- Konu Sahibi yellowbomb
-
Babası ev alacakmış daha nasıl destek olsun??
Babası ev alacak olsa oğluna,ondan para istemez,hele ki 150 tl 'ye hiç tamah etmez.:84:
150 kira ,100 ısınma, elektriği suyu ,aidatı ,mutfak masrafını katsak. 600 ün üstüne epey para koymak gerekir.
ama şu varki siz hala çalışmaktan bahsetmiyorsunuz. erkek arkadaşıma bende yardım edeyim para kazanayım demiyorsunuz.
yaşayın görün ne diyeyim artık. hayat öyle masallardaki gibi olmuyor...evlendiler ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar diyede bitmiyor.
ayrıca,o baba size ev alacak durumdaysa tv parası neden ister ki,600 maaşla çalışan oğlundan. bu pek inandırıcı gelmedi bana....
Allah sizede yardım etsin canım ama evlenmek isteyen gençlerin önünne engel olan ailelerin ben yatacak yeri olduğunu sanmıyorum. Ne şeklide olursa olsun en azından manevi olarak destek olmalılar senin hakkına giriyorlar haberleri yok. öyle gelinimz hazır bilmem ne demekle olmuyor o işler en azından yüzük takmalılar o kadar beklemişsin zaten aile aile olsa kendileri çoktan ailenin yanına gelmeliydi. Ve biz iki kişi çalıyorz tek kişi çalışsak hayatta geçinemeyiz. Belki sevgilin çalışmana izin vermiyor yada başka bir sebep ama sende çalışsan iyi olurdu.
tv parası istemedi bana her ay destek ol işi bırakcam dedi o da sussun diye tv aldı para isterse tv nin borcunu ödüyom veremem demek için...
ben ona dedim çalışıcam beraber yapalım herşeyi diye kabul etmedi herşeyi ben yapıcam dedi sen sadece sabret dedi.kesinlikle istemedi napim
Sizinki gibi olmasada benim sevgiliminde baba desteği yok. Kendi çalışıp kendisi birikim yapmak zorunda bişeyler yapabilmesi için. Şimdi ikimizde birikim yapıyoruz. Hatta düğünümüzün çok güzel olması için nişanı evde yapıcaz. Düğün masraflarına bende ortak olucam. Belli bi birikimi olmadığı için istemeye gelemiyorlar. Allah nasip ederse yaza gelicekler inşallah. Maddi manevi hiçbir desteğimi esirgemiyorum ben kurmak istediğimiz yuvamız için. Yani, tek taraflı olmuyor hiçbirşey. Sende çabalamalısın çalışıp birikim yapmalısın. Her zaman her şekilde ona destek vermelisin. Hem daha 22 yaşındaymış. Bende 21 yaşındayım. Evlenmek için çok erken diye düşünüyorum. Zamana bırak sabretmeye devam et sende destek ver sevgiline.
tv parası istemedi bana her ay destek ol işi bırakcam dedi o da sussun diye tv aldı para isterse tv nin borcunu ödüyom veremem demek için...
ben ona dedim çalışıcam beraber yapalım herşeyi diye kabul etmedi herşeyi ben yapıcam dedi sen sadece sabret dedi.kesinlikle istemedi napim
oda pek iyiymiş. sen çalışma ben yapacağım diyor ama yapamıyor.... neden bende çalışacağım diye diretmiyorsun...
ayrıca,neden istemiyormuş çalışmanı. çalışmak kötü bir şey mi.....
Bu durumda suçlaman gereken kişi sevgilin babası değil. Sizi bu zor duruma mahkum eden kişi sevgilin.
merhaba yazılanları okudum senin adına üzüldüm zor işler bu işler bencede önceden bir tanışma ayarlayın isteme gibi değil ama tanışma görüşme aileler görüşünce durumun ciddiyeti anlaşılır belki ellerinden geleni yapmaya karar verirler tabi annenede biraz iş düşüyo tanışmadan sonra annene anlat durumu oda kayınvalide adayınla konuşsun şartları öle öle yumuşarlar belki ortada bişey yokken babadan bişey beklemek olmaz tabi ben nişanlandığımda eşim daha askerliğini yapmamıştı nişanlandıktan sonra gitti askere geldi evlendik 2.5 yıl bile geçti yaşadıklarını analayabiliyorum ama anlatırken işte bu kadar kolay ve kısa oluyo herşey sende başlayıp sende bitiyor şeker gibi ol herşey hallolur kolay gelsin
yapıyor ama yavaş yavaş..beni üzende bu işte...
istemiyor işte herkez farklıdır
konuyu başka yere çekme lütfen çalışmak kadar güzel bişeymi var heleki bir kadının...
manevi olarak da pek bişey göremiyorum ya bir güzel haber bile gelmior aileden..hani oğlum biriktirde isteyelim kız nezamandır bekliyor falan hiçççç takan yok. Galiba...halbuki annesi askere gitmeden önce benim için " askerden gelene kadar severse beklerse alıcam " demiş...ee bekledik şimdi ses yok...çalışma konusunda destek olmamı istemiyor işte başka şeylerde var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?