- Konu Sahibi yellowbomb
Bu kadar aciz kadınlarımız varken erkeklerin yaptıklarına gerçekten bir şey denmiyor çünkü kadınlar baştan kabul etmiş bütün dayatmaları, zorlamaları sonradan da ah vah ederler ah keşke baştan kabul etmeseydim derler. Etmeseydin be güzel kardeşim Allah sana da akıl fikir verdi bu yaşlarda başka yerleriyle değil de biraz da aklıyla geleceğini düşünmeli insan özellikle de kadınlarımız.Elbette bu herkes çok zengin erkeklerler evlensin maaşı 3000'in altında olan erkekle kimse evlenmesin demek değil bu ama biraz da akıl var mantık var bu zamanda bu ülkede 600 lira ile ev mi geçindirilir buna inanmak için her halde 0-6 yaş grubunda olmak lazım çünkü böyle bir şeye ilkokula giden çocuk bile inanmaz artık çocuğun eline bile 20 tl versen bu ne diye bakıyor bu zamanda. Çocuk bile 20 Tl yi beğenmezken 600 tl ile bırak ev geçindirmeyi ev kirası bile zor karşılanır yani. 21 Yaşındaki bir insan zaten bunu idrak edemiyorsa hiç evlenmesin daha iyi hele bir de bu zihniyette birinin çocuk yetiştirmesini düşünemiyorum bile bir nesil daha heba olacak gibi geliyor. En çok da geleceğimiz açısından üzüldüm diyebilirim arkadaşın savunduğu düşünceleri okuyunca.