Bir aşk hikayesi, masal gibi bir son. Yakışmadı ama, nasıl unutacağım ben?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir banınıza talibim onu değil beni banla mune diyeceğim shshshshsb çok teşekkürler ya shshshsh

Konu 50 sayfadan fazlaydı ama 30'a düşmüş sayfa sayısı, ekşide manşet falan olmuştu, hey gidi
Niye o kadar kudurduk bilmiyorum aslında kızcağız da küçük ama inanılmaz popüler bir konuydu

Ayy bir de abartılı emojiler kullanılırdı yaaa

"Kayınvalidem bize geliyor "

"Görümceme laf soktum"

"Benim eşim de ön sevişmeyi uzun tutar"

Hahahahahah yemin ederim abartısız gördüm böyle yorumlar djdjdjdjd

2009'dan geliyorum

Hatta bir topic vardı burada, herkesin fotoğrafını anlık paylaştığı, kime benziyorum diye.
herkes birbirine iltifatlar, methiyeler diziyordu. canım sen çok güzelsin vs. diye.
canım demiyeni içeri almıyorlardı :)
hepimiz cesurca filtresiz resimlerimizi paylaşabiliyorduk.
birde benim en sevdiğim aşkı memnu topiği vardı ki, bihtere her gün giydirdiğimiz.
ahh ahh gencecik toy bir kızdım bu foruma ilk üye olduğum günlerde, nasıl güzel günlerdi o zamanlara geri gittim

Ayy bir de şey vardı o zamanlar. Böyle saçma sapan şiirimsi yazılar paylaşırlardı herkes de yorum yapardı " Çok güzelmiş canımmm" Ya da " Paylaşım için teşekkürler" Diye

Bxdjdjsjdjs ay bende 2009 dan geliyorum çok farklıydı o zamanlar yaaa

Evettt

Şiir gördüğüm de oldu burada :)
önceden sanırım ya insanlar daha naifti, ya da olumsuz bir şey söylemiş olmaktan çekiniyordu.
günümüz çok farklı

hahahahah o zeynep güven benim. destan yazmışım ya

Kocasını şişme bebekle yakalayan kadının konusunu bilmiyorsun sanırım
Bi de şey vardı, kadın kocasını cihazdan takip ediyor, adam ormanda yol kenarında duruyor ve kadın oraya gittiğinde adamı ormanda saçını boyarken yakalıyor
Konulardaki yorumlar aklıma geldikçe gülerim

Beni havada silkelediler hdjsjfjsjdhjsjajsjajajsjdjakdkkdkskfksshhaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…