ben kırıldığı için tabiki sevinmedim onun hatasını görmesi için bir uyarıydı belki dedim kendimce.yoksa neden seviniyim olan bana oldu çünkü.kadında can acısı çektiğiyle kaldı.yoksa tövbe hşa kimsenin kötülüğünü istemem olacağı varmışki olmuş.gözüm parada pulda değilki aile olma bilincinin ona gelmesini bekliyorum beni ihmal etmesini.aileisnin yanında o küs kalmayı tercih etti.senin annen benim annem ayrımına giren o yoksa benim onlara karşı hiçbir saygısızılığım olmadı.o gece onları gayet güzel ağırladım.ne zmanki benim aileme yaptıkları saygısızlık aşamasına geldi baktım takmıyor saymıyor üzerine laf söylüyor bende gitmemeye başladım.ama nereye kadar gitmicem illaki gitmem gerekecek ama ozman bu zman değil kırgınlığımdan bahsediyorum.evliliğin kontrolünüde alamadım elime laf söylettirmiyorki kendine yumdum gözümü bende dilediği gibi harcadı.kırdı yenisini yaptı hesapszıca delirmiş gibi pervasızca öyle böyle değil bu kadarmı boş harcamalar yapılır.söylesem kıskanç oldum.çok görüyosun oldum.ama kendi gördü yanlış olduğunu hata yaptığını.konu para değil derdim para değil tüm samimiyetimle söylüyorum ama paranın kontrolünün iki tarafında haberi olsa evlilikte sağlıklı oluyor bendne habersiz kredi çekmiş kendi başına iş çevircek aileyiz biz ya insan saklarmı böle bişiyi.erkek ya gurur yapıyor.ne zman bardak taştı sonra açıkladı bana.ama ben tahmin ettim patlıcağını.ağladı sızladı nasıl bir erkeğim ben faturayı bile ödeyemedim die.bende üzülmesin die üstüne gitmedim unutmuşsundur tamam ağlama dedim hayır bliyodum diyo bende tamam unuttuk farzet dedim yine alttan aldım.inş bundan sonrası güzel olur bu kadar kırılmışlıktan sonra.belkide ders olur yaşadıklarımız