• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaptığı aldatmaya girer mi ben mi abartıyorum!

sevgili climeros bende senin durumuna yakın bi durum yaşadım hayatımdaki insan ki hala hayatımda son derece sevimli,şirin tam bu şeytan tüyü var denilen cinsten biri senin eşinnde biraz öyle olduğu kanısına vardım ben... karşı cinsle hep iyi anlaşan, hep talep gören biri gibi benim ki öyleydi ve ben bu duruma sinir oluyodum.. bana hep bana güven,ben seni seçtim onlar iş arkadaşım vs. diyodu ama insan dayanamıyo işte:( hep bi açık arıyodum aslnda korkuyodum başkasına gönlü kayacak diye ki gerçekten güzel bi kızım herkes de bende kendimi çok beğenirim ama işte bunlar yetmiyo insan böle karşı cinsle iyi olan bi adamlayken özgüven falan kalmıyo:( seninkine benzer mesajlar ,f k mesajları yakaladım maalesef :( az biraz araştırınca taa 5 yıl önceki hoşlandığı kız çıktı... şimdi ne zaman benim yaşadığıma benzer bi durum yaşayan bi hemcinsimi görsem geçmişini bi yokla diyesim geliyo...ona o kızı sorduğumda onu başka sevmiştim dedi tabi neye uğradığımı şaşırdım ve biliyorum ki bilinçaltında o kız var ... umarım seninkide böle unutulamamış bi aşk yoktur bişekilde bunu öğrenmeye çalış... ve emin ol çoğu bayan bu durumu yaşıyoruz ben de okuyunca yalnız olmadığımı anladım... umarım en kısa zamanda bu durumu aşıp içini rahatlatırsın ...

yaklaşık aynı şeyleri yaşamışız. eşimin eski arkadaşları beraberliğimiz için eşimin ilk defa böylesine derin bağlı bir ilişki yaşadığını söylediler. hep ayran gönüllüymüş eğlenmekmiş derdi o zaman. düzenli ilişkileri olmamış. o bakımdan eski hikayeleri yok biliyorum.
onu başkasevmiştim gerçekten ağır bi cümle olmuş senin için.
artık olanları değil ne yapabilirizleri konuşmak lazım olan oldu.sen neler yaptın peki. kendini nasıl topladın ?
bu olayın üzerinden tam bir ay geçti ben hala çok kırık durumdayım hiç bişi yapamadım. bi kaç gün gözü önünde ağladım akşam yasin okudum. ama şimdi görüntüde herşey normal. ama ben içerden hala kırığım. eskisi gibi canım kocammmm diyip boynuna atlamıyorum ya da ismiyle daha çok çağırır oldum ama bu onun için bir emare değil.
algılayamaz.
ben onu rezil etmek istiyorum çok. hala aklımda bu var. o önemsiz takılmayacak bi mevzuu olarak görüyor şuanda olayı. geçti gitti sanıyor.

insan neye acıyor bilyor musnz arkadaşlar. biz eşimle o kadar zor şartlarda evlendik ki. paramız yoktu.düğün masrafları kredi çektik. kiraya çıkıtık . üstüne araba kazası yaptık araba pert oldu. araba elden gitti. millet evlendiğinde ailesi ev veriyor. düğünden gelen paraya araba falan alıyor. ya da kiraya bile çıksalar borçsuz evleniyo .ev kredisine giriyor
ama biz hem kiraya çıktık hem düğün masrafları için kredi çektik hala ödüyoruz. bırak ev almayı araba alacak durumumuz yok. maaşlar yattığında elimizde hiç biş kalmıyor. ay sonları eve ekmek zor alacak durumda oluyoruz.
buna rağmen sevgi aşk vardı bizi ayakta tutan. değdi mi şimdi.
ben salak mıydım evlendim kalaydım baba evinde .
evimde sadece salonda halı var. 1,5 sene ayakkabılık alamadım yeni aldım. mutfakta bi aspiratörüm yok. bi blenderım yok. evimde misafir ağırlayacak bi yatak yok. ancak kendimize yetecek kadr eşya alabildik.daha alyansımız bile yok.incecik söz yüzüklerimizi takıyoruz.
baba evinde bu kadar zor bi hayat yoktu. ekmek elden su göldenmiş ya.. allah gerçekten kimseye kocaya olan güveni sarsacak bi olay yaşattırmasın.
amin.

Son düzenleme:
sevgili calimeros direkt senin yorumuna senin bana alıntı yapıp yazdığın gibi cevap yazmak istedim ama başaramadım nasıl yapıldığını bilemediğimden :((

bi kızı ki kendine güvenen güzel bi kızı bitiren özgüven bırakmayan söz""onu başka sevmiştim" bu söz tabiki çok yaralamıştı seni ama sonrasını senin eşin gibi bağladı seviyorum seni seçtim o bitti geride kaldı vs... böyle şirinlik yapan her kadınla kur yapar gibi konuşan erkeklerden hep nefret ederdim ama işte öyle biriyle evlendim.... pişman mıyım bilmiyorum ama harika giden hayatımda sorunlarımdan biri evet hep bi korku.. benim eşim öğretmen ört arkadaşları,mektup yazan iş atan velileri.öğrencilerinin teyzeleri nelerle uğraşıyorum bilemezsin .... kadınlar gözümün önünde yazıyolar eşime düşün millette ar namus kalmamış.... eşimin okuluna atama dönemlerinde yaşadığım korkuyu anlatamam genç güzel öğretmen kızlar mı atanacak diye...sık sık giderim okuluna napiim korkuyorum bi bakarım ...bide bizimki güzel sever biliyorum ... yaptığım belki ayıp,komik ama napiiim içim içimi yiyo :((( ki ben ondan 7 yaş küçüğüm çıtırım güzelim hatta evlendiğimizde herkes şok oldu onu bana layık görmediler ama napcaksın insan sevince .... yalan yok o olaydan sonra başka açğını yakalamadım ama hoş adam karzmatik enretesan bişey ben çok aşık olup evlendim oda deliridi benim için ki çok hayranı olan burnu havada biridir... dediği şey bana onlar arkadaşım ben herkesle böyleyim ,olma efedim dediğimde bi havalar görsen bu beğenilme durumu iyice kendini bişey sanıyo.... bi dönem naptım önemsemedim git ,konuş olur, dedim herşeyine yani kskanmadım önemsemedim biraz işe yaradı afalladı bozuldu... diyorum zaten varsa benden iyisi git diyorum napiimm... inan nasıl davranacağımı bilemiyorum artık çıldırma noktasına geldim.((( bu aralar iş hayatı yoğun her anı birlikte geçirmeye çalışıyoruz işim rahat vaktim çok okuluna gider sınıfna otururm şakalşır,kur yaparız birbirimize bayılır böyle şeylere biliyorum bana aşık ama egosu onu bu hale getiriyo... süslenip gidiyorum okuluna eşim dediğinde böbürlenir ... erkekler egosu için yaşıyo .... bu durumu aşamadım ama böle saçmalayarak aşmaya çalışıyorum keşke sana ve kendime yardım edebilecek bi çözüm bulabilseydim :((((

bu konuda o kadar doluyumki anlatacaklarım bitmiyo :((( dediğin gibi oda hep ayran gönüllüymüş etraftada çok hayran olunca tabi..çok koşmuştu peşimden bende bunu bilerek ve inanarak evlendim... ama işte bu tavırları bitmiyo inanki artık gerçekten yapmasalarda bunu, bi kez kaybettiler güvenimizi hep bi acaba halindeyiz :((( bu durumu yaşadığımda inan napıcamı bilememiştim sen yine ağlayıp ona bağırıp çağıra bilmişsin ben kendi kendimi tükettim yani ne diceğmi nasıl kızcağımı bilemedim günlerce ağladım zırladım sevgiliyken yaşamıştım bu durumu neler neler yaptı gönlümü almak için ve sevdiğimden zamnla unutmaya çalıştım tabi ben en baştan biliyodum onu benlede okulunda tanıştı onun okulunda kısa bi dönem ücretlik öğretmenlik yapınca kaba tabirle çaldı kalbimi adam ... ama şunu dicem önemseme ben öyle yapıyorum dedim ama bundanda korkuyorum eline koz mu veriyorum diye.... o kadar değişik bi durumki ... ama şu var sıkmadan yanında olacan ilgini alakanı tam tutacaksın yani başkasına bakma hakkı vermeyeceksin hep güzel hep bakımlı olacağız her türlü enerjisini dikkatini kendi üzerime topluyorum sıkmadan olayı bişekilde benim ona yalvarmama değilde benim onu yalvaarır duruma getirmeye başlıyorum, bu evliliğimizede yaradı zaten çok aşk dolu bi çiftik o anlamda romantiktir ilgilidir .... evliliğimizde bizde başlarda maddi sorunlar yaşadık bunlara üzülme inan çoğu çift bunu yaşıyo keşke şuan borcumuz olsaydı da ben şu korkuları yaşamasaydım sorunun bile parayla çözüleni iyi işte adamın huyu değişmiyo :(( benim tek avantajım onun iyi kötü birikimi vardı öyle eşya borcu falan ödedik ailesinden yardım falan görmedik öyle şeyleri kabul etmez inan ailesinin takacağı takıları bile kendi aldı verdi gururuludur da dedim ya burnu havalarda .... ben baba evinde senin gibi bayağ rahattım babamın kendi işiydi kirada oturmak falan başlarda zor geldi yalan söyleyemem ama ev falan aldık borç harç bende çalışıyorum bişekilde geçinip gidiyoruz bizimde araba var ama eh iştelerden dedim ya keşke kadınlarla arası kötü olsaydıda ben hep kirada otursaydım :((( benim arkadaşlarım 5 yıldızlı otellerde evlendi benimde gözümün kaldığı şeyler oldu yalan yok insan imreniyo ama biliyodum adam öğretmen :((( ama sonuç olarak her türlü ilgisini alakasını üzerine çek başkasına bakma hakkı tanıma bakamasın senden güzeli olmasın etrafında ben öyle yapıyorum....

benim eşimin işine çok sinir bozucu ama kendi işimiz değiştirme lüksümüz yok....24 saat açık bi lokantamız var gece konsimatrisimi dersin gee dışarda takılan bardan kulübden çıkanmı dersin gece müşterisi hep böle genelde hepsi gece alkollü olur tabi...konsimatrisler falan yanımda asılmaya kadar götürür bazen işi seni kaybettik falan diyolarmış eşime hadi onlar bu youn yolcusu ama inan gencecik kızlar yok denilebilcek kısalıkta eteklerle kafaları leyla bi vaziyette oturup masaya hiç erkek görmemişcsine bakıyolar çok farkettim bunu ama kendi iş yerimiz kavga çıkaramassın gidip bişey diyemessin anca sende o kızı yersin gözünle ama anlamaz ar duvarı yıkılmış:47:ben 24 eşim 25 yaşında yani öle bakınca bunlar ewli falan demez kimse iyi hoş ya ewlide olsan bu zamandaki kızlara farketmiyor....her işin zorluğu oluyor işte yaaa en basiti birgün bunların sürekli bi müşterisi geliyor yanında yeğenleri falan yeğenlerinden kız olanlardan biri eşimi çok beğendiğini söylüyor dayısına masaya çağırıp tanıştırsana diyor adamda sarhoş eşimin babasına oğlunu çağır gelsin yeğenim çok beğenmiş onu bi tanıştırak diyor sonra eşim gidiyor kız kıkır kıkır tabi abi ben ewliyim diyip yüzüğünü gösteriyor özür diliyo kız falan filan:47:ben artık böle durumları takmamaya başladım içinde olan adam heryerde yapar diyorum....adam muhasebe bürosundaki iş arkadaşıyla bile işi pişiriyor yeterki içinde olmasın....o kız eşinize siz ewlisiniz bana neden çok tatlısın diyorsunuz dese eşiniz belki bi ilkilip ne yapıyorum ben olcak....ama nerde şimdiki hatunlara bi çift tatlı çift laf söle kendini dünyanın en güzel karısı zannediyor....

sevgili calimeros direkt senin yorumuna senin bana alıntı yapıp yazdığın gibi cevap yazmak istedim ama başaramadım nasıl yapıldığını bilemediğimden :((

bi kızı ki kendine güvenen güzel bi kızı bitiren özgüven bırakmayan söz""onu başka sevmiştim" bu söz tabiki çok yaralamıştı seni ama sonrasını senin eşin gibi bağladı seviyorum seni seçtim o bitti geride kaldı vs... böyle şirinlik yapan her kadınla kur yapar gibi konuşan erkeklerden hep nefret ederdim ama işte öyle biriyle evlendim.... pişman mıyım bilmiyorum ama harika giden hayatımda sorunlarımdan biri evet hep bi korku.. benim eşim öğretmen ört arkadaşları,mektup yazan iş atan velileri.öğrencilerinin teyzeleri nelerle uğraşıyorum bilemezsin .... kadınlar gözümün önünde yazıyolar eşime düşün millette ar namus kalmamış.... eşimin okuluna atama dönemlerinde yaşadığım korkuyu anlatamam genç güzel öğretmen kızlar mı atanacak diye...sık sık giderim okuluna napiim korkuyorum bi bakarım ...bide bizimki güzel sever biliyorum ... yaptığım belki ayıp,komik ama napiiim içim içimi yiyo :((( ki ben ondan 7 yaş küçüğüm çıtırım güzelim hatta evlendiğimizde herkes şok oldu onu bana layık görmediler ama napcaksın insan sevince .... yalan yok o olaydan sonra başka açğını yakalamadım ama hoş adam karzmatik enretesan bişey ben çok aşık olup evlendim oda deliridi benim için ki çok hayranı olan burnu havada biridir... dediği şey bana onlar arkadaşım ben herkesle böyleyim ,olma efedim dediğimde bi havalar görsen bu beğenilme durumu iyice kendini bişey sanıyo.... bi dönem naptım önemsemedim git ,konuş olur, dedim herşeyine yani kskanmadım önemsemedim biraz işe yaradı afalladı bozuldu... diyorum zaten varsa benden iyisi git diyorum napiimm... inan nasıl davranacağımı bilemiyorum artık çıldırma noktasına geldim.((( bu aralar iş hayatı yoğun her anı birlikte geçirmeye çalışıyoruz işim rahat vaktim çok okuluna gider sınıfna otururm şakalşır,kur yaparız birbirimize bayılır böyle şeylere biliyorum bana aşık ama egosu onu bu hale getiriyo... süslenip gidiyorum okuluna eşim dediğinde böbürlenir ... erkekler egosu için yaşıyo .... bu durumu aşamadım ama böle saçmalayarak aşmaya çalışıyorum keşke sana ve kendime yardım edebilecek bi çözüm bulabilseydim :((((

beğen tuşunun altında alıntı ile cevapla var alıntı yaparak yazabilirsin.
yaptıkların kesinlikle saçmalık değil elbette.. doğru hareket etmişsin. öyle ya da böyle kocamızı elimizde tutmak zorundayız. kocam asla benimle ilgili bi iltifatta bulunmaz. mesela kısa bi etek giyerim kıskanmaz veya seksi bulduğunu söylemez. bi gün saçlarımı sapsarı yapsam beğendiğine dair laf edeceğini sanmıyorum. bi insan karısının bi yerini beğenmez mi hiç atıyorum kalçan güzeldir ya da bacakların ya da gözlerin ne biliyim. bi erkeğin karısının beğendiği bir tarafı muhakkak olmalı. ben çirkin de olsam allah bi yerden bi şey vermiştir bi kadına ki ben ne basenli ne de göbekli bi kadınım.
ama evde eşofmanla da dolaşsam kısa etek de giysem onun için değişmiyor. süslenip püslenip daha güzel görünmeye kalksam bi değişiklik olmayacak .

benim eşimin işine çok sinir bozucu ama kendi işimiz değiştirme lüksümüz yok....24 saat açık bi lokantamız var gece konsimatrisimi dersin gee dışarda takılan bardan kulübden çıkanmı dersin gece müşterisi hep böle genelde hepsi gece alkollü olur tabi...konsimatrisler falan yanımda asılmaya kadar götürür bazen işi seni kaybettik falan diyolarmış eşime hadi onlar bu youn yolcusu ama inan gencecik kızlar yok denilebilcek kısalıkta eteklerle kafaları leyla bi vaziyette oturup masaya hiç erkek görmemişcsine bakıyolar çok farkettim bunu ama kendi iş yerimiz kavga çıkaramassın gidip bişey diyemessin anca sende o kızı yersin gözünle ama anlamaz ar duvarı yıkılmış:47:ben 24 eşim 25 yaşında yani öle bakınca bunlar ewli falan demez kimse iyi hoş ya ewlide olsan bu zamandaki kızlara farketmiyor....her işin zorluğu oluyor işte yaaa en basiti birgün bunların sürekli bi müşterisi geliyor yanında yeğenleri falan yeğenlerinden kız olanlardan biri eşimi çok beğendiğini söylüyor dayısına masaya çağırıp tanıştırsana diyor adamda sarhoş eşimin babasına oğlunu çağır gelsin yeğenim çok beğenmiş onu bi tanıştırak diyor sonra eşim gidiyor kız kıkır kıkır tabi abi ben ewliyim diyip yüzüğünü gösteriyor özür diliyo kız falan filan:47:ben artık böle durumları takmamaya başladım içinde olan adam heryerde yapar diyorum....adam muhasebe bürosundaki iş arkadaşıyla bile işi pişiriyor yeterki içinde olmasın....o kız eşinize siz ewlisiniz bana neden çok tatlısın diyorsunuz dese eşiniz belki bi ilkilip ne yapıyorum ben olcak....ama nerde şimdiki hatunlara bi çift tatlı çift laf söle kendini dünyanın en güzel karısı zannediyor....

ne kadar zor di mi eksik eteklerle uğraşmak .mesela şimdi evde oturuyoruz. internet başına geçiyor yanına gidiyorum napıyosun sen diyorum sert bi şekilde. (halbuki araba yarışı oynuyo)ya da akşam arıyor son dakka bi görev verdiler not defterime yazmamışım diyo. ben de hemen ne ile ilgili diyorum. işte bi konserde görev. yok ses sistemi falan filan. tamam diyorum o zaman konserle ilgili afişi eve getir ben de görücem diyorum. yani her söylediği yaptığı bir şeyde onu sorguluyorum bu şekilde ona ne kadar güvenmediğimi hissettirmeye çalışıyorum. yani hiç bişi yapmasam da bi cümle kuruyor hemen ona laf sokuyorum..
haysiyeti varsa eşinin bu kadar kendine güvenmediğini anlar. sürekli şüphe ile yaklaşmamın sıkıntısını çeker.

beğen tuşunun altında alıntı ile cevapla var alıntı yaparak yazabilirsin.
yaptıkların kesinlikle saçmalık değil elbette.. doğru hareket etmişsin. öyle ya da böyle kocamızı elimizde tutmak zorundayız. kocam asla benimle ilgili bi iltifatta bulunmaz. mesela kısa bi etek giyerim kıskanmaz veya seksi bulduğunu söylemez. bi gün saçlarımı sapsarı yapsam beğendiğine dair laf edeceğini sanmıyorum. bi insan karısının bi yerini beğenmez mi hiç atıyorum kalçan güzeldir ya da bacakların ya da gözlerin ne biliyim. bi erkeğin karısının beğendiği bir tarafı muhakkak olmalı. ben çirkin de olsam allah bi yerden bi şey vermiştir bi kadına ki ben ne basenli ne de göbekli bi kadınım.
ama evde eşofmanla da dolaşsam kısa etek de giysem onun için değişmiyor. süslenip püslenip daha güzel görünmeye kalksam bi değişiklik olmayacak .

valla benimki yapıyorda ne oluyor? şuran çok güzel buran muhteşem seni çok seviyorum.1 2 gün sonra beni kimler istedide ben sana vardım gibi iğğğğrenç cümleler.ama atlattım ben öyle dediğinde diyorum valla benden iyi olsalardı şimdi ben değil onlar olurdu.demekki elle tutlacak bi ben varmışım:))) ayyhhh 9 aylık hamile olunca insan ne dediğini bilmiomu ne:))
bu arada bazı erkekler eşlerini onore etmek istemezler elimden kaçar diye.illa sizi güzel bulmadığını düşünmeyinn.

Son düzenleme:
valla benimki yapıyorda ne oluyor? şuran çok güzel buran muhteşem seni çok seviyorum.1 2 gün sonra beni kimler istedide ben sana vardım gibi iğğğğrenç cümleler.ama atlattım ben öyle dediğinde diyorum valla benden iyi olsalardı şimdi ben değil onlar olurdu.demekki elle tutlacak bi ben varmışım:))) ayyhhh 9 aylık hamile olunca insan ne dediğini bilmiomu ne:))
bu arada bazı erkekler eşlerini onore etmek istemezler elimden kaçar diye.illa sizi güzel bulmadığını düşünmeyinn.

bence tam tersine güzel oturtmuşsun lafı :34: ağzına sağlık

bebeğini kucağına alacaksın sanırım yakında . mutluluk ve sağlık dilerim,
güzel laf oturtmuşsun. ya ben de hazır cvp olmayı anında iki cümle ile karşımdakini bozmayı çok isterdim ama maalesef hiç böle biri değilim.

bebeğini kucağına alacaksın sanırım yakında . mutluluk ve sağlık dilerim,
güzel laf oturtmuşsun. ya ben de hazır cvp olmayı anında iki cümle ile karşımdakini bozmayı çok isterdim ama maalesef hiç böle biri değilim.

zamanla oluyor canım bunlar:) bide erkek çok çabuk unutuo senin için yaptıklarını sen hatırlatacaksın:) valla canımı sıkınca diyiveriom az diz çökmedin die.kalıo valla tek cümle kurabilio yutkunup " ne zaman?" :))) hem zamanla öğreniosun nerde ne der ne yapar ondan önce düşünüp kendini hazırlamalısın.o eleştirmeden sen eleştir (kendini bile olsa) yapması gerekenleri devamlı hatırlat (sana bişi demeye zamanı kalmasın:) ) yücelt ama bir yandanda yerin dibine sok çaktırmadan:) (yakışıklım kıymetlim bayılıyorum sana o azcık olan göbeğide eritsen varya...:) ama kendini rahat bırak düşüncelerini söyle yoksa birikiyor zamanla dağ oluyor aşılamıyor.konuyu sonraya erteleme anında cevaplarını ver düşüncelerini söyle sonra nerden çıktı şimdi oluyor. bu arada çok teşekkürler haftaya gün vericek doktor.mucizemle tanışıcaz çok az kaldı.(ve bir okadar bencilim ilk ben görücem mucizemi spinal sezeryanla yapıcam doğumu.)

haklısın bu camiadaki kisilerin iliskileri biraz zorr bende tırsıyorum hep iliskime zarar gelecek diye..Abarttığınızı sanmıyorum iyiki müdahale etmişsiniz bence cesaret edip bir daha zor konusur öyle :)

Back