• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir baba evleneceği oğluna hiç mi destek olmaz?çok sinirlerim bozuk

Şimdi diğer konularını da okuyunca bu muhterem arkadaşın,yazdığım birkaç satırın çok gereksiz olduğunu düşündüm doğrusu:27:
Allah ıslah etsin kızım sizin gibileri..

Harika bir yorum :71:

asıl yorum senınkıydı arkadasım ama anlayacak kafa nerde varsa yoksa koca ..24 yasındayım 2 aylık evlıyım hala gecelerı aglıyorum evimi özluyorum annemler lokmalar bogazımızda dıyor ..ahh ahh aptallık mı bizdeydi yoksa kocanın degerını mı anlayamadık :37:

Neyse konu sahibi de ayrıldıktan sonra konu sanırım kilitlenir.Ne diyelim herkes kendi kaderini yaşar.Ama üzülüyorum üzülüyorum bu tür maddi sıkıntısı olan çiftlerden doğan ve sonra çiftler ayrılınca ortada kalan çocuklara üzülüyorum.:59:

Bir genç kızın hangi yaşta olursa olsun evlenme hayalinde olmasını, gelecek kurmak istemesini, güzel bir düğün yapmak istemesini sonrasında çocuklarıyla-eşiyle bir bütün olmak istemesini, evinin kadını olmak arzusunu hatta çalışmak istememesini bile anlıyorum...

Tek anlamadığım ısrarla acele edip hayır illa şimdi evlenelim, bilmem kaç yılında evli olayım mantığından vazgeçmemesi...

'Evleninceye kadar hayat sonra bitiyor, kemale erip sonsuza kadar mutlu yaşıyorsun, tapuyu al mutlu ol, bul kocayı-al tapuyu' mantığını ne zaman aşarız acaba...?

Böylesi örnekler gördükçe içim acıyor... Çok yazık. :19:

tatli dille konusanlar oldu
tecrubeli evlenip bosanan, ikinci evliligini yapan yada zor sartlarda evlenen
yada yasitlarin yada belirli bir egitimden sonra evlenen her turlu insan sana yazdi guzelce
hic bir sekilde cevap veremedin
zir cahil sekilde 80 yasindaki ebeler gibi "nasip, kismet" deyi gecirstirdin
sonra yuvasiz kuslar gibiyim deyi kucuk emrahlari oynadin..
buda son damlaydi.. sükürsüz olusuna
kendini gelistirmek istemeyisine
ezilmeyi kabul edisine
bir sogan bir ekmek olsun ama illa kocam olsun diye tutturusuna tepki aldin
cunku o tepki verenler ben dahil hayatin zorlugunu yasadik yada gorduk
yada algiladik!
yuvasiz kuslar cop tenekeleri atese vermis
ailesiz yasayan o cocuklardir
kiminin elinde tiner kiminin elinde gozyasini silmedigi ama iki kurusa sattigi mendille
yasam kavgasina girmis o yavrulardir!
insan tuccarlarinin eline gecmis o gencecik kizlardir
sen sicak yuvanda ailenle kardeslerine yasayan 21 yasinda
calismasi gereken kurslara gitmesi gereken hayata dort elle sarilmasi gereken bir genc insansin..
dedim ya bahtin acik olsun..

Yellow gercekten cok ilgincmissin ya.
Bende 18 yasımdan beri aynı adamla beraberim ve okuyorum.
Bizde evilik düsünüyoruz elbette.
Ama sevene samanlık seyran olmuyor !!
Bunun bilincine varmam cok zor olmadı..
Heleki calısmak sevdigin adam bile olsa kendi paranı kazanmak o kadar güzeldir ki, bunu böyle yapan bayanlardan duyuyorum..
Bu yasta tek hayalin evlilik bu en ilginci zaten tek düsüncende bekliyorum yıllardır..
Baya bir zaman önce tv' de haberler de izlemistim calısan kadın, daha cok bosanmayı kabul ediyormus diye erkekler bunu farklı algılıyor yani kadın degisiyo, para degisitiriyo :)
Tabiki degisir kendine güveni geliyo kocasının altında ezilmiyoo.
Erkeklerde bunları kaldıramıyormus neden mi??
İstiyorlar ki kadın hep onların eline baksın, onlar uzattıgında alsın, dayak yesin ama susup otursun iste cogu erkegin bu zoruna gidiyor.
Onca üye yorum yapmıs hic birine kulak asmamıssın zaten siteden ayrılmıssın ne deyim allah akıl fikir versin ..

tamam kimse yorum yapmasın artık ilişkimi bukadar dile dolanmasına izin vermeiyecem haklıda olabilirsiniz ama bu kadar hakaretle akıl verilmez size derdini açan da hata tatlı dille konuşmayı bilmiyosunuz siz herkez birbirine gaz vermiş bir sürü yorum yapmışlar kimseye bişey ispat etmek zorunda değilim...üyeliğimi iptal ettiricem sayenizde soğudum siteden....dalga için konu açmışım ya dalga geçen üyeliğini sildirmezdi....şu zamana kadar yaptığınız yorumlar çok güzeldi ama son yorumlarınız dan sonra artık siteye gelmem derdimi anlatacağım tek burası vardı ama hakaretle yol gösterenlere ihtiyacım yok benim..özellikle laale abla son yorumların çok koydu bana ki seni ne kadar sevdiğimi biliyosun...derinsss bu yaptığın hakaretler birgün karşına çıkar unutma....kendine iyi bak kk

isabet olmuş :51:
ama bence sen dayanamaz başka üyelikle yine gelirsin sarışın bomba :34:
Şimdilik güle güle... Seni hiç unutmıycaz :58:
Açtığın şu konu bence forumdaki en bomba konulardan biriydi :65:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/401565-esinize-oryantal-oynarmisiniz.html

Bu böyledir kk derdim var bölümünde katılım ne kadar yoğun olursa ileriye doğru kırmalar,üzmeler kesin oluyor yazanın o anki piskolojisini bilmiyoruz ya çocuğu hasta ya patrondan azar işit yada evde koca beklemekten bunaltı geldi yada sana öncelerden yazdıkların kuyruk acısı var yada o zaten piskopat ruhlu burada yeni konu açarken çok geniş olmalısın yada konu açmamalısın

anlaşılan kafanın dikine giden bi kızsın.

düşünüp yazmadığım daha doğrusu unuttuğum bişey vardı bikaç arkadaş yazmış bunuda,bak sen 1 sene 2 sene onun birikim yapmasını bekleyeceksin sonra tabi o o kadar parayla yoklukla birikim falan yapamayacak.zaman geçince artk sen isyan etmeye başlayacaksın ve o da benim elimden gelen bu,,istemiyorsan kapı açık sana güle güle diyecek,,ve ailesinin bulduğu başka bir kızla en kısa zamanda evlenecek.ben buna benzer bişeyi yaşamıştım aynı şartlarda dğeil ama,,ben de okuldan mezun olduktan sonra onun okulu bitirmesini bekliyodum ama o sürekli okul bitcek falan filan diyip beni oyalıyodu.halbuki ne ders çalıştığı vardı ne de okul umrundaydı çalışıyordu kendisi.okul uzuyodu.ben de o 2 sene boyunca bekledim,,ama okuılu bitirip evleneceğimiz falan yoktu ona kaldıysa bu böyle sürüp gidecekti ailem kesinlikle vermezdi ben de istemezdim,,sonunda "sen benimle nasılsa evlenmicen" diyip ailesinin ona düşündüğü akraba kızıyla evlendi 2 ayın içinde.şimdi düşününce iyi olmuş diyorum,,ama olan o birkaç seneme oldu.belki çok daha iyi taliplerim çıkacaktı o zaman içinde.sonra bi süre erkeklere falan güvenemedim vs.. herkes beni kandıracak hepsi yalan söyleyecek gözüyle görmeye başladım çok zora gelemez onlar ya.sen çok duygusal bakıyosun.zaten kızdıüım bi nokta özellikle erkekler zamanında okumaz etmez ilerisini düşünmez sonra bu durumlara düşer işte

evet evde 3-sene falan geçiremem asla çünkü askerliğini gelince evlenicez diye bekledim hep evdeydim şimdi okadar zamandan daha da fazlası nı asla evde geçiremem çalışmam lazım vakit geçer hiç yoktan..siz bana böle deikçe çalışmak geliyor içimden hiç yokken kafamda

ya yellow'un gittiğine üzüldüm valla. :) açık sözlü samimi bir üslubu vardı, herkes kasılırken o serbestçe konuşuyordu. umarım geri gelir. iş bulmuş olarak. :)

Bu böyledir kk derdim var bölümünde katılım ne kadar yoğun olursa ileriye doğru kırmalar,üzmeler kesin oluyor yazanın o anki piskolojisini bilmiyoruz ya çocuğu hasta ya patrondan azar işit yada evde koca beklemekten bunaltı geldi yada sana öncelerden yazdıkların kuyruk acısı var yada o zaten piskopat ruhlu burada yeni konu açarken çok geniş olmalısın yada konu açmamalısın

Bu son cümlenize çok çok çok katılıyorum...

Bu konu başlığı altında (Bir derdim var ) konu açan herkes,anlaşıldığı üzere kendilerine göre bir derdi paylaşmak,anlatmak,rahatlamak için açıyor.Eğer çok fazla bunalımdayken açmışsa,illa ki bir destek bekliyor.Hatalı da görünüyor olsa.
Açan kişinin psikolojisini bilmeden,anlamadan yorum yapmak,hele ki eleştiri bazında,bana göre yanlış.
Ben yeni üyeyim,şurda ne kadar olmuş üye olalı.Herkesi tanımıyorum tabii.Ama herkesi kendim gibi gördüğüm için "konu fake,dalga geçmek için yazmış,amacı şu,bu" gözüyle bakamam.Bunu diyebilmem için uzun bir süre burada üyeleri tanımalıyım.Uzun süre sonra da,yeni bir üye konu açtığında,yine onu tanımadan eleştiride bulunamam.

Bazı şeyleri yaşamayan bilemez.İnsan kendini ifade etmekte zorlanıyor olabilir.Çok fazla üzerine gitmem.Baktım çelişkili mi cevaplar,yazmam,konuya bakmam,olur biter.Bu konu 2 gündür reyting rekorları kırıyor ama ben daha yeni baktım.

Açıkçası üzülüyorum da birilerinin bir siteden ayrılmak istemesinden dolayı...

Diyeceğim o ki,
Evet,konu açarken insan o an ki psikolojisine aldanıp yardım istememeliymiş.Bende yaşadım burada onu.Çok geniş olmadığım için de çok üzüldüm...

Burada konu sahibini savunmuyorum ama yine de illa ki eleştireceksek birini,kelime seçimlerine dikkat edilmeli diye düşünüyorum...

sabahda işe giderken mesaj atmış ben seni çok seviyorum sana bilezik alcam ya hem maaşımda artsın baban hemen versin seni bana falan yazmış

bu parca 28 sayfa, son mesajdan alıntı
konu sahibi coktan gitmiş...
acıyorum halimize ben, acıyorum gercekten
kendimle gurur duyuyorum bi yandan, bu kadar saf olamadığım için, bu mesajdan sonra ceza mı alırım nolur bilmiyorum
şimdiye kadar bu forumda etliye sütlüye hiç dokunmadım
ama buna dayanamıyorum, kendi kendime sen ne iş başarmışsın diyorum, sadece yellowa bakarak değil, burda 20 yaşında evde kaldım diye konu açanları da gördük
ben 21 yaşındayım evliyim, ama bigün olsun demedim hadi evlenelim, ne zaman evlenicem...
allaha dua ederdim, ne verirsen hayırlısını ver diye, özel olarak ne koca diledim ne para
çocukmusunuz siz? seni seviyorum bilezikde alcam bitti, bu devirde kim tanımadığı insana bilezik verir? kimse... ama hayatının anlamı, en büyük hayalin ve isteğin bilezikse ben sana alıym yellow, dünyanın en mutlu insanı edicek seni bu bilezik, bunun sevabıyla gökyüzüne çıkarım ben
bi kere daha yazmıştım evde rahat mı batıyo? aldıgınız 5 kuruşun 3ünü taksite borca 2sini yemeye faturaya vermek mi hayattan beklentiniz diye, çalışın paranızı kazanın yiyin için eglenin hayatınızı yaşayın, koca her zaman bulunur
benim eşim doktor, özel hastanede ve jinekolog, miktarı söylemek uygun olmaz ama en azından yaptığı her sezeryandan bile 600 liradan fazla para alıyo, bunu görgüsüzlük gibi reklam gibi anlamayın lütfen
ama ben napıyorum? yok kocam bana alır yok kocam çalışsın bana baksın, kocam bana bilezik alsın demiyorum
çıkıyorum okuldan, işe gidiyorum
3 kuruşta olsa kendi paramı kazanıyorum
kocamda olsa bi erkeğe bel bağlamıyorum, tabiki faturalar alışveriş şu bu ondan, ki bana üstüne para da veriyo tabiki, bana hediyeler alıyo, bi derdim olsa paraya ihtiyacım olsa, onun parası benim param der düşünmeden isterim, o zaman kocam değil mi tabi bakıcak bana derim
ama elim ayağım tutarken ne gerek var buna?
kızlar nolur kendinize gelin, böyle şeyler yapmayın
hayatımız eşlerimizle sevgililerimizle güzel ama onlara bel bağlamak çok manasız
bu kadar mı aciziz? acizsiniz?

Back