- Konu Sahibi yellowbomb
insanın sana iki tokat çakıp seni kendine getiresi geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika bir yorum
insanın sana iki tokat çakıp seni kendine getiresi geliyo
ya ben avatarından korktum:26:
ne olur sen çakma sakın..:)
hehehe tersimde kötüdür heee karateciyim bide :)))
bu avatarla yılın eni seçilmeyi planlıyorum :))
Yellow bir daha başka bir nickle kaydolursa,tek mesajından tanınacak artık
tamam kimse yorum yapmasın artık ilişkimi bukadar dile dolanmasına izin vermeiyecem haklıda olabilirsiniz ama bu kadar hakaretle akıl verilmez size derdini açan da hata tatlı dille konuşmayı bilmiyosunuz siz herkez birbirine gaz vermiş bir sürü yorum yapmışlar kimseye bişey ispat etmek zorunda değilim...üyeliğimi iptal ettiricem sayenizde soğudum siteden....dalga için konu açmışım ya dalga geçen üyeliğini sildirmezdi....şu zamana kadar yaptığınız yorumlar çok güzeldi ama son yorumlarınız dan sonra artık siteye gelmem derdimi anlatacağım tek burası vardı ama hakaretle yol gösterenlere ihtiyacım yok benim..özellikle laale abla son yorumların çok koydu bana ki seni ne kadar sevdiğimi biliyosun...derinsss bu yaptığın hakaretler birgün karşına çıkar unutma....kendine iyi bak kk
isabet olmuş
ama bence sen dayanamaz başka üyelikle yine gelirsin sarışın bomba
Şimdilik güle güle... Seni hiç unutmıycaz
Açtığın şu konu bence forumdaki en bomba konulardan biriydi
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/401565-esinize-oryantal-oynarmisiniz.html
evet evde 3-sene falan geçiremem asla çünkü askerliğini gelince evlenicez diye bekledim hep evdeydim şimdi okadar zamandan daha da fazlası nı asla evde geçiremem çalışmam lazım vakit geçer hiç yoktan..siz bana böle deikçe çalışmak geliyor içimden hiç yokken kafamda
Bu böyledir kk derdim var bölümünde katılım ne kadar yoğun olursa ileriye doğru kırmalar,üzmeler kesin oluyor yazanın o anki piskolojisini bilmiyoruz ya çocuğu hasta ya patrondan azar işit yada evde koca beklemekten bunaltı geldi yada sana öncelerden yazdıkların kuyruk acısı var yada o zaten piskopat ruhlu burada yeni konu açarken çok geniş olmalısın yada konu açmamalısın