- Konu Sahibi yellowbomb
-
ah canım ya öyle babalar okadar çok ki oğullarına gelince oğlum param yok diye ağlarlar üzme ya canını sen okurken ben bile sinir oldum bizdede eşim yaptı herşeyi hala borç ödüyoruz bazı babalar anneler çok vicdansız çokkk pek ne yapmayı düşünüyorsunuz?seni daha kaç yıl bekletecek?sen bekleyecek misin hala?bu şartlarda çok zor sabır taşının çatlaması çok normal rabbim yardımcınız olsun şimdiden ne diyeyim ki başkaama kafana filan takma sen ne kadar üzülsende iş olacağına varıyor bunu sakın ama sakın unutma....
Canım öncelikle sinirlenmemeye çalış çünkü sinir olduğunla kalırsın
Benim eşimin aileside hiç bir şeye elini sürmedi karışmadı üstelik düğün önceside bir sürü sorun çıkardı mobilyamızı her şeyimizi kendimiz aldık benim ailem yaptı kız tarafının yapacaklarını ama onlardanda düğünden sonra bir darbe takılarımı aldılar elde var sıfır.Evlendiğimizde eşimin cebinde 100 lira parası kaldı zor şartlar altında evlendik ama her şeyimiz oldu borcumuz çok hala ödemeye devam ediyoruz ne eşimin ailesinden bir şey görüyoruz ne de kendi ailemden...
Bence çok beklemeyin yani erkek arkadaşın öyle bir ailede olduğu sürece birikim yapamazsın asgari ücretle zor düğün yapmak sende destek olmalısın bence bilezik için para biriktireceğine sözlenin mobilyanızı falan ödeyin taksit taksit oraya ödeyin yani ihtiyacınızı alın öncelikle bilezik yapsa bile düğünden sonra gidecek onlar benim öyle oldu bu yüzden en azından gözle görünür bir şey olur canım kendimde yaşadığımdan biliyorum bileziklerimi bile istedi benim kayınpederim ama vermedim tabi ki Allah yardımcın olsun ama saın sinirlerini bozma hasta olursun ve niye yapmıyorlar diyede takma ben çok takıyordum kafama şimdi takmıyorum boşver varsın yapmasınlar sen hasta olursun güzelim onlara bir şey olmaz
peki diyelimki yaptılar herşeyinizi ..borçsuz oturuyorsunuz asgari ücret size yetecekmi ev geçiminde evlenmek yuva kurmak bu zamanda zor işler malesef öyle bi zamana geldikki kimseden fayda yok o yüzden iyi düşünüp taşının derim yapsalarda yaptıkları ömür boyu size sıkıntı olarak dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?