Bir aşk hikayesi, masal gibi bir son. Yakışmadı ama, nasıl unutacağım ben?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koltuk yakan Zeynep varmış millet Zeynep hanım demiş durmuş sjdjdj
Zeynep güven ablamız 100 küsür sayfa yazılmış konusuna. Şimdi en sansasyonel konular bile 20 sayfayı geçmiyor çok nadir geçtiği daha ilk sayfalardan şu seviyeye geliyoruz çünkü:

Konu sahibi sabır taşı olsa bile bu sefer üyeler birbirine giriyo yine konu kapanıyo

Hanımefendi linkler misiniz lütfen shshshshd bu akşamımı eski Türkiye'ye ayırmak istiyorum sbsbdbdbd

Not: konuyu okurken ruhum daraldı millet ağlamış shahahsbs
Şu an spesifik bi konu gelmedi aklıma ama o tarihlerde geneli o şekilde, herkes sakin ve aşırı konu sahibi yandaşı

Narsist eş konusunda 2011 esintili yorumjmu yaptim valla tutamadım kendimi ahahshshs
Şimdi manipülasyon, narsist vs terimleri popi oldu, herkes kullanıyor bi yerlerde mutlaka. O zamanlar bu kavramlar da yok, sorunlu kocaları anlatırken ne diyorlardı acaba Gerçi diyorum ya, o zamanlar kocaların şeyi tam altından zannediliyormuş

Hamiş varmış :d şimdilik tek bulduğum o shshdhdh

İnsanlığın yaradılışından itibaren forumda olan biriyim, yorumlar tam olarak bu şekildeydi.
Sizli bizli konuşan kişi sayısı 2 falandı canım, cicim yapıştırılıyordu hemen
Konuyu hatırlamıyorum ama ablanın biri kocasının komşusuyla cinsel konuşmalarını öğrenmişti, canım sen yuvanı yıkma, sen kalıcısın o gelip geçici tarzı yorumlar vardı.
Şimdi olsa bütün forum ban yeriz

“Uyuss kocisimi çok seviorm ama sinirlenince bana vuruyooo eli kırılasıca öküss sonra pişman alıp aglıyoo kıyamıorm napimm kıslarr ? .s.s” falan diyorlardı heralde

Ya Allah için bunun linkini atın bari ya sabahtan beri ağlıyorum burada ahahshshsh

Benim sadık yarim her zaman bu nadide konudur. Ne zaman moralim bozulsa bir doz alırım

Beni havada silkelediler diyor puhahahhahaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…