Bir An evvel boşanmak mı sürüncemede bırakmak mı ?

Ben de evden ayrıldıgımda o sözüm ona birbirine çok bağlı aileden kimsecikler aramadı.Kendine yediremiyosun anlıyorum amaa değmediğini iyice anlamanı sağlıyorlar. Unutucaksın bugünleri inanki.

Ben de evden ayrıldıgımda o sözüm ona birbirine çok bağlı aileden kimsecikler aramadı.Kendine yediremiyosun anlıyorum amaa değmediğini iyice anlamanı sağlıyorlar. Unutucaksın bugünleri inanki.
Sizi her gördüğümde kasları ile övünen, benden sonra kel göbekli bulursun artık diyen eski kocanız geliyor aklıma. Aynaya bakıp kaslarını şişiriyomuş ahahshshah

İnşallah ailesiyle birbirine girsinler. K.v bana da biz tartıştığımızda direk o kötü yüzünü meydana çıkardı.Ona,iyi bir kadın bul ,bana da zengin bir koca bul bosanin dedi.Sok oldum.Sonra babası barıştırdı.Bekar şişman abisine kız bulamıyolar.Bu boşanma olayından sonra iyice işleri zorlaştı.Sülalesi mimli.Oğullarina bağımlı yaşıyo kadın resmen.Beter olsunlar...aminn.Ben de en kısa zamanda duyarım.

Onun için değil kendi hayatınız için hayatınızda hiç olmamış gibi silip atın

Sizi her gördüğümde kasları ile övünen, benden sonra kel göbekli bulursun artık diyen eski kocanız geliyor aklıma. Aynaya bakıp kaslarını şişiriyomuş ahahshshah
Yaaa ciddi misin ben de eski eşten sadece aynaya bakıp ta kaslarını saçma sapan şişirmesini, çok yakısıklıyım arkadaş" diyip kendi kendine sırıtmasını hatırlıyorum desem yalan olmaz.

Yaaa ciddi misin ben de eski eşten sadece aynaya bakıp ta kaslarını saçma sapan şişirmesini, çok yakısıklıyım arkadaş" diyip kendi kendine sırıtmasını hatırlıyorum desem yalan olmaz.
Offf en tiksindiğim tip olduğu için aklımda kalmış beyaz spor atlet üstüne xxxxxxs beyaz tişört de giyiyodu de mi?

Benimki de bana ilk evlendiğimiz hafta olursaaaaağ olur olmazsa herkes yoluna bakar dedi ağzını yaydıra yaydıra

İkimiz de öğretmeniz , çevremiz ortak biraz da bu ortam beni geriyor

iyi mesleği olan birisiyle tabii ki sadece mesleği için değil.Bundan sonraki kriterim bu.Sonra kayinvalidem de eski kaynanam güzel dua etti duası kabul oldu demeyi düşünüyorum.Asla bir inat ugruna evlenmekten bahsetmiyorum.Zaten 1 yıldır ayrıyız..Haberi yollamaya müsait fesat akrabalarım aracılığıyla duymasını o kadar istiyorum ki.Allah nasip ederse.

Son düzenleme:
Çok çirkin bir yakıştırma çok yazık. Oğlunu çok seviyordur demek yerine oğlunu kocasibyerine koyuyor demeniz aşırı çirkin!!!!cooook yazık!
Bağlı olmak ile bağımlı olmak farklı durumlar. Normal ana oğul sevgisi değil sağlıksız bir ilişki var. Siz yazıkta diyebilirsiniz tabi. Biz de yazık diyoruz dışardan bakınca zaten.

Bir an önce kabullen canım. Devam etmek için kendine yollar arıyorsun aslında ona ceza verecem derken gitmesini istemiyosun. Çoktan gitmiş birini bekliyorsun. Zor çok çok zor farkındayım. Ama çözümü belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…