• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir annenin isyanı...

Eşine niye maaşının tamamını yolluyorsun ki. Senin içine daha fazla veremem de belli bir miktarı biriktir. İki gün sonra eve de bakmaz olur bu adam. O zaman ne yapacaksın işsiz. :110:

Ahh canım konu oraya gelince kafada içkili ya cocuğumu gecenin kaçı olursa olsun yatağından alıp sözde gitmeye yelteniyor. Önüne geçip zorla durduruyorum bazende peşinden gidiyorum annesigile gidiyor. Cocuğumu sana bırakmam diyor. Sözde babalık işte ! Madem cocuğunu seviyorsun neden onu düşünmüyorsun :’(
Çocuğu kendi menfaatleri için uykudan uyandıran adama geçimi öğretmeye uğraşmayın
Açın mahkemenizi donuna kadar nasıl alırsınız onu öğretin .
Yazık valla billaya
Eşler kavga etsin gecenin bir yarısı çocuğu kaldırsın gitmeye kalksın
Baba mı bu şimdi
Sanki kendi doğurdu

Ne iğrenç bi kocan var.seni öyle öldürtürüm falan diye tehdit etmesi içki içmesinden daha kötü bence.madem şuna ayrılamıyosun çık işten işten çıkarıldım de.zıkkımlanacagına kredisinide kendi ödesin

Yaklaşık 3 yıllık evliyim. İlk bebişten sonra tüm haklarımı kullanarak işten ayrıldım. Sözde işsizlik maaşım ve aldığım tazminat ile bi süre ya da hiç çalışmıcaktım. Eşimin önceleri ortamlarda ya da haftada bir iki defa içtiği içki sayısı sonrasında uygun biyerden rakı almaya başlamasıyla artmaya başladı. Ee bunun mezesi osu busu derken, bide yazın kv nin yazlığına her gittiğimizde ekstra yapılan masraflar (plajda akşama kadar camış gibi bira içmek vb.) artı evin ve cocuğun masrafları derken, borçlar çığ gibi büyüdü. Ve o dönem işsizlik maaşımda bitmişti. Eşim borçlardan isyan etmeye başladı. Kv lerden yardım istedi üstü kapalı. Bu durumda eşinin çalışması lazım diyip işin içinden çıktılar. Nitekim bi süre sonra oğlum 2 yaşını doldurduğunda şansa kreşi olan bir iş bulup geçen temmuz ayı işe başladım. Oğlum o gün bugündür servise binerken okula giderken ağlıyor. 6 aydır anne beni bırakma dercesine gözümün içine bakıyor. Feryat figan her gün yolcu ediyorum. Çünkü eve destek olmam gerekiyor borcumuz var. Diye düşünürken eşim iyice zıvanadan çıktı. İçmenin ..nu çıkardı. Bazen gün aşırı bazende arka arkaya içiyor. Aldığım maaş asgari ücret. Eşimin aldığı maaş 3400. İnanın borçlar bitmedi daha da arttı. Çığ gibi büyüyor. Yapma etme içme dedikçe bi içkim var onada karışma diyip üstüme yürüyor. Ailesi yarım ağız ee oğlum az içsen felan diyip lafa girdiklerinde onlarıda bastırıyor tersliyor. Geçen gün kuzenine gitti içmeye. Başka birine anlatırken duydum. 3 büyük aldık yetmedi bi küçük aldık onlarda yetmedi bira aldık gece 4e kadar içtik 400-500 lira gitti diyince ahh aman Allahım beynimden kaynar sular döküldü. Kendimi enayi, sırtına semer vurulmuş eşşek gibi hissettim. O an gözümün önüne her sabah ağlayan oğlumun gözyaşları geldi. Öyle bi ant içtimki kesin kesin olarak işten ayrılcam. Ama bunu ay sonuna doğru sanki tesadüfmüş gibi çıkarılmış gibi yaparak. Bana başka seçenek bırakmadı. Evimin cocuğumun rızkını yiyor bende ona destek oluyorum bunun başka açıklaması yok. Olan ahh bu yavrucağa oldu. Tüm psikolojisi bozuldu. Sakin uslu laf dinleyen bi çoçukken hırçın sinirli asi bi cocuk oldu. Onu her sabah servise ağlayarak bindirip okula gönderdiğim için bana nefretle bakıyor, kaç defa açıklamadım ama çoçuk işte onu bilerek okula bıraktığımı düşünüyor daha da geç olmadan eşimin aklını başına getirmeliyim bu rahatlığın sonu gelmeli !!! Sağlam bi tokadı hak etti !!! Eşi çalıştırıp parayı rakıya vermek neymiş görsün !!!
Isten ayrılacağına kocadan ayril daha iyi.

Yaziktir yazik...
Baba olmayi hak etmiyor belli ki.
Yaptigi yanlisin farkinda bile degil.
Yarin obur gun Allah korusun size ve cocugunuza el de kaldirir bu adam! Ickiden ne yaptigini bilemez.
Ne demek bi ickim var ona da karisma?
Pardon da bu nasil bi savunma?
Onlemini al. Cocugunun en guzel yillarini harcatma bu adama icki vs saglamak icin.
Ve gerekiyorsa da ayril.
Konusmussun anlamamis iste.
Anlayacak gibi de durmuyor.

Biraz zor bırakır içkiyi. Ufacık bir niyeti yok. Aileniz arkanızdayız işi bırakmadan ailenizin yanına dönün. Burnu sürtsün biraz.

Yaklaşık 3 yıllık evliyim. İlk bebişten sonra tüm haklarımı kullanarak işten ayrıldım. Sözde işsizlik maaşım ve aldığım tazminat ile bi süre ya da hiç çalışmıcaktım. Eşimin önceleri ortamlarda ya da haftada bir iki defa içtiği içki sayısı sonrasında uygun biyerden rakı almaya başlamasıyla artmaya başladı. Ee bunun mezesi osu busu derken, bide yazın kv nin yazlığına her gittiğimizde ekstra yapılan masraflar (plajda akşama kadar camış gibi bira içmek vb.) artı evin ve cocuğun masrafları derken, borçlar çığ gibi büyüdü. Ve o dönem işsizlik maaşımda bitmişti. Eşim borçlardan isyan etmeye başladı. Kv lerden yardım istedi üstü kapalı. Bu durumda eşinin çalışması lazım diyip işin içinden çıktılar. Nitekim bi süre sonra oğlum 2 yaşını doldurduğunda şansa kreşi olan bir iş bulup geçen temmuz ayı işe başladım. Oğlum o gün bugündür servise binerken okula giderken ağlıyor. 6 aydır anne beni bırakma dercesine gözümün içine bakıyor. Feryat figan her gün yolcu ediyorum. Çünkü eve destek olmam gerekiyor borcumuz var. Diye düşünürken eşim iyice zıvanadan çıktı. İçmenin ..nu çıkardı. Bazen gün aşırı bazende arka arkaya içiyor. Aldığım maaş asgari ücret. Eşimin aldığı maaş 3400. İnanın borçlar bitmedi daha da arttı. Çığ gibi büyüyor. Yapma etme içme dedikçe bi içkim var onada karışma diyip üstüme yürüyor. Ailesi yarım ağız ee oğlum az içsen felan diyip lafa girdiklerinde onlarıda bastırıyor tersliyor. Geçen gün kuzenine gitti içmeye. Başka birine anlatırken duydum. 3 büyük aldık yetmedi bi küçük aldık onlarda yetmedi bira aldık gece 4e kadar içtik 400-500 lira gitti diyince ahh aman Allahım beynimden kaynar sular döküldü. Kendimi enayi, sırtına semer vurulmuş eşşek gibi hissettim. O an gözümün önüne her sabah ağlayan oğlumun gözyaşları geldi. Öyle bi ant içtimki kesin kesin olarak işten ayrılcam. Ama bunu ay sonuna doğru sanki tesadüfmüş gibi çıkarılmış gibi yaparak. Bana başka seçenek bırakmadı. Evimin cocuğumun rızkını yiyor bende ona destek oluyorum bunun başka açıklaması yok. Olan ahh bu yavrucağa oldu. Tüm psikolojisi bozuldu. Sakin uslu laf dinleyen bi çoçukken hırçın sinirli asi bi cocuk oldu. Onu her sabah servise ağlayarak bindirip okula gönderdiğim için bana nefretle bakıyor, kaç defa açıklamadım ama çoçuk işte onu bilerek okula bıraktığımı düşünüyor daha da geç olmadan eşimin aklını başına getirmeliyim bu rahatlığın sonu gelmeli !!! Sağlam bi tokadı hak etti !!! Eşi çalıştırıp parayı rakıya vermek neymiş görsün !!!
Isten çıkmak pek çözüm gibi gelmedi bana eşiniz içmeye devam edecek siz evde çocuğunuzla perişan olacaksınız size tavsiyem çalışın kenara para atın kendinizi güvende ve güçlü hissettiğiniz an da arkanıza bakmadan kaçın... ilerisini parlak görünmüyor. Dayım içmeye başladı önce yengemi dövmeye başladı sonra çocukları sıra dayağına çekmeye tek ayak üstünde durduruyormuş sonra silah aldı daha çok icemye başladı nenemle dedemin kapısına dayanmaya başladı silah ı kafalara dayamaya başladı . Olan çocukların psikolojisine oldu . Düzelmesini beklemeyin daha kötüye gideceğini düşünüyorum

Ya şaka gibisiniz kaç tane sayfa acmışsınız kaç tane üyelik almışsınız şikayetler üst üste hamilelik sayfalarinda yer birakmamissiniz yok test yok yumurtlama yok hamile kalma çabası burada da eşinisi çocuğunuzu alet ediyorsunuz milletin duygularıyla oynuyorsunuz şizofren gibi hikayeler uyduruyorsunuz hiç te inanmıyorum prim yapmak için yapılan eylemler bunlar hesap fake olabilir amacı nedir arkadaşın ama bana hiç inandırıcı gelmiyor basla bir üyelikle de yıllardır uğraşıyorum çocuğum olmuyor diye yorum yapmışsınız . 2 yaşındaki çocuk kreş anne çalışıyor baba ayyas senaryoya bak .
İnanmayın arkadaşlar bence.

Ya şaka gibisiniz kaç tane sayfa acmışsınız kaç tane üyelik almışsınız şikayetler üst üste hamilelik sayfalarinda yer birakmamissiniz yok test yok yumurtlama yok hamile kalma çabası burada da eşinisi çocuğunuzu alet ediyorsunuz milletin duygularıyla oynuyorsunuz şizofren gibi hikayeler uyduruyorsunuz hiç te inanmıyorum prim yapmak için yapılan eylemler bunlar hesap fake olabilir amacı nedir arkadaşın ama bana hiç inandırıcı gelmiyor basla bir üyelikle de yıllardır uğraşıyorum çocuğum olmuyor diye yorum yapmışsınız . 2 yaşındaki çocuk kreş anne çalışıyor baba ayyas senaryoya bak .
İnanmayın arkadaşlar bence.
Konu fake mi yani?:duduk:

Konu fake mi yani?:duduk:
Bence öyle yani ben kesinlikle inanmadım artı emin olmak için yine eski yorumlara bakiniyorum bi çok üyelik ve bi çok hikaye . tamamen fake . ilgi çekmek . kaç aydır uğraşıyor çocuk yapmak için acindiriyo kendisini millete bu ayda olmadı bilmem ne burda da yok bosanacam yok alkolik yok çocuk yok 3400 maaş .
Safiz ışte hikaye okuyup yorum yapıyoruz :kahve:

Bence öyle yani ben kesinlikle inanmadım artı emin olmak için yine eski yorumlara bakiniyorum bi çok üyelik ve bi çok hikaye . tamamen fake . ilgi çekmek . kaç aydır uğraşıyor çocuk yapmak için acindiriyo kendisini millete bu ayda olmadı bilmem ne burda da yok bosanacam yok alkolik yok çocuk yok 3400 maaş .
Safiz ışte hikaye okuyup yorum yapıyoruz :kahve:
Ben de simdi baktim evt konu sahibi bebek icin ugrasiyor baska topiclerde.

Belki de 2.cocuktan sonra kocam ickiyi birakir diye dusunuyordur:deli:

Ben de simdi baktim evt konu sahibi bebek icin ugrasiyor baska topiclerde.

Belki de 2.cocuktan sonra kocam ickiyi birakir diye dusunuyordur:deli:
Yerine kkoy kendini sence öyle bu seçeneği kabul edermiydin. Kim olsa etmez 1. Çocuğu yaptığına bile pişman olur bu ikincinin peşinde güya duzeltecek Cahillik . giriş gelişme iyide sonucu iyi bağlayamamış arkadaş. :KK48:

Sonuna kadar haklisin ama krese birakmak cocuga kotuluk degildir. Ya kres kotu ya da oglunuz size bagimli. Madem memnun degilsiniz ayrilin isten, esiniz iki kadeh az iciversin. Bu ne rahatlik :duduk:

Yahu siz niye isten cikiyorsunuz esiniz daha da alkolik olsun iyice aç kalin diye mi Kazandiginiz paradan cayarak kendinizi yoksullastiracaksiniz adam duzelmez boyle Siz calisin paranizdan da kenara koyun bence bu gidisle ilerde lazim olacak

Ahhh kıyamam o çocuğa daha küçük tam herşeyi sorgulayıp öğreneceği yaşta. Alkole bu kadar para kaçıran aile kurmuş erkekleri anlamıyorum. Neden anlamıyorım çünkü benimkide fazlalaştırmaya başladı sağolsun arkadaş çevresi içtikçe sarhoşta olmuyorlar sünger gibi çekip para yatırıyorlar. İnşallah daha fazla ipin ucunu kaçırmadan silkelenirlerde aileleri oldukları akıllarına gelir :@

Eşiniz bir alkolik canım :KK43: yapacağınız şeyler onu daha çok sinirlendirip belki de size şiddet uygulamaya kadar gider.Ben yaşamadım ama çok yakınlarım bu durumu yaşadı.Çözümü ailelerinin evine yerleşip eşlerinin alkolü tamamen bıraktığından emin olmadan dönmemek oldu.Size de tavsiye ederim.

Çok haklısın canim.Ben de tam senin yapacağını yaptım gitti..ohhh ıyi ettim.yok böyle bir dünya çocuğu at git üç kuruşa calis.eş kişisi içsin gönlünü eğlendirsin. Olmaz ben bunu kendime yediremedim ve çıkarılmış gibi istifamı yazıp bıraktım işi.hala çikarildim zannediyor. Ama birlik olup mücadele etse ödün verebilseydi kendi içki aleminden.el ele çalışırdım yılmadan seve seve..maddi olarak iyiydi cebimde 3 kuruş oluyodu.ama o hak etmedi. Olan yavrumun psikolojisine oldu

Birdaha araları okumadan yorum yapmayacağım ya çocuğa ne kadar üzüldüm :KK43:

Back