Bu adam seni almaz.
Sizin ki saçmasapan bir ergenlik aşkı boyutunda.
Bu adam evine barkına yatırım yapar,vaktinin geldiğini düşününce de annesi ailesi oğlum seni evlendirelim der.
Ailesi de gereken desteği gösterir uygun bir kız bulunur sen de uzaktan bakarsın..
Ama hakediyor musun..? bence hakediyorsun.. geceler boyu evlilik için Allah'a yakaran 21 yaşındaki bir kız olarak hakediyorsun.
Ablan okuyor belli ki ailen mantıklı bir aile,okumuyorsun,çalışmıyorsun,konu komşu görsün diye altın seviyorsun,çalış diye ısrar ettiğimizde en sonunda patlayıp "içimden gelmiyor" diyorsun...
Diğer konularını okumasam adamla cinsellik yaşadın mecbursun adama diyeceğim ama yarım ağız teklif etmişsin adam da reddetmiş,sonra da şakaya vurmuşsun.Demek ki bu yaşanmamış.
Ben kaç gündür bu konuyu okuyorum bir tek an "ayy yazık kıza" demedim.Sen başına gelen herşeyi hakediyorsun.Çünkü tek derdin koca.! o olmazsa öleceksin kendini kemire kemire öldüreceksin..
sana insanca yazan sıcak saygılı davrananlara bile asla düzgün cevaplar vermiyorsun.Tamam yaparım,kader,gelecek günler güzel olur türünde öyle boş boş cevaplar veriyorsun.sana evde boş boş oturuyormusun dedim kızdın bana ev kadınları oturmuyor mu bende oturuyorum diye cevap verdin..bana laf yetiştireceğine ananababana destek ol kocayı bırak da bir ekmek parası getir eve namusunla ..? ne olur ne kaybedersin...? özgüvenin gelişir,iki insan tanırsın ufkun açılır.. ve inan o sapık düşüncelere sahip sevgilin gibi değil herkes,o iş yerinde gördüğü kadınlar taciz ediyor galiba.. senin taciz edileceğini düşündüğüne göre..
Bu konuyu sadece sohbet etmek için açtın..ne akıl aldığın var ne de yazanları insan yerine koyduğun. Ama insan şöyle bir bakar bir konu açtım 100 kişi cevap yazdı 95'i kızım aklını başına topla dedi 5 tane ergen benim gibi adam da ayyy herşey güzel olacak sen haklısın dedi.acaba bu 95 kişinin hepsi aptal mı ..? niye herkes aynı şeyleri söylüyor acaba bir kez bana vakit ayıran o kadar kişiyi adam yerine koysam mı ..?? diye düşünmedin..
bu mantıkla hayatın boyunca asla mutlu olamazsın hayatın insanların mutluluklarını izlemekle sürüp gider..
ama sen duaya devam et oruçlu ağzınla koca dile,sağlık,huzur,ananababana sağlık,iş güç dileyeceğini koca dile.. çünkü koca hayatın anlamı,kadınlar tek varlık sebebi..hepimiz bir koca için geldik bu dünyaya..