridir... dediği şey bana onlar arkadaşım ben herkesle böyleyim ,olma efedim dediğimde bi havalar görsen bu beğenilme durumu iyice kendini bişey sanıyo.... bi dönem naptım önemsemedim git ,konuş olur, dedim herşeyine yani kskanmadım önemsemedim biraz işe yaradı afalladı bozuldu... diyorum zaten varsa benden iyisi git diyorum napiimm... inan nasıl davranacağımı bilemiyorum artık çıldırma noktasına geldim.((( bu aralar iş hayatı yoğun her anı birlikte geçirmeye çalışıyoruz işim rahat vaktim çok okuluna gider sınıfna otururm şakalşır,kur yaparız birbirimize bayılır böyle şeylere biliyorum bana aşık ama egosu onu bu hale getiriyo... süslenip gidiyorum okuluna eşim dediğinde böbürlenir ... erkekler egosu için yaşıyo .... bu durumu aşamadım ama böle saçmalayarak aşmaya çalışıyorum keşke sana ve kendime yardım edebilecek bi çözüm bulabilseydim
(((
benim eşimin işine çok sinir bozucu ama kendi işimiz değiştirme lüksümüz yok....24 saat açık bi lokantamız var gece konsimatrisimi dersin gee dışarda takılan bardan kulübden çıkanmı dersin gece müşterisi hep böle genelde hepsi gece alkollü olur tabi...konsimatrisler falan yanımda asılmaya kadar götürür bazen işi seni kaybettik falan diyolarmış eşime hadi onlar bu youn yolcusu ama inan gencecik kızlar yok denilebilcek kısalıkta eteklerle kafaları leyla bi vaziyette oturup masaya hiç erkek görmemişcsine bakıyolar çok farkettim bunu ama kendi iş yerimiz kavga çıkaramassın gidip bişey diyemessin anca sende o kızı yersin gözünle ama anlamaz ar duvarı yıkılmışben 24 eşim 25 yaşında yani öle bakınca bunlar ewli falan demez kimse iyi hoş ya ewlide olsan bu zamandaki kızlara farketmiyor....her işin zorluğu oluyor işte yaaa en basiti birgün bunların sürekli bi müşterisi geliyor yanında yeğenleri falan yeğenlerinden kız olanlardan biri eşimi çok beğendiğini söylüyor dayısına masaya çağırıp tanıştırsana diyor adamda sarhoş eşimin babasına oğlunu çağır gelsin yeğenim çok beğenmiş onu bi tanıştırak diyor sonra eşim gidiyor kız kıkır kıkır tabi abi ben ewliyim diyip yüzüğünü gösteriyor özür diliyo kız falan filan
ben artık böle durumları takmamaya başladım içinde olan adam heryerde yapar diyorum....adam muhasebe bürosundaki iş arkadaşıyla bile işi pişiriyor yeterki içinde olmasın....o kız eşinize siz ewlisiniz bana neden çok tatlısın diyorsunuz dese eşiniz belki bi ilkilip ne yapıyorum ben olcak....ama nerde şimdiki hatunlara bi çift tatlı çift laf söle kendini dünyanın en güzel karısı zannediyor....
beğen tuşunun altında alıntı ile cevapla var alıntı yaparak yazabilirsin.
yaptıkların kesinlikle saçmalık değil elbette.. doğru hareket etmişsin. öyle ya da böyle kocamızı elimizde tutmak zorundayız. kocam asla benimle ilgili bi iltifatta bulunmaz. mesela kısa bi etek giyerim kıskanmaz veya seksi bulduğunu söylemez. bi gün saçlarımı sapsarı yapsam beğendiğine dair laf edeceğini sanmıyorum. bi insan karısının bi yerini beğenmez mi hiç atıyorum kalçan güzeldir ya da bacakların ya da gözlerin ne biliyim. bi erkeğin karısının beğendiği bir tarafı muhakkak olmalı. ben çirkin de olsam allah bi yerden bi şey vermiştir bi kadına ki ben ne basenli ne de göbekli bi kadınım.
ama evde eşofmanla da dolaşsam kısa etek de giysem onun için değişmiyor. süslenip püslenip daha güzel görünmeye kalksam bi değişiklik olmayacak .
valla benimki yapıyorda ne oluyor? şuran çok güzel buran muhteşem seni çok seviyorum.1 2 gün sonra beni kimler istedide ben sana vardım gibi iğğğğrenç cümleler.ama atlattım ben öyle dediğinde diyorum valla benden iyi olsalardı şimdi ben değil onlar olurdu.demekki elle tutlacak bi ben varmışım:))) ayyhhh 9 aylık hamile olunca insan ne dediğini bilmiomu ne:))
bu arada bazı erkekler eşlerini onore etmek istemezler elimden kaçar diye.illa sizi güzel bulmadığını düşünmeyinn.
valla benimki yapıyorda ne oluyor? şuran çok güzel buran muhteşem seni çok seviyorum.1 2 gün sonra beni kimler istedide ben sana vardım gibi iğğğğrenç cümleler.ama atlattım ben öyle dediğinde diyorum valla benden iyi olsalardı şimdi ben değil onlar olurdu.demekki elle tutlacak bi ben varmışım:))) ayyhhh 9 aylık hamile olunca insan ne dediğini bilmiomu ne:))
bu arada bazı erkekler eşlerini onore etmek istemezler elimden kaçar diye.illa sizi güzel bulmadığını düşünmeyinn.
bebeğini kucağına alacaksın sanırım yakında . mutluluk ve sağlık dilerim,
güzel laf oturtmuşsun. ya ben de hazır cvp olmayı anında iki cümle ile karşımdakini bozmayı çok isterdim ama maalesef hiç böle biri değilim.