- 30 Kasım 2019
- 11.968
- 38.158
- 598
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Okudum tabi. Maaşına çömmeye çalıştılar senin öyle değil mi ? Bütün konularında yorumum vardı meslektaşım.Benim ilk konumu okumuş muydun canım , sanırım yorumun vardı. Yani benim gibi insana yapılır mı bu ;(
Evet yaaaaOkudum tabi. Maaşına çömmeye çalıştılar senin öyle değil mi ? Bütün konularında yorumum vardı meslektaşım.
Artık sen de bölüm sonu canavarı oldun kız. Tecrübe bunlar hep. 3 kaynana gücündeyim analarını ağlatırım.Evet yaaaamaaş , altınlar ve bölüm sonu canavarı kaynana
Sizi her gördüğümde kasları ile övünen, benden sonra kel göbekli bulursun artık diyen eski kocanız geliyor aklıma. Aynaya bakıp kaslarını şişiriyomuş ahahshshahBen de evden ayrıldıgımda o sözüm ona birbirine çok bağlı aileden kimsecikler aramadı.Kendine yediremiyosun anlıyorum amaa değmediğini iyice anlamanı sağlıyorlar. Unutucaksın bugünleri inanki.
Onun için değil kendi hayatınız için hayatınızda hiç olmamış gibi silip atınAnlaşmalı boşanmak için bir yılın dolmasına 3 gün kaldı. Tam 9 aydır bu tarihi bekliyorduk. Çok çalkantılı ve saçma sapan başlayan evliliği sürdüremedim. Anne bağımlılığı ileri seviyedeydi ve direkt beni silip attı. Ben de bunu gururuma yediremedim. Bunun üstüne bir de maaş kartıma el koymaya kalkınca annesiyle birlik olup böyle evlilik olmaz dedim ve evimi barkımı ayırdım. 9 aydır ayrıyız hiç birşey talep etmeyeceğim için anlaşmalı boşanmayı bekledim. Şimdi zaman doldu hiç bir şekilde iletişimimiz yok. Annesiyle birlikte yaşıyor şimdi. Her yer birlikte gidiyorlar birlikte hareket ediyorlar aynı sözleri konuşuyorlar çok hastalıklı bir ilişkileri var az kalsın delirecektim. Şimdi hemen kaç kurtul diyeceksiniz biliyorum aslında doğru olan bu olabilir önüme hızlı bakarım. Ama bir yandan da diyorum Kİ boşanmayı acele etmeyeyim biraz stres olsun nikahımı taşıdığı sürece. Ev araba vs alamaz benle evli olduğu için. Böyke kolayca benden kurtulup hayatına tertemiz bir sayfa açamasın da istiyorum. Çünkü benimle evlendi 2 ay içinde her türlü psikolojik eziyeti yaşattı annesiyle sürekli arkamdan iş çevirdiler gizli para kaçırmalar sürekli dedikodumu yapmalar. Annesini dolduruşuyla bana hakaretler etti daha yeni evliydik on günlük. Resmen bana düşmanlar döverler diye korktum. Bilmiyorum kızlar o kadar üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım ki. Bir özür bile dilemedi içten. Geri dön bile demedi. Annem önce gelir sen kimsin ki diye diye annesine gitti. Benim suçum neydi
Yaaa ciddi misinSizi her gördüğümde kasları ile övünen, benden sonra kel göbekli bulursun artık diyen eski kocanız geliyor aklıma. Aynaya bakıp kaslarını şişiriyomuş ahahshshah
Offf en tiksindiğim tip olduğu için aklımda kalmışYaaa ciddi misinben de eski eşten sadece aynaya bakıp ta kaslarını saçma sapan şişirmesini, çok yakısıklıyım arkadaş" diyip kendi kendine sırıtmasını hatırlıyorum desem yalan olmaz.
Ne kaynanaymış arkadaş yaaa , sır kapısındaki gelinine kötü davranıp sonra ikincinin kapı önüne koyduğu tiplere dönsün ağzı yüzü yamulupArtık sen de bölüm sonu canavarı oldun kız. Tecrübe bunlar hep. 3 kaynana gücündeyim analarını ağlatırım.
Benimki de bana ilk evlendiğimiz hafta olursaaaaağ olur olmazsa herkes yoluna bakar dedi ağzını yaydıra yaydıraİnşallah ailesiyle birbirine girsinler. K.v bana da biz tartıştığımızda direk o kötü yüzünü meydana çıkardı.Ona,iyi bir kadın bul ,bana da zengin bir koca bul bosanin dedi.Sok oldum.Sonra babası barıştırdı.Bekar şişman abisine kız bulamıyolar.Bu boşanma olayından sonra iyice işleri zorlaştı.Sülalesi mimli.Oğullarina bağımlı yaşıyo kadın resmen.Beter olsunlar...aminn.Ben de en kısa zamanda duyarım.
İkimiz de öğretmeniz , çevremiz ortak biraz da bu ortam beni geriyorSiz bılırsınız yınede ama bence buna vakit öldürüceginize kendi hayatınıza bakmanız sızın acınızdan daha iyi olur kaybeden kendı olur gelen gideni aratır ılla pısman olucaktır elbet yınede ugrasmak istiyorum dersenız bosanmayı erteleyecek seyler yapabılırsınız
Çok çirkin bir yakıştırma çok yazık. Oğlunu çok seviyordur demek yerine oğlunu kocasibyerine koyuyor demeniz aşırı çirkin!!!!cooook yazık!Var tabi. Oğlanı koca yerine koyuyorlar.
Bağlı olmak ile bağımlı olmak farklı durumlar. Normal ana oğul sevgisi değil sağlıksız bir ilişki var. Siz yazıkta diyebilirsiniz tabi. Biz de yazık diyoruz dışardan bakınca zaten.Çok çirkin bir yakıştırma çok yazık. Oğlunu çok seviyordur demek yerine oğlunu kocasibyerine koyuyor demeniz aşırı çirkin!!!!cooook yazık!
Kendi bedeninden 3 beden küçük beyaz tişört giymeden olmazdı zatenOfff en tiksindiğim tip olduğu için aklımda kalmışbeyaz spor atlet üstüne xxxxxxs beyaz tişört de giyiyodu de mi?
Ya ahaahahahah bizim işyerinde yakın koruma var aynı öyle , sağ alttan sol üste doğru bakış atınca yakışıklı görünüyom da sanıyoKendi bedeninden 3 beden küçük beyaz tişört giymeden olmazdı zaten
Bir an önce kabullen canım. Devam etmek için kendine yollar arıyorsun aslında ona ceza verecem derken gitmesini istemiyosun. Çoktan gitmiş birini bekliyorsun. Zor çok çok zor farkındayım. Ama çözümü belli..Anlaşmalı boşanmak için bir yılın dolmasına 3 gün kaldı. Tam 9 aydır bu tarihi bekliyorduk. Çok çalkantılı ve saçma sapan başlayan evliliği sürdüremedim. Anne bağımlılığı ileri seviyedeydi ve direkt beni silip attı. Ben de bunu gururuma yediremedim. Bunun üstüne bir de maaş kartıma el koymaya kalkınca annesiyle birlik olup böyle evlilik olmaz dedim ve evimi barkımı ayırdım. 9 aydır ayrıyız hiç birşey talep etmeyeceğim için anlaşmalı boşanmayı bekledim. Şimdi zaman doldu hiç bir şekilde iletişimimiz yok. Annesiyle birlikte yaşıyor şimdi. Her yer birlikte gidiyorlar birlikte hareket ediyorlar aynı sözleri konuşuyorlar çok hastalıklı bir ilişkileri var az kalsın delirecektim. Şimdi hemen kaç kurtul diyeceksiniz biliyorum aslında doğru olan bu olabilir önüme hızlı bakarım. Ama bir yandan da diyorum Kİ boşanmayı acele etmeyeyim biraz stres olsun nikahımı taşıdığı sürece. Ev araba vs alamaz benle evli olduğu için. Böyke kolayca benden kurtulup hayatına tertemiz bir sayfa açamasın da istiyorum. Çünkü benimle evlendi 2 ay içinde her türlü psikolojik eziyeti yaşattı annesiyle sürekli arkamdan iş çevirdiler gizli para kaçırmalar sürekli dedikodumu yapmalar. Annesini dolduruşuyla bana hakaretler etti daha yeni evliydik on günlük. Resmen bana düşmanlar döverler diye korktum. Bilmiyorum kızlar o kadar üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım ki. Bir özür bile dilemedi içten. Geri dön bile demedi. Annem önce gelir sen kimsin ki diye diye annesine gitti. Benim suçum neydi
Gerıldıgın ortamda durman yanlıs kendını ıyı hıssedecegin kısılerle takılİkimiz de öğretmeniz , çevremiz ortak biraz da bu ortam beni geriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?