• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir annenin isyanı...

Ya şaka gibisiniz kaç tane sayfa acmışsınız kaç tane üyelik almışsınız şikayetler üst üste hamilelik sayfalarinda yer birakmamissiniz yok test yok yumurtlama yok hamile kalma çabası burada da eşinisi çocuğunuzu alet ediyorsunuz milletin duygularıyla oynuyorsunuz şizofren gibi hikayeler uyduruyorsunuz hiç te inanmıyorum prim yapmak için yapılan eylemler bunlar hesap fake olabilir amacı nedir arkadaşın ama bana hiç inandırıcı gelmiyor basla bir üyelikle de yıllardır uğraşıyorum çocuğum olmuyor diye yorum yapmışsınız . 2 yaşındaki çocuk kreş anne çalışıyor baba ayyas senaryoya bak .
İnanmayın arkadaşlar bence.
Böyleyse sorunludur , başka bir açıklama olamaz

Bence öyle yani ben kesinlikle inanmadım artı emin olmak için yine eski yorumlara bakiniyorum bi çok üyelik ve bi çok hikaye . tamamen fake . ilgi çekmek . kaç aydır uğraşıyor çocuk yapmak için acindiriyo kendisini millete bu ayda olmadı bilmem ne burda da yok bosanacam yok alkolik yok çocuk yok 3400 maaş .
Safiz ışte hikaye okuyup yorum yapıyoruz :kahve:
Ya böyle bir konuda sahte konu açmak insanın hangi duygısunu tatmin eder ben bunu düşünüyorum
:işsiz:

Siz asgari ucret degil 5000 tl de alsanız bi kere o eve icki girmis ve baba evladnın rızkını ickiye vermis bereket diye birsey kalmaz zaten kendinizde dediniz iyice arttı borçlar diye.
Evladnız o yaslarını bir kere yasayacak siz onun yanında olun dediginiz gibi bırakın isi bakmazsa da kendi bilir kapıyı gosterin gitmesi gereken her zaman erkek olmalı evlenirken verilen sozleri unutmasınlar su erkekler

Kesinlikle ayrıl işten o çocuk okreşte bişeyler yaşıyor kalıbını basarım aynısını yaşadım arkadaşım feryat figan götürdüm 10 ay bir kreşe sonuç 3 yıl pedogag pedogag gezdik şimdi iyi çok şükür ama öldüm dirildim sanki

Ayni benim kocami anlatmissin. Hamile hamile 8 ay boyunca calistim borclarimiz bitsin diye ama gordum ki keyfinden hic ödün vermiyor ciktim isten zar zor evi gecindiriyordu 1 sene sonra tekrar hamile kaldim. Sonuc keyif yapamiyor artik maymun gozunu acti.

Back