Bir baba evleneceği oğluna hiç mi destek olmaz?çok sinirlerim bozuk

ay canım bu sıkıntılı halimde güldürdün beni sinirilerim bozuk biraz
çalışmıyomuda seninki ya çalışmadan ne bekliyorki canım

çalışıyo seninkinden daha ii bi maaşla ama gözü yükseklerde sanırım yani aslında o da herşeyini kendi yapıcak ve her şey tam olduktan sonra ailemin karşısına geçmek istiyoo ama işte olan bize oluyooo zaman yıpraıyo:43:

çalışıyo seninkinden daha ii bi maaşla ama gözü yükseklerde sanırım yani aslında o da herşeyini kendi yapıcak ve her şey tam olduktan sonra ailemin karşısına geçmek istiyoo ama işte olan bize oluyooo zaman yıpraıyo:43:

ah canım iyiki buldun beni derdimiz aynı çünkü...benim yaşadıklarımı yazdın resmen...
her şeyi tam olduktan sonra ailemin karşısına geçmek istiyor o da öle..olan bize oluyor gerçekten...beklemek ne zormuş ya sen söz nişan işini açıyomusun ne diyor bu işe?

peki herzamanki cevaı verirse?
bu maaşla babanın karşısına çıkamam birikim yapmadım henüz diyemem babana
kendi ailemin karşısına çıkıp bu şartlarda hadi istemeye gidelim diyemem derse ? ozaman ne diyeyim ki

bak ben ailemi ikna ettim de. acelemiz yok hemen evlenmeyeceğiz. hayatımızı bir düzene soktuğumuz zaman evleneceğiz. ama bu beraberliği bir ciddiye dökelim dedim onlarda olur dediler dersinki ,sende bunu ailene diyeceksin aynı şeyide o ailesine söyler. nişanda değil bu isteme başınızı bağlama yani söz.
sonra sende harekete geçersin.. iş ,kurslar falan....
ama bunlar olduğu zaman hemen evliliği düşünmeyeceksiniz. herşey rayına oturacak işte o zaman bir ev geçindirebilecek duruma geldiğiniz an oda ollacaktır..

merhaba arkdslar yellowmomb benzer bır durumu bende yasıyrm senı cok ıyı anlaybılyrm ben unv btrdm erkek arkdsm calısyr ama bırıkımı yok ben de iş aryrm bır yerden kursa gdyrm beklemekten baska care kalmıyr sanırım senin de eğitimin var bir yerde çalısmayı dene maddi anlam da destek olmamız gerek nişan konusunu bende dusunmstm ama aıleler karısınca daha cok karısır gbı gelyr bana

evet bizede öle geliyor maddi sorun olmasa sorun olmaz da var işte..
gerçekten bu durumda söz de nişanda olmuyor ....

bak ben ailemi ikna ettim de. acelemiz yok hemen evlenmeyeceğiz. hayatımızı bir düzene soktuğumuz zaman evleneceğiz. ama bu beraberliği bir ciddiye dökelim dedim onlarda olur dediler dersinki ,sende bunu ailene diyeceksin aynı şeyide o ailesine söyler. nişanda değil bu isteme başınızı bağlama yani söz.
sonra sende harekete geçersin.. iş ,kurslar falan....
ama bunlar olduğu zaman hemen evliliği düşünmeyeceksiniz. herşey rayına oturacak işte o zaman bir ev geçindirebilecek duruma geldiğiniz an oda ollacaktır..

zaten söz nişan olursa evliliği unuturum çünkü bu da benim için bir evlilik..gelin olucam çünkü ailesine diyeceğim bakalım umutsuzum vereceği cevabı biliyorum ama bakalım..eğer beklediğim cevabı verirse ozaman ben 3 yıl evde kafayı yerim derim çalışıcam derim

ah canım iyiki buldun beni derdimiz aynı çünkü...benim yaşadıklarımı yazdın resmen...
her şeyi tam olduktan sonra ailemin karşısına geçmek istiyor o da öle..olan bize oluyor gerçekten...beklemek ne zormuş ya sen söz nişan işini açıyomusun ne diyor bu işe?

karamsarlıklarda yüzdüğümüz için o konulara girmiyorum zaten şuan asker :5: benim okulumm varr kendimde evlilik için erken diyorum ama o da ayrı kendi çapında bişiler düşünüyo fikirleri sürekli değişiyo şimdide askerde uzmanlık sınavlarına girmek istiyomus:44:

karamsarlıklarda yüzdüğümüz için o konulara girmiyorum zaten şuan asker :5: benim okulumm varr kendimde evlilik için erken diyorum ama o da ayrı kendi çapında bişiler düşünüyo fikirleri sürekli değişiyo şimdide askerde uzmanlık sınavlarına girmek istiyomus:44:

bunun firikleri pek değişmio hep dediğini uyguluo ama ne yazar ...

sıkma canını bende senın gbı bır aralar uzulyrdm aglyrdm ama hıc bır sey duzelmyr zamana bıraktım o yuzden zamanla inş herşey olur şimdi iş aryrm işe grıp yardımcı olmak erkek arkdsma tek maaşla olmyr çünkü.

sıkma canını bende senın gbı bır aralar uzulyrdm aglyrdm ama hıc bır sey duzelmyr zamana bıraktım o yuzden zamanla inş herşey olur şimdi iş aryrm işe grıp yardımcı olmak erkek arkdsma tek maaşla olmyr çünkü.

bende 3-4 gün önce zamana bırakma evliliği unutma kararı aldım ...1,5 yıllık askerliğinde kurduğum hayallerimi yıktım...ama kolay olmadı olmayacak da..tv aldım eve deyince bizim beyaz eşyalara 2012 de başlarım deyince o anda gözümden dökülen yaşları bi allah bilir..

bunun firikleri pek değişmio hep dediğini uyguluo ama ne yazar ...

iştee zamanla her şey olur kısmetse bekliyoruz napalım Allah gönlümüze göre versin
herkes ister herşeyi tam olsun ama yalnız olunca öle olmuyo malesef benimde gönlüm herşeyi beraber el ele yapmk:2:

iştee zamanla her şey olur kısmetse bekliyoruz napalım Allah gönlümüze göre versin
herkes ister herşeyi tam olsun ama yalnız olunca öle olmuyo malesef benimde gönlüm herşeyi beraber el ele yapmk:2:

bi belirsizlik olunca el elede veremio insan dimi

aynen yha evde bir şey eksik olur erkek arkdsm koşar neymiş babasının maaşı azmış bılmem ne o da hayır dıyemyr kırmak ıstemyr ama bır yere kadar aılelerın dusunmesı gerek aslında oğlum evlenıcek yük olmamalıyım dıye ama nerde ayrılmak desen zaten cok zor o kadar hayal kurysn ediyorsun en azından bır ev olsaydı eşya yıne bir şekılde alınırdı kiralar çok yüksek şu anda ALLAH yardımcımız olsun

benim çıkmam lazım kızlar yatıcam kafam ağrıyor resmen bugece konuşucam inşallah doğru karar alırız

benim çıkmam lazım kızlar yatıcam kafam ağrıyor resmen bugece konuşucam inşallah doğru karar alırız

canim gecmis olsun.. bende cok merak etim.. yarin sabah mukak yaz , neler konustunuzu ne dedigini.. arkadaslarinda dedigi gibi bir söz bari yapin tanissin aileler.. sözde evlilik sayilir sonucta bunun sonunda gelin olacaksin dedigin gibi.. ah o söz birde bana gelse... allahim sen nasip et amin.. :nazar: , babanin karsisina bukadar maasla cikmam diyormus hep , bir sekilde ikna et cünkü onu benimkide hep diyordu bir sekilde ikna etim ve gel görki maasi azdi ozamanlar baska yerde calisiyordu (simdi cok sükür maasi iyi saglam bir is buldu :nazar: ) ailesiyle tanismaya geldiler.. ve babamda cok net iyi niyetli karsiladi.. bu devirde kolay degil is bulmak hemen birsey olmaz dedi.. (zaten hemen evlilik olmiyacagi icin , bulursun bulursun daha gencsin dedi) yani öyle oldu.. o yüzden muakak ikna et derim..

canımmm,daha şimdiden ne kadar bunaldığını farket kaldı ki evlenince daha fazla yük binecek omuzlarına.herkes benzer şeyleri söylemiş zaten diyecek birşey kalmamış ama,,sanırım küçük bi yerde yaşıyosun oturduğun civarlarda ufak bi işe gir babanın tanııdığı bi yer yokmu iyi insanların yanında 200tl bile olsa bi işe başla.cnm gözünü erkek arkadaşınla açmışsın ama bu yıllar geçtiğinde inşallah pişman olmazsın ya.daha gençliğini de yaşayamamışsınki.eminim güzel de bi kızsın.neden şimdiden bu kadar yükü sırtlandınki.daha şimdiden çok bunalmışsın.erkek arkadaşının her şeyi ben yapıcam sen bekle biriktiricem edicem demesi de ilginç doğrusu.bir de muhasebeci hesap etmeyi biliyo mu o allahaşkına.bence o bir işe girersen snei kaybetmekten korkuyo olabilir.bi söz falan olursa yüzüğünü takarsın iyi bi işe de girersin böyle evlenen tabiki çokkk ama 2 kişi çalışıyor tek kişinin çalışmasıyla olucak iş değil.bir de düğünde takılacak bileziklerden bahsetmişsin,valla bir tanıdığımız oğlunun düğününde ne bilezik taktı ne altın eşin dostun takacağı bilezik parasını da alıp onunla eşyalarını tamamladı.başta tuhaf geliyo kulağa ama hiç de öyle değil,sonuçta kimse ayıplamadı yada yadırgamadı!herkesin kendi bileceği iş.çok ayıplayacak olan varsa da 2 gün konuşur 3.gün susar ki zannetmiyorum.

Eeee aile baskısı yok!
Aksine kendini geliştirmen için yardımcı olmak istemişler!
Sen hesapladın mı peki?
Eğer boşanırsam ya da eşim vefat ederse aileme ne kadar el açarım diye?
Yellow kızma,üzülme ama sevgilini kendinden soğutacaksın bak bu gidişle! Hiç bir erkek kendine bu kadar muhtaç bir kızdan hoşlanmaz. Maddi manevi hazır olmadığı halde evliliği ölüm kalım meselesi yapman sadece kendini küçültür!
Hee biliyor musun bu söylediklerimi asla ama asla kaale almayacağını biliyorum aslında! Çünkü zihniyet asla değişmiyormuş ben bu forumda bunu öğrendim.. İnsanlar dertlerini yazıyor yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bizi dinlemek en azından bizlere kulak vermek yerine kendi bildiklerini dayatıyorlar!
Çalışamam,okuyamam,o istemiyor,kendi yapacakmış mışmışmış...
İnan bana bunlar en kolayı!
Ancak senin sandığın kadar kolay değil!
Ne diyeyim ki yaşayarak göreceksin.. Dilerim ki mutlu olursun ama kendine çok yazık ettiğini düşünüyorum.. Sen kendini bu kadar aciz gösterirsen zaten çevrendeki herkes ki buna kendi ailen,sevgilinin ailesi ve sevgilin de dahil sana zavallı muamelesi yapar...
Hayat zor yellow çok zor bana inan!
Bak evlendim boşandım..
Allahıma şükürler olsun ki maddi ya da manevi hiç bir eksiğim yok ama neden evlilikten bucak bucak kaçıyorum hiç düşündün mü?

Eeee aile baskısı yok!
Aksine kendini geliştirmen için yardımcı olmak istemişler!
Sen hesapladın mı peki?
Eğer boşanırsam ya da eşim vefat ederse aileme ne kadar el açarım diye?
Yellow kızma,üzülme ama sevgilini kendinden soğutacaksın bak bu gidişle! Hiç bir erkek kendine bu kadar muhtaç bir kızdan hoşlanmaz. Maddi manevi hazır olmadığı halde evliliği ölüm kalım meselesi yapman sadece kendini küçültür!
Hee biliyor musun bu söylediklerimi asla ama asla kaale almayacağını biliyorum aslında! Çünkü zihniyet asla değişmiyormuş ben bu forumda bunu öğrendim.. İnsanlar dertlerini yazıyor yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bizi dinlemek en azından bizlere kulak vermek yerine kendi bildiklerini dayatıyorlar!
Çalışamam,okuyamam,o istemiyor,kendi yapacakmış mışmışmış...
İnan bana bunlar en kolayı!
Ancak senin sandığın kadar kolay değil!
Ne diyeyim ki yaşayarak göreceksin.. Dilerim ki mutlu olursun ama kendine çok yazık ettiğini düşünüyorum.. Sen kendini bu kadar aciz gösterirsen zaten çevrendeki herkes ki buna kendi ailen,sevgilinin ailesi ve sevgilin de dahil sana zavallı muamelesi yapar...
Hayat zor yellow çok zor bana inan!
Bak evlendim boşandım..
Allahıma şükürler olsun ki maddi ya da manevi hiç bir eksiğim yok ama neden evlilikten bucak bucak kaçıyorum hiç düşündün mü?

ablam yaa çok doğru diyosun ne diyeyim inşallah şanslı kişilerden olurum nediyim

[SIZE="3"]offffff kızlar yine bişey değişmedi.....dün gece 1,5 saat bu işi konuştuk ...dedimki....sen askerdeyken okadar gelince nişanlanmak ve yazada evlenmek hayaliyle bekledim herşeyi kendimi hazırlamıştım ama hiç biride olmadı dedim hayallerim yıkıldı dedim artık evliliği kafamdan atmak için ben çalışıcam bişeylerle uğraşcam dedim böle olmuyor 1 saatim 1 ay gibi geçio dedim....2-3 yıl daha evde duramam dedim...kafamdan silmem lazım evliliği dedim yarından itibaren iş bulup çalışıcam dedim....2-3 yıl olduğunu nerden biliyosun dedi 1 yıl sadece dedi o da bilezikleri alınca istemeye gelcez inşallah dedi....babanın karşısına 600 milyonla ve hiç birikim yapmamış halde çıkamam dedi. ben dedimki hemen evlenelim demiyorum zaten sana dedim sadece söz bari takalım dedim ozman çeyiz düzerim oyalanırım dedim...ben bu şartlarla çıkamam dedi zaten vermezki seni bana dedii...bende diretirim dedim istiyorum derim dedim ozaman verir dedim vermez dedi....beni isteyen oluyor heves eden oluyor oğluna dedim ki geçen haftada oldu ona bunu dün gece söledim...adımın duyulmasını istemiyorum dedim sadece senin ailen istesin beni başkasını istemiyorum dedim sorf bunlar olmasın diyede başı bağlı deyip kimse istemesin diyede bu sözü nişanı istiyorum dedim...hangi devirde yaşıyoz diyo kimse zorla evlendirecek değil seni diyo...buna bile razı sanırım isteyen olmasına falan...bende dedim tamam ozaman ben de artık rahatsız olucam dedim kim isterse istesin kim oğluna hevees ederse etsin dedim..ama çok pişman olucaksın dedim.....keşke bir yüzüğü bari taksaydım eline diyeceksin dedim....bu lafıma çok üzüldü öle deme nolur dedi falan...bak şu bileziği alayım ozamana maaşımda 800 falan olur dedi işte babana bunları demek istiyorum dedi maaşım böle böle bunun bileziğide hazır demek istiyorum dedi....zaten bu sene sonu biter bu bilezikler ozaman söz nişan işleri anca ozaman olur dedi...1 yıl daha sabredemicenmi dedi yoruldunmu beklemekten dedi seviyosan bekliceksin dedi....biraz kavgada oldu tabi....çalışma işine de karşı çıktı ..eğer onu dinlemeyip çalışırsam aramız çok bozulur biliyorum onu dinlemem gerekiyor .zaten başka sebeblerde var..nolcak dedim çalışsam dedim,ben çalışırsam beni kaybetmekten korkuyor biliyorum..yok neymiş biri bakarmış biri dadanırmış...herkez çalışıo kimsenin başına böle şeyler gelmio dedim bu işe çok karşı çıktı..1 yıl daha sık dişini dedi..ben boş oturmuyom burda yemiyom içmiom sana çabalıyom dedi sen sadece bekliosun oflama dedi...zaten bu yıl sonu nişan yapınca beyaz eşyayıda nişanlıyken alırız dedi...beyaz eşya alırken ben nişanlı olmuş olucağız dedi ....ozaman çok güzel olcak sen 1 yıl daha dayan dedi...yine askerdeki gibi bir yıl kaldı 3 ay kaldı diyeceksin vakti gelince yine böyle olucak dedim beni 1 yıl yine bekleticen yalandan yere dedim göreceksin falan diyor işte...off yine bi şey bulamadık yine aynı durumum kızlar kötü kapattık telefonu daha bişey demiyorum sana dedim artık ağzımı açmam dedim hoşuna gider seninde zaten dedim ama çok pişman olucaksın bu lafımı unutma dedim i geceler dedim ben bunları derken seni seviyrm falan diyo hiç bişey demedim kapattım teli...sabahda işe giderken mesaj atmış ben seni çok seviyorum sana bilezik alcam ya hem maaşımda artsın baban hemen versin seni bana falan yazmış cevap yazmadım...nediyim ki artık ....[/SIZE]

Son düzenleme:
Back