- Konu Sahibi yellowbomb
milyonlarca kez yazdım şuraya bilezik istemiyorumm kendisi tutturduuuuu...olanları bozdur çok görünsün bile dedim..kaç kere yazdım şuraya ya.ev meselesi çok ileri mesele hem babasıda alabilir inşallah tabii..çalışmaya niyetim var destek istemiyor daha kaç kez yazıcam
arkadasim sen kendin icin bile calisamaz misin? valla tum sayfalari tek tek okudum herkes de benim gibi dusunuyor.kimse sana sevgiline sana destek olucam calisayim de demiyoki.anlamiyosun bi turlu.KENDIN ICIN CALIS!!!!!!!!!!!!!!!!! nedir bu evlenme meraki ya anlamadim gitti.21 yasindasin ve hayatini sevgiline adamissin resmen.bence sen tamamiyle TEMBELSIN! cok ozur dilerim ama cikti artik agzimdan ! herkes ayni yorumlari yapiyo.madem herseye bi cevabin vardi niye bu konuyu actin ki? kimin ise baslarken 0'dan baslarken cevresi var ki? bence biraz ayaklarinin ustunde durmayi ogren.zorluklra alis! valla ben 29 yasimdayim . yasli insanlar gibi konusucam ama hakketten bu zamanin kizlari cok usengec ve tembel. ya benim cevremdeki arkadaslarim tum tanidiklarim calismaya hevesliydi,biseyler yapmaya calisiyodu kendince zamani kizlari hakikaten bizden cok farklilasti.