• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir baba evleneceği oğluna hiç mi destek olmaz?çok sinirlerim bozuk

sevgilim nişanlanmak istiyor ama bense daha okuyorum
merhaba arkadaşlar ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim sevgilim ise beden eğitimi öğretmeni ben okulumu bitirmeden nişan yapmak istediğini söyled, bana ben okulum bitsin sonra yaparız deyince de küstü sizce ne yapmam lazım ya onu da kıramıyorum ama ailem okulu bitirmeden bana böle bişe için izin de vermez iki arada bir derede kaldım ne olur bir fikir verin yardım edin:gitme:

kızlar bu msjı k,m yazmış bilim bakalım??

merhaba arkadaşlar ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim sevgilim ise beden eğitimi öğretmeni ben okulumu bitirmeden nişan yapmak istediğini söyled, bana ben okulum bitsin sonra yaparız deyince de küstü sizce ne yapmam lazım ya onu da kıramıyorum ama ailem okulu bitirmeden bana böle bişe için izin de vermez iki arada bir derede kaldım ne olur bir fikir verin yardım edin:gitme:

yellow mu?:53:
aslında başlığı görmüştümde okumamıştım vay be:27:

Yellowmu aaa ne alaka KEkledimi bu şimdi bizi :52:

Yellow ablasının yazdığını söylemişti o mesajları..

Son düzenleme:
Vay bee dertlerin bile asparagaslari cikti
Son zamanlarda ne cok oluyo bu olaylar artik yorum yaparken kekleniyormuyum diye 2 kez düsünmek gerekiyor:47:

tamam kimse yorum yapmasın artık ilişkimi bukadar dile dolanmasına izin vermeiyecem haklıda olabilirsiniz ama bu kadar hakaretle akıl verilmez size derdini açan da hata tatlı dille konuşmayı bilmiyosunuz siz herkez birbirine gaz vermiş bir sürü yorum yapmışlar kimseye bişey ispat etmek zorunda değilim...üyeliğimi iptal ettiricem sayenizde soğudum siteden....dalga için konu açmışım ya dalga geçen üyeliğini sildirmezdi....şu zamana kadar yaptığınız yorumlar çok güzeldi ama son yorumlarınız dan sonra artık siteye gelmem derdimi anlatacağım tek burası vardı ama hakaretle yol gösterenlere ihtiyacım yok benim..özellikle laale abla son yorumların çok koydu bana ki seni ne kadar sevdiğimi biliyosun...derinsss bu yaptığın hakaretler birgün karşına çıkar unutma....kendine iyi bak kk

İsabet olmuş,Selametle..
Hakaret olarak neyi algılandın bilmiyorum ama..
ben 26 yaşından daha bundan 10 ay önce evlendim.Senin yaşındayken de tek derdim acaba oturup vizeye mi çalışsam yoksa sinemaya mı gitsem idi.. Koca aklımın ucundan bile geçmiyordu.İlk gördüğüm adamın ensesine yapışıp bilezik al,beyaz eşya al,yok babana söyle ev alsın demedim.Okul bitti okul bittikten 4 yıl sonra evlendim,sen benim yerimde olsan ağlamaktan ince hastalığa falan tutulmuştun sanırım.bende asker yolu bekledim çok mühim birşeymiş gibi anlatıyorsun ya asker yolu bekledim diye,işini bekledim,ailesine açıldı,maaşı belirli bir seviyeye geldi,babam kalp krizi geçirdi zaman uzadı ve ben hep bekledim... Ben her duamda daha nişanlıyken bile Allah'ım bu adamı çok seviyorum ama bu evlilik hayırlı olacaksa nasip et diyordum.. Velhasıl.. hayatlarımız farklı benim senin yaşadıklarını yaşamam mümkün değil..ve sana küçük bir uyarı kimseye beddua etme döner dolaşır seni bulur ayağına dolaşır..

peşimden sakın yalancı muamelesi yapmayın bide ablamın üyeliği zaten bu o okuduğu için okuluna gitti ve ben kullanmaya başladım.....
beni seven arkadaşlarım var burda üyeliğim birazdan iptal olur son şeyleri yazıyorum
sakın beni kötüleyecek şeyler yazmayın yazamassınız...
yalancı muamelesi yapmayın peşimden ablamın açtığı başka konularda var ilk başlarda çünkü ilk üye olan oydu.....
iftira da etmeyin çünkü aynısı başınıza gelir

peşimden sakın yalancı muamelesi yapmayın bide ablamın üyeliği zaten bu o okuduğu için okuluna gitti ve ben kullanmaya başladım.....
beni seven arkadaşlarım var burda sakın peşimden konuşmayın üyeliğim birazdan iptal olur son şeyleri yazıyorum
sakın beni kötüleyecek şeyler yazmayın yazamassınız...
yalancı muamelesi yapmayın peşimden ablamın açtığı başka konularda var ilk başlarda çünkü ilk üye olan oydu.....
iftira da etmeyin çünkü aynısı başınıza gelir

İsabet olmuş,Selametle..
Hakaret olarak neyi algılandın bilmiyorum ama..
ben 26 yaşından daha bundan 10 ay önce evlendim.Senin yaşındayken de tek derdim acaba oturup vizeye mi çalışsam yoksa sinemaya mı gitsem idi.. Koca aklımın ucundan bile geçmiyordu.İlk gördüğüm adamın ensesine yapışıp bilezik al,beyaz eşya al,yok babana söyle ev alsın demedim.Okul bitti okul bittikten 4 yıl sonra evlendim,sen benim yerimde olsan ağlamaktan ince hastalığa falan tutulmuştun sanırım.bende asker yolu bekledim çok mühim birşeymiş gibi anlatıyorsun ya asker yolu bekledim diye,işini bekledim,ailesine açıldı,maaşı belirli bir seviyeye geldi,babam kalp krizi geçirdi zaman uzadı ve ben hep bekledim... Ben her duamda daha nişanlıyken bile Allah'ım bu adamı çok seviyorum ama bu evlilik hayırlı olacaksa nasip et diyordum.. Velhasıl.. hayatlarımız farklı benim senin yaşadıklarını yaşamam mümkün değil..ve sana küçük bir uyarı kimseye beddua etme döner dolaşır seni bulur ayağına dolaşır..

sevgilim bana kimse bakmasın diye çalışmama izin vermezken sen kimse seni ellemesin diye çalışmana izin vermiyor sapık sevgilin dedin....daha neresei hakaret değil bunların....bakmaya elleme dersen daha ne diyim sana ama aynısı seninde başına gelir merak etme etme bulam dünyası demişler
senin yaşadıkların benim başıma asla gelmez demişsin ee büyükde konuşmayacaksın bu dünyada hiç iyi değil büyük konuşmak bilmem haberin varmı kimseyede beddu etmedim burda bi olay yaşamıştım aynısı o kişinin başına geldi bunu kastteim neyse

Son düzenleme:
tamam kimse yorum yapmasın artık ilişkimi bukadar dile dolanmasına izin vermeiyecem haklıda olabilirsiniz ama bu kadar hakaretle akıl verilmez size derdini açan da hata tatlı dille konuşmayı bilmiyosunuz siz herkez birbirine gaz vermiş bir sürü yorum yapmışlar kimseye bişey ispat etmek zorunda değilim...üyeliğimi iptal ettiricem sayenizde soğudum siteden....dalga için konu açmışım ya dalga geçen üyeliğini sildirmezdi....şu zamana kadar yaptığınız yorumlar çok güzeldi ama son yorumlarınız dan sonra artık siteye gelmem derdimi anlatacağım tek burası vardı ama hakaretle yol gösterenlere ihtiyacım yok benim..özellikle laale abla son yorumların çok koydu bana ki seni ne kadar sevdiğimi biliyosun...derinsss bu yaptığın hakaretler birgün karşına çıkar unutma....kendine iyi bak kk

bu kadar yorumdan sonra bu nickle zaten kendin kkya girmeye rahatsız olursun gibime geliyor.
bence baştan düşünülüpte yapılmış birşey..
içimi dökeyim yorumları alayım iptal ettireyim üyeliğimi.
ama kimse hakaret etmedi sana.
yeni bir nickle yeni konular hg desene yellowbomb

Bir insan ancak kendine bu kadar acır ve acındırır heralde.
Arkadaşım sokakta mı kaldın, ne yuvasız kuşları.
Şükretmeyi neden bilmiyorsunuz, anasız babasız mısın,
onlar olmasaydı ,yuvalı kuş mu olacaktın.
Sokaklarda yetişen milyonlarca çocuk var, onlar bile bu kadar acındırmıyordur kendini.
Amaç evlenmek ise, bu kadar zor bir şey değil.
Bırak bu insanı, bul kendine göre birini, maddiyatı uygun, evlenme yaşına gelmiş,
evlenmeye hazır birini bul evlen, bu kadar kolay bir iş bu.
İnş evlenirsin de, nasıl muhteşem bir güzellikmiş görürsün !

sevgilim bana kimse bakmasın diye çalışmama izin vermezken sen kimse seni ellemesin diye çalışmana izin vermiyor sapık sevgilin dedin....daha neresei hakaret değil bunların....bakmaya elleme dersen daha ne diyim sana ama aynısı seninde başına gelir merak etme etme bulam dünyası demişler
senin yaşadıkların benim başıma asla gelmez demişsin ee büyükde konuşmayacaksın bu dünyada hiç iyi değil büyük konuşmak bilmem haberin varmı kimseyede beddu etmedim burda bi olay yaşamıştım aynısı o kişinin başına geldi bunu kastteim neyse

Hala beddua ediyorsun,selametle gitsen de huzura ersek..
Yoksa şikayet etmek zorunda kalacağım seni gitmezsen..
Bana elleyen falan yok,bakan da yok laf atanda yok,kocam da çalışmama gezmeme vs birşey demez.
O kimseye bakıp ellemediği için iş yerinde bana da yaparlar diye korkmuyor.
Biz normal bir çiftiz.. Çalışan kadınlara ahlaksız gözüyle bakan insanlardan değiliz.
Sen hiç merak etme gönlünü ferah tut bana birşey olmaz,Üzülme yani :37:

bişi sorcam canm siz kaç kardeşsiniz?? bide okulu bitirmeden kıznı evlendirmeyen bi anne bi baba bu yazdıklarına nasıl izin verecek.hadi ailenle konusamıyosun bu tarz şeyleri Katüye giden bir ablan varken buraya birsürü konu açmak yerine onunla hiç paylaşmadınmı bunu??

Hala beddua ediyorsun,selametle gitsen de huzura ersek..
Yoksa şikayet etmek zorunda kalacağım seni gitmezsen..
Bana elleyen falan yok,bakan da yok laf atanda yok,kocam da çalışmama gezmeme vs birşey demez.
O kimseye bakıp ellemediği için iş yerinde bana da yaparlar diye korkmuyor.
Biz normal bir çiftiz.. Çalışan kadınlara ahlaksız gözüyle bakan insanlardan değiliz.
Sen hiç merak etme gönlünü ferah tut bana birşey olmaz,Üzülme yani :37:

derinss cnm mevzu çok derinlere inmiş şaşırdım
nerden nerelere gitmiş konu.
bence hak etmiyorsunuz ne sen nede yellowbomb
bu tür konuşmaları...
boşverin artık bence:45:

Back