• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir baba evleneceği oğluna hiç mi destek olmaz?çok sinirlerim bozuk

ben cevabimi yazdim anlatmak istedigim sey kiz o kadar beklemis demekki cok seviyor ki beklemis sevmeseydi beklemezdi ama o oglan memur degil ki 1000-1500 tl maas alsin herkesin bi bütcesi var onunda maasi 600 tl imis benim yorumum size degildi fakat siz yanlis anladiniz neyse önemli degil olsun olabilir böyle sey sadece benim anlatmak istedigim sey o oglan 600 tl maas aliyorsa onun evlenme hakki yok mu asgari ücretle calisanlari sizde bilirsiniz desem ki artsa filan diye kac yilda ne kadar artiyor sizde bilirsiniz anlatabildim mi neyse bu konu burda uzayip gider önemli olan arkadasa yorum yapmakti bende yorumu yaptim ama siz üstünüze alindiniz önemli degil

cnm senin şu ve diğer mesajlarındaki bütün yorumlarına saygı duyuyorum
evet belki bana ters ama çıkıpta aa ne saçmalamışsın demiyorum
demeye hakkım yok çünkü
senin mantığın senin fikrin
bana ne demek düşer ki..
burada bir mantığa uyacaksın diye bir kural yok çeşit çeşit herkez fikrini söyler.
okuyanlarda hangisi artılı hangisi eksili karar verir zaten
ben üstüme alındım çünkü benim gibi düşünenlerden yok bi farkım.
tamam kapatalım konuyu

zaten bu işin en büyük inceliği bu..
pardonda ben size hitap ettim mi?
siz neden üstünüze alınıyorsunuz
illet oluyorum üstü kapalı konuşanlara.
yani durum şu sen üstüne alınma
ben lafımı ortaya atarım sizlere saçma derim
ama kimse bana cevap vermesin
çünkü ben kimsenin adını sarf etmedim
ne güzel işin kolayı bu
neyse daha fazla cevap vermeyeceğim.
iyi yorumlar

kusura bakmayin daha fazla cevap vermek istemiyorum is hirrindan cikip baska noktalara gelmeye basladi burasi tartisma programi degil ama sunu söyleyim demissiniz ki ( illet oluyorum üstü kapali konusanlari) nasil konusacagima kendim karar veririm öyle degil mi ? üstelik bu resmen hakaret yaaa illet oluyormus iyi ol o zaman senin yorumlarini okusam acaba ne cikar lütfen yeter yaaa ben size göre mi cevap vercem hayret birsey belki sizin yazdiginiz seylerden bi kac tanesinede ben illet olmusumdurrr ??? hayret dogrusu yaaa neyse daha fazla yazi yazmak istemiyorummm

kusura bakmayin daha fazla cevap vermek istemiyorum is hirrindan cikip baska noktalara gelmeye basladi burasi tartisma programi degil ama sunu söyleyim demissiniz ki ( illet oluyorum üstü kapali konusanlari) nasil konusacagima kendim karar veririm öyle degil mi ? üstelik bu resmen hakaret yaaa illet oluyormus iyi ol o zaman senin yorumlarini okusam acaba ne cikar lütfen yeter yaaa ben size göre mi cevap vercem hayret birsey belki sizin yazdiginiz seylerden bi kac tanesinede ben illet olmusumdurrr ??? hayret dogrusu yaaa neyse daha fazla yazi yazmak istemiyorummm

ee bende senin fikirlerin göre mi cevap verecem
sende hakaret etmişsin saçma demekle o zaman.
ben nasıl düşüneceğimi sana mı soracam peki?
illet oluyorum evet
ama milletin düşüncelerine saçmaaaa demiyorum en azından
uzatma konuyu....

ayrıca tartışma programı değil burası
çeşit çeşit düşüncelerin bir araya geldiği
KADINLAR KULÜBÜ
onun için istediğimiz gibi yorum yaparız
televizyon programı olmadığını ben biliyorum zaten...
yazmıyorum daha sana yazma birşey

burhanınaysesi
istediğin mesajımı okuyabilirsin
illet olacaksan olursun
ama sanmıyorum illet olacağın bir mesaj bulasın..
bir kere bile kimseye saçma düşünüyorsun demedim ben
saçma demek hakarettir....by by

of of cevapyazacam ama fırsat vermiyorlar evden bakıp çıkıyorum kızlar nolur kavga etmeyin yine benim çok moralim bozuk size ihtiyacım var çok hemde nolur yapmayın..size içimi dökünce rahatlamıştım ama yine bugün çok kötüyüm...sevmiyo falan yazmışlar çok kötü oldum

burhanınaysesi
istediğin mesajımı okuyabilirsin
illet olacaksan olursun
ama sanmıyorum illet olacağın bir mesaj bulasın..
bir kere bile kimseye saçma düşünüyorsun demedim ben
saçma demek hakarettir....by by

size cevap vermek istemiyorummm 3-4 kere yazmayacagim yorum yapmayacagim demissiniz fakat hala yaziyorsunuz lütfen daha fazla yazmayin ...!!!

Son düzenleme:
of of cevapyazacam ama fırsat vermiyorlar evden bakıp çıkıyorum kızlar nolur kavga etmeyin yine benim çok moralim bozuk size ihtiyacım var çok hemde nolur yapmayın..size içimi dökünce rahatlamıştım ama yine bugün çok kötüyüm...sevmiyo falan yazmışlar çok kötü oldum

sevmiyor mu nasil yani sen mi onu sevmiyor diye yoksa o mu seni sevmiyor diye yazmislar pek anlamadim eger senin icin yazmislarsa sevmesen o kadar beklemezdin

burhanınaysesi
senin uzatmanı gördükçe banada cevap verme fırsatı doğdu..
sen yazma bende cevap vermeyim
ama şu mesajından sonra istediğini yaz bakalım
ben cevap vermiyorum

Oğlum olsa sanırım senle evlendirmezdim çünkü daha doğru üzgün düşünemiyorsun. Zaten oğlum olsa 600 tl maaşla evlendirmezdim!!.. 600 tlden biriken altınlarla iki senede birikenle ancak düğün salonun ücretini yaparsın bırak altın taktırmayı.

cnm senin şu ve diğer mesajlarındaki bütün yorumlarına saygı duyuyorum
evet belki bana ters ama çıkıpta aa ne saçmalamışsın demiyorum
demeye hakkım yok çünkü
senin mantığın senin fikrin
bana ne demek düşer ki..
burada bir mantığa uyacaksın diye bir kural yok çeşit çeşit herkez fikrini söyler.
okuyanlarda hangisi artılı hangisi eksili karar verir zaten
ben üstüme alındım çünkü benim gibi düşünenlerden yok bi farkım.
tamam kapatalım konuyu

şu cevabıma rağmen neler yazdın bana
tamam susuyorum

Bende calısınca aileme bir miktar veriyorum sevgiliniz ailenizle yasamıyor mu? O zaman bir miktar para verebilir benden babam istemese ben gene verirdim canım babam beni bu yaslara getirmis bir dedigimi iki etmemis cünkü.

Haa benim sevgilim de babasından maddi anlamda hic birsey görmemis cep telefonu istermis kendi biriktirmis öyle giyinemezdi zaten istedigi gibi üni. ye basladıgında babası para göndermeye basladı her aldıgında da mahcup oluyordu alırken.

600 tl ücretle para biriktirmek babasnın evinde hadi bir derece evlenince gecinmek cok cok zor bana göre..

ben yazdığım şeyi tekrar söylüyorum.

hadi diyelim herşey 4 4 lük yapıldı. ev düzüldü aileler tarafından takılar takıldı . altın kafes gibi bir eve girdiler. veeeee kaldılar başbaşa. 600 ytl maaşla kira ,ısınma tüpü,elektriği ,suyu,aidatı,neti vs vs..,vede üzerine mutfak masrafı... kıyafeti dışarıya 2 kişi sinemaya gitmeyi ,bir lokantada yemeği falan zaten saymıyorum. bu normal şeylerama, onlara zaten lüks gelecek... ha birde bebek olunca 600 ytl maaşla nasıl geçinecek bunlar ailelerden aylıkmı alacaklar her ay...

Cok haklısın..
İnsan biraz mantıklı düsünse.
Sevmek her kapıyı acmıyor iste.
Ask her kapıyı acmıyor.:34:

nerdeyse bütün yorumlari okudum.. KIMSE üstüne alinmasin, Herkezin yorumuna saygim sonsuz. ancak bana göre bazi yorumlar mantiksiz geldi acikcasi :26: (lütfen kesinlikle kimse üstüne alinmasin, kimseyi kast etmiyorum.. her insanin görüsü farklidir) .. yellowbomb sen moralini bozma... sevmiyor yazmislar diyorsun , bence öyle degil sevmese hic bukadar caba gösterirmiydi senin icin?, sevmese 600 tl maasla altin vs alirmiydi? beyaz esa vs düsünürmüydü? .. ve bende acikcasi su görüse katiliyorum bir nisan yapilsa seni okadar cok mutlu ederki eminim buna. hemen evlenmeseniz bilene nisan olsa hic degilse insan kendisini evlilige yakin hiseder... nisanlansaniz sonrada sende calismaya baslasan el ele verip herseyi yavas yavas alsaniz. bu arada sevgilin belki daha iyi bir is bulsa.. fenami olur? bence süper olur ve bu sekilde de cok süper olur... 600 TL maasla evlenilmez bu bir gercek.. cünkü evini dösemis olsalar bilene aileler 600 tl belki anca kiraya yeter... ama eyerki el ele veripte beraber biriktirip beraber alirsaniz bence 2 seneye evlenirsiniz.. sen sevgiline bakma erkekler gurur yapar destek istemiyorum calisma diyormus sen onu dinleme.. kendin icin calis , biriktirecem de koy noktani.. temizlik isi bilene olsa haftada atiyorum 2 defa bilene gitsen ayda 200 tl bile alsana yine iyi , bu devirde her kurus kiymetli. atarsin 200 tl kenara 1 senede 2.400 TL kazanmis oluyorsun düsünsene.. 2 senede 4.800 TL nerdeyse 5.000 TL .... o 4.800TL le neler neler alirsiniz evinize.. ki bu sade senin kazandigin para olur.. daha sevgilinde birikim yaparsa.. hersey bence uygun fiyatlarda alinir ve ev dizilir.. dügünde yapilir ailelerde ozaman yardimci olur bence.. ve suna inaniyorumki her insanin cebindeki paraya göre esalar bulunuyor buna inaniyorum , sen üzme kendini .. sevmissiniz birbirinizi parada cok önemli tabi ama hersey yavs yavas olur bence..

nerdeyse bütün yorumlari okudum.. KIMSE üstüne alinmasin, Herkezin yorumuna saygim sonsuz. ancak bana göre bazi yorumlar mantiksiz geldi acikcasi :26: (lütfen kesinlikle kimse üstüne alinmasin, kimseyi kast etmiyorum.. her insanin görüsü farklidir) .. yellowbomb sen moralini bozma... sevmiyor yazmislar diyorsun , bence öyle degil sevmese hic bukadar caba gösterirmiydi senin icin?, sevmese 600 tl maasla altin vs alirmiydi? beyaz esa vs düsünürmüydü? .. ve bende acikcasi su görüse katiliyorum bir nisan yapilsa seni okadar cok mutlu ederki eminim buna. hemen evlenmeseniz bilene nisan olsa hic degilse insan kendisini evlilige yakin hiseder... nisanlansaniz sonrada sende calismaya baslasan el ele verip herseyi yavas yavas alsaniz. bu arada sevgilin belki daha iyi bir is bulsa.. fenami olur? bence süper olur ve bu sekilde de cok süper olur... 600 TL maasla evlenilmez bu bir gercek.. cünkü evini dösemis olsalar bilene aileler 600 tl belki anca kiraya yeter... ama eyerki el ele veripte beraber biriktirip beraber alirsaniz bence 2 seneye evlenirsiniz.. sen sevgiline bakma erkekler gurur yapar destek istemiyorum calisma diyormus sen onu dinleme.. kendin icin calis , biriktirecem de koy noktani.. temizlik isi bilene olsa haftada atiyorum 2 defa bilene gitsen ayda 200 tl bile alsana yine iyi , bu devirde her kurus kiymetli. atarsin 200 tl kenara 1 senede 2.400 TL kazanmis oluyorsun düsünsene.. 2 senede 4.800 TL nerdeyse 5.000 TL .... o 4.800TL le neler neler alirsiniz evinize.. ki bu sade senin kazandigin para olur.. daha sevgilinde birikim yaparsa.. hersey bence uygun fiyatlarda alinir ve ev dizilir.. dügünde yapilir ailelerde ozaman yardimci olur bence.. ve suna inaniyorumki her insanin cebindeki paraya göre esalar bulunuyor buna inaniyorum , sen üzme kendini .. sevmissiniz birbirinizi parada cok önemli tabi ama hersey yavs yavas olur bence..

bencede bir nisan olsa kimbilir nasil sevincek bu arkadasimiz,hersey yavas yavas olur insallah

bu insanlarin hic mi akrabalari yok sadece iki kisiler mi bu hayatta ??? yani simdi olcak diye bir sey yok degil mi kiz o kadar beklemis nisan istiyor cok mu ??? bi nisan yaaaa hadi simdi evlenmesinler zaten nisan yapildiginda arada bir bekleme zamani var öyle degil mi ? bir kac ay olur bu bir sene olur ama en azindan adi konmus olur...kiz acikca söylüyor agliyorummm dayanamiyorum diyee bir nisan onu kimbilir ne kadar mutlu edecek...ayrica evlendiklerinde taki takmiycak mi akrabalari anneanne babaanne dede teyze hala dayi amca ve digerleri sadece iki kisi degiller heralde öyle degil mi

Arkadasım sen okumuyosun heralde...:6: Akrabaya güvenip evlenilecek devirdemiyiz?
cocugun ailesinden bi sekilde destek yok kızın aileside ciddiye binmeden bisey yapmıyor.
nişan tabikide fazla degil ama nişan olunca ne olacak bu arkadas daha bunalıcak hersey güllülk gülistanlık mı olacak ailelerin sorunları cıkacak meydana dahada aceleye gelecek 2 senedir nisanlı bekliyorum dıye bunalıcak her anlamda düsünmek lazım demissin ki asgari ücret alan evlenmesin mi
tabiki öyle bisey yok sadece biz kendisininde calısıp detek olması gerektigini söylüyoruz...

Ayrıca burda kimse kimsenin fikrine sacma diyemez kime göre neye göre sacma?
herkes konu sahibine yazıyor.

Arkadasım sen okumuyosun heralde...:6: Akrabaya güvenip evlenilecek devirdemiyiz?
cocugun ailesinden bi sekilde destek yok kızın aileside ciddiye binmeden bisey yapmıyor.
nişan tabikide fazla degil ama nişan olunca ne olacak bu arkadas daha bunalıcak hersey güllülk gülistanlık mı olacak ailelerin sorunları cıkacak meydana dahada aceleye gelecek 2 senedir nisanlı bekliyorum dıye bunalıcak her anlamda düsünmek lazım demissin ki asgari ücret alan evlenmesin mi
tabiki öyle bisey yok sadece biz kendisininde calısıp detek olması gerektigini söylüyoruz...

Ayrıca burda kimse kimsenin fikrine sacma diyemez kime göre neye göre sacma?
herkes konu sahibine yazıyor.

superiisi katılıyorum:34:

senın hayattan beklentın nedir bı odam olsun kocam olsun coocugum olsun kocam getırsın ben yıyım evden kocam cıkarsın gezdırsın kocam soksun eve ..dısarda kımseyı kurt kapmıyor oyle hemen ..senın bu bakıs acısıyla yetıstırecegın kız evladını dusunemıyorum ..ya 21 yasında neler basaran kızlarımız var kendıne onları örnek alsana en azından bı yardım kurulusuna üye ol cevrende neler olup bıtıyor onlarl aılgılen bı kursa falan yazıl ..evde otur otur ufkun daralmış kocayla hayat gecmez koca bugun var yarın yok ..3 sene beklemıssın ama bı bakmıssın ıkı dakkada bıtmıs her sey ınssanlar kac yıllık ılışkılerını bıtırıyor bu hayatta lutfen kendın için bır seyler yap ...liseyı bırımedıysen lıseyı bıtır sonrasında mutlaka gırersın bı yere ..baska baska ınsanlar gorursun ..hayata bunun için gelmıyoruz lütfen kendıne bunu yapma burdaki yazılanlara dik dik cevaplar vermeye baslamıssın sıkıldın anlıyorum ama kendı ıcınde tutarlılık gostermen gerekmez mii...sen calışma cocouk bak bu nedır yaa sankı para içinde yuzuyorsunuz da yorulma hayatım sen dıyor ..kocadan para istemek kolay degıl oncelıkle bunu bil kendı paranın tadı başka eve katkıda bulunmanın tadı baska kocadan para almadan kendıne bır sey almanın tadı baska ev kırasını senın yatırmanın tadı bıle baska ...neden bunlardan mahrum kalasın kii..

Back