- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Çocuğu kendi menfaatleri için uykudan uyandıran adama geçimi öğretmeye uğraşmayınAhh canım konu oraya gelince kafada içkili ya cocuğumu gecenin kaçı olursa olsun yatağından alıp sözde gitmeye yelteniyor. Önüne geçip zorla durduruyorum bazende peşinden gidiyorum annesigile gidiyor. Cocuğumu sana bırakmam diyor. Sözde babalık işte ! Madem cocuğunu seviyorsun neden onu düşünmüyorsun :’(
Isten ayrılacağına kocadan ayril daha iyi.Yaklaşık 3 yıllık evliyim. İlk bebişten sonra tüm haklarımı kullanarak işten ayrıldım. Sözde işsizlik maaşım ve aldığım tazminat ile bi süre ya da hiç çalışmıcaktım. Eşimin önceleri ortamlarda ya da haftada bir iki defa içtiği içki sayısı sonrasında uygun biyerden rakı almaya başlamasıyla artmaya başladı. Ee bunun mezesi osu busu derken, bide yazın kv nin yazlığına her gittiğimizde ekstra yapılan masraflar (plajda akşama kadar camış gibi bira içmek vb.) artı evin ve cocuğun masrafları derken, borçlar çığ gibi büyüdü. Ve o dönem işsizlik maaşımda bitmişti. Eşim borçlardan isyan etmeye başladı. Kv lerden yardım istedi üstü kapalı. Bu durumda eşinin çalışması lazım diyip işin içinden çıktılar. Nitekim bi süre sonra oğlum 2 yaşını doldurduğunda şansa kreşi olan bir iş bulup geçen temmuz ayı işe başladım. Oğlum o gün bugündür servise binerken okula giderken ağlıyor. 6 aydır anne beni bırakma dercesine gözümün içine bakıyor. Feryat figan her gün yolcu ediyorum. Çünkü eve destek olmam gerekiyor borcumuz var. Diye düşünürken eşim iyice zıvanadan çıktı. İçmenin ..nu çıkardı. Bazen gün aşırı bazende arka arkaya içiyor. Aldığım maaş asgari ücret. Eşimin aldığı maaş 3400. İnanın borçlar bitmedi daha da arttı. Çığ gibi büyüyor. Yapma etme içme dedikçe bi içkim var onada karışma diyip üstüme yürüyor. Ailesi yarım ağız ee oğlum az içsen felan diyip lafa girdiklerinde onlarıda bastırıyor tersliyor. Geçen gün kuzenine gitti içmeye. Başka birine anlatırken duydum. 3 büyük aldık yetmedi bi küçük aldık onlarda yetmedi bira aldık gece 4e kadar içtik 400-500 lira gitti diyince ahh aman Allahım beynimden kaynar sular döküldü. Kendimi enayi, sırtına semer vurulmuş eşşek gibi hissettim. O an gözümün önüne her sabah ağlayan oğlumun gözyaşları geldi. Öyle bi ant içtimki kesin kesin olarak işten ayrılcam. Ama bunu ay sonuna doğru sanki tesadüfmüş gibi çıkarılmış gibi yaparak. Bana başka seçenek bırakmadı. Evimin cocuğumun rızkını yiyor bende ona destek oluyorum bunun başka açıklaması yok. Olan ahh bu yavrucağa oldu. Tüm psikolojisi bozuldu. Sakin uslu laf dinleyen bi çoçukken hırçın sinirli asi bi cocuk oldu. Onu her sabah servise ağlayarak bindirip okula gönderdiğim için bana nefretle bakıyor, kaç defa açıklamadım ama çoçuk işte onu bilerek okula bıraktığımı düşünüyor daha da geç olmadan eşimin aklını başına getirmeliyim bu rahatlığın sonu gelmeli !!! Sağlam bi tokadı hak etti !!! Eşi çalıştırıp parayı rakıya vermek neymiş görsün !!!
Isten çıkmak pek çözüm gibi gelmedi bana eşiniz içmeye devam edecek siz evde çocuğunuzla perişan olacaksınız size tavsiyem çalışın kenara para atın kendinizi güvende ve güçlü hissettiğiniz an da arkanıza bakmadan kaçın... ilerisini parlak görünmüyor. Dayım içmeye başladı önce yengemi dövmeye başladı sonra çocukları sıra dayağına çekmeye tek ayak üstünde durduruyormuş sonra silah aldı daha çok icemye başladı nenemle dedemin kapısına dayanmaya başladı silah ı kafalara dayamaya başladı . Olan çocukların psikolojisine oldu . Düzelmesini beklemeyin daha kötüye gideceğini düşünüyorumYaklaşık 3 yıllık evliyim. İlk bebişten sonra tüm haklarımı kullanarak işten ayrıldım. Sözde işsizlik maaşım ve aldığım tazminat ile bi süre ya da hiç çalışmıcaktım. Eşimin önceleri ortamlarda ya da haftada bir iki defa içtiği içki sayısı sonrasında uygun biyerden rakı almaya başlamasıyla artmaya başladı. Ee bunun mezesi osu busu derken, bide yazın kv nin yazlığına her gittiğimizde ekstra yapılan masraflar (plajda akşama kadar camış gibi bira içmek vb.) artı evin ve cocuğun masrafları derken, borçlar çığ gibi büyüdü. Ve o dönem işsizlik maaşımda bitmişti. Eşim borçlardan isyan etmeye başladı. Kv lerden yardım istedi üstü kapalı. Bu durumda eşinin çalışması lazım diyip işin içinden çıktılar. Nitekim bi süre sonra oğlum 2 yaşını doldurduğunda şansa kreşi olan bir iş bulup geçen temmuz ayı işe başladım. Oğlum o gün bugündür servise binerken okula giderken ağlıyor. 6 aydır anne beni bırakma dercesine gözümün içine bakıyor. Feryat figan her gün yolcu ediyorum. Çünkü eve destek olmam gerekiyor borcumuz var. Diye düşünürken eşim iyice zıvanadan çıktı. İçmenin ..nu çıkardı. Bazen gün aşırı bazende arka arkaya içiyor. Aldığım maaş asgari ücret. Eşimin aldığı maaş 3400. İnanın borçlar bitmedi daha da arttı. Çığ gibi büyüyor. Yapma etme içme dedikçe bi içkim var onada karışma diyip üstüme yürüyor. Ailesi yarım ağız ee oğlum az içsen felan diyip lafa girdiklerinde onlarıda bastırıyor tersliyor. Geçen gün kuzenine gitti içmeye. Başka birine anlatırken duydum. 3 büyük aldık yetmedi bi küçük aldık onlarda yetmedi bira aldık gece 4e kadar içtik 400-500 lira gitti diyince ahh aman Allahım beynimden kaynar sular döküldü. Kendimi enayi, sırtına semer vurulmuş eşşek gibi hissettim. O an gözümün önüne her sabah ağlayan oğlumun gözyaşları geldi. Öyle bi ant içtimki kesin kesin olarak işten ayrılcam. Ama bunu ay sonuna doğru sanki tesadüfmüş gibi çıkarılmış gibi yaparak. Bana başka seçenek bırakmadı. Evimin cocuğumun rızkını yiyor bende ona destek oluyorum bunun başka açıklaması yok. Olan ahh bu yavrucağa oldu. Tüm psikolojisi bozuldu. Sakin uslu laf dinleyen bi çoçukken hırçın sinirli asi bi cocuk oldu. Onu her sabah servise ağlayarak bindirip okula gönderdiğim için bana nefretle bakıyor, kaç defa açıklamadım ama çoçuk işte onu bilerek okula bıraktığımı düşünüyor daha da geç olmadan eşimin aklını başına getirmeliyim bu rahatlığın sonu gelmeli !!! Sağlam bi tokadı hak etti !!! Eşi çalıştırıp parayı rakıya vermek neymiş görsün !!!
Konu fake mi yani?Ya şaka gibisiniz kaç tane sayfa acmışsınız kaç tane üyelik almışsınız şikayetler üst üste hamilelik sayfalarinda yer birakmamissiniz yok test yok yumurtlama yok hamile kalma çabası burada da eşinisi çocuğunuzu alet ediyorsunuz milletin duygularıyla oynuyorsunuz şizofren gibi hikayeler uyduruyorsunuz hiç te inanmıyorum prim yapmak için yapılan eylemler bunlar hesap fake olabilir amacı nedir arkadaşın ama bana hiç inandırıcı gelmiyor basla bir üyelikle de yıllardır uğraşıyorum çocuğum olmuyor diye yorum yapmışsınız . 2 yaşındaki çocuk kreş anne çalışıyor baba ayyas senaryoya bak .
İnanmayın arkadaşlar bence.
Bence öyle yani ben kesinlikle inanmadım artı emin olmak için yine eski yorumlara bakiniyorum bi çok üyelik ve bi çok hikaye . tamamen fake . ilgi çekmek . kaç aydır uğraşıyor çocuk yapmak için acindiriyo kendisini millete bu ayda olmadı bilmem ne burda da yok bosanacam yok alkolik yok çocuk yok 3400 maaş .Konu fake mi yani?
Ben de simdi baktim evt konu sahibi bebek icin ugrasiyor baska topiclerde.Bence öyle yani ben kesinlikle inanmadım artı emin olmak için yine eski yorumlara bakiniyorum bi çok üyelik ve bi çok hikaye . tamamen fake . ilgi çekmek . kaç aydır uğraşıyor çocuk yapmak için acindiriyo kendisini millete bu ayda olmadı bilmem ne burda da yok bosanacam yok alkolik yok çocuk yok 3400 maaş .
Safiz ışte hikaye okuyup yorum yapıyoruz
Yerine kkoy kendini sence öyle bu seçeneği kabul edermiydin. Kim olsa etmez 1. Çocuğu yaptığına bile pişman olur bu ikincinin peşinde güya duzeltecek Cahillik . giriş gelişme iyide sonucu iyi bağlayamamış arkadaş.Ben de simdi baktim evt konu sahibi bebek icin ugrasiyor baska topiclerde.
Belki de 2.cocuktan sonra kocam ickiyi birakir diye dusunuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?