• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir baba evleneceği oğluna hiç mi destek olmaz?çok sinirlerim bozuk

Yahu çocuk bu maaşla babanın karşısına çıkamam diyor.
Para biriktirelim diyor.
Daha ne desin..
Elde avuçta yok,babanın karşısına çıksa
sen de ben istiyorum illa desen,baban da verse
sonra daha farklı sorunlar çıksa ne yapacaksın?
hayat bu kadar basit değil güzelim
biraz gözlerini aç ya..

iftarda dua ediyorum bu son iftarım olsun ailemin evinde diye yazmışsın
şook oldum bu nasıl bir düşünce yaaa
ben son ramazanda nişanlıydım nasıl içim yanıyordu son kez bu sofradayım
bir daha burda olamayacağım diye
gözyaşlarım ekmeğimle katık oluyordu
bu duyguyu eminim herkes yaşamıştır
evliliği hayatının merkezine oturtmuşsun
sonra başını taşlara vurmayasın
zorlukla geçecekbir evliliğe adım atmak istiyorsun
sonunu düşündünmü?
şimdi evlenemiyorum diy ağlayan
ilerde benim şunum yok bunum yok diye ağlar
sıcak bir yuva sadece sevgiyle aşkla olmuyor canım

Sen adamı bu hayalperestliğin ile cinnet geçirtirsin yellow..
Allah'tan sana akıl ihsan eylemesini diliyorum..
Babasında o kadar para bolmuştda sevgilindne niye paralar dileniyormuş..???
:46: :46: :46:

vallahi okurken sinir oldum ya bi arkadaş neler neler yazmış ben de yaşadım sıkıntılar çektim uzaktan davulun sesi hoş gelir demiş konu sahibi arkadaşın aklı hala bi karış havada ben ne zaman evlencem ben ne zaman evlencem diye ağlanıyo
binbir zahmetlerle borç harç evleniyosun ohh rahatladım dedıgın anda o ev nasıl adamı carpıyo bılıyomusun sen sureklı aglayıp zırlayan bı bebek gıbı devamlı bıseyler ıstıyo senden o biter bu biter faturalar gelır kıra ödenır vs vs bıtmez derdı hıc bıtmez bı de sen calısmıcan 600 lıra gelırı olan bı kısının sırtına yukluceksın bunları ohhh ne ala sonra cocuk da ıstersın ama belkı aklın basına gelır de korkar ben ona nasıl bakarım dıye aglanır cok ıstesen de yapamazsın o zaman bu acı oyle oturur kı ıcıne bugunku aglamalarının bı hıc oldugunu anlarsın
ya ne kadar sanslısın burda ınsanlar sana yol gostermeye calısıyo deneyımlerını paylasıyo bıseyler kapıp ona gore davranacagına hala aklın evlılıkte pes dıyorum bu yazdıklarım da ıse yaramıycak bılıyorum ama ben de ıcımı dokmek ıstedım ıste neyse

Bu adam seni almaz.
Sizin ki saçmasapan bir ergenlik aşkı boyutunda.
Bu adam evine barkına yatırım yapar,vaktinin geldiğini düşününce de annesi ailesi oğlum seni evlendirelim der.
Ailesi de gereken desteği gösterir uygun bir kız bulunur sen de uzaktan bakarsın..
Ama hakediyor musun..? bence hakediyorsun.. geceler boyu evlilik için Allah'a yakaran 21 yaşındaki bir kız olarak hakediyorsun.
Ablan okuyor belli ki ailen mantıklı bir aile,okumuyorsun,çalışmıyorsun,konu komşu görsün diye altın seviyorsun,çalış diye ısrar ettiğimizde en sonunda patlayıp "içimden gelmiyor" diyorsun...
Diğer konularını okumasam adamla cinsellik yaşadın mecbursun adama diyeceğim ama yarım ağız teklif etmişsin adam da reddetmiş,sonra da şakaya vurmuşsun.Demek ki bu yaşanmamış.
Ben kaç gündür bu konuyu okuyorum bir tek an "ayy yazık kıza" demedim.Sen başına gelen herşeyi hakediyorsun.Çünkü tek derdin koca.! o olmazsa öleceksin kendini kemire kemire öldüreceksin..
sana insanca yazan sıcak saygılı davrananlara bile asla düzgün cevaplar vermiyorsun.Tamam yaparım,kader,gelecek günler güzel olur türünde öyle boş boş cevaplar veriyorsun.sana evde boş boş oturuyormusun dedim kızdın bana ev kadınları oturmuyor mu bende oturuyorum diye cevap verdin..bana laf yetiştireceğine ananababana destek ol kocayı bırak da bir ekmek parası getir eve namusunla ..? ne olur ne kaybedersin...? özgüvenin gelişir,iki insan tanırsın ufkun açılır.. ve inan o sapık düşüncelere sahip sevgilin gibi değil herkes,o iş yerinde gördüğü kadınlar taciz ediyor galiba.. senin taciz edileceğini düşündüğüne göre..

Bu konuyu sadece sohbet etmek için açtın..ne akıl aldığın var ne de yazanları insan yerine koyduğun. Ama insan şöyle bir bakar bir konu açtım 100 kişi cevap yazdı 95'i kızım aklını başına topla dedi 5 tane ergen benim gibi adam da ayyy herşey güzel olacak sen haklısın dedi.acaba bu 95 kişinin hepsi aptal mı ..? niye herkes aynı şeyleri söylüyor acaba bir kez bana vakit ayıran o kadar kişiyi adam yerine koysam mı ..?? diye düşünmedin..
bu mantıkla hayatın boyunca asla mutlu olamazsın hayatın insanların mutluluklarını izlemekle sürüp gider..
ama sen duaya devam et oruçlu ağzınla koca dile,sağlık,huzur,ananababana sağlık,iş güç dileyeceğini koca dile.. çünkü koca hayatın anlamı,kadınlar tek varlık sebebi..hepimiz bir koca için geldik bu dünyaya..

Bu adam seni almaz.
Bu adam evine barkına yatırım yapar,vaktinin geldiğini düşününce de annesi ailesi oğlum seni evlendirelim der.
Ailesi de gereken desteği gösterir uygun bir kız bulunur sen de uzaktan bakarsın..
Ama hakediyor musun..? bence hakediyorsun.. geceler boyu evlilik için Allah'a yakaran 21 yaşındaki bir kız olarak hakediyorsun.
Ablan okuyor belli ki ailen mantıklı bir aile,okumuyorsun,çalışmıyorsun,konu komşu görsün diye altın seviyorsun,çalış diye ısrar ettiğimizde en sonunda patlayıp "içimden gelmiyor" diyorsun...
Diğer konularını okumasam adamla cinsellik yaşadın mecbursun adama diyeceğim ama yarım ağız teklif etmişsin adam da reddetmiş,sonra da şakaya vurmuşsun.Demek ki bu yaşanmamış.
Ben kaç gündür bu konuyu okuyorum bir tek an "ayy yazık kıza" demedim.Sen başına gelen herşeyi hakediyorsun.Çünkü tek derdin koca.! o olmazsa öleceksin kendini kemire kemire öldüreceksin..
sana insanca yazan sıcak saygılı davrananlara bile asla düzgün cevaplar vermiyorsun.Tamam yaparım,kader,gelecek günler güzel olur türünde öyle boş boş cevaplar veriyorsun.sana evde boş boş oturuyormusun dedim kızdın bana ev kadınları oturmuyor mu bende oturuyorum diye cevap verdin..bana laf yetiştireceğine ananababana destek ol kocayı bırak da bir ekmek parası getir eve namusunla ..? ne olur ne kaybedersin...? özgüvenin gelişir,iki insan tanırsın ufkun açılır.. ve inan o sapık düşüncelere sahip sevgilin gibi değil herkes,o iş yerinde gördüğü kadınlar taciz ediyor galiba.. senin taciz edileceğini düşündüğüne göre..

Bu konuyu sadece sohbet etmek için açtın..ne akıl aldığın var ne de yazanları insan yerine koyduğun. Ama insan şöyle bir bakar bir konu açtım 100 kişi cevap yazdı 95'i kızım aklını başına topla dedi 5 tane ergen benim gibi adam da ayyy herşey güzel olacak sen haklısın dedi.acaba bu 95 kişinin hepsi aptal mı ..? niye herkes aynı şeyleri söylüyor acaba bir kez bana vakit ayıran o kadar kişiyi adam yerine koysam mı ..?? diye düşünmedin..
bu mantıkla hayatın boyunca asla mutlu olamazsın hayatın insanların mutluluklarını izlemekle sürüp gider..
ama sen duaya devam et oruçlu ağzınla koca dile,sağlık,huzur,ananababana sağlık,iş güç dileyeceğini koca dile.. çünkü koca hayatın anlamı,kadınlar tek varlık sebebi..hepimiz bir koca için geldik bu dünyaya..

+ Evlenince ne değişecek?
Yani ısrarın sonucu nedir? :24:
...

Bu adam seni almaz.

:58: aglamak istiyorum
vallahi bu yaziyi okudum ya daha gam yemem
hayranlikla katiliyorum sana!

Heeee bak yellow aklıma ne geldi!
hani konu başlığında sorduğun; "bir baba evleneceği oğluna hiç mi destek olmaz?çok sinirlerim bozuk"
Bunun cevabı da aslında o kadar net ki!
Seni istemiyorlar da ondan!
Oğullarına muhtaç yaşayacak,gerekirse kayınvalideyle aynı evde bile kalırım diye düşünen kızı gelin olarak istemiyorlar bence!
Onlar kendi oğulları gibi çalışan,didinen,amaçları uğruna mücadele eden bir gelin istiyorlar! Çalışmayı seven,geleceğe asılan,tek başına da olsa ayakta durabilen bir gelin!!!
Eee pek de haksız sayılmazlar di mi?
Davul dengi dengine!
Oğlan 600 lira maaşla ev geçindirmek için bir yerlerini yırtacak gelin evde bebeleriyle kollarına bileziklerini takacak! Hangi ana babanın içine siner ki erkek evladının bu kadar yıpranmasını?

Ve senin calismanimi istemiyor sevgilin? bunuda yeni okudum
sana biri yan gozle bakar korkusuylami?
varya tam birbirinizi bulmussunuz bence
disarda gurul gurul akan bir dunya ve sizin gibi genclerin
dusuncelerine bakin
biri koca diye aglar
diyeri namusuma yan gozle bakarlar edebiyati
ne katacaksiniz bu topluma ne ureteceksiniz?
bu arada
naylon gecelik koyma ceyizine onu kotu kadinlar giyer

Bu adam seni almaz.

Harikasın ne diyebilirimki... Bu konuyu ilk okumaya başladığımda inanmayarak yorum bile yazma lüzumunda bulunmadım... Sen en güzelini yazmışsın arkadaşım tebrik ederim hakikateen...:16:

Yazmayım diyorum ama wallahi duramıyorum..
Ailen sana evde işkencemi yapıyor son iftarım olsun diye dua ediyosun?
Kendini yuvasız kuşlara benzetiyosun?
Şaşırdım kaldım, ben sevgilinin değil senin sevginden şüphe etmeye başladım.
Sen evlenmekle bozmuşsun kusura bakma ama hastalık derecesine gelmiş..
Yazık vallahi yazık sana, boşu boşuna döktüğün gözyaşlarına yazık.
Son iftarım olsun diye ettiğin dulara yazık,
Allah'tan hayırlısını isteyeceğine, ettiğin dulara bak..
Haline şükret, sağlığın sıhhatin yerinde evde dövüneceğine git çalış diyoruz
onada ters cevap veriyorsun. Bu kadar hassas olma, bi düşün Allah aşkına düşün
bu kadar insan sana o kadar şey yazdık ama demek istediğimiz yalnızca,
Çalışmadan emek vermeden olmazz.Çalış ayakların yere sağlam bassın..
Önünde uzun bi hayat var her şey insanlar için, ters bi durum olursa ağlamak neymiş dua neymişş asıl o zaman görürsün..
Devamlı evlenmek için acele eden, çareler içinde çaresiz kalan, ağlayan birini kimse istemez.
bizim budan hiç bir çıkarımız yok sadece silkelen ve kendine çeki düzen ver.
Olaya bu kadar duygusal yaklaşma mantıklı ol..
imkanın var, çözüm yolu var mutluluk sadece dua etmekle olmaz
Yapabilecek durumun varken yapmayan birine üzülmem
Toparla kendini, ilk öncede ağlamaktan vazgeç

Son düzenleme:
Heeee bak yellow aklıma ne geldi!
hani konu başlığında sorduğun; "bir baba evleneceği oğluna hiç mi destek olmaz?çok sinirlerim bozuk"
Bunun cevabı da aslında o kadar net ki!
Seni istemiyorlar da ondan!
Oğullarına muhtaç yaşayacak,gerekirse kayınvalideyle aynı evde bile kalırım diye düşünen kızı gelin olarak istemiyorlar bence!
Onlar kendi oğulları gibi çalışan,didinen,amaçları uğruna mücadele eden bir gelin istiyorlar! Çalışmayı seven,geleceğe asılan,tek başına da olsa ayakta durabilen bir gelin!!!
Eee pek de haksız sayılmazlar di mi?
Davul dengi dengine!
Oğlan 600 lira maaşla ev geçindirmek için bir yerlerini yırtacak gelin evde bebeleriyle kollarına bileziklerini takacak! Hangi ana babanın içine siner ki erkek evladının bu kadar yıpranmasını?

tamamiyle katiliyorum.ayni seyleri yazmak istedim. cok aci olucak bu senin icin belki ve bu sadece benim fikrim bence sevgilinin evlenme gibi bir niyeti yok. olaya baska biriymis gibi disardan bakmayi dene.tum hislerini kenara birak. iki sevgili var.evlenmeyi dusunuyolar.kiz daha baskin bu konuda.erkek surekli kizi evde tutmaya calisiyor,calismasina izin vermiyor,kizin o yuvayi kurabilmek icin ona destek olmasina izin vermiyor.kiz ben babami ikna ederim dese de erkek baban seni bana vermez deyip gecistirerek yine kiza baski uygulamaya calisiyor,ailesine konuyu acip kiz tarafiyla resmiyet olsun diye konusmalarina dahi yanasmiyor.kiza surekli bekle diyor.kiz da ona inaniyor. boyle biseyi disardan biriymis gibi hayal edip gercegi gorebilir misin?
babasi zaman zaman para istemistir dogrudur.belki maddi acidan zora girmistir,biraz destek beklemistir oglundan.ne varki bunda.erkek arkadasinin her dedigine inanma.kulaginla duymadin.nerden biliyosun babasinin '' ben isten cikicam.bana her ay para ver ''dedigini? belki erkek arkadasin senin bu konuda biraz aceleci oldugunu bildiginden sureyi daha da uzatabilmek icin boyle bisey soyledi. belki kendisi buna hazir degil ve seni bu sekilde oyaliyo.
kendine gel lutfen.herkes soyledi bunu sana ! ayaklarinin ustunde dur.erkek arkadasinin her dedigini yapmak zorunda degilsin.nikahinda degilsin.arada resmi hicbisey yok.bu kadar aciz olma,ona bunu hissettirme.o senin her dedigini yapiyo mu? sen aileler tanissin istediginde neden onun icin bi caba sarfetmedi?
hos bu ve bunun gibi yazilanlar da bosa gidicek yine anlamiycaksin ama belki bir umut!!!!

Biz nekadar fikir verirsek verelim senin sabit düşüncelerin değişmicek malesef canım. Böyle devam edersen zaten çocuk kaçıp gidicek elinden. İlişkinizde çok sağlıklı görünmüyor. 21 yaşındasın! Aynı yaştayız. Bir daha bu yaşların gelmicek. Bir daha genç olamıcaksın. Hayatın tadını çıkarıp gençliğini yaşamak varken kendini evlilik diye kapatmışsın. Hepimizin her genç kızın hayali evlilik. Ama sen bunu artık takıntı haline getirmişsin. Sevgilinde evlilik kurumu için çok genç bu yaşta evlenmek istediğini sanmıyorum. Bu sebeple elinden geldiğince erteliyor. Bir sürü koca bulursun ama aileni asla! Başını bi evden çıkar dış dünyaya açıl. Kendin için bişeyler yap. İnan bana bu günlerin için çok pişman olucaksın. Bi insanın hayattan tek beklentisi evlilik olmamalı!

baban kızım git çalış kafan dağılır diyor ama sen
elin oğlunun sözlün bile değil
saçma sapan düşüncelerine itibar edip çalışmayacaksın
hangi devirde yaşıyoruzda
el oğlunun sözü babanınkinden daha değerli
sen tutturmuşsun kocada koca
yarın o kaca tekmeyi vurduğu zaman
bu son iftarım olsun diye ağladığın o yuvayı mumla arayacaksın

Ve senin calismanimi istemiyor sevgilin? bunuda yeni okudum
sana biri yan gozle bakar korkusuylami?
varya tam birbirinizi bulmussunuz bence
disarda gurul gurul akan bir dunya ve sizin gibi genclerin
dusuncelerine bakin
biri koca diye aglar
diyeri namusuma yan gozle bakarlar edebiyati
ne katacaksiniz bu topluma ne ureteceksiniz?
bu arada
naylon gecelik koyma ceyizine onu kotu kadinlar giyer

:46::46::46::46::46:

tamam kimse yorum yapmasın artık ilişkimi bukadar dile dolanmasına izin vermeiyecem haklıda olabilirsiniz ama bu kadar hakaretle akıl verilmez size derdini açan da hata tatlı dille konuşmayı bilmiyosunuz siz herkez birbirine gaz vermiş bir sürü yorum yapmışlar kimseye bişey ispat etmek zorunda değilim...üyeliğimi iptal ettiricem sayenizde soğudum siteden....dalga için konu açmışım ya dalga geçen üyeliğini sildirmezdi....şu zamana kadar yaptığınız yorumlar çok güzeldi ama son yorumlarınız dan sonra artık siteye gelmem derdimi anlatacağım tek burası vardı ama hakaretle yol gösterenlere ihtiyacım yok benim..özellikle laale abla son yorumların çok koydu bana ki seni ne kadar sevdiğimi biliyosun...derinsss bu yaptığın hakaretler birgün karşına çıkar unutma....kendine iyi bak kk

yellowcum şimdiye kadar açtığın konular ya evlilik hazırlığı ile ilgili yada cinsellikle
hangisi çoğunlukta derseniz tabiki cinsellikk
yani sen bu işlere cokmu meraklısın ne
evliliği bu kadar cok istemenin altındaki neden sıcak bi yuvanın olmasımı?
emin misin?bu kadar meraklı ve sabırsız olma
herşeyin zamanı var kısmet bu işler

yellowcum şimdiye kadar açtığın konular ya evlilik hazırlığı ile ilgili yada cinsellikle
hangisi çoğunlukta derseniz tabiki cinsellikk
yani sen bu işlere cokmu meraklısın ne
evliliği bu kadar cok istemenin altındaki neden sıcak bi yuvanın olmasımı?
emin misin?bu kadar meraklı ve sabırsız olma
herşeyin zamanı var kısmet bu işler

açtığım konulara çok takıyodun temmuz ama merak etme artık yellowbomb gidiyor siteden söyledim admine

Çalışmana izin(!) vermeyen bir adamla evlenmek için Ramazan'da oruç ağzınla yana yakıla dua ediyorsun, çoğunluğu evli olan bunca kadının dediklerinden işine geleni alıyorsun çoğuna hayırlısı diyorsun, sonra da babaya seninle beraber kızalım istiyorsun. Sevgiline "Çalışayım mı?" diye sorarak kendini kararlarını vermekten aciz bir kadın tablosu çiziyorsun, üstüne hangi sıfatla bu konuda yetkili merci olduğunu bir türlü anlamadığım sevgiline "Hadi ordan 600 lirayla ne yapacaksın bir senede? Ne hakla benim çalışmama laf ediyorsun? Bana güvenmiyorsan selametle." diyemiyorsun.
Sana değil çevreye güvenmiyorum laflarını ergenleri zaptetmek için kullanırlar.
Azıcık kişiliğini koy ortaya, hayatını çiz, topluma karış. Üret, üret, üret, hayatın parçası ol.

gerçekler acıdır canım
burdakiler sana doğru olanı söylemeye calıştı
burdan gidersin o senin bileceğin iş
ama gerçeklerle her zaman yüzleşeceksin bundan emin ol
ha burda ha başka yerde:49:

Back